Sen işlerine bak canım,Allah kolaylık versin.selam kuşlar
yarın tartılcam.. bu araar çok yoğunum bir de kp yatıyor. mekik dokuyorum ordan oraya.. o yüzden pek giremiyorum beni mazur görün olur mu
Bugün duş alırken selülit için soğuk sıcak şok uyguladım bacaklarımabirde Susamlı vücut yagımdan surdum benim cildim kuru da hava soğudukca cildim kabuk kabuk olmaya basladi yağ zamanım gelmistir
Kızlar yarınbizim kapıcının iki yaşındaki yiğeni kalp ameliyatı olacakmış. Adı Sultan Esila Kahraman. Dua ederseniz sevinirim
Ben onu her banyodan sonra yapiyorum.dusum bitince bacaklari biraz soguk suyla yikiyorum.ayni zamanda sunnetmis
Arkadaslar leslie yi deneyin lutfen ben daha once bu videolarla zayifladim.halen arada yapiyorum
Ayyyyy asure zamani. Simdi komsular okuldakiler yapip dagitirlar.cetin sinav bizi bekliyo
Çok yoğun ve yorgunummm artı reglm
Bugün yaptığım sporları yazıyorum size unutmayım diye
5 dk Zımba ısınma için
20 high knees
60 mountain climbers
20 jumping jack
120 mekik 20 ser Setler halinde
11 er sitting leg raises
20 ser lunges
15 er inner thigh lift
15 Squat
15 er leg lift
10 back kick
10 dk soğuma
Ben bantta yürüyemiyorum malesef, yürüyüş parkuru var evimin yakınında orda yürüyorum sabahları veya akşamları.
sevilay80 canım senin yazdığını da yeni gördüm düzenleyip etiketledim o yüzden
aksam oldu ama olsun günaydın :)Gunaydin hanimlar
sosyestetik benim listeye uyduğum gibi uysanız şimdiye kadar 3 kilo en az versiğiniz kilo olurdi.Bende anca 1.5 kilo gitti.Buda insanı sıkıyor biraz. Biraz keydim yerine gelsin debam edeceğim.55.5 kiloyu görmüştüm
Şimdi bir kilo fazlasıuım beni rahatsız ediyor.
selam kuşlar
yarın tartılcam.. bu araar çok yoğunum bir de kp yatıyor. mekik dokuyorum ordan oraya.. o yüzden pek giremiyorum beni mazur görün olur mu
Ya zumba yapcam da halim kalmıyor 5 dk anca ısınıyorum yetiyormasallah ya üşenmeyip iyi yapmıssın soguk sıcak soku. ben cok üsüyorum hiç yapamıyorum.
ay inşallah güzel gecer saglıgına kavusur.
ben ayaklarımı bile zor yıkıyorum helal size kızlar
ispanyol güzel yapıyordu ama bir ara deadle ben ona eslik etmiştik. dısarıda yürüyemeyenler için oldukca iyi
ay sorma instg.da herkes asure yapıyor
böyle günlerde kadınlara izin verilmeli
hay masallahzumbayı daha cok yapabilirsin cok eglenceli :)
harika! zaten evde olunca ha simdi yürüdüm yürüyecegim derken yürünmüyor bence. eski evimin orda parkur vardı bende her sabah cıkardım ama tasındıgımdan beri dısarıda yürümek ne mümkün!
aksam oldu ama olsun günaydın :)
bence önemli olan az az da olsa devamlı vermek ve onu korumak. o yuzden bozma moralini bencehedefine varınca her sey daha keyifli olacak. böyle aralar verdikce insan soguyor hem diyet yapmak sürekli zor geliyor hem de yeniden baslayası gelmiyor.
kolay gelsin canım
Evet Şeyda coşkunÜnlü bir diyetisyen vardı şimdi ismini hatırlamıyorum da günde 12 km. Yürütüyormuş açık havada, fit fit onunla diyet yapanlar. Ben de spor salonuna gidemiyorum hiç kaç defa yazıldım hep bıraktım, açık hava çok güzel havalarda çok soğumadan değerlendirmek gerek insana çok dinç hissettiriyor bir de dünya Sağlık örgütünün 10.000 adım önerisi vardı aklıma geldi :)
Kafan rahat olacak ya psikolojik olarak hazır olmalı insan ben daha yeni yeni uyum sağlıyorum bu aralar bayagi hazır değildim diyet modunaGeçmiş olsun.Baya zor günler geçirmişsin.Allah şifa versin.Yoğun bakımdan çıkmasına sevindim.Diyete başlarsın üzülme.
Kıyamam sana.Aynen benim dakika boslugum olmuyor.Okullar açılsın rahatlayayım dedim, daha çok yoruluyorum. Ev hanımının zamanı çok diyenleri de kınıyorum.Yarış atı gibiyim yakında ganyanlarda görürsünüz beni.
Ohhh maşallah coşmuşsun.Bizde pazartesi başlıyoruz inşallah.Diyetisyenimlede konuştuk biraz ara verdik. Şu sıra hiç diyet modunda değilim. Listeye de uyamadığım zaman geriliyorum. Yinede ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum.
Teşekkürler canim***1. TAKIM 436.ETAP ***
sosyestetik (61.4////%)
deadline (63////%)
ispanyol (68.8////%)
Sevim_mrt (75.6/77.3/-1.7/%-2.25)
sevilay 80 (74.8/74/0.8/%1.06)
mornar(59.8/////%)
gulfuren(56.2/56.4/-0.2/%-0.36)
1.takım ortalaması:
Bugün kendim icin ne yaptım yüzümë yüz maskesi yaptim
ay bende hevesleniyorum sen böyle yazdıkca
sende bişeyler yap dagatesi hiç olmadı Türk kahvesinin azcık sıcak suyla karıştırdım onu yüzüne sur bekle birazsonra yıka çok güzel oluyor spor yapmam birazdan
Bugunde kimse yok ama çok sıkıcı valla takımı bırakıp gitcem amaneyse ben kendim kendime takılıyorum bu aralar
Valla bende yapmıyorum hiç burda kendi başlattığım ozbildiirm dolayisiyla bişeyler yapıyorum isteya kilim fln var maskem de var ama yapamadım bir türlü. esime kili zorla aldırmıstım. bana gecen diyor ki aldırdın ama yaptıgını göremedik hiç
demi ya bu aralar cok sessiz buralar
Valla bende yapmıyorum hiç burda kendi başlattığım ozbildiirm dolayisiyla bişeyler yapıyorum iste
Valla sessiz ya ne yapsam acaba kimse niye gelmiyorsa bilmiyorum ki
Valla bende yapmıyorum hiç burda kendi başlattığım ozbildiirm dolayisiyla bişeyler yapıyorum iste
Valla sessiz ya ne yapsam acaba kimse niye gelmiyorsa bilmiyorum ki
Sen yap yavrum yap. İyi geliyo okumak. Benim kiz anaokuluna bu hafta başladı getir götür onunla ilgileniyorum. Bı yandan da oğluma tuvalet egitimi vermeye başladım günümün yarısı tuvalette geçiyor. Telefon da onun elinde oluyo tabi.
Diyet konusuna gelince 2 gundur insanlıktan çıktım cok canım sıkıldı.
Dagatesi, bebek bekliyosun ha? Cok sevindim hayırlı olsun. Sen bizim hatamıza düşme diyetisyenle devam et bence. Bir de ayağın iyileşti mı tamamen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?