Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben menu yazmaya tirsiyorum ha. Sen ac dolaniyosun bebeyi de ac birakiyosun dersiniz diye

Sosyestetik vallahi şok oldum.Ben de deadline katılıyorum.Listelerini lütfen paylaş kaptan.Kilo verenleride ayrıca kutluyorum.

Çok yorgunummmm bugün o kadar yoruldum ki ya çok yoğundu hastada olucam galiba öf başımda ağrıyor benim
Geçmiş olsun grip.mi.olacaksın ki?

Ben menu yazmaya tirsiyorum ha. Sen ac dolaniyosun bebeyi de ac birakiyosun dersiniz diye
Yapma yazıartık onun sorumluluğu sende.Bebisini lütfen iyi besle sonra üzülme canım.

Sanirim grip olcam ya inşallah olmam tabiki de bu şekilde atlatsam bari

deadline gulfuren hayir ya ac birakmiyorum hemen ciddiye almissniz. Bazen bazi menuleri benimkinden zengin goruyorum ona gonderme yapmistim. Yoksa her gun yogurdumu yumurtami cevizi meyveyi mutlaka yiyorum ac degil o :)
Aferin o zaman yok ya biliyoeumnsaka yaptığını sen herkesten iyisidir bu konuda bilgilisin de hem sen organik şeyler yersin hormonlu gıdaları bile yemeyen insan vbebegine mi bakamayacak

Bu hafta hiçbir takım iyi yüzde yapmamış niye acaba ama güzel bir haber yaptığım gözlemlere göre bulmakta takım olarak 3. Yüz galiba daha belli değil ama öyle sanırsam en kötü 4. Oluruz kilo alanlar çok olmasına rağmen iyiyiz e haftaya kilo alanlar aldıklarını verse süper olacakdeğilmi şekerler öpüyorum cok

Ben gelmesem kimse yok ya bir uğrayıp ses verin şekerler başka takımlarda burdan daha çok zaman geçirir oldum bakın beni bulamazsınız sonra

günaydın kızlar
sabah 1 kase mercımek corba+1 ısrık pıde
ara 2 diyet bıskıvı
öolen 5 kasık acı soslu makarna+yoğurt
ara turk kahve
akşam 5 lahana sarma ince yrım biber dolma+cacık
1 sade soda
2,5 lt detoks suyu(elma+salatalık+turunç+tarcın+karabiber+1 pkt yesılcay+maydonaz+dereotlu)
1 lt normal su
ev temizliği yaptım sgauttan bacaklarım agrıyor twıst yaptım 10 dk

Günaydın kızlar ortalamanizda yanlışlık olmuş 0.66 değil 0.26 çıkıyor bu durumda sanırım listeyi yeniden yapmanız gerekiyor hepinize iyi hafta sonları

Günaydın kızlar ortalamanizda yanlışlık olmuş 0.66 değil 0.26 çıkıyor bu durumda sanırım listeyi yeniden yapmanız gerekiyor hepinize iyi hafta sonları
Tamam canım ben hemen bakıyorum kaptan hesaplamışti bende bakmadım gözünden kacmıştır teşekkür ederiz

***1. TAKIM 436.ETAP ***

sosyestetik (61.4/60.4/1.0/%1.63)
deadline (63/62.8/0.2/%0.32)
ispanyol (68.8/69.1/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (75.6/77.3/-1.7/%-2.25)
sevilay 80 (74.8/74/0.8/%1.06)
mornar(59.8/58.7/1.1/%1.84)
gulfuren(56.2/56.4/-0.2/%-0.36)

1.takım ortalaması: %0.26

Mrb hanimlar kizlarim yine rahatsizlar.firsat bulup bi turlu giris yapamadim.okulda da 3 ogrenci geldi yeni.okuma yazma bilmiyolar.tenefuslerim de onlara gidiyo

Masallh

Dunku menum
Kahvlti 1 brdk yarimyagli sut 3 ymk ks gevrek
Ara 2 ceviz.3yulafli biskuvi
Ogle 1 kase kabak corbasi.salta.2 ksk yogurt
Ara 7 uzum.
Aksm yogurt.yesilmercimkli salata
Ara yarim muz
2 lt su spor yok

Tesekk
Tesekkur ederim

Tesekk
Tesekkur eder
Çok yorgunummmm bugün o kadar yoruldum ki ya çok yoğundu hastada olucam galiba öf başımda ağrıyor benim
Amman sakin grip falan olma bugun nasilsin peki

Su kerevizin yemegi hic yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…