ay çalışıyormusun aprilcim kolay gelsinBugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatlereve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii
Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide
Canım benim okluda müfettiş var felaket haldeyizz hepimiz alarmdayızsosyestetik deadline @ispanyol O Otimoti @gulfuren @sevilay80 @mornar hu huuuuu sizeeee diyorum:))))))))
Yap tabi kiiiay çalışıyormusun aprilcim kolay gelsinhala bende spor programın başladım ya çok zorladı işle beraber bugün 4. gün birde ölüyorum ya bugun sabahtan beri yorgunluktan başım ağrıyordu eve gelir gelmez uyumuşum sonra kalktım yemek yedim şimdi spor yapmam lazım ama yorgunluk beni bitirdi ama yapmam lazım değil mi
Kolay gelsin canımmmBugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatlereve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii
Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide
kolay gelsinnCanım benim okluda müfettiş var felaket haldeyizz hepimiz alarmdayız
yapcam birazdanYap tabi kiii
evet kaptancım ama listeyi erken eklemişsin yarın çarşambaKızlar malumunuz etapları birleştirdik ve bildirimleri yine prşembe alıyoruz artı yarıştığımız takımlar da varrDi mi deadline kuş
İşte gelmişken ekledim sorumlu kızım yahukolay gelsinn
yapcam birazdan
evet kaptancım ama listeyi erken eklemişsin yarın çarşambaneyse olsun kilolarını görsünler
ay iyi olmuş geç olmasın erken olsun demişsinİşte gelmişken ekledim sorumlu kızım yahu
sporumu yaptım duşumu aldım oturuyorum april birazdan da yatarım yorgunluktan bayılcam sabah kalkamıyorum sonraKızlar hu huuu, napıyorsunuz?
Tamam Can'ım, biliyorum o tür yorgunlukları bende sabah çok zor kalkıyorum! Sen uyu en iyisi , yarına bomba gibi olay iyi olmuş geç olmasın erken olsun demişsin
sporumu yaptım duşumu aldım oturuyorum april birazdan da yatarım yorgunluktan bayılcam sabah kalkamıyorum sonrasen napıyorsun canım bu arada listede olmayanlarda bireysel yarışa dahilmiş april sende çalış bakayım O Otimoti sende duydun mu beni cuma günü sizden bildirim bekliyorum siz cuma bildirin
liste dışı 1.liği getirisin bize sen bu gidişleTamam Can'ım, biliyorum o tür yorgunlukları bende sabah çok zor kalkıyorum! Sen uyu en iyisi , yarına bomba gibi ol
Oooo iyi oldu bu bakk , ben Ptesi sabahı 73.8 çıkmıştım haberin olaaaaa ....
gel öp beni iyi gecelerde de de öyle gideyimGizlar gizlar geleem miiii
Yanağızdan opeeem miii
Kizlar yüreğim sızlar. Pilav yedim aksam yemeğinde. Ama tamamen sinirden. Kocayı yemeğe bekle bekle yarım saat bı saat sonra da desin bı yere ugriycam babamla. Oturdum yedim sinirden. Pişmanım ama olsun yürüyüşümü yapıcam cocuklar uyuyunca.
Misafirim vardı uğrayamadim
Hiç hatırlamıyorum şuanda da mobil takılıyorum ya ,bir ara bakarım Can'ım sanırım 70dimliste dışı 1.liği getirisin bize sen bu gidişlesen izne ayrıldığında kaç kiloydun aprilciğim
sen yaparsın canaımcım sonradan gelenler çabuk gider birde yaparsın senHiç hatırlamıyorum şuanda da mobil takılıyorum ya ,bir ara bakarım Can'ım sanırım 70dimahhh keşke getirebilsem keskeeee sıkı çalışıyorum bakalım
Ohh tabi yesin yesin! Gitsin yürüsüngel öp beni iyi gecelerde de de öyle gideyimkız çok yemeseydin bari neyse yürü bakayım tabana kuvvet
evet bencede yemeden yürüse daha etkili gerçi amaOhh tabi yesin yesin! Gitsin yürüsün
Gelllllll öpGizlar gizlar geleem miiii
Yanağızdan opeeem miii
Kizlar yüreğim sızlar. Pilav yedim aksam yemeğinde. Ama tamamen sinirden. Kocayı yemeğe bekle bekle yarım saat bı saat sonra da desin bı yere ugriycam babamla. Oturdum yedim sinirden. Pişmanım ama olsun yürüyüşümü yapıcam cocuklar uyuyunca.
Misafirim vardı uğrayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?