Selam April sporunu yaptım durumu aldım geldimBen yaptım bile eşimi bekliyorummm ! 9 gibi gelir yemeğini yer sonra bir dizi izlicez işteee benden de bu kadar. Oldu o zaman Grsrzzz bebekim
Selvos hosgeldinnSelam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
Hayırlı olsun oti Güle güle kullan karşısında film izlerken hiç sıkılıyor insan bir film tada dizi aç karsiya30 dk ile başladım beybi. Dün gece herkesi uyutup yürüdüm ama hamlamisim valla bitmeyecek sandim. Hamligi attikca tempo ve süreyi arttiricam
İyi olur şekercim. Verecek kilo bende cooook
evet ya aksamlar çok kısadeadline kuzum ben şimdilik kaçayım, walking dead izlicez yine gelirim .
Ayyy bu akşamlar ne kısa yaw! Hemencecik bitiyor oyyyy
Eşlerimiz bile kk öğrendi.Döndüm kuşummm
Çok özlendiniz çokkkkk ! Hatta eşim bile sorup duruyordu " ne zaman kk' ya dönüyorsun " diyeeee...( baktı ki ağzım durmuyor, müdahalenin tatlısını yapıyordu)
Hoş geldin. Haydi bakalım iyi olan kazansın.Selam kizlar nasilsiniz :) 6.takimdan geliyorumm.. Bu hafta yaristaymisiz.. Iyi olan kazansinn
Şaşkın sevindin mi demedim :)))))) sevdin mi dedim .
Amaaa ilk deneyim süper geçmiş, kolay geleeee kuzumm....
Senin gibi hatunu boşarsa vallahi kendi bilir, hem dilinde hem elinde var da var Masallah
Selam April sporunu yaptım durumu aldım geldim
Selvos hosgeldinnöyle evet bende bir ara sizin takıma tura çıkmayı düşünüyordum ama fırsat olmadi seni görmek çok hoş burda
Hayırlı olsun oti Güle güle kullan karşısında film izlerken hiç sıkılıyor insan bir film tada dizi aç karsiya
April yanlış anlamış olabilir liste dışı varsa onlarla da yarisabiliriz sorayım geleyim birHeee ben yanlis seetmisim.
Ayy şımart beni şımaaarttt
Sagol kuzucuk, oyle yapıcam.
Bu arada takım rekabetinde herkes bulunuyor degil mı? Aprilim etkim yok demis ama ben mı yanlis anladım?
Öğle 12.00
Bir dilim tam tahıl ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates,salatalık,roka
3 çay
Ara 16.00
yarım çay bardağı leblebi
2 tane mandalina
Akşam 20.00
elimin büyüklüğünde ızgarada tavuk
salata küçük kase
haydari 3 kaşık
Ara 22.00
Elimin yarısı kadar yaş pasta
1 bardak süt
2 litre su
Spor yok.
Bugün ancak bu kadar toplayabildim. Yarın sabah spor salonuna başlıyoruz.İnşallah düzenli gideriz. Bugünün menüsü.Ben menülerimi akşam yazsam olur mu?
Aslında dünkü menu yazman lazım ama gun içinde fırsatın yoksa bu saatler denk getirip yazabilirsin akşam başka bişey yememeknkaydiyla başka benim fikrim tabi April e de soralimOo ne güzel. Ben de istiyorum ama cocugu bırakmak sıkıntı. Nereye başlıyorsu kurumsal bı yer mı bfit gibi ?
Kuşum aslında izne çıkarken aklımdaydı böyle bisey, diyorumki "dünkü menüden " vazgeçelim, hergün o günün menüsünü yazalım taze taze olsun. Hem gün içinde de herkes paslaşır, birbirini uyarır, ne dersiniz?Aslında dünkü menu yazman lazım ama gun içinde fırsatın yoksa bu saatler denk getirip yazabilirsin akşam başka bişey yememeknkaydiyla başka benim fikrim tabi April e de soralim
İyi geceler Pericimmm
şu yaş pastalı menülere birazcık ara versek nasıl olur acaba mümkün mü canımcım ? Neyseki diğerleri çok iyi devammm güzellik sporda olacak hadi hadi amaçlar sekillenmeye basliyacak süperÖğle 12.00
Bir dilim tam tahıl ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Domates,salatalık,roka
3 çay
Ara 16.00
yarım çay bardağı leblebi
2 tane mandalina
Akşam 20.00
elimin büyüklüğünde ızgarada tavuk
salata küçük kase
haydari 3 kaşık
Ara 22.00
Elimin yarısı kadar yaş pasta
1 bardak süt
2 litre su
Spor yok.
Bugün ancak bu kadar toplayabildim. Yarın sabah spor salonuna başlıyoruz.İnşallah düzenli gideriz. Bugünün menüsü.Ben menülerimi akşam yazsam olur mu?
Bencede günlük olsun. Daha iyi olur. En azından uyarı erken gelir, ertesi güne fren yaparız.Kuşum aslında izne çıkarken aklımdaydı böyle bisey, diyorumki "dünkü menüden " vazgeçelim, hergün o günün menüsünü yazalım taze taze olsun. Hem gün içinde de herkes paslaşır, birbirini uyarır, ne dersiniz?
Bitti bitti canım yaş pastalı günler. Bugün start aldım tekrar. Yoğurt yarım elma, tarçın,zencefilli kahvaltımı yapıp spora gidiyorum. Haydi insallah böyle devam ederim.şu yaş pastalı menülere birazcık ara versek nasıl olur acaba mümkün mü canımcım ? Neyseki diğerleri çok iyi devammm güzellik sporda olacak hadi hadi amaçlar sekillenmeye basliyacak süper
Tabiki yazabilirsin o günü yaz siz yazında hergün düzenli hatalar yoksa nasıl telafi edilecek , zaten artık bugünün menüsünü yazalım diye çıtlattım sonucu bildiriz...
bende iyiyim canimm tesekkur edrrimmmÇokkkkkk tŞk iyiyiz sizler nasılsınız? Evetttt yarıştayız bakalım neler olacak! Hakeden kazansınbende izinden yeni döndüm benim pek yararım olmasada , heycanliyim severim yarışları gel gell cuma gel
Hosbuldumm canimmSelam April sporunu yaptım durumu aldım geldim
Selvos hosgeldinnöyle evet bende bir ara sizin takıma tura çıkmayı düşünüyordum ama fırsat olmadi seni görmek çok hoş burda
Hayırlı olsun oti Güle güle kullan karşısında film izlerken hiç sıkılıyor insan bir film tada dizi aç karsiya
hosbuldummmmEşlerimiz bile kk öğrendi.
Hoş geldin. Haydi bakalım iyi olan kazansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?