- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
İnşallah güzel geçer canım minicikmis dahaKızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim
Bende bebe yağı sürüyordum değiştirdim bu aralarBen de simdi yaptim.elim ve yuzum iyice kurudu.bebek yagi kullandim
Bende arada yapıyordum önceden şimdi aklıma gelmiyordu ya ondan yapayım ama iyi olur hem sünnet hemde varıs oluşumunu da azaltıyorBen onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmis
İspanyol bir ara çok yapıyordu bende yaptım birsey falan hergün şimdi kafama eserse yapiyorumArkadaslar leslie yi deneyin lutfen ben daha once bu videolarla zayifladim.halen arada yapiyorum
Ay çok severim ya öf hiç iyi olmadı buAyyyyy asure zamani. Simdi komsular okuldakiler yapip dagitirlar.cetin sinav bizi bekliyo
Eline sağlık kaptanListe burda bana eywallah
olur arada içinde bir Kurt var zaten normaldirgel gel senin en çok yediğim halin ne ki zaten
Kız sen bu yürüyüşü nerde yapıyorsun hergün yürüyüş bandı mi var sende menu de çok iyi her zamanki gibi
Banttan daha iyi açık hava çok iyiymiş ya valla bende heveslendim km leri görünce sende çok iyi gidiyorsun spor falan daBen bantta yürüyemiyorum malesef, yürüyüş parkuru var evimin yakınında orda yürüyorum sabahları veya akşamları.
sevilay80 canım senin yazdığını da yeni gördüm düzenleyip etiketledim o yüzden
Banttan daha iyi açık hava çok iyiymiş ya valla bende heveslendim km leri görünce sende çok iyi gidiyorsun spor falan da
Geçmiş olsun.Baya zor günler geçirmişsin.Allah şifa versin.Yoğun bakımdan çıkmasına sevindim.Diyete başlarsın üzülme.canlar merhaba.. kaç gündür giremedim kusura bakmayuın.. kayınpederim rahatsızdı hastaneye yoğu bakıma yatırmıştık.. işe de gidemedim 2 gündür.. çok şükür iyi şimdi.. kliniğe çıkardılar.. amleiyat olmasına da gerek kalmadı..
ben de işe geldim bugün..
diyet miyet hak getire, evde yemek yapamadım bir türlü umarım kilo almamışımdır..
bı arada bu özbildirim nedir özet geçebilr misisniz
Kıyamam sana.Aynen benim dakika boslugum olmuyor.Okullar açılsın rahatlayayım dedim, daha çok yoruluyorum. Ev hanımının zamanı çok diyenleri de kınıyorum.Yarış atı gibiyim yakında ganyanlarda görürsünüz beni.Çok yoğun ve yorgunummm artı reglm
Ohhh maşallah coşmuşsun.Bugün yaptığım sporları yazıyorum size unutmayım diye
5 dk Zımba ısınma için
20 high knees
60 mountain climbers
20 jumping jack
120 mekik 20 ser Setler halinde
11 er sitting leg raises
20 ser lunges
15 er inner thigh lift
15 Squat
15 er leg lift
10 back kick
10 dk soğuma
Seyda coskun canım sahilde yürütüyorÜnlü bir diyetisyen vardı şimdi ismini hatırlamıyorum da günde 12 km. Yürütüyormuş açık havada, fit fit onunla diyet yapanlar. Ben de spor salonuna gidemiyorum hiç kaç defa yazıldım hep bıraktım, açık hava çok güzel havalarda çok soğumadan değerlendirmek gerek insana çok dinç hissettiriyor bir de dünya Sağlık örgütünün 10.000 adım önerisi vardı aklıma geldi :)
yine süper hep süperSelam kızlar,
Dünkü menüm
8:30 civarı kahvaltı (1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir, yarım domates)
10:30 civarı 1 adet form bisküvi
13:00 civarı öğle (çeyrek simit, 1 bardak ayran)
15:30 civarı (1 adet diyet çubuk)
18:30 civarı (1 kase yoğurt, 5 kaşık kabak yemeği)
21:00 civarı (1küçük salkım üzüm)
2,5 litre su, 4 km. Yürüyüş
gulfurenn nasılsın canım ettim dua minik kız için umarım yerine ulasmıştır. Neden ara verdin diyete?Geçmiş olsun.Baya zor günler geçirmişsin.Allah şifa versin.Yoğun bakımdan çıkmasına sevindim.Diyete başlarsın üzülme.
Kıyamam sana.Aynen benim dakika boslugum olmuyor.Okullar açılsın rahatlayayım dedim, daha çok yoruluyorum. Ev hanımının zamanı çok diyenleri de kınıyorum.Yarış atı gibiyim yakında ganyanlarda görürsünüz beni.
Ohhh maşallah coşmuşsun.Bizde pazartesi başlıyoruz inşallah.Diyetisyenimlede konuştuk biraz ara verdik. Şu sıra hiç diyet modunda değilim. Listeye de uyamadığım zaman geriliyorum. Yinede ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?