Naberr kızz cadııı
canımmm iyi ki geldin sen yaa hoşgeldinn
yeme yeme su iç tatlım yemeee
ne yapayım canım yoğunum çookkİyi sekerim senden ne haberler?
bende zorlandım bir ara annemler geldi april akşamları meyve çay yanında çekirdek falan sarmıştım bir ara ya onu o kdar zor atlattım ki şu aralar iyiyim ama regl yakınlaşınca gözüm dönüyor mesela durduramıyorum kendimiİşteyken her susadıkça iki bardak iç çoğalır kuzum amaaa tabi yinede iyi içiyorsun oda yeterli
Nasıl zorlanıyorum ama bir bilsen , alışacağım umarım!
iyi geceler takımcım sporumu yaptım bugünde ayrıca focus t 25 workout 4. gün 28 dklık video ama manyak bir program ya ölüyorum yaparken
Keyfimm süper , benim işlerde de hafifleme varya daha iyi gidiyor herşey yolunda. He heee :)))) gelseydindee beni alıp kacirsaydin ne iyi olurdu:))))))Keyfin nasıl canım?az daha gelmesen iş yerine gelecektim aaa
O akşam keyiflerini hiç sorma zaten en güzeli, zaten kilolarda o vakitlerde alınıyor! Neyseki kurtuldun. Regl yaklaşınca bende de aynı midem hep boş hissediyorum!bende zorlandım bir ara annemler geldi april akşamları meyve çay yanında çekirdek falan sarmıştım bir ara ya onu o kdar zor atlattım ki şu aralar iyiyim ama regl yakınlaşınca gözüm dönüyor mesela durduramıyorum kendimi
Süpersin, yapmaya başlayınca senin sporlarına bayılıyorumiyi geceler takımcım sporumu yaptım bugünde ayrıca focus t 25 workout 4. gün 28 dklık video ama manyak bir program ya ölüyorum yaparken
Futbol mu? Çılgınsın! Zaten en güzelleri yürüyüş ve yüzme onlarda yeterli kuzumm ...Efferiiiiin ama benim kafa'm sizin sporlara basmiyo. Ben yürüyüş biliyorum, yüzme biliyorum bı de futbol var mesela
Keske kıs gelmişken örgü örmek de spor sayılsaydı; negsel örerdik harıl harıl
Süpersinnn! Hadi olacak olacak...Benden de iyi geceler kuzucuklar
Yarım saatlik yürüyüşümü yaptım. 7den sonra da bı sey yemedim. Menülerimi daha düzenli paylaşırım yarından itibaren. Su biraz yalan oldu bügün
Söylemesi ayıp 70'le izne çıkmıştım, 75 oldum birara Ptesi tartıldım 73.8 dim bakalım yarın sabah kaç olacağım heycanliyim!ÇOK İYİ GİDİYORSUN canmm.. sormsı ayıp ne kadar aldın izinde
Süper olmuş Can'ımgünaydın kızlar
dün akşam 1,5 tabak yesıl mercımek susuz +cacık yedım
1 mandalına 1 muz
sabah 2 yumurta 2 dilimform kepeklı
6 zeytın peynır domates yesıl bıber
sade sutlu nescafe 1 lt su bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?