Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gayet güzel bir menüüü çok iyi gidiyorsun tatlım

Kesinlikle! Super olur. Ertesi gun yazmayinca unutuluyor. Yazmak da kolay olmuyor herzaman. Hem akşamını bildirince gece kacamaklari da engellenir

arkadaşlar motivasyonumu kaybettim hükümsüzdürrr...
ayy deliricem niye böyle oluyorum bennnnn.. kendimi boğmak istiyorum artık..

Gecen hafta superdin ne oldu senin motivasyonuna bakayiiiim?

Menün karisik geldi bana beybi. İlk ara ogun iyi ok. Ama 2. Ara ogun aynı an mı yoksa farklı zamanlar mı? Aynı ise ara ogun icin fazla sanki. Nescafen sade mı bilmiyoruz tabi. Aksam yemeğinin saati de yok. Erken mi yedin de üstüne yatarken muzlu sut ictin bakım?

hemen cevaplayım
ilk ara 10,30
ikinci 11,30
aksam 7.00
ara 9,00
sütte 1 yattım iştedolayı canım boyle seker falan ısteyınce sut içtim :)

Oo ne güzel. Ben de istiyorum ama cocugu bırakmak sıkıntı. Nereye başlıyorsu kurumsal bı yer mı bfit gibi ?
Aynı apartmanda arkadaşımın kocası antrenör ve salonları var.Sabah bereber gittik. Evde koşu bandı var ama onu yapayım,bunu yapayım derken kullanmak mümkün olmuyor. Bu hafta sadece ısınma turları yapıyoruz. Haftaya eşi program yazacak ona göre devam edeceğiz.

arkadaşlar motivasyonumu kaybettim hükümsüzdürrr...
ayy deliricem niye böyle oluyorum bennnnn.. kendimi boğmak istiyorum artık..
Haydi toplan benimde motivasyon gitmisti ama sonunda yakaladım boğazından. Verdiklerimiz çabuk geri geliyor gel kardeş gel.

Çok mutluyum. 15 dakika koşu bandında, 15 dakika eliptik, 15 dakikada bisiklet ile sporumu tamamladım.Akşama da squat,plank vb yapacağım.Birazda ip atlarım.Tutmayınn beniiii....

ispanyol kuzum yapma böyle aman! Sakın sakın vazgeçme ne güzel gidiyorsun yazık etme o günlere biliyorsun bizler çabuk alıyoruz bünyemiz fenaaaa! Yapma kuzum etme kuzumm

hemen cevaplayım
ilk ara 10,30
ikinci 11,30
aksam 7.00
ara 9,00
sütte 1 yattım iştedolayı canım boyle seker falan ısteyınce sut içtim :)
heeee şunu en basından böyle saatli yazsaydın ne iyi olurdu , bu arada menün güzel Sevimcim süper gidiyosun amann bu akşamda yapma ev isi kendine keyfff ver :))))))

Kardes takim

Bomba gibi hazirlaniyormusunuz cumaya?

Evetttttt kuşumm sen ne sandın:))))))))) herşey güzel olacak, sizler napiosunuz bakim??? Hepinize sevgilerrrr...
Harikasiniz güzel sonuclar alacaginiza eminim
Bizde napalim ablam, size karsi bu yarisi kazanip party yapalim istiyoruz

Kesinlikle! Super olur. Ertesi gun yazmayinca unutuluyor. Yazmak da kolay olmuyor herzaman. Hem akşamını bildirince gece kacamaklari da engellenir

Gecen hafta superdin ne oldu senin motivasyonuna bakayiiiim?
dün akşam yerle bir oldu

ispanyol kuzum yapma böyle aman! Sakın sakın vazgeçme ne güzel gidiyorsun yazık etme o günlere biliyorsun bizler çabuk alıyoruz bünyemiz fenaaaa! Yapma kuzum etme kuzumm
toparlandım kızlar merak etmeyin.. dün akşam biraz moralim bozuldu yapamayacağı artık böyle kaldım ben iradesizin teki moldum veremeyeceğim diye kendi kendimne sızlandım.. nedeni de 1 bardak boza ve 1 kurabiye ..
ama bugün toparladım merak etmeyin.. regl olucam bir- iki güne kadar onun şişkinliği ve stresi de var..

Harikasiniz güzel sonuclar alacaginiza eminim
Bizde napalim ablam, size karsi bu yarisi kazanip party yapalim istiyoruz
Asıl amaç kilo tabiki onlar gitsinde, bizde Mutlu olalım beybi
Ooooo partiler falan iyiymiş başarılar sizi gidiler siziii

Tabiki ondandır kuşummm neyseki toparlanmana çokkk sevindim, zaten bizlerdeki hata bir yanlış yapınca, diğerini de getirmek Moral bozmak yok yapacaksın

Bugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatler eve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii

Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide

ispanyolcum sayfaya girer girmez bu mesajını gördüm yapma canım olabiliyor dönem dönem bede yiyorum arada 1 kurabiye özellikle regl öncesi çok oluyor tatlı krizim en minimumda tutmaya çalışıyorum bende yeni yeni toparlanıyorum biliyorsun yapabiliriz yılma bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…