Gaza gelmis gördüm seni hadi eşini dövelim hain sen zayıfla da görsün bakalimAa anlatcam anlatcam unutuyorum.
Bu sabah esim yatakta arkadan sarılmıştı bana. Boyle göbeğimi okşadı da ne dedi hanzo? 'bak en çirkin yerine tutuyorum' . Uyku sersemi önemsemedim. Kahvaltıda ' en çirkin yer ha?' dedim. Özrü kabahatinden beter:' en çirkin yerine bile tutuyorum ya ondan dedim' dedi. BİLE! Ama alıcam intikamımı, ne de olsa soguk yeniyor
Gaza gelmis gördüm seni hadi eşini döverim hain sen zayıfla da görsün bakalim
Yap tabi tribini Tripsiz kadın olmaz arkandayimGeldim geldim. Alınmadım ama alınmış gibi yapıyorum o ona yeter :) zaten dinime küfreden Müslüman olsa. Hihhh
Tatlım iyiyiz, sen nasılsın ? Ooo süper fikir, zaten 6. Takımla yarışıyoruz sizinlede olurrr
Teşekkür ederim kızlar, 4. takımın çıtırları sizinle yarışmaktan çok memnun kalacak :) hadi bakalım iyi olan kazansın inşallah... Başarılar dilerim, hemen takımıma müjdeyi veriyorum :)hoşgeldin canım iyiyiz ne olsunaprilim olur demiş zaten sizde çok iddialısınız bu aralar hadi bakalım o zaman varız bizde
oooo senin eŞ yandı artık senin tribinden, ama sana Çokk güzelsin demiş bir yönden de iyi bişeyler var sanki ! Sadece tek bir yer kusurlu oticim onu da hallederukk sen meraklanmaGeldim geldim. Alınmadım ama alınmış gibi yapıyorum o ona yeter :) zaten dinime küfreden Müslüman olsa. Hihhh
keşke gelse çok azimliydi, ne yaptı acaba?@gunessel buralardasin takıma da uğra bakayım nasılsın ne durumdasin canimcim
sanada bebemmm iyi geceler tatlı rüyalar...İyi geceler herkese yatın gorusurz
Asıl biz tŞk ederiz , kardeş takım. Hakeden kazansın , başarılar kuzular. Herkese slmlar zaten uğrarım fırsat bulunca size bir misafir olurum artık grsrzzzzzTeşekkür ederim kızlar, 4. takımın çıtırları sizinle yarışmaktan çok memnun kalacak :) hadi bakalım iyi olan kazansın inşallah... Başarılar dilerim, hemen takımıma müjdeyi veriyorum :)
Her zaman bekleriz canım :) görüşmek üzereAsıl biz tŞk ederiz , kardeş takım. Hakeden kazansın , başarılar kuzular. Herkese slmlar zaten uğrarım fırsat bulunca size bir misafir olurum artık grsrzzzzz
oooo senin eŞ yandı artık senin tribinden, ama sana Çokk güzelsin demiş bir yönden de iyi bişeyler var sanki ! Sadece tek bir yer kusurlu oticim onu da hallederukk sen meraklanma
keşke gelse çok azimliydi, ne yaptı acaba?
sanada bebemmm iyi geceler tatlı rüyalar...
Hoşbulduk Can'ımgüanaydın kızlar
ApriL_2007 hoşgeldin
cumartesi menum güzeldı ama pazarda kahvaltı ıyı ama evı serınce yemek falan yapamadım dısardan yedık onun dısında guzeldı oy vermeye gıderkende 30dk yuruduk
bugunde tahllılerı verdım çarsambada dıyetısyene gıdecem
sabah 75 gordum bıle ben :)
oku oku bıtmedı uzun zamandan berı gecmıs
hahaaahhhaaa ayy çok hoşsuuunn.. kız profil fotosundaki ben olsam burda işim ne .. ayy keşke olsaammmmm .. olmalıyımmm.. olucammmmm..merhabalar kızlar. ay ne güzel grup canlanmıs cok mutlu oldum.
O Otimoti hadi bakalım sonunda yürüyüş bandı gelmiş eve artık bahanen kalmadı! :)deadline kuzum ya bana yarısmayla ilgili katılabilirsin gibi bişi yazmıssın ama nasıl katılacagımı anlayamadım. özelden mesaj atar mısın ? ApriL_2007 dönüşün takımı canlandırmıs april hosgeldiiin :) ispanyol bu profil fotosundaki sen misin acep ? bir de kayınpederin ve cocuklar nasıl oldular ?
hahaaahhhaaa ayy çok hoşsuuunn.. kız profil fotosundaki ben olsam burda işim ne .. ayy keşke olsaammmmm .. olmalıyımmm.. olucammmmm..
sana söz yaza böyle olursam bikinili foto koyucam..
kayınpederim iyi evde dinleniyor.. kuzular da iyi kzıın yine sümükleri akıyor ama çok tatlllıı akıyor yerim onun sümükleriniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?