Ay ne guzel ifade etmissinOzbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - sabah kahvaltıda kurabiye yedim
Hedef su içildi : 2lt olmadı ama olacak
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : + az sonra yapcam
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: + ama kimse de gelmedi ki mornar i kontrol ettim bi tek
Spor yapildi: +++++ spor ödevlerini yaptim
ne güzel kapmalısın o kkoşu bandınıAyy Sagol caniiim
Aksam yemeğim de cok kacti ama yarın daha iyi olacak inşallah. Bı de su sn kocama trip atmaktayim. Kv.nin evinde (alt katta) kullanılmayan kosu bandını yukarı çıkaralım diyorum aylardır bı türlü yaptıramadim. Hep ramam diyo ama hep baskaaaa zaman
baen arada yapıyorum kahve telvesini ben de tavsiye edreimBugün kendime yüz maskesi yaptım bal ve kahve telvesiyle yapış yapış oldum yakahve telvesini tek başına sürünle Bike yüzüm yumuşacık oluyor ya oneririm yarın unutmazSam manikür yapmayi planliyorum ama oje sürmeyi pek sevmiyorum belli olmaz ya belki sürerim neyse artık bakalim
Su anda rezene cayimı içiyorum kitap okuyup yatacağım topik sakinleri siz isterseniz gelmeyin ben kendi kendime takılırim valla hersey kendim için peki siz kendiniz için ne yaptınız
evet ben de april ı özledimBu aksam da hic iyi dizi yok yaa. Herkes uyudu ama ne yapacağımı bilemedim. Bı yesil cay demledim şimdi onu içicem
April niye izinli?
hayırdır ne kuralları ben bikaç gündür farklı işlerden giremedimselam canlar
bugun hep dısardaydım yenı gelebıldım okudum kuraları süper olmuss:)))pazar menuyu hıc yazmıyırum zaten
e çok iyi işte73.3 tartildim bu sabah. Tatil dönüşü yani gecen pazar 74.2 idim. Tabi Ödemdir giden ama olsun. Henuz diyete asilamadim ana dikkat etmeye çalışıyorum. Takipteyim sizi
ben de giremedim 2 gündür itiraf edeyim
cnm hedefine ulaşmadan bırakmıyoruzMerhaba kızlar izne ayrılmak istemediğime karar verdim. Şöyle bir düşündüm de 9 kiloyu burada sizlerin sayesinde verdim bırakırsam hepsi boşa gidecek...izne ayrılmış oldum mu? nolur yok deyin@sosyestetik deadline
dagatesi minik anne nasılsın bakalım senin mevsim geldi mandalinalar aynalar narlar pazarda mandalina gördükçe aklıma geliyorsun ya
@sosyestetik kaptancim paylaşımlar süper özellikle o sayfadaki değişimlere hayran kaldım ne kadar doğrular ne yapmışlar nasıl öyle olmuşlar ay çık heveslendim yine bayadir bosvermisim diyete modundayım ya
çocuklar hala tam iyileşemedi.. oğlan akşam öksürmekten kustu yavrucum..
diyetisyen olayım şöyle : aktif değil ama pasif olarak ömüdahele ediyor. yani öğle beraber yiyoruz yemeği bunu ye bunu yeme , şimdi bunu yedin akşam şunu şunu yeme diye ..
örneğin öğle yemeğinde tavuk, köfte ,gibi proteinli bişey yediysem akşama sebze ye falan diye uyarıyor..
selam kuşlar.. dün gece kayınpederim rahatsızlandı acil sevisteydik bütün gece .. bugün de benim çalıştığım yerde tedavi verdik şimdi biraz daha iyi..
sabah tartılamadım yarın bildiririm
Ayyy kizlaaaar
Menüleriniz nasil da Ütopik geldi anlatamamm. Sizin menüleri görünce ben veremiycem diyorum ama o koca menülerimle vermiştim 7 kiloyu yaa
Bu hafta da SONUNCU OLMUŞUZ kızlar yaaa
Kaptançim motive olamıyorum çok dengesiz ya da çok yiyorum ya çok mutsuzum motivasyonumu kazanmamsart
Baktın mi ne yapıyolarbuz bir ara dagatesiyle saha turunda bu araştırmayı yapıyorduk ya bak aklıma o geldi ama artık uslu uslu oturuyorum
Ayy Sagol caniiim
Aksam yemeğim de cok kacti ama yarın daha iyi olacak inşallah. Bı de su sn kocama trip atmaktayim. Kv.nin evinde (alt katta) kullanılmayan kosu bandını yukarı çıkaralım diyorum aylardır bı türlü yaptıramadim. Hep ramam diyo ama hep baskaaaa zaman
Dun diyetsyene gittim.1.800 yagdan gitmisama bu hafta odem toplamis vucudum.100 grgitmis gorunuyodu tartida
ay kuzuu aynen mandalinaaa mandalinaaaahaftada 2 kilo fln yiyorum sanırım. ama arada muz yiyorum baska meyve yemiyorum neredeyse. eskisi gibi meyve canavarı değilim epeydir kk'ya girmedim. ondan gecikmeli oldu.
cok gecmiş olsun cocuklar iyileşmiştir inşallah. aslında diyetisyenin pasif değil baya baya aktif bence. hemen her gün geribildirim alıyorsunne güzel.
cok gecmiş olsun simdi iyidir inşallah ?
takimaaa geri döööön otiii. yine verirsin.
yaaacok fenaa
evet kuzum ya inşallah su yeni kurallarla motive olabilirsin.
hemen o gün cıkart yoksa cıkartmaz erkekler. o an yaptırmak için plan yap. yani arabayla tasınacaksa arabayı vs ayarlat. hem havalarda soguyor disarı cıkamazsın yürümeye. acilen tasıt bence de
1.8 yag ne demek uz süper!
Hangi aralikla gidiyorsun diyetisyene?
Sen nerelerden beybi?
Alt tarafı bı kat yukarı çıkacak da.. Çıkacak iste.. Dışarı zaten çıkamıyordum cocuklar nedeniyle. Hazır heveslenmisken başlayayım istiyorum
Ben yapıyorum iştekaptancım öz bildirim kuralını yeni okudum ama kızlar çok yapmamışlar sanki. ben de bugümn yapayım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?