Kızda bıktı bizden.Ondaki motivasyon ve iradenin yarısı bende yok.Mornarda ortada yok bu hafta nerde acaba iyidir umarım bir sorun yoktur ay kimse yok tatil modu zaten ondan iyice sıkıntıli hissediyorum galiba biraz düşünmem lazım gulfuren sende toparlan gel olur mu ayrıca geçmiş olsun yazmamisim az once
Tamam canım perşembe konuşalım o zaman tekrar duruma göre bakalım karar veririzTemmuzdan beri sizinleymişim. 59.6 kilodan 55.8 kadar gelmişim. Tamam cuma 3.800 gram vermişim.Ama olsun görenler fark ediyor oda güzel. Yarın tartılırım bakalım kaç kilo olmuşum? Sen yine izne ayırmadan önce konuşalım. Bu hafta spora başlarsam listelerimi de düzenlerim belki. Düzene girersem izine çıkmam.
Tam mezun olacak kiloya inmişti aslında umarım motivasyonu hala iyidir umutlarım ondan benKızda bıktı bizden.Ondaki motivasyon ve iradenin yarısı bende yok.
Amin canım tolanmalari zor oluyor çocukların Kıyamam onlara benOlsun önemli değil teşekkür ediyorum.Çok korktum ateşi 40.1 oldu ödüm koptu. Zor çocuk biraz inatçı hastaneye götürelim diyoruz ağlıyor.Ağlayınca ateşi yükselecek diye evde zor düşürdük. Zor bir haftaydı.Sabahlara kadar inledi.Allah çocukların hepsine şifa versin.
Olsun önemli değil teşekkür ediyorum.Çok korktum ateşi 40.1 oldu ödüm koptu. Zor çocuk biraz inatçı hastaneye götürelim diyoruz ağlıyor.Ağlayınca ateşi yükselecek diye evde zor düşürdük. Zor bir haftaydı.Sabahlara kadar inledi.Allah çocukların hepsine şifa versin.
Yenene kadar yarısiriz hatta diğer takımlara da meydan oluruz madem pes etmek yokDeadline, sekerim..
Ben gayet azimli gördüm seni. Kendi başarısızlığın olarak görme. Tskimdaki herkes cok yogun. Hemen herkes evli ve çocuklu. Üstüne bir de is hayatı. Mesela beb Yürüyüşe bile çıkamıyorum ya, o engellenmişlik duygusu bile moral bozuyor.
Takım rekabeti iyi fikir. Su tatil modu pek iyi degil ama hadi bakalım, hayırlı olsun
Amin. Bu seferki ateş çok dirençliydi.Şükür atlattık. Allah tüm çocuklara Şafi ismiyle şifalandırsın. AminCok gecmis olsun. Cocuklarin hastalığı cok zor gercekten. Benimkiler de cok sık hasta olurlar. Rabbim dermansiz dert vermesin. Onlara saglik bize de kuvvet versin. Âmin.
evet canım oglum :)cocuklarn hepsı tatlı benceNe mutlu. Sende başladın kilo vermeye.Resimdeki oğlunmu? Çok tatlı maşallah.
Geldi ben çok üşüyorum.Elim ayağım buz gibi.
Çok güzel olmuş.İlk çıktığı zamanlar bende kullandım.Seni de bu sayede görmüş olduk. Gerçeten yakışmış.
Yeter artık ama değil mi bu kadar kiloya veda etme vaktigünaydın kızlar
sabah 1 yumurta+peynır+yesıllık +salatalık +1 dılım tam bug. ekmek +beslı cay
ara nescafe sutlu +detoks suyu çay nıyetıne
öğlen 4 kasık taze fasulye +1 kase yogurt pul bıberlı
ara turk kahvesi 10 fındık badem
acıkır gıbı olum 3 kasık nesfıt yedım cıtır cıtır
akşam yayla corba 1 kase
1 bardak çay +1 beypazarı kurusu
3 lt su spor yok
ben artık kılolu olmak ıstemıyorummmmmmmmmmm..............
ne olursa olsun zayıflayacam
2 bebege kadar ıdeal kıloda olmak ıstıyorum (bu arada 3 yıl gıbı sure tanıdım kendıme)
Günaydın İspanyol kilo bildirimi alayım o zaman bir ara yinedegünaydın güzellikler
Canımsin İspanyol spor mevzusuna ne diyorsun pazartesi focus t25 e başlıyorum bana katılmak istermsindeadline pazartesi tartılıp bildiriim kuşum..
çok istiyorum t25 .. ama indiremedim , sen nerden indirdin.. youtube ta da bulamıyorumCanımsin İspanyol spor mevzusuna ne diyorsun pazartesi focus t25 e başlıyorum bana katılmak istermsin
İndiremedim bende ama videolarını buldum netten açıp yapmam artık indirebilirs haber veririm ama bak tek tek linklerini atayım istersençok istiyorum t25 .. ama indiremedim , sen nerden indirdin.. youtube ta da bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?