Saolasın kuzumm aklımda bulunsun , ama benimki ondan olmadı biliyorum çok yogun çalışıyordum ne bulduysam yedimevet bencede yemeden yürüse daha etkili gerçi amasende 70 kiloyla ayrılmışsın ama bir kısmını alma nedenin hurma diyeti onu yapan geri aldıçünkü yani bence öyle april sen eski düzeninle devam et hurma diyetini yapma birdaha bence
Tamam tatlım zaten takipteyim, uygun olanı görünce hemen çağıracağım. Sen şimdi git uyu benimde gözler kaymış, Grsrzz bebemmmm İyi geceler, tatlı rüyalar...iyi geceler takımcım yarın görüşürüzyarın daha dikkatli olun bakalım cumaya ne kaldı
mornar nerdesin canım haber ver bize bir bayadır yoksun
gulfuren izne ayrılcakmısın canım ne karar verdin bana haber ver
ApriL_2007 diyorumki yakalarsan takıma yeni birilerini çağırırmısın ben yakalıyamıyorumda sayımız azalmış sanki baya ondan da hareketli değil buralar
geç saatte maç diyince başka şeyler geldi aklıma ..Bugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatlereve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii
Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide
canm yaa valla kendimi toparlamakta zorluk çekiyorum bıktım artık diyetten falan.. izne ayrılayım diyorum ama daha kötü oluyor çok alıyorum burası olmazsa.. ne yapalım 1 ileri 1 geri vericez bu kiloları.. bu aralar hem regl öncesi gerginliğim var hem eşim çok yoğun sürekli geç geliyor.. çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyoum ..ispanyolcum sayfaya girer girmez bu mesajını gördüm yapma canım olabiliyor dönem dönem bede yiyorum arada 1 kurabiye özellikle regl öncesi çok oluyor tatlı krizim en minimumda tutmaya çalışıyorumbende yeni yeni toparlanıyorum biliyorsun yapabiliriz yılma bırakma
amanııınnn.. kolay gelsin sizeeeCanım benim okluda müfettiş var felaket haldeyizz hepimiz alarmdayız
ben kaçırdım öpücüğüüü.. al bir tane de benden .. pilav bulgur olsaydı bariiGizlar gizlar geleem miiii
Yanağızdan opeeem miii
Kizlar yüreğim sızlar. Pilav yedim aksam yemeğinde. Ama tamamen sinirden. Kocayı yemeğe bekle bekle yarım saat bı saat sonra da desin bı yere ugriycam babamla. Oturdum yedim sinirden. Pişmanım ama olsun yürüyüşümü yapıcam cocuklar uyuyunca.
Misafirim vardı uğrayamadim
saat kaç olmuş.. çok merak ettim yürüyüş yaptın mı.. ben olsam bulaşıkları bile toplamam yatardım herhalde..İyi geceler kuzucuklar
Deadlinecim öpemeden mı gittin kiz?
Seni de öperim April. İyi geceler size. Benim oğlan hala uyumadı. Daha evi toplamadım. Bulaşıklar.. Namaz.. Yürüyüş.. Oyyyy pilav da neymiş kiii
he heee:)))) zaten benimde yazarken aklıma geldi ! Ne işsin sen Sevoooo dedim....
geç saatte maç diyince başka şeyler geldi aklıma ..
canm yaa valla kendimi toparlamakta zorluk çekiyorum bıktım artık diyetten falan.. izne ayrılayım diyorum ama daha kötü oluyor çok alıyorum burası olmazsa.. ne yapalım 1 ileri 1 geri vericez bu kiloları.. bu aralar hem regl öncesi gerginliğim var hem eşim çok yoğun sürekli geç geliyor.. çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyoum ..
ama bahane yok yılbaşına kadar 62-63 leri görmek istiyorum
amanııınnn.. kolay gelsin sizeee
ben kaçırdım öpücüğüüü.. al bir tane de benden .. pilav bulgur olsaydı barii
saat kaç olmuş.. çok merak ettim yürüyüş yaptın mı.. ben olsam bulaşıkları bile toplamam yatardım herhalde..
kuzum menün çok güzel tek eksik spor bunu zaten sende biliyorsundünkü menüm
081 dilim ekmek 2 dilim kaşar, yarım çay bard kakaolu süt
10:30 3 badem
12:30 2 kuru köfte, cacık, karnabahar yemeği, salata
15:00 gano sıcak çikolata 1 bardak (diyetisyen arkadaşım denemem için verdi ara öğün olarak denemem için 100 kalori)
18:30 pırasa yemeği yarım tabak, 1 küçğücğk krep yağsız
20:30 yarım avuç çekirdek 1 mandalina
su 2.5 lt
spor maalesef yok
ÇOK İYİ GİDİYORSUN canmm.. sormsı ayıp ne kadar aldın izindeTünaydınlar fıstıklaryemeğimi yedim sadece iki köfte , salata , iki kasık bulgur pilavı. Sabahsa bir kk peynir iki dilim ekmek ! Karnım gur gırrr etsede devam etmek zorundayım, 3 de iki mandalina akşam da bakıcaz artık hafif bisey.....
Yine Grsrz bebekler
oyyyy kuzummmm hamilelik günlüğü de yapmışşşşşş..merhabaaa kızlar. ay ne güzel sayfalar sayfalar yazılmısalıntılayamadım. genel bir toparlanma var harika.
nescafeye dikkat sonra çarpıntım var demeeeeee.. çok iyi gidiyor menünmerhaba kızlar günlükmü yazıyoz artık menulerı
sabah 1 yumurta+1 catal peynır 2 yesıl bıber 2 dılım etı formun kızarmıs k.ekmegı 1domates sutlu nescafe sade
ara 1 mandalına
öğlen 2 kase hazır tavuk corba 1 kase yogurt 3 kasık roka salatası
ara sutlu sade nescafe 1,5 lt suyumda bıttı
aksammmm dusunmedım daha :)
ben de sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek ve 20 gr kaşar yedim yanında da yarım çay bardağı kakaolu süt
arada 3 kuru erik
öğle: 1 kase domates çorbası, 1 tane tavuk pirzola, salata
zaten ben akşamları sapıtıyorum
oyyyy kuzummmm hamilelik günlüğü de yapmışşşşşş..
nescafeye dikkat sonra çarpıntım var demeeeeee.. çok iyi gidiyor menün
İYİ yapmışsın tatlım.. takibi de kolay oluyor böyleay aslında yapmam diyordum ama heveslendim(iş yerinde boş kaldıysam demekki )
İYİ yapmışsın tatlım.. takibi de kolay oluyor böyle
yaa hele dun aksam boyle tuhaf olmustum ondan demekkıoyyyy kuzummmm hamilelik günlüğü de yapmışşşşşş..
nescafeye dikkat sonra çarpıntım var demeeeeee.. çok iyi gidiyor menün
geç saatte maç diyince başka şeyler geldi aklıma ..
canm yaa valla kendimi toparlamakta zorluk çekiyorum bıktım artık diyetten falan.. izne ayrılayım diyorum ama daha kötü oluyor çok alıyorum burası olmazsa.. ne yapalım 1 ileri 1 geri vericez bu kiloları.. bu aralar hem regl öncesi gerginliğim var hem eşim çok yoğun sürekli geç geliyor.. çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyoum ..
ama bahane yok yılbaşına kadar 62-63 leri görmek istiyorum
amanııınnn.. kolay gelsin sizeee
ben kaçırdım öpücüğüüü.. al bir tane de benden .. pilav bulgur olsaydı barii
saat kaç olmuş.. çok merak ettim yürüyüş yaptın mı.. ben olsam bulaşıkları bile toplamam yatardım herhalde..
dünkü menüm
081 dilim ekmek 2 dilim kaşar, yarım çay bard kakaolu süt
10:30 3 badem
12:30 2 kuru köfte, cacık, karnabahar yemeği, salata
15:00 gano sıcak çikolata 1 bardak (diyetisyen arkadaşım denemem için verdi ara öğün olarak denemem için 100 kalori)
18:30 pırasa yemeği yarım tabak, 1 küçğücğk krep yağsız
20:30 yarım avuç çekirdek 1 mandalina
su 2.5 lt
spor maalesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?