Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatler eve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii

Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide
ay çalışıyormusun aprilcim kolay gelsin hala bende spor programın başladım ya çok zorladı işle beraber bugün 4. gün birde ölüyorum ya bugun sabahtan beri yorgunluktan başım ağrıyordu eve gelir gelmez uyumuşum sonra kalktım yemek yedim şimdi spor yapmam lazım ama yorgunluk beni bitirdi ama yapmam lazım değil mi

Yap tabi kiii

***1. TAKIM 437&438.ETAP ***

sosyestetik (60.4////%)
deadline (62.8////%)
ispanyol (69.1////%)
Sevim_mrt (77.3////%)
sevilay 80 (74////%)
mornar(58.7/////%)
gulfuren(56.4/////%)

1.takım ortalaması:

Kızlar malumunuz etapları birleştirdik ve bildirimleri yine prşembe alıyoruz artı yarıştığımız takımlar da varr Di mi deadline kuş

Canım benim okluda müfettiş var felaket haldeyizz hepimiz alarmdayız
kolay gelsinn
yapcam birazdan

Kızlar malumunuz etapları birleştirdik ve bildirimleri yine prşembe alıyoruz artı yarıştığımız takımlar da varr Di mi deadline kuş
evet kaptancım ama listeyi erken eklemişsin yarın çarşamba neyse olsun kilolarını görsünler

İşte gelmişken ekledim sorumlu kızım yahu
ay iyi olmuş geç olmasın erken olsun demişsin

Kızlar hu huuu, napıyorsunuz?
sporumu yaptım duşumu aldım oturuyorum april birazdan da yatarım yorgunluktan bayılcam sabah kalkamıyorum sonra sen napıyorsun canım bu arada listede olmayanlarda bireysel yarışa dahilmiş april sende çalış bakayım O Otimoti sende duydun mu beni cuma günü sizden bildirim bekliyorum siz cuma bildirin

Tamam Can'ım, biliyorum o tür yorgunlukları bende sabah çok zor kalkıyorum! Sen uyu en iyisi , yarına bomba gibi ol
Oooo iyi oldu bu bakk , ben Ptesi sabahı 73.8 çıkmıştım haberin olaaaaa ....

Tamam Can'ım, biliyorum o tür yorgunlukları bende sabah çok zor kalkıyorum! Sen uyu en iyisi , yarına bomba gibi ol
Oooo iyi oldu bu bakk , ben Ptesi sabahı 73.8 çıkmıştım haberin olaaaaa ....
liste dışı 1.liği getirisin bize sen bu gidişle sen izne ayrıldığında kaç kiloydun aprilciğim

Gizlar gizlar geleem miiii
Yanağızdan opeeem miii

Kizlar yüreğim sızlar. Pilav yedim aksam yemeğinde. Ama tamamen sinirden. Kocayı yemeğe bekle bekle yarım saat bı saat sonra da desin bı yere ugriycam babamla. Oturdum yedim sinirden. Pişmanım ama olsun yürüyüşümü yapıcam cocuklar uyuyunca.

Misafirim vardı uğrayamadim

gel öp beni iyi gecelerde de de öyle gideyim kız çok yemeseydin bari neyse yürü bakayım tabana kuvvet

liste dışı 1.liği getirisin bize sen bu gidişle sen izne ayrıldığında kaç kiloydun aprilciğim
Hiç hatırlamıyorum şuanda da mobil takılıyorum ya ,bir ara bakarım Can'ım sanırım 70dim ahhh keşke getirebilsem keskeeee sıkı çalışıyorum bakalım

M Gelllllll öp
Pilavı yemesen tabii daha iyi olurdu ama yedin artık, git erit de bari pişmanlığın gitsin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…