Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sana da iyi aksamlar deadim. Bugulamayi sen mi yaptin nasil? Ben pek bgulama yapmayi bilmiyorum da. Bu arada guzelmjs menun. Spoeun da iyi.

sosyestetik hosgeldin kaptan

Sana da iyi aksamlar deadim. Bugulamayi sen mi yaptin nasil? Ben pek bgulama yapmayi bilmiyorum da. Bu arada guzelmjs menun. Spoeun da iyi.

sosyestetik hosgeldin kaptan
Fırında hamsi azıcık yağ koydum üstüne soğan dilimleri ve üstüne ince dilim patates ve limon dilimleri koyup fırına attim teşekkür ederim canısi nasilsin

Fırında hamsi azıcık yağ koydum üstüne soğan dilimleri ve üstüne ince dilim patates ve limon dilimleri koyup fırına attim teşekkür ederim canısi nasilsin
Su katmiyorsun yani? Bende firin posetinde yaparim hep. Hic yag koymam. Patates sogan sarimsak baharat baligina gore. Bugulama deyimce sulu olan sandim :))

Su katmiyorsun yani? Bende firin posetinde yaparim hep. Hic yag koymam. Patates sogan sarimsak baharat baligina gore. Bugulama deyimce sulu olan sandim :))
Yok valla susuz bugulama başka çeşitlerine de netten bakıp denerim denersem haber veririm seninki iyiymiş bak birde onu deneyim

Menü de ne var dagatesi geleyim mi bende

Dene kuzu. Ben hic cesaret edip denememistim ama bu aralar her hafta balik yedigim icin bi deneyecegim. Orduda yaylada yemistik oyle sulu. Inanilmaz guzeldi. Onu yiyene kadar sulu bugulama yada adi neyse onu sevmezdim :))

menu de yesil mercimek corbasi ve karnibahar var. belki ayran yanina. Usenmezsem ))

Hmm severim karnabahar yeşil mercimek çorbası afiyet olsun usenirsen yoğurt ye kalsiyum olsun

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : - 1minik kurabiye
Hedef su içildi : + 1.5 lt su içtim 2 olur yatağa kadar
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : +
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: +
Spor yapildi: +

Bugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarıma birde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir

Kızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim

Bugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarıma birde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir
Ben de simdi yaptim.elim ve yuzum iyice kurudu.bebek yagi kullandim

Ben onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmis

Cnm bu menuyle doydun mu ya

Cok gecmis olsun cnm

Arkadaslar leslie yi deneyin lutfen ben daha once bu videolarla zayifladim.halen arada yapiyorum

Bugunku mnm kahvaltı 6.30. 3 ksk gevrek.1 brdk yarım yagli sut.tarcin 2 ceviz
Ara9.30 1. Kucukboy greyfut.form cy
Ogle13.00. 1 kase kabk çorbası.salata.2 ksk yogurt.1 dilim cvdr
Ara.5 uzum.2 ksk yogurt.tarcin.1 tatli ks yulaf ezmesi
Aksam 18.00 haslanmis karnibahar.brokoli.havuc.uzerine 2 ksk yogurt.kucuk bi kase mercimk corbasi
Ara.21.30 2 gunkurusu.yarim cy brd yarim yagli sut.yarim dilim revani.misafirlikteydim
30 dk sabh hizli yuruyus
Ogle 30 dk orta yürüyüş
2.lt den fazla su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…