Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sosyestetik benim listeye uyduğum gibi uysanız şimdiye kadar 3 kilo en az versiğiniz kilo olurdi.Bende anca 1.5 kilo gitti.Buda insanı sıkıyor biraz. Biraz keydim yerine gelsin debam edeceğim.55.5 kiloyu görmüştüm
Şimdi bir kilo fazlasıuım beni rahatsız ediyor.

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6/77.3/-1.7/%-2.25)
sevilay 80 (74.8/74/0.8/%1.06)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2/56.4/-0.2/%-0.36)

1.takım ortalaması:

Bugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarıma birde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir

masallah ya üşenmeyip iyi yapmıssın soguk sıcak soku. ben cok üsüyorum hiç yapamıyorum.

Kızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim

ay inşallah güzel gecer saglıgına kavusur.

Ben onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmis

ben ayaklarımı bile zor yıkıyorum helal size kızlar

Arkadaslar leslie yi deneyin lutfen ben daha once bu videolarla zayifladim.halen arada yapiyorum

ispanyol güzel yapıyordu ama bir ara deadle ben ona eslik etmiştik. dısarıda yürüyemeyenler için oldukca iyi
Ayyyyy asure zamani. Simdi komsular okuldakiler yapip dagitirlar.cetin sinav bizi bekliyo

ay sorma instg.da herkes asure yapıyor

Çok yoğun ve yorgunummm artı reglm

böyle günlerde kadınlara izin verilmeli

hay masallah zumbayı daha cok yapabilirsin cok eglenceli :)

harika! zaten evde olunca ha simdi yürüdüm yürüyecegim derken yürünmüyor bence. eski evimin orda parkur vardı bende her sabah cıkardım ama tasındıgımdan beri dısarıda yürümek ne mümkün!

Gunaydin hanimlar
aksam oldu ama olsun günaydın :)

bence önemli olan az az da olsa devamlı vermek ve onu korumak. o yuzden bozma moralini bence hedefine varınca her sey daha keyifli olacak. böyle aralar verdikce insan soguyor hem diyet yapmak sürekli zor geliyor hem de yeniden baslayası gelmiyor.

selam kuşlar
yarın tartılcam.. bu araar çok yoğunum bir de kp yatıyor. mekik dokuyorum ordan oraya.. o yüzden pek giremiyorum beni mazur görün olur mu

kolay gelsin canım

Ya zumba yapcam da halim kalmıyor 5 dk anca ısınıyorum yetiyor arada 15 dk yapıyorum ama bazı günler ruh halime enerjiye göre

Evet Şeyda coşkun benim telefonunda uygulama car gün içinde toplam 10.000 adım yapmaya çalışıyorum ama tek seferde yapmak daha etkili tabiki

Kafan rahat olacak ya psikolojik olarak hazır olmalı insan ben daha yeni yeni uyum sağlıyorum bu aralar bayagi hazır değildim diyet moduna

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
mornar(59.8/////%)

1.takım ortalaması:
Teşekkürler canim

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4////%)
deadline (63/62.8/0.2/%0.32)
ispanyol (68.8////%)
mornar(59.8/////%)

1.takım ortalaması:

sevim_mrt çok almissin canım ya haftaya bu aldığını vermelisin yoksa basa donmus olursun emellerine boşa gitmesin değil mi bu hafta sıkı asıl ve dikkat et yediklerine

Dünkü menum:
Kahvalti:8.30 1 bardak sut 1yesil elma 1 mandalina
Öğle 12.00 1 kase yayla çorbası 5 yk patates yemeği salata
Aksam 17.30 1 kase Şehriye corbasi 1 domates 2 yk yoğurt 6 adet zeytinyağlı lahana sarma
Ara 19.30 1 minik kurabiye 1 bardak ıhlamur limon narcicegi tarçınli Kekikli cay
Sporu du yazdım su 2 lt

Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : +
Hedef su içildi : + 2 lt
Bugün kendim için bişey yaptım : +
Menü paylaşımı yapıldı : +
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: +
Spor yapildi: + azsonra yapcam

Bugunde kimse yok ama çok sıkıcı valla takımı bırakıp gitcem ama neyse ben kendim kendime takılıyorum bu aralar

sende bişeyler yap dagatesi hiç olmadı Türk kahvesinin azcık sıcak suyla karıştırdım onu yüzüne sur bekle birazsonra yıka çok güzel oluyor spor yapmam birazdan

ya kilim fln var maskem de var ama yapamadım bir türlü. esime kili zorla aldırmıstım. bana gecen diyor ki aldırdın ama yaptıgını göremedik hiç

Bugunde kimse yok ama çok sıkıcı valla takımı bırakıp gitcem ama neyse ben kendim kendime takılıyorum bu aralar

demi ya bu aralar cok sessiz buralar

ya kilim fln var maskem de var ama yapamadım bir türlü. esime kili zorla aldırmıstım. bana gecen diyor ki aldırdın ama yaptıgını göremedik hiç

demi ya bu aralar cok sessiz buralar
Valla bende yapmıyorum hiç burda kendi başlattığım ozbildiirm dolayisiyla bişeyler yapıyorum iste
Valla sessiz ya ne yapsam acaba kimse niye gelmiyorsa bilmiyorum ki

Valla bende yapmıyorum hiç burda kendi başlattığım ozbildiirm dolayisiyla bişeyler yapıyorum iste

Sen yap yavrum yap. İyi geliyo okumak. Benim kiz anaokuluna bu hafta başladı getir götür onunla ilgileniyorum. Bı yandan da oğluma tuvalet egitimi vermeye başladım günümün yarısı tuvalette geçiyor. Telefon da onun elinde oluyo tabi.

Diyet konusuna gelince 2 gundur insanlıktan çıktım cok canım sıkıldı.

Dagatesi, bebek bekliyosun ha? Cok sevindim hayırlı olsun. Sen bizim hatamıza düşme diyetisyenle devam et bence. Bir de ayağın iyileşti mı tamamen?

canım kimseyi zorla getiremeyiz de takım cok salmış kendini. herkes kac haftalardır artıda. ama bi toparlanma olsa güzel olacak.

teşekkür ederim oti. doktorum o konuda dikkatli. hoş daha kilo almadıgım için de anlaşıyor olabiliriz ama giden arkadaslardan duydugum kadarıyla kilo alman hızlıysa hemen hoop diyormuş. liste de verdi sağ olsun şimdilik pek uyamıyorum. diyetisyene gitme düşüncem vardı ama hem özel doktor hem diyetisyen zorlayacak beni maddi olarak. inşallah cok kilo almadan bitiririm bu süreci.

ay wc egitimi de zordur ha Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…