canım kimseyi zorla getiremeyiz de takım cok salmış kendini. herkes kac haftalardır artıda. ama bi toparlanma olsa güzel olacak.
teşekkür ederim oti. doktorum o konuda dikkatli. hoş daha kilo almadıgım için de anlaşıyor olabilirizama giden arkadaslardan duydugum kadarıyla kilo alman hızlıysa hemen hoop diyormuş. liste de verdi sağ olsun şimdilik pek uyamıyorum. diyetisyene gitme düşüncem vardı ama hem özel doktor hem diyetisyen zorlayacak beni maddi olarak. inşallah cok kilo almadan bitiririm bu süreci.
ay wc egitimi de zordur haAllah yardımcın olsun.
Ben -2 gebeliğimde de- ilk 5 ayımda hic kilo almadan, kalan 4 ayda 18 kiloyu nasil aldım anlamış değilim hala. Gerçi sen dikkatlisin zaten de ben yine uyarayım dedim. Hep once saglik deriz ama dogumdan sonra hiçbir seye giremeyince ruh sagligi bozuluyor!
Benim sıpa da sabah 11den aksam 7 ye kadar tuttu cisini de yine yakalayamadim koyverdi :) cok sinirleniyorum ana caktirmamaya çalışıyorum. Kızımda zirlanmistim bu sefer daha
Kolay olur umarım
ay bende acıkcası 5. aydan sonra hızlı alıyor olursam gidebilirim. simdilik ihtiyac duymadım bulantılar fln zaten yiyemiyorum pek. haklısın kesinlikle cok kilo alma fikri bile beni sinir ediyor simdiden
bu deneme camasırları varmıs onları denedin mi?
Yok valla hic kullanmadım. Gerek de duymadım dogrusu. Temizlik sıkıntı degil, hemen öğrensin diye Geriliyorum sadece
Süpersin canım sarma sayısı 3 olsa daha iyi sanki ayrıca yeni öğrendiğim bilgiDünkü menum:
Kahvalti:8.30 1 bardak sut 1yesil elma 1 mandalina
Öğle 12.00 1 kase yayla çorbası 5 yk patates yemeği salata
Aksam 17.30 1 kase Şehriye corbasi 1 domates 2 yk yoğurt 6 adet zeytinyağlı lahana sarma
Ara 19.30 1 minik kurabiye 1 bardak ıhlamur limon narcicegi tarçınli Kekikli cay
Sporu du yazdım su 2 lt
Kızzz olur mu hiç kaçsın sen şimdii sabah tartıl seni de yazalım cadıı kayboldun gittin zatenHani benim hedef kilom? Cok mu umutsuz vakayım deadlaaayn?
Bebeğin sağlıkla büyüsün. Hamilelik zor bir süreç olsa da güzel bir duygu.Allah olmayanlara nasip etsin. Hiç sorma hiç diyet modunda değilim. Yine bugün dengede tuttum.Pazartesi spora başlıyorum düzene girerim diye düşünüyorummasallah ya üşenmeyip iyi yapmıssın soguk sıcak soku. ben cok üsüyorum hiç yapamıyorum.
ay inşallah güzel gecer saglıgına kavusur.
ben ayaklarımı bile zor yıkıyorum helal size kızlar
ispanyol güzel yapıyordu ama bir ara deadle ben ona eslik etmiştik. dısarıda yürüyemeyenler için oldukca iyi
ay sorma instg.da herkes asure yapıyor
böyle günlerde kadınlara izin verilmeli
hay masallahzumbayı daha cok yapabilirsin cok eglenceli :)
harika! zaten evde olunca ha simdi yürüdüm yürüyecegim derken yürünmüyor bence. eski evimin orda parkur vardı bende her sabah cıkardım ama tasındıgımdan beri dısarıda yürümek ne mümkün!
aksam oldu ama olsun günaydın :)
bence önemli olan az az da olsa devamlı vermek ve onu korumak. o yuzden bozma moralini bencehedefine varınca her sey daha keyifli olacak. böyle aralar verdikce insan soguyor hem diyet yapmak sürekli zor geliyor hem de yeniden baslayası gelmiyor.
kolay gelsin canım
Evet evet sende büyük değişiklik var. Dediğin gibi hazır hissedeceksin.Sizin yaşınız genç ve sağlık sorunlarınız yok şükür bildiğim kadarıyla. Gençken verin kiloları, sporla kas yapın bizim yaşımıza gelince böyle uğrasmak zorunda kalmazsınız.Evet Şeyda coşkunbenim telefonunda uygulama car gün içinde toplam 10.000 adım yapmaya çalışıyorum ama tek seferde yapmak daha etkili tabiki
Kafan rahat olacak ya psikolojik olarak hazır olmalı insan ben daha yeni yeni uyum sağlıyorum bu aralar bayagi hazır değildim diyet moduna
Teşekkürler canim
Ben kendim için hiç bir şey yapamadım.Birde çok gergin geçen bir gündü.Bugün kendim icin ne yaptım yüzümë yüz maskesi yaptim
Allah sana da kolaylık versin.İkiside küçük. O Otimoti senin anaokuluna giden kız mıydı erkek mi? Benim oğlum 4,5 yaşında anaokuluna başladı hareket değisti. Şımarık hareketler yapmaya basladı. Birde hep konusuyor ve konuşmalarımızı kesiyor Dinlemeyi bilmiyor.Sizde durum nasıl?Sen yap yavrum yap. İyi geliyo okumak. Benim kiz anaokuluna bu hafta başladı getir götür onunla ilgileniyorum. Bı yandan da oğluma tuvalet egitimi vermeye başladım günümün yarısı tuvalette geçiyor. Telefon da onun elinde oluyo tabi.
Diyet konusuna gelince 2 gundur insanlıktan çıktım cok canım sıkıldı.
Dagatesi, bebek bekliyosun ha? Cok sevindim hayırlı olsun. Sen bizim hatamıza düşme diyetisyenle devam et bence. Bir de ayağın iyileşti mı tamamen?
Ben de ilk üç ay kusmaktan üç kere hastaneye yattım.45 kiloydumüç- dört aylıkken sonra bir coştum 22 kiloya yakın kilo aldım.Doğumdan çıkınca 72 kiloydum.Bir bucuk iki senede 58-59 kiloyi gördüm.Doğum kiloları yemene dikkat ederek ve hareketle gidiyor.Ama hamile kaldığım kilonun altına zor indim.Ben -2 gebeliğimde de- ilk 5 ayımda hic kilo almadan, kalan 4 ayda 18 kiloyu nasil aldım anlamış değilim hala. Gerçi sen dikkatlisin zaten de ben yine uyarayım dedim. Hep once saglik deriz ama dogumdan sonra hiçbir seye giremeyince ruh sagligi bozuluyor!
Benim sıpa da sabah 11den aksam 7 ye kadar tuttu cisini de yine yakalayamadim koyverdi :) cok sinirleniyorum ana caktirmamaya çalışıyorum. Kızımda zorlanmistim bu sefer daha Kolay olur umarım
Hiç canını sıkma.Beslenmene dikkat edersin.Az çok hepimiz ne yememiz ne yemememiz gerektiğini biliyoruz.Emzirirsin inşallah rahat rahat gidecek.Hazırlan zaten yoğun bir tempo seni bekliyor.ay bende acıkcası 5. aydan sonra hızlı alıyor olursam gidebilirim. simdilik ihtiyac duymadım bulantılar fln zaten yiyemiyorum pek. haklısın kesinlikle cok kilo alma fikri bile beni sinir ediyor simdiden
bu deneme camasırları varmıs onları denedin mi?
Harikasın.Ozbildirimim
Kaçamak yapılmadı : +
Hedef su içildi : + 3lt
Bugün kendim için bişey yaptım : emin değilim
Menü paylaşımı yapıldı : +
Arkadaşların menüleri kontrol edildi: +
Spor yapildi: + yürüyüş
İyice düzeldi listeler. Neye göre besleniyorsun kalori hesabı mı?Dünkü menüm
Sabah 6:00
1 dilim ekmek
1kk peynir domates
Ara 1 mandalina
Öğle
3kaşık makarna yoğurt
Ara
Yarm pkt form bis
Aksam
3kasık sebze yemeği
3 kaşık yogurt
Ara
Yarım pkt form bis.
1bsrdak süt
Su 2lt +
Spor 40 dk yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?