A Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya
Mor nar bu sporları nasıl yapıyorsun Ne zaman yürüyorum mesela dışarda mi yürüyorsun yoksa yürüyüş bandı mi var ay çok soru sordumDünkü menüm ;
8:15 civarı kahvaltı ( peynirli tost, 1 bardak şekersiz çay ve 3 zeytin)
11:00 civarı 1 kutu süt
13:00 civarı öğle yemeği (çeyrek simit, domates sosu, 1 bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir)
16:00 civarı (1 elma)
18:30 civarı akşam yemeği ( 4 kaşık patates yemeği, 1 tabak salata)
21 civarı 2 adet salatalık
3 litre su, 5 km. Yürüyüş
Az kalmış o zamanının süpermis aynen devam canım59 du canım hedefim
hahaSolucan gibi olmuş ya
Ay inşallah yani ilk mezunumuz olacaksın uzun süredir seni herkese örnek seçilen bu hafta mezun olursan inşallahÇok az kaldı :)) bu hafta olmak istiyorum çaba sarf edeceğim darısı sana canım <3
Aaaahhh ah bendeeeeA Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya
kazan kazan ya da aşık ol birşey yap yaaaKaptançim motive olamıyorum çok dengesiz ya da çok yiyorum ya çok mutsuzum motivasyonumu kazanmamsart
Harikasn canımDünkü menüm ;
13:00 civarı öğle yemeği (çeyrek simit, domates sosu, 1 bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir)
AminnnnnnAy inşallah yani ilk mezunumuz olacaksın uzun süredir seni herkese örnek seçilen bu hafta mezun olursan inşallah
Aaaahhh ah bendeeee
kazan kazan ya da aşık ol birşey yap yaaa
Harikasn canım
Hepimiz icin aminnnnnA Kiz sen hedef ulaşmışsin ilk mezunuyum olmana 600 gr kalmış hatta istersen bu hafta mezun bile olabilirsin bende görsem şu günleri ya
Harikasin arkadasim tekrar soyluyorum hayranim iradeneDünkü menüm ;
Nasil ya diger gruplar.ne yapiyolar da guzel kilolar veriyorlar merak ettim diger gruplari gidip bi bakimBu hafta da SONUNCU OLMUŞUZ kızlar yaaa
Baktın mi ne yapıyolarNasil ya diger gruplar.ne yapiyolar da guzel kilolar veriyorlar merak ettim diger gruplari gidip bi bakim
Canım sana kesinlikle katılıyorum dün ben de benzer şeyleri yazdım fakat gönderirken hata oldu***1. TAKIM 435.ETAP***
sosyestetik (60.4/61.4/+1/-1.65)
deadline (63////%)
ispanyol (69.1/68.8/0.3/%0.43)
sevili6163 (86.0///%)izne ayrılmak istiyor
Sevim_mrt (75.6/75.6/0/%0)
sevilay 80 (75.5/74.8/0.7 /%0.93 )
mornar(60.6//59.8/0.8/%1.32 )
gulfuren(55.8/56.2/+0.4 /%-0.72)
Kızlar bu listeye iyi bakin bu hafta hepimizin güzel bir atak bekliyorum kaç gündür listeye bakıyorum ve diyorum ki bize ne oldu böyle özellikle kaptan yardımcısı olarak iyi bir örnek olduğumu düşünmüyorum aynı zamanda sizin motivasyonuzu bile düşürüyor olabilirim değil mi bende dedimki Deadline önce kendinden başla ve takımın motivasyonunu da yükselt zaten April burda olsa simdi bizi baya haşlamışti haklı da
Evet yüksek kurul toplantısıni açıyorum
Yenilikçi fikirleri de ayrıca beklerim
Şimdi yeni önerilerim var
1. Öncelikle düşündüm ki burasi diyet yarışması olabilir ama biz aile gibi olduk ve muhabbetimız diyet harici dertler çocuklar ev işleri falan e madem ona göre de çalışmalar yapalım
Mesela en basit bugün kendin için yada evin icin ne yaptın herkes hergün gelip yaptıklarından bahsetsin mesela bugün ev temizledim yada makyaj yaptım şunu şunu surdum dışarı çıktım gibi hem kendimize de bakmış oluruz değil mi
2. Bu hafta yukarı listeye göre bir liste yapayım diyorum bu hafta herkes kendi kilosunun %0.9 unu vermeye calissin ona göre hedefi ben hesaplar yazarım eğer kabul ederseniz
3. Hergün menu bildirimi dışında herkes gün sonu ozbildirimini yapsın mesela ozbildirim ne onuda ben uydurdum ama söyle diyim yaptıklarınızı arti koyarak yazicaz ozbildirimini söyle olsun düşündüm
Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi:
İstediğiniz maddeler varsa ekleyebilirsin benim aklıma bunlar geldi sadece
4. Hergün mutlaka buraya birkez uğrayıp bildirimleri yapmak ve en azından selam vermenizi istiyorum sizden evet yoğun olabilir misafiriniz olabilir falan ama en azından yatmadan gelip bildirimlerinizi yapmanızı istiyorum
5. Herkesten spor yapmasını istiyorum hergün mutlaka bişeyler spor ödevi vereceğim size hergün yapabileceğiniz ekstra haftada iki gün Yapabileceğiniz şekilde
Şimdi herkes silkelensin kendine gelsin bakalım yatın pazartesi klasik diyete başlama günü bizde yeniden sıfırdan başlıyoruz bu kez benden de kacamayacaksiniz kaptanın bilir ben takip edersem hepinizi tek tek kontrol ederim tepesine binerek cezayı da veririm gerçek Deadline la tanışmaya hazır olun
Düşüncelerinizi bekliyorum kaptancim eklemek istediğin itiraz ettiğin bişey var mı seninde ne dersin fikirlerimesosyestetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?