Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oticigim aslinda saat 11 gibi uyumak lazim. En gec 12. Cunku zayiflamaya yariyan hormonlar bu saatlerde uykuda olunca calisiyormus en cok. Bir ara cok duzenli uyuyordum ve aman aman diyet yapmamama ragmen guzel kilo vermistim aklinda bulunsun

Oticigim aslinda saat 11 gibi uyumak lazim. En gec 12. Cunku zayiflamaya yariyan hormonlar bu saatlerde uykuda olunca calisiyormus en cok. Bir ara cok duzenli uyuyordum ve aman aman diyet yapmamama ragmen guzel kilo vermistim aklinda bulunsun

Evet canim haklisin. Ama aksine cok severim geceyi. Herkes uyuyunca kafa dinliyorum biraz. Ama tabi dün cok gec saate kaldım o ayrı.

merhabaaa kızlar. ay ne güzel sayfalar sayfalar yazılmıs alıntılayamadım. genel bir toparlanma var harika.
dagatesi sende takıl burda 6. takıma uğradım dün biliyorsun liste dışıda yarışıyormuşuz 6. takımda liste dışı hamile üyelerde var birde hani çok kilo almamak için takımda takılıyorlarmış sende takıl bize listeye girmene gerek yok ama seninki diyet değil de sağlıklı beslenme günlüğün olsun

selam takımcım nassılsınız bakalım moraller yerindemi ay bugün yemek yerken pk diye bir hint filmi izlemeye başladım ama uzun oluyor ya hint filmleri baya yarısına kadar izledim diğer yarısı yarına artık ama film çok güzel hoşuma gitti ilk yarısı romantik komedi tarzı gibi ama kesin ikinci yarıda aksiyon drama çeviriler durumu genelde öyle yapıyorlar hintliler birde filmleri müzikal gibi ya
neyse yemek yedim geldim spor yapcam ama biraz vakit geçsin diye bekliyoruz siz ne yaptınız bakalım

Ay o film harika. Ben severim khan filmlerini hint filmlerini genel olarak sevmiyorum ama o adamin filmleri daha eglencwli ve dusundurucu. Her cocuk ozeldir diye bi filmi var onu da tavsiye ederim 3 idiotsu zaten izlemissindir

Iste harika haber. O halde bende menumu paylasayim hemen

sabah 2 dilim borek ( canim cok cekmisti ama yedikten somra tiksindim uzun sure yemem sanirim)
1 ceviz

oglen 1 muz 1 mandalina ve 1 kase asure

aksam da balik yiyecegim birazdan. Ustune de 1 porsiyon meyve yerim sanirim ekmek 1 dilim yemeyi planliyorum ama bakalim

Ay o film harika. Ben severim khan filmlerini hint filmlerini genel olarak sevmiyorum ama o adamin filmleri daha eglencwli ve dusundurucu. Her cocuk ozeldir diye bi filmi var onu da tavsiye ederim 3 idiotsu zaten izlemissindir
evet her çocuk özeldiri gördüm ya onu ya bunu zleyecektim bunu seçtim onuda izleyim o zaman bende amir khan filmlerini izlyorum hint filmlerinde
çok iyi canım menün süpersin

Ben ne yedim bugün?

Sabah kahvaltıya davetliydim. Kalkınca 2 dilim armut yedim çıktım.

Kahvaltı 11i buldu. Bı dilim ekmek yedim fazlalık olarak.

Sonrasında sade turk kahvesi ile 2 parmak kadar cok hafif, yağsız bir tatlı yedim.

4te de 4 kayısı

7 ye dogru aksam yemeği yedim. Fazla kacti ama gunün totaline göre idare eder:
1.5 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
2 köfte
Yarım dilim esmer ekmek

Aksam yine yarım saat yürüyüşüm var.
Bir de kahve icebilirim. Şimdi düşününce yanına da hurma yakışır dedim ama yemiyim dımı?

eğer acıkma yada tatlıisteği olmazzsa yeme bence oti ama baktın karnı aç yada bişey yiyesin var başka bişey yiyeceğine hurmma ye daha iyi menü fena değil bence toparlamaya başladın oti

Yeme tabiki de! Akşamları dikkat et kuzumm tatlı zaten öğle yemişsin, tatlı isteğin çok olduğunda bir bardak süte tarçın koy iç yaramaz otiiii :)
Senin menü bugün çok iyi gitmiş çok güzel ilerleme var alkissss otimeee....

eğer acıkma yada tatlıisteği olmazzsa yeme bence oti ama baktın karnı aç yada bişey yiyesin var başka bişey yiyeceğine hurmma ye daha iyi menü fena değil bence toparlamaya başladın oti

Tamam kuşlar önerilerinizi dikkate aliciim. Zaten yerden bu tane yerim diye düşündüm ama canım çekmez herhalde. Aksam yemeği cok susatti beni. Durmadan su iciyorum. Yatana kadar yeter bu bana.

Merhaba kızlar, ancak oturdum . Eve gel evi süpür ,yiyecek bir şeyler hazırla derken yemeğimi yedim Ve geldim.
İki kaşık mercimek çorbası
Bol salata
İki adet beyaz lahana sarması
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Daha ne olsun Şükür doyduk

1 saat sonrada yürüyüş yapacağım benden bu kadar

Tamam kuşlar önerilerinizi dikkate aliciim. Zaten yerden bu tane yerim diye düşündüm ama canım çekmez herhalde. Aksam yemeği cok susatti beni. Durmadan su iciyorum. Yatana kadar yeter bu bana.
Ne güzel işte susamak biliyorsun çok zorla su içen insanlar var

ben vaktim olsa daha çok içicem de işte yarım litre eve gelince 1.5 lt içiyorum april yeter bence işte vakt bulamıyoeum ya su içmeye o kadar yoğun ki bazen yemek yiyebildiğime dua ediyorum senin menülerde baya hoş yine

Naberr kızz cadııı
canımmm iyi ki geldin sen yaa hoşgeldinn
yeme yeme su iç tatlım yemeee

İşteyken her susadıkça iki bardak iç çoğalır kuzum amaaa tabi yinede iyi içiyorsun oda yeterli
Nasıl zorlanıyorum ama bir bilsen , alışacağım umarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…