Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Var var var bende hep var.Şu sıra makale yazmayıda bırakıyorum.Kendime hiç zamanım kalmıyor.Tekrardan sahalara dönüyorum.

Bu arada kızlarrr, sonunda koşu bandını tasittim eve. Kapıdan sığmadı zor oldu ama oldu. 2 ay once ayakkabılarımı almıştım kullanma vakti geldi. Tv önüne de koydum. Artık yurumezsem gelin vurun beni
Bende kosu bandını açtım on dakika bile olsa yürüyeceğim. Senin adına sevindim.Koşu bandı seni bekler.
Nasıl böyle bir hata yapmış. Bu kelimeleri yedirtmen lazım esine.
Bende dukan diyeti kitabını okumaya başladım, protein konusu benimde kafamda kitap bitsin o diyeti yapmayı düşünüyorum
Dukan ile kilo veriliyor ama sağlığada zarar veriyor. Benim yiğenim arkadaşı eşiyle beraber yaptı ama kızın böbreklerde sorun çıktı. Ben bayramdan beri coştuğum için proteinle braz dengelemeye çalışacağım

Greyfurt bazı ilaçlar ile kullanılması sakıncalı.Bende oyüzden denemedim.

gulfuren tatlım belkide tesadüf olmustur çok yapan var suanda takip ediyorum facede gruplar var kimsenin şikayet ettiği yok. TŞk ederim uyarınıda dikkate alacağım tabiki! Sen izne ayrılayım falan yazmıştın sanki amann sakın gitme giden zor toparlanıyor valla benden söylemesi

dagatesi hoşbulduk güzellik , minnak napio? Sen nasılsın?

deadline cıslardan uzaklaş heee yoksun birkaç saattir :)))))

O Otimoti aynı şey senin içinde geçerli, sen bugün kac dakika yürüyüş yapacaksın bakalım? Önce onu konuşalım boşuna almadın eve o bandı :)))))

çalışıyorum ya april ondan yokum kaç saattir neyse ben bir yemek yiyip geleyim

O Otimoti canim ben greyfurtu cok severim.ve gecen sene takimda greyfurtu cok tuketerek 3 kilo fln vermistim. 2 haftada. Hergun 2 geeyfurt ve spor yapmistim. Listeyi bulup sana atmaya calisirim. Benim cok kilom yoktu senin daha cok verme ihtimalin var yani. Ama tabi ki ilac kullanmadigim bir donemdi. Rahat rahat yedim. Ay canim cekti bak :d

ApriL_2007 canim minnak iyi darisi bebis bekleyen isteyen herkesin bssina insallah. Ama annesi daha tam adapte olamadi. Kosup ziplamak fln istiyor tabi enerjisi yok anca yatiyo :)) ( kilo almadim daha :d)

Greyfurt = ilaç ne yapar ki?
Aminnnn tabii unuttuğun bile oluyordur , daha başlamadı tekmeler . Uykun mu çok geliyor? Kaç haftalık oldu bebiş? Amann zaten boşver sakin ilk zamanlar alma zaten 7 aydan itibaren ister istemez alınır zannedersem...

Kızlar umarım bu hafta ilk üçe gireriz ! Performans ortalamamız fenaymış iki sarı kartımız var bunların silinmesi için ilk üçe girmek şart

30 dk ile başladım beybi. Dün gece herkesi uyutup yürüdüm ama hamlamisim valla bitmeyecek sandim. Hamligi attikca tempo ve süreyi arttiricam

İyi olur şekercim. Verecek kilo bende cooook

Selam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan Saolasın kuzumm seninde bal ballll geçsin geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
Çokkkkkk tŞk iyiyiz sizler nasılsınız? Evetttt yarıştayız bakalım neler olacak! Hakeden kazansın bende izinden yeni döndüm benim pek yararım olmasada , heycanliyim severim yarışları gel gell cuma gel

Ne diyin ne diyon??

Ben listede değilim henuz ama motivasyon yerinde yani
He heeeee :)))))) ben diyeceğimi dedim .
Opsssss varsın sandım, ama olsun senin içinde geçerli tabii herşey! Tam da motivasyon gelmişken sararım artık sanaaaa :)))))

Sevindim tabi. Kurar kurmaz üstüne çıkıp Ankara'nın bağlarını söyleyerek dans ettim. Esim pek bı güldü ama bilemiyorum. Boşanmayız insallahhh
Şaşkın sevindin mi demedim :)))))) sevdin mi dedim .
Amaaa ilk deneyim süper geçmiş, kolay geleeee kuzumm....
Senin gibi hatunu boşarsa vallahi kendi bilir, hem dilinde hem elinde var da var Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…