Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gaza gelmis gördüm seni hadi eşini dövelim hain sen zayıfla da görsün bakalim

Son düzenleme:
Tatlım iyiyiz, sen nasılsın ? Ooo süper fikir, zaten 6. Takımla yarışıyoruz sizinlede olurrr

hoşgeldin canım iyiyiz ne olsun aprilim olur demiş zaten sizde çok iddialısınız bu aralar hadi bakalım o zaman varız bizde
Teşekkür ederim kızlar, 4. takımın çıtırları sizinle yarışmaktan çok memnun kalacak :) hadi bakalım iyi olan kazansın inşallah... Başarılar dilerim, hemen takımıma müjdeyi veriyorum :)

Geldim geldim. Alınmadım ama alınmış gibi yapıyorum o ona yeter :) zaten dinime küfreden Müslüman olsa. Hihhh
oooo senin eŞ yandı artık senin tribinden, ama sana Çokk güzelsin demiş bir yönden de iyi bişeyler var sanki ! Sadece tek bir yer kusurlu oticim onu da hallederukk sen meraklanma

@gunessel buralardasin takıma da uğra bakayım nasılsın ne durumdasin canimcim
keşke gelse çok azimliydi, ne yaptı acaba?

İyi geceler herkese yatın gorusurz
sanada bebemmm iyi geceler tatlı rüyalar...

Teşekkür ederim kızlar, 4. takımın çıtırları sizinle yarışmaktan çok memnun kalacak :) hadi bakalım iyi olan kazansın inşallah... Başarılar dilerim, hemen takımıma müjdeyi veriyorum :)
Asıl biz tŞk ederiz , kardeş takım. Hakeden kazansın , başarılar kuzular. Herkese slmlar zaten uğrarım fırsat bulunca size bir misafir olurum artık grsrzzzzz

Asıl biz tŞk ederiz , kardeş takım. Hakeden kazansın , başarılar kuzular. Herkese slmlar zaten uğrarım fırsat bulunca size bir misafir olurum artık grsrzzzzz
Her zaman bekleriz canım :) görüşmek üzere

HBH

Ayy pozitif arkadasım. Ama haklisin cok sever beni gorilim

güanaydın kızlar
ApriL_2007 hoşgeldin
cumartesi menum güzeldı ama pazarda kahvaltı ıyı ama evı serınce yemek falan yapamadım dısardan yedık onun dısında guzeldı oy vermeye gıderkende 30dk yuruduk
bugunde tahllılerı verdım çarsambada dıyetısyene gıdecem
sabah 75 gordum bıle ben :)
oku oku bıtmedı uzun zamandan berı gecmıs

Hoşbulduk Can'ım sende aynı bıraktığım gibisin tempolu hayata devam , bugün birazcık daha dikkatli olursun tatlım sende...
Süpersin diyetisyen iyi fikir ! Başarılı ol hepppp , yanındayız yaparsın bilirim .
Oyyy Masallah diyelim o gecmis artık dolup taşacak hep gelin motive kaybolmasın

Kızlar tünaydın nasılsınız? Herkese merhabalar, işteyim malum. Ve uyuz tel cekmiyor amaaa kasım sonu başka operatöre geciyorum rahatlıcam. Akşamları daha cok girerim bu aralar sizde buraları boş birakmayinnnn heee aksam alırım sizi hizaya:))))))

merhabalar kızlar. ay ne güzel grup canlanmıs cok mutlu oldum.

O Otimoti hadi bakalım sonunda yürüyüş bandı gelmiş eve artık bahanen kalmadı! :) deadline kuzum ya bana yarısmayla ilgili katılabilirsin gibi bişi yazmıssın ama nasıl katılacagımı anlayamadım. özelden mesaj atar mısın ? ApriL_2007 dönüşün takımı canlandırmıs april hosgeldiiin :) ispanyol bu profil fotosundaki sen misin acep ? bir de kayınpederin ve cocuklar nasıl oldular ?

hahaaahhhaaa ayy çok hoşsuuunn.. kız profil fotosundaki ben olsam burda işim ne .. ayy keşke olsaammmmm .. olmalıyımmm.. olucammmmm..
sana söz yaza böyle olursam bikinili foto koyucam..
kayınpederim iyi evde dinleniyor.. kuzular da iyi kzıın yine sümükleri akıyor ama çok tatlllıı akıyor yerim onun sümükleriniiiii

Eski sen olabilir misin demistim bir an ama yeni sen olabilirsin :))) hadi insallah yaza bekliyoruz o halde fotoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…