Yap yapppkaptancım öz bildirim kuralını yeni okudum ama kızlar çok yapmamışlar sanki. ben de bugümn yapayım inş
Neden kimse yok sorusunu ben bir buçuk aydır soruyorm cevap bulamıyorumYa niçin kimse yok neden yok perşembe şu 600 er gr mi vermiş olmayın görüşürüz topik sakinleri burda niye kimse yok
Birde ben sorayım dedim ona da cevap yokNeden kimse yok sorusunu ben bir buçuk aydır soruyorm cevap bulamıyorum
Başlaa1.8 yag ne demek uz süper!
Hangi aralikla gidiyorsun diyetisyene?
Sen nerelerden beybi?
Alt tarafı bı kat yukarı çıkacak da.. Çıkacak iste.. Dışarı zaten çıkamıyordum cocuklar nedeniyle. Hazır heveslenmisken başlayayım istiyorum
Bebiş gelince gelllBiz bebek bekliyoruz o sebepten donemiyorum maalesef.. insallah cikarttirabilirsin tez zamanda. 1 kat bisey degilmjs.
AynenBen yapıyorum iştedaha kimse idrak edemedi bence ondan sende yap millet alıştıkca görür yapar hem güzel bişey oluyor yarın daha dikkat etmeliyim diyorsun birde yaptıklarını yazarak farketmis oluyorsun
Ben simdi gelebildimYa niçin kimse yok neden yok perşembe şu 600 er gr mi vermiş olmayın görüşürüz topik sakinleri burda niye kimse yok
Ohhhh sefamiz olsunBugün kendim için yaptıklarım akşam işten gelince yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkadim yüzüm çok hoş oluyor ya bu Jelle birde güzel temizliyor sonra Bebe şampuaniyla gözlerimin etrafını yıkadim benim gibi kirpik dibi iltihabı çok oluyorsa gözünüzde yada gözünüz sık kizariyorsa Dr tavsiyesi hergün akşam işten gelince Bebe sampuaniyla yıkıyorum
Birde manikür yaptım dün söylemiştim birde ten rengi oje veparlatici surdum tırnaklarıma
Burayı da iyice günlüğe çevirdim sanki kendi kendime konuşup yaptıklarını anlatıyorum falan e gelsin artık birileri de bana eşlik etsin yahu
Cok guzelgünaydın
sabah peynır+domates+1 dilim ekmek+salatalık +yesıl cay
ara türk kahvesi
öğlende peynır 1 dilim ekmek
ara soda sade
aksam 1 kase sabze corba +etlı bulgur kofte+ salatalık tursu
3 lt su spor yok
Otticim haftada 1 gidiyorum .ya diyetisyeninmn tartisi bozuk olabilirmi.1.8 bi turlu tartiya yansimadi iste1.8 yag ne demek uz süper!
Hangi aralikla gidiyorsun diyetisyene?
Sen nerelerden beybi?
Alt tarafı bı kat yukarı çıkacak da.. Çıkacak iste.. Dışarı zaten çıkamıyordum cocuklar nedeniyle. Hazır heveslenmisken başlayayım istiyorum
Hoşgeldin canımBen simdi gelebildim
TamamdrKızlar bildirimleri Perşembe alıyoruzzz unutmayalımmm
Başlaa
Bebiş gelince gelll
Aynen
Spor hariç geri kalanları yapabilirsin dagatesiAy su ozbildirim olayina cok heves ettim bebis gelmeden de gelsem mi ki :)))
deadline ozledim ya ne guzel spor yapiyorduk. Bu arada hala kilo almadim cok mutluyum. Ilk 3 ay kilo alacagim diye odum kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?