Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam canlar
bugun hep dısardaydım yenı gelebıldım okudum kuraları süper olmuss:)))pazar menuyu hıc yazmıyırum zaten
Bugünden başlıyoruz zaten pazarı es geçtim ben bu hafta hepimiz için ama bugünden itibaren kaçmak saklanmak yazmayim demek yok yani bugünün menüsünden bahsediyorum birde o hedef verilen gr a ulaşılacak ona göre gelmişken odev sporunu da seç bakalım ne istersin

Oti listeye girmesen de uygulamaya başlayabilirsin takımdesin nasılsa seni de eklerim hedef tabloya bana güncel kilonu söyle senden en az 700 gr bekliyorum

73.3 tartildim bu sabah. Tatil dönüşü yani gecen pazar 74.2 idim. Tabi Ödemdir giden ama olsun. Henuz diyete asilamadim ana dikkat etmeye çalışıyorum. Takipteyim sizi

73.3 tartildim bu sabah. Tatil dönüşü yani gecen pazar 74.2 idim. Tabi Ödemdir giden ama olsun. Henuz diyete asilamadim ana dikkat etmeye çalışıyorum. Takipteyim sizi
Bence iyi gitmiş oti hadi bakalım bu hafta bildirim yap ben seni takip ediyorum sende takıl burda

Bizde seni Özledik oti ya valla senin muhabbetleri bir başka bilirsin

Ayy Sagol caniiim

Aksam yemeğim de cok kacti ama yarın daha iyi olacak inşallah. Bı de su sn kocama trip atmaktayim. Kv.nin evinde (alt katta) kullanılmayan kosu bandını yukarı çıkaralım diyorum aylardır bı türlü yaptıramadim. Hep ramam diyo ama hep baskaaaa zaman

KV nin evinde ne arıyor koşu bandı kız arada kosuyor mu yoksam getirir bence az daha basının etine ye sen

Merhaba kızlar,

Bu aralar çok aksattım çok afedersiniz.

Dünkü menüm ;

10.30 civarı kahvaltı (1domates, 2 biber, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek, şekersiz çay)

12:00 civarı (1 elma)

14.30 civarı öğle yemeği (2 parça ızgara et, 1 tabak salata, 1 dilim ekmek )

15.45 civarı (1 bardak ayran)

17:00 civarı (1 salatalık)

18:30 civarı akşam yemeği (közlenmiş biber 3 adet, 1 adet közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt)

20:30 civarı (küçük bir salkım üzüm)

4km. Yürüyüş, 3 litre su

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - sabah kahvaltıda kurabiye yedim
Hedef su içildi : 2lt olmadı ama olacak
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : + az sonra yapcam
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: + ama kimse de gelmedi ki mornar i kontrol ettim bi tek
Spor yapildi: +++++ spor ödevlerini yaptim

Dünkü menum
Kahvaltı 10.00 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 tk kuşburnu marmeladı
Ara 1 bardak Yeşilçay 1 kurabiye
Aksam 16.00 6 yk bulgur pilavı salata
Ara 1 adet diyet bisküvi
Spor yok su 1.5 lt

Dün hiç iyi bir menü değil biliyorum ama bundan önceki menüler daha fenaydi bu iyileşmeye başlamış hali yani tabi bu bir mazeret değil daha dikkatli olmalıyım

KV nin evinde ne arıyor koşu bandı kız arada kosuyor mu yoksam getirir bence az daha basının etine ye sen

Kv 130 kilo canim, kosmayi birak yuruyebilmesine sasiriyorum. Aslında kosubandi abimindi de kullanmayinca alt katta boş odamız var oraya koymuştuk. 6 aydır yukarı çıkacak dü bakalım

Cok merak ettim naaptin kendin icin? Ben tırnaklarımı kesmeye niyetlendim de yapamadım gııı. Ha sma bak tetanoz aşısı yaptırdım o da sayılır dımı

Çıkar inşallah savaşa devam başarabilirsin olmadi in asagida yap anne ben geldim de

Bende kendim için ne yaptım onu yazamana gelmiştim alt mesajı oku

Bugün kendime yüz maskesi yaptım bal ve kahve telvesiyle yapış yapış oldum ya kahve telvesini tek başına sürünle Bike yüzüm yumuşacık oluyor ya oneririm yarın unutmazSam manikür yapmayi planliyorum ama oje sürmeyi pek sevmiyorum belli olmaz ya belki sürerim neyse artık bakalim
Su anda rezene cayimı içiyorum kitap okuyup yatacağım topik sakinleri siz isterseniz gelmeyin ben kendi kendime takılırim valla hersey kendim için peki siz kendiniz için ne yaptınız

Bu aksam da hic iyi dizi yok yaa. Herkes uyudu ama ne yapacağımı bilemedim. Bı yesil cay demledim şimdi onu içicem

April niye izinli?

Hepimizin ortak hastalığı mornar hariç irade eksikliği.Ben diyetisyenden liste alıyorum ama irade yok.Dün arkadaşın kardesini gördüm akupuntur yaptırmı ,doktorun verdiği katı diyete bire bir uymuş 3 ayda sporla birlikte 12 kilo vermiş,incecik olmuş.

Ben kendimce dengelemeye çalışıyorum bu sıralar.Sporda yok ama aynı apartmanda arkadaşın eşinin spor salonu var. Çocukları okula gönderince spor salonuna gideceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…