dukan testi var nette dukan yapmaya başalmadan testi yapıyorsun oti evreleri var işte teste göre söylüyor 3 evre atak seyir güçlendirme diye atakta sadece protein yiyorsun seyirde sebze de ekliyorsun falan mesela ben yaptım atak 3 gün seyir 3 ay yapmam gerekiyormuş falan ama bilmiyorum meraktan yapmıştımNe testi bu
hmm tamamYanlis anlamissin beybi. Aprilin Kac kilo almis olduğunu tahmin ediyorduk
Tatlım iyiyiz, sen nasılsın ? Ooo süper fikir, zaten 6. Takımla yarışıyoruz sizinlede olurrrKızlar nasılsınız? Bu hafta bizimle yarışmaya ne dersiniz?
hoşgeldin canım iyiyiz ne olsunKızlar nasılsınız? Bu hafta bizimle yarışmaya ne dersiniz?
Napalım April ya aynı işte herseyKızlarrr napıyorsun bakim ?
Ben içtim bile çayımı , şimdi seçim sonuçlarına bakıyorum. Annemlerde şimdi gitti, mutfak birbirinde kalkacağım birazdan asılacak çamaşırlarım da var tabi var da var yanı ! Spora vakit kalmadı bugün bendeNapalım April ya aynı işte herseyçay icicem birazdan buralardayım sporumu yaptım geldim
Ama misafir fazla yorulmussundur aprilcim ya zaten o da spor sayilirBen içtim bile çayımı , şimdi seçim sonuçlarına bakıyorum. Annemlerde şimdi gitti, mutfak birbirinde kalkacağım birazdan asılacak çamaşırlarım da var tabi var da var yanı ! Spora vakit kalmadı bugün bende
focust25 diye bir program var jillian gibi ama daha zor 5 ayrı videosu var hatta 6 hergün birini yapıyorsun sırası var programa göre 1 gun dinlenme var birde İspanyol da yapmak istiyordu ben asıl pazartesi başlıyorum ispanyola da sordum başlarsa beraber yapcaz da denemek için birde boş kalmayım diye 2 gündür yapıyorum benHangi sporu yaptındeadline ?
Ben spora ara vereli bayaaa oldu! Biraz yürüyüşlerimle vücuttaki şaşkınlığı gidereyim bende yaparım onu değişiklik iyidir iyiAma misafir fazla yorulmussundur aprilcim ya zaten o da spor sayilir
focust25 diye bir program var jillian gibi ama daha zor 5 ayrı videosu var hatta 6 hergün birini yapıyorsun sırası var programa göre 1 gun dinlenme var birde İspanyol da yapmak istiyordu ben asıl pazartesi başlıyorum ispanyola da sordum başlarsa beraber yapcaz da denemek için birde boş kalmayım diye 2 gündür yapıyorum ben
Evet ben eski spor arkadaşlarımı da buldum onlar da yapacak şu an 3 kişiyiz İspanyol yaparsa 4 5. Cinin de aklını çalmak üzereyim diğer takımlarda Fink atıyorum bizde kimse yoktu napayimBen spora ara vereli bayaaa oldu! Biraz yürüyüşlerimle vücuttaki şaşkınlığı gidereyim bende yaparım onu değişiklik iyidir iyi
İspanyol'da yapacaksa iyi işte arkadaş olacak sana
Seni gidi organizeci , tabiiiki bende aday adayıyım şuan .Evet ben eski spor arkadaşlarımı da buldum onlar da yapacak şu an 3 kişiyiz İspanyol yaparsa 4 5. Cinin de aklını çalmak üzereyim diğer takımlarda Fink atıyorum bizde kimse yoktu napayimevet yürüyüşe başlasan iyi olur April vücudun unutmustur sonra katil bana
dukan testi var nette dukan yapmaya başalmadan testi yapıyorsun oti evreleri var işte teste göre söylüyor 3 evre atak seyir güçlendirme diye atakta sadece protein yiyorsun seyirde sebze de ekliyorsun falan mesela ben yaptım atak 3 gün seyir 3 ay yapmam gerekiyormuş falan ama bilmiyorum meraktan yapmıştım
Ben daha kitabı okumakla meşgulüm, bitsin testi yapicam . Google yazıp bulursun Can'ım testi yani öyle sanıyorum. Can'ım çok güzel kilolar verenler var , tabiki uyulması şart kurallarda var ! Asilik yok otiiii hanımTest nasil yapılıyor onu merak ettim. Bir de ben sebzeyi o gun sadece sebze sanıyordum. Proteinler beraberse denenebilir. Ama yok ben oyle kuralı yapamam
oooo hadi bakalım kapışalım senle ! Süper olmuş güle güle kullan tatlım...Bu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni
O süpersin sende aprilSeni gidi organizeci , tabiiiki bende aday adayıyım şuan .
Vücut tabiki unuttu şuan çok yabancı kaldı beynimden geçenlere:))))
Yarın başlıyorum canımmm koşu bandım beni bekliyor sabırsızlıkla he hee :)
google yazdım çıktı canım hedef kilosu da söyledi bana 57.4 dediTest nasil yapılıyor onu merak ettim. Bir de ben sebzeyi o gun sadece sebze sanıyordum. Proteinler beraberse denenebilir. Ama yok ben oyle kuralı yapamam
hadi bakalım tepene binerim Aprile de şikayet ederimBu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni
Ben daha kitabı okumakla meşgulüm, bitsin testi yapicam . Google yazıp bulursun Can'ım testi yani öyle sanıyorum. Can'ım çok güzel kilolar verenler var , tabiki uyulması şart kurallarda var ! Asilik yok otiiii hanım
oooo hadi bakalım kapışalım senle ! Süper olmuş güle güle kullan tatlım...
O süpersin sende april
google yazdım çıktı canım hedef kilosu da söyledi bana 57.4 dediyaparsan buluruz ama birde sadece atakta protein var meyve hiç yok ama seyirde protein de var sebze de ekmekte sen yapiyormussun falan oraya daha gelmedim arastirmada
hadi bakalım tepene binerim Aprile de şikayet ederim
Yerim seni oti ya balım kaymagimHaydi bakalım. Güzel adımlar atıyoruz. Kararlı olmak en zoru. Yarısını başardık bence.
Vurunn tuslaraaa
Vurunn da öldürünn benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?