Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm ;

8:15 civarı kahvaltı ( peynirli tost, 1 bardak şekersiz çay ve 3 zeytin)

11:00 civarı 1 kutu süt

13:00 civarı öğle yemeği (çeyrek simit, domates sosu, 1 bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir)

16:00 civarı (1 elma)

18:30 civarı akşam yemeği ( 4 kaşık patates yemeği, 1 tabak salata)

21 civarı 2 adet salatalık

3 litre su, 5 km. Yürüyüş

A Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya

Çok az kaldı :)) bu hafta olmak istiyorum çaba sarf edeceğim darısı sana canım <3

Mor nar bu sporları nasıl yapıyorsun Ne zaman yürüyorum mesela dışarda mi yürüyorsun yoksa yürüyüş bandı mi var ay çok soru sordum bu arada menu harika

A Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya
Aaaahhh ah bendeeee
Kaptançim motive olamıyorum çok dengesiz ya da çok yiyorum ya çok mutsuzum motivasyonumu kazanmamsart
kazan kazan ya da aşık ol birşey yap yaaa
Harikasn canım

Harikasin arkadasim tekrar soyluyorum hayranim iradene

***1. TAKIM 435.ETAP***

sosyestetik (60.4/61.4/+1/-1.65)
deadline (63////%)

ispanyol (69.1/68.8/0.3/%0.43)
sevili6163 (86.0///%)izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.6/75.6/0/%0)
sevilay 80 (75.5/74.8/0.7 /%0.93 )

mornar(60.6//59.8/0.8/%1.32 )
gulfuren(55.8/56.2/+0.4 /%-0.72)

Kızlar bu listeye iyi bakin bu hafta hepimizin güzel bir atak bekliyorum kaç gündür listeye bakıyorum ve diyorum ki bize ne oldu böyle özellikle kaptan yardımcısı olarak iyi bir örnek olduğumu düşünmüyorum aynı zamanda sizin motivasyonuzu bile düşürüyor olabilirim değil mi bende dedimki Deadline önce kendinden başla ve takımın motivasyonunu da yükselt zaten April burda olsa simdi bizi baya haşlamışti haklı da
Evet yüksek kurul toplantısıni açıyorum
Yenilikçi fikirleri de ayrıca beklerim
Şimdi yeni önerilerim var
1. Öncelikle düşündüm ki burasi diyet yarışması olabilir ama biz aile gibi olduk ve muhabbetimız diyet harici dertler çocuklar ev işleri falan e madem ona göre de çalışmalar yapalım
Mesela en basit bugün kendin için yada evin icin ne yaptın herkes hergün gelip yaptıklarından bahsetsin mesela bugün ev temizledim yada makyaj yaptım şunu şunu surdum dışarı çıktım gibi hem kendimize de bakmış oluruz değil mi
2. Bu hafta yukarı listeye göre bir liste yapayım diyorum bu hafta herkes kendi kilosunun %0.9 unu vermeye calissin ona göre hedefi ben hesaplar yazarım eğer kabul ederseniz
3. Hergün menu bildirimi dışında herkes gün sonu ozbildirimini yapsın mesela ozbildirim ne onuda ben uydurdum ama söyle diyim yaptıklarınızı arti koyarak yazicaz ozbildirimini söyle olsun düşündüm
Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi:

İstediğiniz maddeler varsa ekleyebilirsin benim aklıma bunlar geldi sadece

4. Hergün mutlaka buraya birkez uğrayıp bildirimleri yapmak ve en azından selam vermenizi istiyorum sizden evet yoğun olabilir misafiriniz olabilir falan ama en azından yatmadan gelip bildirimlerinizi yapmanızı istiyorum
5. Herkesten spor yapmasını istiyorum hergün mutlaka bişeyler spor ödevi vereceğim size hergün yapabileceğiniz ekstra haftada iki gün Yapabileceğiniz şekilde

Şimdi herkes silkelensin kendine gelsin bakalım yatın pazartesi klasik diyete başlama günü bizde yeniden sıfırdan başlıyoruz bu kez benden de kacamayacaksiniz kaptanın bilir ben takip edersem hepinizi tek tek kontrol ederim tepesine binerek cezayı da veririm gerçek Deadline la tanışmaya hazır olun

Düşüncelerinizi bekliyorum kaptancim eklemek istediğin itiraz ettiğin bişey var mı seninde ne dersin fikirlerime sosyestetik

Canım sana kesinlikle katılıyorum dün ben de benzer şeyleri yazdım fakat gönderirken hata oldu
Kaptan olarak ben de çok iyi bir örnek değilim kabul fakat ben Çarşamba gününden beri diyetisyen ile çalışıyorum ve gelip her gün ama her gün burada ne oluyor diye bakıyorum artı çok da yoğun çalışıyorum birazdan bende fikirlerimi ekleyeceğim bende temizlik yapıp geliyorum hemen

Hedeflenen kilo tablosu
sosyestetik 61.4===> 600 gr
deadline 63===> 600 gr

ispanyol 68.8===> 700 gr
Sevim_mrt 75.6 ===> 700 gr
sevilay 80 74.8===> 700 gr
mornar 59.8 ===> 600 gr

gulfuren 56.2 ===> 500 gr

Spor ödevlerini ispanyol un geçen yaptığı paylaşımda esinlendim ona dateşekkür ederim fikir icin
Squat yada mekik programı gibi programlar düşünüyorum yada isteyen hergün sabit bir odev alabilir kendine bir odev listesi yapayım diyorum onun için herkes ne ödevi istiyorsa bana haber versin ben odev seçenekleri hazırlayacağı birazdan bekleyin

Kimsenin sesi çıkmıyor bugün duyanlar duymayanlata söylesin ayrıca pazar pazar çok yetmeyin dikkat edin takım kuşları
ispanyol çok özledim seni ben karşılaşmak umuduyla diyorum

Bu arada kendi ödevimi de seçtim ben 3 tane birden düşünüyorum mekik programı cardio challenge ve en sonki 30 day thigh challenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…