Var var var bende hep var.Şu sıra makale yazmayıda bırakıyorum.Kendime hiç zamanım kalmıyor.Tekrardan sahalara dönüyorum.Ben içtim bile çayımı , şimdi seçim sonuçlarına bakıyorum. Annemlerde şimdi gitti, mutfak birbirinde kalkacağım birazdan asılacak çamaşırlarım da var tabi var da var yanı ! Spora vakit kalmadı bugün bende
Bende kosu bandını açtım on dakika bile olsa yürüyeceğim. Senin adına sevindim.Koşu bandı seni bekler.Bu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni
Nasıl böyle bir hata yapmış. Bu kelimeleri yedirtmen lazım esine.Aa anlatcam anlatcam unutuyorum.
Bu sabah esim yatakta arkadan sarılmıştı bana. Boyle göbeğimi okşadı da ne dedi hanzo? 'bak en çirkin yerine tutuyorum' . Uyku sersemi önemsemedim. Kahvaltıda ' en çirkin yer ha?' dedim. Özrü kabahatinden beter:' en çirkin yerine bile tutuyorum ya ondan dedim' dedi. BİLE! Ama alıcam intikamımı, ne de olsa soguk yeniyor
Dukan ile kilo veriliyor ama sağlığada zarar veriyor. Benim yiğenim arkadaşı eşiyle beraber yaptı ama kızın böbreklerde sorun çıktı. Ben bayramdan beri coştuğum için proteinle braz dengelemeye çalışacağımBende dukan diyeti kitabını okumaya başladım, protein konusu benimde kafamda kitap bitsin o diyeti yapmayı düşünüyorum
Greyfurt bazı ilaçlar ile kullanılması sakıncalı.Bende oyüzden denemedim.Oo kizlar nar süpermis. Zayiflamaya yardımcı. Bir adet 105 kcal demişler, koca nar o kadarsa süper ara ogun olur.
Aslında zayiflatan meyvelerin basinda greyfurt geliyormuş. Ac karna icildiginde yağları yakıp atıyormuş. O pek cazip gelmedi bana :/
Döndüm kuşummmApriL_2007 kuşuuummmmm döndün müüüüüüüüüü...
çalışıyorum ya april ondan yokum kaç saattirgulfuren tatlım belkide tesadüf olmustur çok yapan var suanda takip ediyorum facede gruplar var kimsenin şikayet ettiği yok. TŞk ederim uyarınıda dikkate alacağım tabiki! Sen izne ayrılayım falan yazmıştın sanki amann sakın gitme giden zor toparlanıyor valla benden söylemesi
dagatesi hoşbulduk güzellik , minnak napio? Sen nasılsın?
deadline cıslardan uzaklaş heee yoksun birkaç saattir :)))))
O Otimoti aynı şey senin içinde geçerli, sen bugün kac dakika yürüyüş yapacaksın bakalım? Önce onu konuşalım boşuna almadın eve o bandı :)))))
çalışıyorum ya april ondan yokum kaç saattirneyse ben bir yemek yiyip geleyim
Greyfurt = ilaç ne yapar ki?O Otimoti canim ben greyfurtu cok severim.ve gecen sene takimda greyfurtu cok tuketerek 3 kilo fln vermistim. 2 haftada. Hergun 2 geeyfurt ve spor yapmistim. Listeyi bulup sana atmaya calisirim. Benim cok kilom yoktu senin daha cok verme ihtimalin var yani. Ama tabi ki ilac kullanmadigim bir donemdi. Rahat rahat yedim. Ay canim cekti bak :d
ApriL_2007 canim minnak iyi darisi bebis bekleyen isteyen herkesin bssina insallah. Ama annesi daha tam adapte olamadi. Kosup ziplamak fln istiyor tabi enerjisi yok anca yatiyo :)) ( kilo almadim daha :d)
Ben yaptım bile eşimi bekliyorummm ! 9 gibi gelir yemeğini yer sonra bir dizi izlicez işteee benden de bu kadar. Oldu o zaman Grsrzzz bebekimspor yapı gelcem bekle aprilD
gulfuren tatlım belkide tesadüf olmustur çok yapan var suanda takip ediyorum facede gruplar var kimsenin şikayet ettiği yok. TŞk ederim uyarınıda dikkate alacağım tabiki! Sen izne ayrılayım falan yazmıştın sanki amann sakın gitme giden zor toparlanıyor valla benden söylemesi
dagatesi hoşbulduk güzellik , minnak napio? Sen nasılsın?
deadline cıslardan uzaklaş heee yoksun birkaç saattir :)))))
O Otimoti aynı şey senin içinde geçerli, sen bugün kac dakika yürüyüş yapacaksın bakalım? Önce onu konuşalım boşuna almadın eve o bandı :)))))
O Otimoti canim ben greyfurtu cok severim.ve gecen sene takimda greyfurtu cok tuketerek 3 kilo fln vermistim. 2 haftada. Hergun 2 geeyfurt ve spor yapmistim. Listeyi bulup sana atmaya calisirim. Benim cok kilom yoktu senin daha cok verme ihtimalin var yani. Ama tabi ki ilac kullanmadigim bir donemdi. Rahat rahat yedim. Ay canim cekti bak :d
ApriL_2007 canim minnak iyi darisi bebis bekleyen isteyen herkesin bssina insallah. Ama annesi daha tam adapte olamadi. Kosup ziplamak fln istiyor tabi enerjisi yok anca yatiyo :)) ( kilo almadim daha :d)
Çokkkkkk tŞk iyiyiz sizler nasılsınız? Evetttt yarıştayız bakalım neler olacak! Hakeden kazansınSelam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan Saolasın kuzumm seninde bal ballll geçsin geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
He heeeee :)))))) ben diyeceğimi dedim .Ne diyin ne diyon??
Ben listede değilim henuz ama motivasyon yerinde yani
Şaşkın sevindin mi demedim :)))))) sevdin mi dedim .Sevindim tabi. Kurar kurmaz üstüne çıkıp Ankara'nın bağlarını söyleyerek dans ettim. Esim pek bı güldü ama bilemiyorum. Boşanmayız insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?