Spor hariç geri kalanları yapabilirsin dagatesihem yürüyüş de yapabilirsin gerçi yürümek iyidir toparlandiysan daha iyiysen ilk aylar dikkat edersen kılo almazsin canısi kilo alma en hızlı 4. Aydan sonra başlıyor normal olarak şimdilerde alıyorsun doğru yoldasın demektir
Olsun ya hamilelik zor senin isinde zor yaparsın zamanla bir alışta durumaaslında 3. aydan sonra spora da geri dönmek istiyorum. hiç halim yok dead ya biraz dermanım olsa yürüyecegim ama kendimi işe zor götürüyorum
Gülfuren geldi kaptan menu bildirmişti öğlen
Olsun ya hamilelik zor senin isinde zor yaparsın zamanla bir alışta durumabildirime gel diyorum sana sana ihtiyacım var ya kimse gelmiyor zaten gelde iki muhabbet edelim
olur arada içinde bir Kurt var zaten normaldirGeleyim demi. Geleyim ya muhabbet ederiz ozledim!! Hem bende aslinda buradaki bir cok menu gibi yiyorum :) hos bu aksam cok yedim :d icime kurt kaciyir bazen
Kız sen bu yürüyüşü nerde yapıyorsun hergün yürüyüş bandı mi var sende menu de çok iyi her zamanki gibiMerhaba kızlar,
Dünkü menüm ;
9.15 civarı kahvaltı (biberli domatesli kahvaltılık sos 1 tatlı kaşığı, 1 dilim ekmek, 3zeytin, 1çk. Bal,1 bardak şekersiz çay )
11:30 civarı ( 1 grisini)
13:30 civarı öğle yemeği (1 kase ezogelin çorbası, 3 kaşık patates yemeği, 1 kase yoğurt )
15:00 civarı (1 fincan yeşil çay )
18:30 civarı akşam yemeği ( 1 tabak ton balıklı salata, yarım dilim ekmek )
21:00 civarı (1 armut)
3 litre su, 6 km. Yürüyüş
Bu şekilde mi yazıyoruz. Ben çok şey kaçırmışım.Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - 1 avuç çekirdek kaçamak sayılır mi
Hedef su içildi : + 2 bardak daha içersem hedef tamamdır
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : +
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: + bugün yine bir iki menu paylaşılmis ama hala burda olmayanlar var
Spor yapildi: ++ daha yapmadım ama şimdi yapmaya gidiyorum o yüzden arti
Görüşürüz ben kaçıyorum kimse de yok zaten
Bsn de merak ediyorum hergun bu yuruyisu nerde yapiyosunMerhaba kızlar,
Dünkü menüm ;
9.15 civarı kahvaltı (biberli domatesli kahvaltılık sos 1 tatlı kaşığı, 1 dilim ekmek, 3zeytin, 1çk. Bal,1 bardak şekersiz çay )
11:30 civarı ( 1 grisini)
13:30 civarı öğle yemeği (1 kase ezogelin çorbası, 3 kaşık patates yemeği, 1 kase yoğurt )
15:00 civarı (1 fincan yeşil çay )
18:30 civarı akşam yemeği ( 1 tabak ton balıklı salata, yarım dilim ekmek )
21:00 civarı (1 armut)
3 litre su, 6 km. Yürüyüş
canlar merhaba.. kaç gündür giremedim kusura bakmayuın.. kayınpederim rahatsızdı hastaneye yoğu bakıma yatırmıştık.. işe de gidemedim 2 gündür.. çok şükür iyi şimdi.. kliniğe çıkardılar.. amleiyat olmasına da gerek kalmadı..
ben de işe geldim bugün..
diyet miyet hak getire, evde yemek yapamadım bir türlü umarım kilo almamışımdır..
bı arada bu özbildirim nedir özet geçebilr misisniz
teşekkür ederim canmmmcok gecmiş olsun ispanyol. inşallah almamıssındır kilo. öz bildirim herkes hergün asagıdaki soruları cevaplaması
Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : + yada -
Hedef su içildi : + yada -
Bugün kendim için bişey yaptım : + yada -
Menü paylaşımı yapıldı :
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi
Alkış sana kaptanOzbildirimim
Kaçamak yapılmadı : +
Hedef su içildi : +
Bugün kendim için bişey yaptım : yarım artı kararsızım
Menü paylaşımı yapıldı : hemen paylaşıyorum
Arkadaşların menüleri kontrol edildi:
Spor yapildi: yürüyüş
Dünkü menüyü paylaşıyoruz yine bunu da o gün yaptıkları için yapıyoruzBu şekilde mi yazıyoruz. Ben çok şey kaçırmışım.
Bence çok iyi parçayı dengelmis akşam menüsüDunku menum
Ac karnina yarim kabuklu armut.1 brdk limonlu ilik su
Kahvalti.3 ksk gevrek.2 ceviz.tarcin.1 brdk yar yagli sut
Ara 1 mini poaca.form cy
Oglen 1 kase kabk corbasi.1 dilim cvdr.2 lsk yogurt. salata
Ara 1 kase karsim.2 kask yogut.yarim ksk yulaf.az nane.az maydamoz.1 salatalik.blendrdan gecirileck
Aksm 2 ksk yogurt.haslais brokoli avuc karnibahar.1 dilim cvdr.
Ara 2 gunkurusu. 1 kiru incir
2.5 lt su spor yok
Geç oldu ama iyi akşamlar benden de sanaGunaydiiin kizlaaar
geçmiş olsun canım da dur bugün yeme yarın tartı günü perşembe ye barigünaydın kızlar
ben bugun hastayım grıp
bıde regl olacam canım acayıp seker ıstıyor sekerlı su yapıp içesem var o derece
sabah çeyrek tost
öğlen sandaviç kepekli ekmek
aksam makarna peynırlı +roka salata
3 su 1 kase nar
twıster 20 dk
Geçmiş olsun İspanyol iyi olmasına çok sevindim bende diyorum İspanyol uğradı hiç gelmedi diyeteşekkür ederim canmmm
özet için de teşkkürler anladım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?