Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dukan testi var nette dukan yapmaya başalmadan testi yapıyorsun oti evreleri var işte teste göre söylüyor 3 evre atak seyir güçlendirme diye atakta sadece protein yiyorsun seyirde sebze de ekliyorsun falan mesela ben yaptım atak 3 gün seyir 3 ay yapmam gerekiyormuş falan ama bilmiyorum meraktan yapmıştım

Napalım April ya aynı işte hersey çay icicem birazdan buralardayım sporumu yaptım geldim
Ben içtim bile çayımı , şimdi seçim sonuçlarına bakıyorum. Annemlerde şimdi gitti, mutfak birbirinde kalkacağım birazdan asılacak çamaşırlarım da var tabi var da var yanı ! Spora vakit kalmadı bugün bende

Ama misafir fazla yorulmussundur aprilcim ya zaten o da spor sayilir

focust25 diye bir program var jillian gibi ama daha zor 5 ayrı videosu var hatta 6 hergün birini yapıyorsun sırası var programa göre 1 gun dinlenme var birde İspanyol da yapmak istiyordu ben asıl pazartesi başlıyorum ispanyola da sordum başlarsa beraber yapcaz da denemek için birde boş kalmayım diye 2 gündür yapıyorum ben

Ben spora ara vereli bayaaa oldu! Biraz yürüyüşlerimle vücuttaki şaşkınlığı gidereyim bende yaparım onu değişiklik iyidir iyi
İspanyol'da yapacaksa iyi işte arkadaş olacak sana

Ben spora ara vereli bayaaa oldu! Biraz yürüyüşlerimle vücuttaki şaşkınlığı gidereyim bende yaparım onu değişiklik iyidir iyi
İspanyol'da yapacaksa iyi işte arkadaş olacak sana
Evet ben eski spor arkadaşlarımı da buldum onlar da yapacak şu an 3 kişiyiz İspanyol yaparsa 4 5. Cinin de aklını çalmak üzereyim diğer takımlarda Fink atıyorum bizde kimse yoktu napayim evet yürüyüşe başlasan iyi olur April vücudun unutmustur sonra katil bana

Seni gidi organizeci , tabiiiki bende aday adayıyım şuan .
Vücut tabiki unuttu şuan çok yabancı kaldı beynimden geçenlere:))))
Yarın başlıyorum canımmm koşu bandım beni bekliyor sabırsızlıkla he hee :)

Test nasil yapılıyor onu merak ettim. Bir de ben sebzeyi o gun sadece sebze sanıyordum. Proteinler beraberse denenebilir. Ama yok ben oyle kuralı yapamam

Bu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni

Test nasil yapılıyor onu merak ettim. Bir de ben sebzeyi o gun sadece sebze sanıyordum. Proteinler beraberse denenebilir. Ama yok ben oyle kuralı yapamam
Ben daha kitabı okumakla meşgulüm, bitsin testi yapicam . Google yazıp bulursun Can'ım testi yani öyle sanıyorum. Can'ım çok güzel kilolar verenler var , tabiki uyulması şart kurallarda var ! Asilik yok otiiii hanım

Bu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni
oooo hadi bakalım kapışalım senle ! Süper olmuş güle güle kullan tatlım...

O süpersin sende april
google yazdım çıktı canım hedef kilosu da söyledi bana 57.4 dedi yaparsan buluruz ama birde sadece atakta protein var meyve hiç yok ama seyirde protein de var sebze de ekmekte sen yapiyormussun falan oraya daha gelmedim arastirmada

hadi bakalım tepene binerim Aprile de şikayet ederim

Haydi bakalım. Güzel adımlar atıyoruz. Kararlı olmak en zoru. Yarısını başardık bence.

Vurunn tuslaraaa
Vurunn da öldürünn benii

Aa anlatcam anlatcam unutuyorum.
Bu sabah esim yatakta arkadan sarılmıştı bana. Boyle göbeğimi okşadı da ne dedi hanzo? 'bak en çirkin yerine tutuyorum' . Uyku sersemi önemsemedim. Kahvaltıda ' en çirkin yer ha?' dedim. Özrü kabahatinden beter:' en çirkin yerine bile tutuyorum ya ondan dedim' dedi. BİLE! Ama alıcam intikamımı, ne de olsa soguk yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…