Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah 9.30
Yarım simit
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates
Salatalık
Roka
Çay

Öğle 13.30
yarım lavaş arası döner
Ayran

Ara 16.30
_Yarım muz

Akşam 19.30
3 mücver
Sarımsaklı yoğurt 3 kaşık
Roka
Bir kaşık makarna

2.5 litre su
Beşi bir arada çay
Spor yok

Ay ne guzel ifade etmissin

ne güzel kapmalısın o kkoşu bandını

baen arada yapıyorum kahve telvesini ben de tavsiye edreim

kaptancım öz bildirim kuralını yeni okudum ama kızlar çok yapmamışlar sanki. ben de bugümn yapayım inş

dünkü mnm
kahvltı.2 ceiz .1 brdk yarım yağlı süt.3 kşk tam tahıllı gevrek tarçın
ara yeşil çy
öğle temizliğe bayan gelince yemeğe zamanım olmadı. 1 brdk süt 3 kşk gevrek tarçın
ara 15 üzüm
öğle 2 yumurta salata 2 kşk yoğurt. 1 dilim ekmek
ara 3 günkurusu
2. 5 lt su
spor 30 dk sabah hızlı yürüyüş
öğle 30 dk orta yürüyüş

günaydın
sabah peynır+domates+1 dilim ekmek+salatalık +yesıl cay
ara türk kahvesi
öğlende peynır 1 dilim ekmek
ara soda sade
aksam 1 kase sabze corba +etlı bulgur kofte+ salatalık tursu
3 lt su spor yok

ay kuzuu aynen mandalinaaa mandalinaaaa haftada 2 kilo fln yiyorum sanırım. ama arada muz yiyorum baska meyve yemiyorum neredeyse. eskisi gibi meyve canavarı değilim epeydir kk'ya girmedim. ondan gecikmeli oldu.

cok gecmiş olsun cocuklar iyileşmiştir inşallah. aslında diyetisyenin pasif değil baya baya aktif bence. hemen her gün geribildirim alıyorsun ne güzel.

selam kuşlar.. dün gece kayınpederim rahatsızlandı acil sevisteydik bütün gece .. bugün de benim çalıştığım yerde tedavi verdik şimdi biraz daha iyi..
sabah tartılamadım yarın bildiririm

cok gecmiş olsun simdi iyidir inşallah ?

Ayyy kizlaaaar

Menüleriniz nasil da Ütopik geldi anlatamamm. Sizin menüleri görünce ben veremiycem diyorum ama o koca menülerimle vermiştim 7 kiloyu yaa

takimaaa geri döööön otiii. yine verirsin.

Bu hafta da SONUNCU OLMUŞUZ kızlar yaaa

yaaa cok fenaa

Kaptançim motive olamıyorum çok dengesiz ya da çok yiyorum ya çok mutsuzum motivasyonumu kazanmamsart

evet kuzum ya inşallah su yeni kurallarla motive olabilirsin.

Baktın mi ne yapıyolar buz bir ara dagatesiyle saha turunda bu araştırmayı yapıyorduk ya bak aklıma o geldi ama artık uslu uslu oturuyorum

hemen o gün cıkart yoksa cıkartmaz erkekler. o an yaptırmak için plan yap. yani arabayla tasınacaksa arabayı vs ayarlat. hem havalarda soguyor disarı cıkamazsın yürümeye. acilen tasıt bence de

Dun diyetsyene gittim.1.800 yagdan gitmisama bu hafta odem toplamis vucudum.100 grgitmis gorunuyodu tartida

1.8 yag ne demek uz süper!
Hangi aralikla gidiyorsun diyetisyene?

Sen nerelerden beybi?

Alt tarafı bı kat yukarı çıkacak da.. Çıkacak iste.. Dışarı zaten çıkamıyordum cocuklar nedeniyle. Hazır heveslenmisken başlayayım istiyorum

Biz bebek bekliyoruz o sebepten donemiyorum maalesef.. insallah cikarttirabilirsin tez zamanda. 1 kat bisey degilmjs.

kaptancım öz bildirim kuralını yeni okudum ama kızlar çok yapmamışlar sanki. ben de bugümn yapayım inş
Ben yapıyorum işte daha kimse idrak edemedi bence ondan sende yap millet alıştıkca görür yapar hem güzel bişey oluyor yarın daha dikkat etmeliyim diyorsun birde yaptıklarını yazarak farketmis oluyorsun

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi:

Kızlar menu paylaşımı ve yukardaki ozbildirimi doldurunuz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…