Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%)
sevilay 80 (74.8////%)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

Bugün yaptığım sporları yazıyorum size unutmayım diye
5 dk Zımba ısınma için
20 high knees
60 mountain climbers
20 jumping jack
120 mekik 20 ser Setler halinde
11 er sitting leg raises
20 ser lunges
15 er inner thigh lift
15 Squat
15 er leg lift
10 back kick
10 dk soğuma

Kızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim
İnşallah güzel geçer canım minicikmis daha

Ben de simdi yaptim.elim ve yuzum iyice kurudu.bebek yagi kullandim
Bende bebe yağı sürüyordum değiştirdim bu aralar
Ben onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmis
Bende arada yapıyordum önceden şimdi aklıma gelmiyordu ya ondan yapayım ama iyi olur hem sünnet hemde varıs oluşumunu da azaltıyor
Arkadaslar leslie yi deneyin lutfen ben daha once bu videolarla zayifladim.halen arada yapiyorum
İspanyol bir ara çok yapıyordu bende yaptım birsey falan hergün şimdi kafama eserse yapiyorum
Ayyyyy asure zamani. Simdi komsular okuldakiler yapip dagitirlar.cetin sinav bizi bekliyo
Ay çok severim ya öf hiç iyi olmadı bu
Liste burda bana eywallah
Eline sağlık kaptan

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%)
sevilay 80 (74.8////%)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

Ben bantta yürüyemiyorum malesef, yürüyüş parkuru var evimin yakınında orda yürüyorum sabahları veya akşamları.
sevilay80 canım senin yazdığını da yeni gördüm düzenleyip etiketledim o yüzden

Banttan daha iyi açık hava çok iyiymiş ya valla bende heveslendim km leri görünce sende çok iyi gidiyorsun spor falan da

Selam kızlar,

Dünkü menüm

8:30 civarı kahvaltı (1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir, yarım domates)

10:30 civarı 1 adet form bisküvi

13:00 civarı öğle (çeyrek simit, 1 bardak ayran)

15:30 civarı (1 adet diyet çubuk)

18:30 civarı (1 kase yoğurt, 5 kaşık kabak yemeği)

21:00 civarı (1küçük salkım üzüm)

2,5 litre su, 4 km. Yürüyüş

Banttan daha iyi açık hava çok iyiymiş ya valla bende heveslendim km leri görünce sende çok iyi gidiyorsun spor falan da

Ünlü bir diyetisyen vardı şimdi ismini hatırlamıyorum da günde 12 km. Yürütüyormuş açık havada, fit fit onunla diyet yapanlar. Ben de spor salonuna gidemiyorum hiç kaç defa yazıldım hep bıraktım, açık hava çok güzel havalarda çok soğumadan değerlendirmek gerek insana çok dinç hissettiriyor bir de dünya Sağlık örgütünün 10.000 adım önerisi vardı aklıma geldi :)

Geçmiş olsun.Baya zor günler geçirmişsin.Allah şifa versin.Yoğun bakımdan çıkmasına sevindim.Diyete başlarsın üzülme.

Çok yoğun ve yorgunummm artı reglm
Kıyamam sana.Aynen benim dakika boslugum olmuyor.Okullar açılsın rahatlayayım dedim, daha çok yoruluyorum. Ev hanımının zamanı çok diyenleri de kınıyorum.Yarış atı gibiyim yakında ganyanlarda görürsünüz beni.

Ohhh maşallah coşmuşsun.Bizde pazartesi başlıyoruz inşallah.Diyetisyenimlede konuştuk biraz ara verdik. Şu sıra hiç diyet modunda değilim. Listeye de uyamadığım zaman geriliyorum. Yinede ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum.

Seyda coskun canım sahilde yürütüyor
yine süper hep süper
gulfurenn nasılsın canım ettim dua minik kız için umarım yerine ulasmıştır. Neden ara verdin diyete?

Kızlar ben gider yarın sabaha artık tartılma dün de istediğim kadar ekside değildim mutsuzummm neyse kuşlar çıkmam lazım siz uyuyun ohh öpüldünüz bildirimleri unutmayalım lütfen

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%)
sevilay 80 (74.8////%)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%) 77,3
sevilay 80 (74.8////%)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

günaydın canlar
ben regl oldum gıbı ondanda cok sısıkınım ve + dayım
sabah 1 ekmek k.+1 kk kadar suzme peynır+1 domates+yesıl cay
ara turk kahvesı
öğlen bı kase tarhana corba +1 dometes + k.k suzme peynır
ara turk kahve
ara nescafe
aksam melemen 3 dılım ekmek 1 avuc yesıl zeytın +cay
ara bı avuc taze antep fıstugı
3 lt su
20 dk twist

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6////%) 77,3
sevilay 80 (74.8////%) 74
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2////%)

1.takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…