Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menu
Kahvalti 8.00: 1 yumurtayla omlet 1 bardak süt 1 kurabiye 1 domates
Öğle 12.00: avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1/4 orta boy haşlanmış patates 1 kase kırmızı mercimek corbasi
Aksam 16.30: yine tavuk ama haşlanmış 1 but
1kase sehriye corbasi salata
Ara : 1 mandalina
Yatmadan 1 bardak rezene çayı
2lt su ve spor yapıldı bacak inceltme hareketleri ve mekik programi

Bugün kendim için yaptıklarım akşam işten gelince yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkadim yüzüm çok hoş oluyor ya bu Jelle birde güzel temizliyor sonra Bebe şampuaniyla gözlerimin etrafını yıkadim benim gibi kirpik dibi iltihabı çok oluyorsa gözünüzde yada gözünüz sık kizariyorsa Dr tavsiyesi hergün akşam işten gelince Bebe sampuaniyla yıkıyorum
Birde manikür yaptım dün söylemiştim birde ten rengi oje veparlatici surdum tırnaklarıma
Burayı da iyice günlüğe çevirdim sanki kendi kendime konuşup yaptıklarını anlatıyorum falan e gelsin artık birileri de bana eşlik etsin yahu

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - 1 avuç çekirdek kaçamak sayılır mi
Hedef su içildi : + 2 bardak daha içersem hedef tamamdır
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : +
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: + bugün yine bir iki menu paylaşılmis ama hala burda olmayanlar var
Spor yapildi: ++ daha yapmadım ama şimdi yapmaya gidiyorum o yüzden arti

Görüşürüz ben kaçıyorum kimse de yok zaten

Ya niçin kimse yok neden yok perşembe şu 600 er gr mi vermiş olmayın görüşürüz topik sakinleri burda niye kimse yok

Ozbildirimim

Kaçamak yapılmadı : +
Hedef su içildi : +
Bugün kendim için bişey yaptım : yarım artı kararsızım
Menü paylaşımı yapıldı : hemen paylaşıyorum
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi: yürüyüş

Başlaa
Biz bebek bekliyoruz o sebepten donemiyorum maalesef.. insallah cikarttirabilirsin tez zamanda. 1 kat bisey degilmjs.
Bebiş gelince gelll
Ben yapıyorum işte daha kimse idrak edemedi bence ondan sende yap millet alıştıkca görür yapar hem güzel bişey oluyor yarın daha dikkat etmeliyim diyorsun birde yaptıklarını yazarak farketmis oluyorsun
Aynen

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - 1 mini poaca
Hedef su içildi : + 2.5 lt den fazla
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı :+ simdi yapcm
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:+
Spor yapildi:- kosturmacayla kisa yuruyusle gecti.tam spor sayilmz

Ohh
Ohhhh sefamiz olsun

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%)
sevilay 80 (74.8////%)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

Otticim haftada 1 gidiyorum .ya diyetisyeninmn tartisi bozuk olabilirmi.1.8 bi turlu tartiya yansimadi iste

Ay su ozbildirim olayina cok heves ettim bebis gelmeden de gelsem mi ki :)))

deadline ozledim ya ne guzel spor yapiyorduk. Bu arada hala kilo almadim cok mutluyum. Ilk 3 ay kilo alacagim diye odum kopuyor.
Spor hariç geri kalanları yapabilirsin dagatesi hem yürüyüş de yapabilirsin gerçi yürümek iyidir toparlandiysan daha iyiysen ilk aylar dikkat edersen kılo almazsin canısi kilo alma en hızlı 4. Aydan sonra başlıyor normal olarak şimdilerde alıyorsun doğru yoldasın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…