- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
oyle yapacam aslında reglın sıskılıgı cok oluyor bende pazartesi diyetisyenede gıdecem motivemde yuksek bayagı:)sevim_mrt çok almissin canım ya haftaya bu aldığını vermelisin yoksa basa donmus olursun emellerine boşa gitmesin değil mi bu hafta sıkı asıl ve dikkat et yediklerine
Bebeğin sağlıkla büyüsün. Hamilelik zor bir süreç olsa da güzel bir duygu.Allah olmayanlara nasip etsin. Hiç sorma hiç diyet modunda değilim. Yine bugün dengede tuttum.Pazartesi spora başlıyorum düzene girerim diye düşünüyorum
Evet evet sende büyük değişiklik var. Dediğin gibi hazır hissedeceksin.Sizin yaşınız genç ve sağlık sorunlarınız yok şükür bildiğim kadarıyla. Gençken verin kiloları, sporla kas yapın bizim yaşımıza gelince böyle uğrasmak zorunda kalmazsınız.
Ben kendim için hiç bir şey yapamadım.Birde çok gergin geçen bir gündü.
Allah sana da kolaylık versin.İkiside küçük. O Otimoti senin anaokuluna giden kız mıydı erkek mi? Benim oğlum 4,5 yaşında anaokuluna başladı hareket değisti. Şımarık hareketler yapmaya basladı. Birde hep konusuyor ve konuşmalarımızı kesiyor Dinlemeyi bilmiyor.Sizde durum nasıl?
İki oğlumda da tuvalet eğitimim kolay oldu.O deneme külodunu ikiside rahatsız ediyor diye giymedi.Küçük oğlum yazdı iç camasırıyla dolanıyordu evde.Oyun oynarken bir anda çişini yaptı.Bacakları ıslandı başladı ağlamaya.Korkma dedim ne olduğunu anlattım.O andan itibaren cisi geldiği gibi söyledi.
Ben de ilk üç ay kusmaktan üç kere hastaneye yattım.45 kiloydumüç- dört aylıkken sonra bir coştum 22 kiloya yakın kilo aldım.Doğumdan çıkınca 72 kiloydum.Bir bucuk iki senede 58-59 kiloyi gördüm.Doğum kiloları yemene dikkat ederek ve hareketle gidiyor.Ama hamile kaldığım kilonun altına zor indim.
Hiç canını sıkma.Beslenmene dikkat edersin.Az çok hepimiz ne yememiz ne yemememiz gerektiğini biliyoruz.Emzirirsin inşallah rahat rahat gidecek.Hazırlan zaten yoğun bir tempo seni bekliyor.
Harikasın.
İyice düzeldi listeler. Neye göre besleniyorsun kalori hesabı mı?
Bebeğin sağlıkla büyüsün. Hamilelik zor bir süreç olsa da güzel bir duygu.Allah olmayanlara nasip etsin. Hiç sorma hiç diyet modunda değilim. Yine bugün dengede tuttum.Pazartesi spora başlıyorum düzene girerim diye düşünüyorum
kolaylıklar diliyorum bebeğimmamiin teşekkür ederim. anne olmak zormus ya
sagol kaptan. simdiden bir cok sey gözümde büyüyor ama en büyüyeni kilo cok almayayım noluuuurkolaylıklar diliyorum bebeğimm
kaptancıgım acken markete gitmeyoree. sonra abur cubur alıyorekızlar listeyi paylaşım alanına taşıdım ben bi market yapıp geliyore bilginize bu hafta biraccık iyiyz sanki en azından sonuncu değiliz:)
Bu çok iyi olmuş ya kaptan eline sağlık bu arada tebrikler***1. TAKIM 436.ETAP ***
sosyestetik ((61.4/60.4/1.0/%1.63)
deadline (63/62.8/0.2/%0.32)
ispanyol (68.8/69.1/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (75.6/77.3/-1.7/%-2.25)
sevilay 80 (74.8/74/0.8/%1.06)
mornar(59.8/58.7/1.1/%1.84)
gulfuren(56.2/56.4/-0.2/%-0.36)
1.takım ortalaması:
Hedeflenen kilo tablosudeadline sponsorluğunda
sosyestetik 61.4===> 600 gr /1.000 gr verdi
deadline 63===> 600 gr / 200 gr verdi
ispanyol 68.8===> 700 gr /200 gr aldı
Sevim_mrt 75.6 ===> 700 gr / 1.700 gr aldı
sevilay 80 74.8===> 700 gr / 800 gr verdi
mornar 59.8 ===> 600 gr/ 1.1oo gr verdi
gulfuren 56.2 ===> 500 gr / 200 gr aldı
Lütfen ulaşmaya çalışalım kızlar belirlenen hedeflere
hedefe ulaşanlar
sosyestetik ki ben olurum kendisi
sevilay80 0
mornar
Ulaşanlar içerisinde
mornar 1. ci
sosyestetik efendim bendeniz 2.ci
sevilay80 3. olduuu
siz de verin siz de yazalım hıh
Gecmis olsun canim. Insallah hafif bi kirginlikla atlatirsin. Nane limon adacayi uclemesini tavsiye ediyorum sanaÇok yorgunummmmbugün o kadar yoruldum ki ya çok yoğundu hastada olucam galiba öf başımda ağrıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?