Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kuşlar nabersiniz?
ben iyiyim kaptan hep burdayım işte ne olsun ama takımı toplayamadım bir bu ara ya
6. takımla bireysel yarışıyoruz haberin olsun birilerini görürsen bizim takımda bunu söylermisin bu hafat çok öenmli en azından rezil olmayalım ya sweet kaptanım meydan okudu bize

deadline ben bugün yartıldım.Durum kötü.57 kg olmuşum. Eşimde yarın diyete benimle baslıyor.Diyetisyenimi. verdiği listelerle başlayacağım
Bu hafta sporada baslarsam harika olur? Canım ne istediyse yedim.Aklıma ne geliyorsa.Yarından itibaren rahat rahat listeye uyarım. Yarışma zamanı inşallah artı çıkmam.

Tamam canım bence harika olur esinle yaparsan toparların bence listeye uyarsan
Günaydın kizlar. İyi pazarlarınız olsun. Secimlerden de hakkımızda hayırlısı neyse o çıksın inşallah.
Amin canimcim sanada iyi pazarlar oti

Aprilcigim gelmiş cook özledim ben hosgeldin sana da musmutlu pazarlar
Hoş bulduk güzellik, bende çok özlemişim çokkk; ) artık buralarda olacağım motivasyon yerlerde toparlanmaya ihtiyacım var ve gördüm ki takımında var hadi Bismillah diyerek başlayalım. ...

Hoş bulduk güzellik, bende çok özlemişim çokkk; ) artık buralarda olacağım motivasyon yerlerde toparlanmaya ihtiyacım var ve gördüm ki takımında var hadi Bismillah diyerek başlayalım. ...
Evet ya hosgeldin ben motiveyim ama burasi değil burayı da yapmaya çalışıyorum ama olmadı yarım yamalak hep sende tatil kilonu yaz bakalım liste dışı da yariisyoruz 6. Takımla sanirsam bari bize katkı yap gayriresmi kilo aldin mi April aldıysanda bişey demiyorum kulağıma söyle bakayim

Gunaydiiin kizlar. April hosgeldiiiin. Ay deadim bu meydan okuma iyi olmus. Ben de katilmak isterdim ama mumkun degil ama moral destek olurum
Hoş buldum güzelim ; ) sen eksik kal bakim bu seferlik, meydan okumuslar heee gostericez biz onlara bakalım ben bi bakarım sonra geçmişe nasıl başlamış olay :))))

Hoş buldum güzelim ; ) sen eksik kal bakim bu seferlik, meydan okumuslar heee gostericez biz onlara bakalım ben bi bakarım sonra geçmişe nasıl başlamış olay :))))
Ben diğer takımlarda turluyordum ondan oldu callan var 7. Takımda onunla focust25 diye bir video var onu yapcaz ona yazıyordum baktım 6. Ve 4. Takımla düello yapıyorlar sweet kaptan da bu hafta sizle yapalım mı bakalım dedi cafede sizin takımda kimse yok toparlanin dedi bende tamam dedim napayim

Kuşum sen motiveysen ne mutlu bana hevesin kacmadan bende yetiştim desene, devam devam bozmak yok.
Burayı da en kisa zamanda toparlariz canım sen merak etme yine sıkı yönetim başlatıyorum haberi olsun herkesin....
Tabi tabi katkim kesinlikle olacak sen rahat ol tartilayim yarın sabah yazarım ama kilo aldım tabi bu bir sır :))))

İzne çıkışta kilo almadan dönemi görmedim henuz bekliyorum april

Çok iyi yapmışsın sweetcimi severim ama üzecegiz kapışma bizim işimiz :))

Tamamdır canım gönderdim ben misafirleri ben de buralardayım artık bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…