Selam kaptancimSelam kuşlar
Ben geldim dünkü menu
Kahvaltı 8.00 1 yumurta ve biraz peynirle omlet 1 domates 1 bardak süt
Ara 10.30 2 dilim minik boy elma yarısı yani
Öğle 12.00 1 kase Şehriye çorbası 4 yk kuru fasulye 2 yk pilav
Aksam 17.30 fırında hamsi buğulama miktarını nasıl anlatsam bilmiyorum çok değil ama
1 kase Şehriye çorbası 1 kepçe yani
Salata
Ara 20.00 bir avuç cekirdek
Spor yapıldı 30 dk falan mekik bacak inceltme ve kardio programları 15 dk zumba ve soğuma hareketleri yapıldı
2 lt su icildi
Fırında hamsi azıcık yağ koydum üstüne soğan dilimleri ve üstüne ince dilim patates ve limon dilimleri koyup fırına attimSana da iyi aksamlar deadim. Bugulamayi sen mi yaptin nasil? Ben pek bgulama yapmayi bilmiyorum da. Bu arada guzelmjs menun. Spoeun da iyi.
sosyestetik hosgeldin kaptan
Su katmiyorsun yani? Bende firin posetinde yaparim hep. Hic yag koymam. Patates sogan sarimsak baharat baligina gore. Bugulama deyimce sulu olan sandim :))Fırında hamsi azıcık yağ koydum üstüne soğan dilimleri ve üstüne ince dilim patates ve limon dilimleri koyup fırına attimteşekkür ederim canısi nasilsin
Ben iyiyim yemek pissin de yiyeyim diye bekliyorum :)))Fırında hamsi azıcık yağ koydum üstüne soğan dilimleri ve üstüne ince dilim patates ve limon dilimleri koyup fırına attimteşekkür ederim canısi nasilsin
Yok valla susuz bugulamaSu katmiyorsun yani? Bende firin posetinde yaparim hep. Hic yag koymam. Patates sogan sarimsak baharat baligina gore. Bugulama deyimce sulu olan sandim :))
Menü de ne var dagatesi geleyim mi bendeBen iyiyim yemek pissin de yiyeyim diye bekliyorum :)))
Menü de ne var dagatesi geleyim mi bende
Hmm severim karnabahar yeşil mercimek çorbası afiyet olsun usenirsen yoğurt ye kalsiyum olsunDene kuzu. Ben hic cesaret edip denememistim ama bu aralar her hafta balik yedigim icin bi deneyecegim. Orduda yaylada yemistik oyle sulu. Inanilmaz guzeldi. Onu yiyene kadar sulu bugulama yada adi neyse onu sevmezdim :))
menu de yesil mercimek corbasi ve karnibahar var.belki ayran yanina. Usenmezsem ))
Ben de simdi yaptim.elim ve yuzum iyice kurudu.bebek yagi kullandimBugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarımabirde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir
Ben onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmisBugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarımabirde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir
Rabbim acil sifalar verdin Esila cigaKızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim
Cnm bu menuyle doydun mu yagünaydın kızlar
ben bugun hastayım grıp
bıde regl olacam canım acayıp seker ıstıyor sekerlı su yapıp içesem var o derece
sabah çeyrek tost
öğlen sandaviç kepekli ekmek
aksam makarna peynırlı +roka salata
3 su 1 kase nar
twıster 20 dk
Cok gecmis olsun cnmcanlar merhaba.. kaç gündür giremedim kusura bakmayuın.. kayınpederim rahatsızdı hastaneye yoğu bakıma yatırmıştık.. işe de gidemedim 2 gündür.. çok şükür iyi şimdi.. kliniğe çıkardılar.. amleiyat olmasına da gerek kalmadı..
ben de işe geldim bugün..
diyet miyet hak getire, evde yemek yapamadım bir türlü umarım kilo almamışımdır..
bı arada bu özbildirim nedir özet geçebilr misisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?