Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızda bıktı bizden.Ondaki motivasyon ve iradenin yarısı bende yok.

Tamam canım perşembe konuşalım o zaman tekrar duruma göre bakalım karar veririz bekliyorum tartil bakalım yarın

Kızda bıktı bizden.Ondaki motivasyon ve iradenin yarısı bende yok.
Tam mezun olacak kiloya inmişti aslında umarım motivasyonu hala iyidir umutlarım ondan ben bizde de olabilir bence ama biraz sallıyoruz aman zaten veremiyorum diye bilmiyorum bakalım mutsuzluk bu aralar toparlaniriz umarım neyse artık canım çıkıyorum tamam mı şimdi iyi geceler sana bol irade bol motivasyon diyorum

Amin canım tolanmalari zor oluyor çocukların Kıyamam onlara ben

Sevgili birinci takım herkes bu mesajı gördükten sonra en kısa sürede bildirim yapsın lütfen ayrıca 6. Takımla bu hafta bireysel yarışıyoruz 6. Takım bir meydan okudu e bende tamam dedim size güveniyorum lütfen takıma gelin ve rezil olmayalım 6. Takımı altedelim bu hafta dostça ama biraz acımasızca ne yapıyoruz bu hafta gerekirse aç kalıyoruz o çısslardan uzak duruyoruz ve takıma uğruyoruz lütfen ayrıca rica ediyorum hemde mesajını gören duyan beğensin kırmızı yazdım birde ya hadi çabuk gelmeniz lazım bu yarışa liste dışı olanlarda dahildir O Otimoti kilo bildir sende varsın canim
İyi geceler hepinizi bekliyorum en kisa surede

Cok gecmis olsun. Cocuklarin hastalığı cok zor gercekten. Benimkiler de cok sık hasta olurlar. Rabbim dermansiz dert vermesin. Onlara saglik bize de kuvvet versin. Âmin.

Deadline, sekerim..

Ben gayet azimli gördüm seni. Kendi başarısızlığın olarak görme. Tskimdaki herkes cok yogun. Hemen herkes evli ve çocuklu. Üstüne bir de is hayatı. Mesela beb Yürüyüşe bile çıkamıyorum ya, o engellenmişlik duygusu bile moral bozuyor.

Takım rekabeti iyi fikir. Su tatil modu pek iyi degil ama hadi bakalım, hayırlı olsun

Yenene kadar yarısiriz hatta diğer takımlara da meydan oluruz madem pes etmek yok haklısın ama kendimi de suçlu hissettim bir an neyse düşünüyorum zaten yapmıyorum daha

Cok gecmis olsun. Cocuklarin hastalığı cok zor gercekten. Benimkiler de cok sık hasta olurlar. Rabbim dermansiz dert vermesin. Onlara saglik bize de kuvvet versin. Âmin.
Amin. Bu seferki ateş çok dirençliydi.Şükür atlattık. Allah tüm çocuklara Şafi ismiyle şifalandırsın. Amin

günaydın kızlar
sabah 1 yumurta+peynır+yesıllık +salatalık +1 dılım tam bug. ekmek +beslı cay
ara nescafe sutlu +detoks suyu çay nıyetıne
öğlen 4 kasık taze fasulye +1 kase yogurt pul bıberlı
ara turk kahvesi 10 fındık badem
acıkır gıbı olum 3 kasık nesfıt yedım cıtır cıtır
akşam yayla corba 1 kase
1 bardak çay +1 beypazarı kurusu
3 lt su spor yok

ben artık kılolu olmak ıstemıyorummmmmmmmmmm..............
ne olursa olsun zayıflayacam
2 bebege kadar ıdeal kıloda olmak ıstıyorum (bu arada 3 yıl gıbı sure tanıdım kendıme)

saçımı beğendiğiniz için çok teşekkür ederim..
alıntılama yapıyorum ama kabul etmiyor bir türlü sistem
gulfuren canm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız
deadline msjı okudum kuşum bu hafta asılıyoruz o zamn birlikte

sevim_mrt tatlım menü çok iyi.. biraz gayretle olacak inşallah.. ben de hep motivasyonumu kaybediyorum.. yılbasşına kadar zayıf olmak istiyorum artık

Yeter artık ama değil mi bu kadar kiloya veda etme vakti bu arada 6. Geçmiş kırmızı mesajını okudun mu kiz bu hafta çok çalışmamız lazım bişey yiyeceğim zaman dur derin nefes al gerekliyse ye

günaydın güzellikler
Günaydın İspanyol kilo bildirimi alayım o zaman bir ara yinede feci Etaplar 2 ye bölünecek ama

çok istiyorum t25 .. ama indiremedim , sen nerden indirdin.. youtube ta da bulamıyorum
İndiremedim bende ama videolarını buldum netten açıp yapmam artık indirebilirs haber veririm ama bak tek tek linklerini atayım istersen sık kullanılanlara ekledim ordan direk aciyorum
Ay buraya yüklenince açılmıyor sana söyleyim google a yaz öyle bak bakayım alfa - cardio on vimeo yaz google a dene bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…