Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyiyim canım sen nasılsın denk gelemiyoruz bide ben hep burdayım da takımda kimse yok ne yapsam acaba bilemedim iyimisin sen havalar da soğuk dikkat et

ben iyiyim yarım kilo aldım yastayım mont bot moduna girdim ben baska türlü üşümemek elde değil.

ya evet bu aralar cok sakin ben bile fazla girenler grubuna girebilirim o derece

ben iyiyim yarım kilo aldım yastayım mont bot moduna girdim ben baska türlü üşümemek elde değil.

ya evet bu aralar cok sakin ben bile fazla girenler grubuna girebilirim o derece
Bencede en çok sen giriyorsun ya diğer takımlar çok aktif üzülüyorum yani muhabbet kilo verme her konuda çok iyiler bizde hiç hareket yok 1er kilo vermişler hep herkeste bugün kilo bildirimi yapmış yinede bizde bırak bildirimi uğrayan yok ya bende çok üzülüyorum motivasyonda düşüyor haliyle kız yarım kilo ne ya bişey olmaz ondan daha hasta falan ol a hem dikkat et mont bot mevsimi geldi zaten

hasta olmamak için epey caba harcıyorum. her hapsurugumda eyvah diyorum. cok sevdiğim bitki caylarından da içemez oldum demi ya. herkes kayıplarda. motivasyon ister istemez düşüyor. oysaki bir ara süper canlıydık- 4-5 saat girmeyince sayfalar birikiyordu. april gelseydi belki biraz canlanırdı

Ya bişeyler yapmaya çalışıyorum ama herkesin modu düşük galiba herkesin de işi var haliyle bende yalnız kalıyorum başa sariyorum ne yapayım ya yeni birilerini de cagiramiyorum kimse yok ki gelseler ne olacak motivasyonlari düşmesin diye

belki yeni birileriyle canlanır. seninde motivasyonun yukselir hem

Kaynatmissiniz kizlar

Ama ben yeni birileri çağırma konusunda hemfikirim. Baksana hepimiz aylardır buradayız, modumuz düşmüş, birbirimizden çekinmiyoruz artık. Hoş ben hala listede değilim ama oyle hissediyorum. Gelen olursa buyursun gelsin, ozenmesek de utanırız yaauvv

Oti sana bir itirafta bulunuyorum listede olmayan sen ve dagatesiyle daha çok muhabbet ettim son iki haftadır hatta sadece sizle muhabbet ediyorum listeden kimse yok nerdeyse hiç anlamadım ben vallahi kız sen hep gel menu Paylaş beraber motive olalım birbirimizden utanalım olmaz mi

Ne mutlu. Sende başladın kilo vermeye. Resimdeki oğlunmu? Çok tatlı maşallah.

günaydıın kızlar. kış geldi ya
Geldi ben çok üşüyorum.Elim ayağım buz gibi.

kızlaar çarş günü saçıma ombre yaptırdımm..
birara fotomu atayım bakalımsiz de beğenecek misiniz

Çok güzel olmuş.İlk çıktığı zamanlar bende kullandım.Seni de bu sayede görmüş olduk. Gerçeten yakışmış.

***1. TAKIM 436.ETAP *** SEKİZİNCİSİ

sosyestetik (61.4/60.4/1.0/%1.63)
deadline (63/62.8/0.2/%0.32)
ispanyol (68.8/69.1/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (75.6/77.3/-1.7/%-2.25)
sevilay 80 (74.8/74/0.8/%1.06)
mornar(59.8/58.7/1.1/%1.84)
gulfuren(56.2/56.4/-0.2/%-0.36)

Kızlar geçen haftaki durumumuz bu bugün kilo bildirimi yapılmadı ama herkesin ilk fırsat bulduğunda bu haftaki kilosunu istiyorum haftaya ne durumda olunca görmemiz lazım o kadar da salmayın lutfen yüzde hesaplaması gerek yok sadece güncel kilo istiyorum hepinizden hangi gün olduğu önemli degil birde merak ediyorum neden motivasyonucuz düşük suçu kendimde de buldum açıkçası ben kaptan yardımcısı olarak yerimde sayıyorum haklı olarak çokta iyi bir örnek sayılmam bu nedenle son zamanlarda takımı bırakma kararı almaya karar vermek üzereyim motive olmanız için iyi örnek değilim galiba sadece bilginiz olsun

İnan istiyorum da niye gelemiyorum onu anlamadım. Eskiden saatte bir mutlaka kontrol ederdim de şimdi olmuyo. Olacak inşallah bakalım.

Ben bu aksam coştum zaten. Durduramadim kendimi yedim bı seyler. Ama moral bozmiycam! Yarın da kahvaltıya davetliyim 10da. Benim
İcin gec bı saat. Biraz meyve atıştırır oyle giderim

deadline katılımda bulunamıyorum.Zaten diyet modunda değilim. Sporda yok. Bu hafta niyetlendim küçük oğlum üç gündür ateşliydi.Bugün iyi şükür. Spora da başlayamadık. Buraya gelip ne yazayım ki.. Biraz izine ayrılayım, diyetisyenle başlayınca tekrar gelirim.

Önemli olan yağlı karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmak oti mesela çok ekmek yeme Kızartma reçel falan yeme ama peynir zeytin yumurta omlet yeşillik domates salatalik yiyebilirsin aklında sürekli tekrarlayın ki unutmayasin zihninde yasaklı yiyecekleri sürekli hatirlat ki vicdan azabı çek

Listeye ne zaman girmiştin canım sen hatirliyormusun hatırlamıyorsan da bulurum 2 ayı geçmeden izne ayrılmak yasak birde 2 hafta dönemezsin tamam mı haberin olsun

Seninle alakalı bir durum değil canım. Sende bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Zaten senin vermen gereken çok kilon yok. Bu nedenle bir ileri, bir geri modundasın benim gibi. Yapman gereken her şeyi yapıyorsun.Buraya azimli, iradeli bir kaç kişi lazım.Mornar gibi mesela. Sevilay80 ve Sevim- mrt de atılım gösterdi maşallah. Sen üzerine alınma bence.

Listeye ne zaman girmiştin canım sen hatirliyormusun hatırlamıyorsan da bulurum 2 ayı geçmeden izne ayrılmak yasak birde 2 hafta dönemezsin tamam mı haberin olsun
İki hafta kendimi toplayayım iyi olur. İki aydan fazla oldu benim takıma gireli. Dur mesajlarıma bakıp geleyim.

İki hafta kendimi toplayayım iyi olur. İki aydan fazla oldu benim takıma gireli. Dur mesajlarıma bakıp geleyim.
Tamam olmuş 2 ay canım deneme sürecinle hatta 4 kasımda listeye gireli tam 2 ay oluyor birde haftaya izne ayıririm seni toparlaninca gelirsin ama izne ayrılma zamanin haftaya cumadan başlayacak o tarihten itibaren 2 haftan olacak listeye göremezsin birde kilo alırsan aldığını Verne kadar listeye alamayız tamam mı canim

Mornarda ortada yok bu hafta nerde acaba iyidir umarım bir sorun yoktur ay kimse yok tatil modu zaten ondan iyice sıkıntıli hissediyorum galiba biraz düşünmem lazım gulfuren sende toparlan gel olur mu ayrıca geçmiş olsun yazmamisim az once

Temmuzdan beri sizinleymişim. 59.6 kilodan 55.8 kadar gelmişim. Tamam cuma 3.800 gram vermişim. Ama olsun görenler fark ediyor oda güzel. Yarın tartılırım bakalım kaç kilo olmuşum? Sen yine izne ayırmadan önce konuşalım. Bu hafta spora başlarsam listelerimi de düzenlerim belki. Düzene girersem izine çıkmam.

Olsun önemli değil teşekkür ediyorum.Çok korktum ateşi 40.1 oldu ödüm koptu. Zor çocuk biraz inatçı hastaneye götürelim diyoruz ağlıyor.Ağlayınca ateşi yükselecek diye evde zor düşürdük. Zor bir haftaydı.Sabahlara kadar inledi.Allah çocukların hepsine şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…