Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aslında 3. aydan sonra spora da geri dönmek istiyorum. hiç halim yok dead ya biraz dermanım olsa yürüyecegim ama kendimi işe zor götürüyorum

aslında 3. aydan sonra spora da geri dönmek istiyorum. hiç halim yok dead ya biraz dermanım olsa yürüyecegim ama kendimi işe zor götürüyorum
Olsun ya hamilelik zor senin isinde zor yaparsın zamanla bir alışta duruma bildirime gel diyorum sana sana ihtiyacım var ya kimse gelmiyor zaten gelde iki muhabbet edelim

Olsun ya hamilelik zor senin isinde zor yaparsın zamanla bir alışta duruma bildirime gel diyorum sana sana ihtiyacım var ya kimse gelmiyor zaten gelde iki muhabbet edelim

Geleyim demi. Geleyim ya muhabbet ederiz ozledim!! Hem bende aslinda buradaki bir cok menu gibi yiyorum :) hos bu aksam cok yedim :d icime kurt kaciyir bazen

Merhaba kızlar,

Dünkü menüm ;

9.15 civarı kahvaltı (biberli domatesli kahvaltılık sos 1 tatlı kaşığı, 1 dilim ekmek, 3zeytin, 1çk. Bal,1 bardak şekersiz çay )

11:30 civarı ( 1 grisini)

13:30 civarı öğle yemeği (1 kase ezogelin çorbası, 3 kaşık patates yemeği, 1 kase yoğurt )

15:00 civarı (1 fincan yeşil çay )

18:30 civarı akşam yemeği ( 1 tabak ton balıklı salata, yarım dilim ekmek )

21:00 civarı (1 armut)

3 litre su, 6 km. Yürüyüş

Geleyim demi. Geleyim ya muhabbet ederiz ozledim!! Hem bende aslinda buradaki bir cok menu gibi yiyorum :) hos bu aksam cok yedim :d icime kurt kaciyir bazen
olur arada içinde bir Kurt var zaten normaldir gel gel senin en çok yediğim halin ne ki zaten

Kız sen bu yürüyüşü nerde yapıyorsun hergün yürüyüş bandı mi var sende menu de çok iyi her zamanki gibi

Bu şekilde mi yazıyoruz. Ben çok şey kaçırmışım.

Dunku menum
Ac karnina yarim kabuklu armut.1 brdk limonlu ilik su
Kahvalti.3 ksk gevrek.2 ceviz.tarcin.1 brdk yar yagli sut
Ara 1 mini poaca.form cy
Oglen 1 kase kabk corbasi.1 dilim cvdr.2 lsk yogurt. salata
Ara 1 kase karsim.2 kask yogut.yarim ksk yulaf.az nane.az maydamoz.1 salatalik.blendrdan gecirileck
Aksm 2 ksk yogurt.haslais brokoli avuc karnibahar.1 dilim cvdr.
Ara 2 gunkurusu. 1 kiru incir
2.5 lt su spor yok

Bsn de merak ediyorum hergun bu yuruyisu nerde yapiyosun

günaydın kızlar
ben bugun hastayım grıp
bıde regl olacam canım acayıp seker ıstıyor sekerlı su yapıp içesem var o derece
sabah çeyrek tost
öğlen sandaviç kepekli ekmek
aksam makarna peynırlı +roka salata
3 su 1 kase nar
twıster 20 dk

canlar merhaba.. kaç gündür giremedim kusura bakmayuın.. kayınpederim rahatsızdı hastaneye yoğu bakıma yatırmıştık.. işe de gidemedim 2 gündür.. çok şükür iyi şimdi.. kliniğe çıkardılar.. amleiyat olmasına da gerek kalmadı..
ben de işe geldim bugün..
diyet miyet hak getire, evde yemek yapamadım bir türlü umarım kilo almamışımdır..
bı arada bu özbildirim nedir özet geçebilr misisniz

cok gecmiş olsun ispanyol. inşallah almamıssındır kilo. öz bildirim herkes hergün asagıdaki soruları cevaplaması

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi

teşekkür ederim canmmm
özet için de teşkkürler anladım sanırsam

Alkış sana kaptan

Bu şekilde mi yazıyoruz. Ben çok şey kaçırmışım.
Dünkü menüyü paylaşıyoruz yine bunu da o gün yaptıkları için yapıyoruz
Bence çok iyi parçayı dengelmis akşam menüsü

Gunaydiiin kizlaaar
Geç oldu ama iyi akşamlar benden de sana

geçmiş olsun canım da dur bugün yeme yarın tartı günü perşembe ye bari

teşekkür ederim canmmm
özet için de teşkkürler anladım sanırsam
Geçmiş olsun İspanyol iyi olmasına çok sevindim bende diyorum İspanyol uğradı hiç gelmedi diye dünkü menüyü yazıyoruz yine birde ekstra yukarı maddelerle ozbildirim yapıyoruz o bugün için ama

Ben geldim dünkü menu
Kahvaltı 8.00 1 yumurta ve biraz peynirle omlet 1 domates 1 bardak süt
Ara 10.30 2 dilim minik boy elma yarısı yani
Öğle 12.00 1 kase Şehriye çorbası 4 yk kuru fasulye 2 yk pilav
Aksam 17.30 fırında hamsi buğulama miktarını nasıl anlatsam bilmiyorum çok değil ama
1 kase Şehriye çorbası 1 kepçe yani
Salata
Ara 20.00 bir avuç cekirdek
Spor yapıldı 30 dk falan mekik bacak inceltme ve kardio programları 15 dk zumba ve soğuma hareketleri yapıldı
2 lt su icildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…