Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben yaptım bile eşimi bekliyorummm ! 9 gibi gelir yemeğini yer sonra bir dizi izlicez işteee benden de bu kadar. Oldu o zaman Grsrzzz bebekim
Selam April sporunu yaptım durumu aldım geldim

Selam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
Selvos hosgeldinn öyle evet bende bir ara sizin takıma tura çıkmayı düşünüyordum ama fırsat olmadi seni görmek çok hoş burda

30 dk ile başladım beybi. Dün gece herkesi uyutup yürüdüm ama hamlamisim valla bitmeyecek sandim. Hamligi attikca tempo ve süreyi arttiricam

İyi olur şekercim. Verecek kilo bende cooook
Hayırlı olsun oti Güle güle kullan karşısında film izlerken hiç sıkılıyor insan bir film tada dizi aç karsiya

Döndüm kuşummm
Çok özlendiniz çokkkkk ! Hatta eşim bile sorup duruyordu " ne zaman kk' ya dönüyorsun " diyeeee...( baktı ki ağzım durmuyor, müdahalenin tatlısını yapıyordu)
Eşlerimiz bile kk öğrendi.

Selam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
Hoş geldin. Haydi bakalım iyi olan kazansın.

Öğle 12.00
Bir dilim tam tahıl ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates,salatalık,roka
3 çay

Ara 16.00
yarım çay bardağı leblebi
2 tane mandalina

Akşam 20.00
elimin büyüklüğünde ızgarada tavuk
salata küçük kase
haydari 3 kaşık

Ara 22.00
Elimin yarısı kadar yaş pasta
1 bardak süt

2 litre su
Spor yok.

Bugün ancak bu kadar toplayabildim. Yarın sabah spor salonuna başlıyoruz.İnşallah düzenli gideriz. Bugünün menüsü.Ben menülerimi akşam yazsam olur mu?

Şaşkın sevindin mi demedim :)))))) sevdin mi dedim .
Amaaa ilk deneyim süper geçmiş, kolay geleeee kuzumm....
Senin gibi hatunu boşarsa vallahi kendi bilir, hem dilinde hem elinde var da var Masallah

Heee ben yanlis seetmisim.
Ayy şımart beni şımaaarttt

Sagol kuzucuk, oyle yapıcam.

Bu arada takım rekabetinde herkes bulunuyor degil mı? Aprilim etkim yok demis ama ben mı yanlis anladım?

Heee ben yanlis seetmisim.
Ayy şımart beni şımaaarttt

Sagol kuzucuk, oyle yapıcam.

Bu arada takım rekabetinde herkes bulunuyor degil mı? Aprilim etkim yok demis ama ben mı yanlis anladım?
April yanlış anlamış olabilir liste dışı varsa onlarla da yarisabiliriz sorayım geleyim bir

Oo ne güzel. Ben de istiyorum ama cocugu bırakmak sıkıntı. Nereye başlıyorsu kurumsal bı yer mı bfit gibi ?

Oo ne güzel. Ben de istiyorum ama cocugu bırakmak sıkıntı. Nereye başlıyorsu kurumsal bı yer mı bfit gibi ?
Aslında dünkü menu yazman lazım ama gun içinde fırsatın yoksa bu saatler denk getirip yazabilirsin akşam başka bişey yememeknkaydiyla başka benim fikrim tabi April e de soralim

Aslında dünkü menu yazman lazım ama gun içinde fırsatın yoksa bu saatler denk getirip yazabilirsin akşam başka bişey yememeknkaydiyla başka benim fikrim tabi April e de soralim
Kuşum aslında izne çıkarken aklımdaydı böyle bisey, diyorumki "dünkü menüden " vazgeçelim, hergün o günün menüsünü yazalım taze taze olsun. Hem gün içinde de herkes paslaşır, birbirini uyarır, ne dersiniz?

şu yaş pastalı menülere birazcık ara versek nasıl olur acaba mümkün mü canımcım ? Neyseki diğerleri çok iyi devammm güzellik sporda olacak hadi hadi amaçlar sekillenmeye basliyacak süper
Tabiki yazabilirsin o günü yaz siz yazında hergün düzenli hatalar yoksa nasıl telafi edilecek , zaten artık bugünün menüsünü yazalım diye çıtlattım sonucu bildiriz...

Bencede günlük olsun. Daha iyi olur. En azından uyarı erken gelir, ertesi güne fren yaparız.

Bitti bitti canım yaş pastalı günler. Bugün start aldım tekrar. Yoğurt yarım elma, tarçın,zencefilli kahvaltımı yapıp spora gidiyorum. Haydi insallah böyle devam ederim.

arkadaşlar motivasyonumu kaybettim hükümsüzdürrr...
ayy deliricem niye böyle oluyorum bennnnn.. kendimi boğmak istiyorum artık..

Gunaydinnn 1.takimin citirlari
Çokkkkkk tŞk iyiyiz sizler nasılsınız? Evetttt yarıştayız bakalım neler olacak! Hakeden kazansın bende izinden yeni döndüm benim pek yararım olmasada , heycanliyim severim yarışları gel gell cuma gel
bende iyiyim canimm tesekkur edrrimmm bizde cok severiz yarislari takim olarak

Hosbuldumm canimm gel ne zaman istersen bi cayimizi ic
Eşlerimiz bile kk öğrendi.

Hoş geldin. Haydi bakalım iyi olan kazansın.
hosbuldummmm

günaydın
sabah 9.00 1 dilim ekmek+zeytın 2 tane peynır 1 dilim salam cay
ara nescafe+2 adet dıyet bıskıvı
beslı cay 5 fındık
öğlen 1 kase yogurt+4 kasık nesfıt
nescafe +5 badem
aksam 1 kase mercımek corba4 kasık domateslı makarna +tursu
1 mandalına
yatmadanda muzlu sut 1 bardak
3 lt su spor yok ama 1e kadar iş yapıyorum
bugun ıs yok gıbı ama ben bulurum gene iş kendıme:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…