Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 437&438.ETAP ***

sosyestetik (60.4////%)
deadline (62.8////%)
ispanyol (69.1////%)
Sevim_mrt (77.3////%)
sevilay 80 (74////%)
mornar(58.7/////%)
gulfuren(56.4/////%)

1.takım ortalaması:

İşteyken her susadıkça iki bardak iç çoğalır kuzum amaaa tabi yinede iyi içiyorsun oda yeterli
Nasıl zorlanıyorum ama bir bilsen , alışacağım umarım!
bende zorlandım bir ara annemler geldi april akşamları meyve çay yanında çekirdek falan sarmıştım bir ara ya onu o kdar zor atlattım ki şu aralar iyiyim ama regl yakınlaşınca gözüm dönüyor mesela durduramıyorum kendimi

iyi geceler takımcım sporumu yaptım bugünde ayrıca focus t 25 workout 4. gün 28 dklık video ama manyak bir program ya ölüyorum yaparken

iyi geceler takımcım sporumu yaptım bugünde ayrıca focus t 25 workout 4. gün 28 dklık video ama manyak bir program ya ölüyorum yaparken

Efferiiiiin ama benim kafa'm sizin sporlara basmiyo. Ben yürüyüş biliyorum, yüzme biliyorum bı de futbol var mesela

Keske kıs gelmişken örgü örmek de spor sayılsaydı; negsel örerdik harıl harıl

Benden de iyi geceler kuzucuklar

Yarım saatlik yürüyüşümü yaptım. 7den sonra da bı sey yemedim. Menülerimi daha düzenli paylaşırım yarından itibaren. Su biraz yalan oldu bügün

Keyfin nasıl canım?az daha gelmesen iş yerine gelecektim aaa
Keyfimm süper , benim işlerde de hafifleme varya daha iyi gidiyor herşey yolunda. He heee :)))) gelseydindee beni alıp kacirsaydin ne iyi olurdu:))))))

O akşam keyiflerini hiç sorma zaten en güzeli, zaten kilolarda o vakitlerde alınıyor! Neyseki kurtuldun. Regl yaklaşınca bende de aynı midem hep boş hissediyorum!

Süpersin, yapmaya başlayınca senin sporlarına bayılıyorum

Efferiiiiin ama benim kafa'm sizin sporlara basmiyo. Ben yürüyüş biliyorum, yüzme biliyorum bı de futbol var mesela

Keske kıs gelmişken örgü örmek de spor sayılsaydı; negsel örerdik harıl harıl
Futbol mu? Çılgınsın! Zaten en güzelleri yürüyüş ve yüzme onlarda yeterli kuzumm ...

Benden de iyi geceler kuzucuklar

Yarım saatlik yürüyüşümü yaptım. 7den sonra da bı sey yemedim. Menülerimi daha düzenli paylaşırım yarından itibaren. Su biraz yalan oldu bügün
Süpersinnn! Hadi olacak olacak...

***1. TAKIM 437&438.ETAP ***

sosyestetik (60.4/59.9/0.5/%0.41)etaplar birleştirildiği için yüde 2ye bölündü
deadline (62.8////%)
ispanyol (69.1////%)
Sevim_mrt (77.3////%)
sevilay 80 (74////%)
mornar(58.7/////%)
gulfuren(56.4/////%)

1.takım ortalaması:

günaydın kızlar
dün akşam 1,5 tabak yesıl mercımek susuz +cacık yedım
1 mandalına 1 muz
sabah 2 yumurta 2 dilimform kepeklı
6 zeytın peynır domates yesıl bıber
sade sutlu nescafe 1 lt su bıttı

Sabah 07:30
Yarım simit
Cay
Şimdi öğle 12:30
Bir kase tavuklu çorba
Dört kasık sebze sote
Salata
Bir dilim ekmek
Şuana kadar 1.5 litre su

selam kızlar.

bende sabah bugday ekmegine kasarlı tost / 1 ceviz / 1 dilim armut ve biraz erik pestili yedim. bir türlü wcye cıkamadım

öğlen 2 yumurta(baktım dolapta çizi falan var en ıyısı ben yumurta yıyım dedım ) 1 dilim eti form ekmek
1 kase yogurt
1,5 lt su daha

merhabalar minik kuşlaaaarrr.. çok yoğunum giremiyorum .. öpüyorum hepinizi
not: yarın tartılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…