Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler takımcım yarın görüşürüz yarın daha dikkatli olun bakalım cumaya ne kaldı
mornar nerdesin canım haber ver bize bir bayadır yoksun
gulfuren izne ayrılcakmısın canım ne karar verdin bana haber ver
ApriL_2007 diyorumki yakalarsan takıma yeni birilerini çağırırmısın ben yakalıyamıyorumda sayımız azalmış sanki baya ondan da hareketli değil buralar

Saolasın kuzumm aklımda bulunsun , ama benimki ondan olmadı biliyorum çok yogun çalışıyordum ne bulduysam yedim

Tamam tatlım zaten takipteyim, uygun olanı görünce hemen çağıracağım. Sen şimdi git uyu benimde gözler kaymış, Grsrzz bebemmmm İyi geceler, tatlı rüyalar...

İyi geceler kuzucuklar

Deadlinecim öpemeden mı gittin kiz?
Seni de öperim April. İyi geceler size. Benim oğlan hala uyumadı. Daha evi toplamadım. Bulaşıklar.. Namaz.. Yürüyüş.. Oyyyy pilav da neymiş kiii

Bugün cok yoğunluk var işte biraz uzayacak saatler eve gitmem 9'u bulur . Oyyyy işleyen demir pas tutmaz diyeyim bari dimiii

Aksamda geç saatte macimiz var uykum gelmezse izleyeceğiz tabiikide
geç saatte maç diyince başka şeyler geldi aklıma ..
canm yaa valla kendimi toparlamakta zorluk çekiyorum bıktım artık diyetten falan.. izne ayrılayım diyorum ama daha kötü oluyor çok alıyorum burası olmazsa.. ne yapalım 1 ileri 1 geri vericez bu kiloları.. bu aralar hem regl öncesi gerginliğim var hem eşim çok yoğun sürekli geç geliyor.. çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyoum ..
ama bahane yok yılbaşına kadar 62-63 leri görmek istiyorum
Canım benim okluda müfettiş var felaket haldeyizz hepimiz alarmdayız
amanııınnn.. kolay gelsin sizeee
ben kaçırdım öpücüğüüü.. al bir tane de benden .. pilav bulgur olsaydı barii
İyi geceler kuzucuklar

Deadlinecim öpemeden mı gittin kiz?
Seni de öperim April. İyi geceler size. Benim oğlan hala uyumadı. Daha evi toplamadım. Bulaşıklar.. Namaz.. Yürüyüş.. Oyyyy pilav da neymiş kiii
saat kaç olmuş.. çok merak ettim yürüyüş yaptın mı.. ben olsam bulaşıkları bile toplamam yatardım herhalde..

dünkü menüm
08 1 dilim ekmek 2 dilim kaşar, yarım çay bard kakaolu süt
10:30 3 badem
12:30 2 kuru köfte, cacık, karnabahar yemeği, salata
15:00 gano sıcak çikolata 1 bardak (diyetisyen arkadaşım denemem için verdi ara öğün olarak denemem için 100 kalori)
18:30 pırasa yemeği yarım tabak, 1 küçğücğk krep yağsız
20:30 yarım avuç çekirdek 1 mandalina
su 2.5 lt
spor maalesef yok

he heee:)))) zaten benimde yazarken aklıma geldi ! Ne işsin sen Sevoooo dedim....
Dip not : olmadı ama olaydı da fenaaaa olmazdı yani ahhh su yorgunluklar olmasa...

kuzum menün çok güzel tek eksik spor bunu zaten sende biliyorsun

Tünaydınlar fıstıklar yemeğimi yedim sadece iki köfte , salata , iki kasık bulgur pilavı. Sabahsa bir kk peynir iki dilim ekmek ! Karnım gur gırrr etsede devam etmek zorundayım, 3 de iki mandalina akşam da bakıcaz artık hafif bisey.....
Yine Grsrz bebekler

ÇOK İYİ GİDİYORSUN canmm.. sormsı ayıp ne kadar aldın izinde

merhaba kızlar günlükmü yazıyoz artık menulerı
sabah 1 yumurta+1 catal peynır 2 yesıl bıber 2 dılım etı formun kızarmıs k.ekmegı 1domates sutlu nescafe sade
ara 1 mandalına
öğlen 2 kase hazır tavuk corba 1 kase yogurt 3 kasık roka salatası
ara sutlu sade nescafe 1,5 lt suyumda bıttı
aksammmm dusunmedım daha :)

ben de sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek ve 20 gr kaşar yedim yanında da yarım çay bardağı kakaolu süt
arada 3 kuru erik
öğle: 1 kase domates çorbası, 1 tane tavuk pirzola, salata
zaten ben akşamları sapıtıyorum

merhabaaa kızlar. ay ne güzel sayfalar sayfalar yazılmıs alıntılayamadım. genel bir toparlanma var harika.
oyyyy kuzummmm hamilelik günlüğü de yapmışşşşşş..
nescafeye dikkat sonra çarpıntım var demeeeeee.. çok iyi gidiyor menün

evdeklere de ki artık saglıklı besleniyoruz, tatlı bir süre yok

Aa gurur duyun benimle lütfen. Tüm dediklerimi yaptım. Yarım saat yürüyüşümü de yaptım, acuk da oturdum 2 buçukta yattım.

Hiiii bu gano cafenin ürünü dımı. Benim pederimin vardı bı koli bu üründen. Mocha kahvesini almıştım bı kutu ama cesaret edip içmedim cok kremalidir diye. Diyetisyen önerdiyse iceyim onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…