Canımm güzel bir çaya benziyor, denemeliyiz
merhabalar minik kuşlaaaarrr.. çok yoğunum giremiyorum .. öpüyorum hepinizi
not: yarın tartılcam
Tamam sonra çıkın çıkın gelinİyi akşamlar kizlar. Bu saate kadar giremedim. Şimdi aksam yemeği hazırliycam. Sonra görüşürüz. Muck
kuzumm bir haftalık mı liste?kizlar diyetisyene gittim odem cayi verdi diyet listesii
evet her hafta degisecekmis tatlimkuzumm bir haftalık mı liste?
Hee iyi oldu bu bak! Sıkılır çünkü insanevet her hafta degisecekmis tatlim
tesekkurler canim tahlillerimde gayet iyi cikmis hic bi problem yokmus ilk hafta bunu yapmamda saakinca olmazmisHee iyi oldu bu bak! Sıkılır çünkü insanliste de çok güzel olmuş , başarılar dilerim....
sevindim canım diyetisyene gitmene menü de çok güzel duruyortesekkurler canim tahlillerimde gayet iyi cikmis hic bi problem yokmus ilk hafta bunu yapmamda saakinca olmazmis
oti yarın bildirim bekliyorum senden birde geçen hafta kaç kiloydun bu hafta kaç kilo oldun onu da mesajına yaz tamam mı öpüyorum çokİyi akşamlar kizlar. Bu saate kadar giremedim. Şimdi aksam yemeği hazırliycam. Sonra görüşürüz. Muck
Hiç unuturmuyum
hatırlatayım dedim canısı sayımızda çok azalmış ye yeni üye lazım ama yakalamak ne mümkünHiç unuturmuyumSabah yazarım kuzum...
sen baya toparladın aprilSaat 15
İki mandalina
Saat 18:30
Beş kaşık nohut
Salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Birazdan da 1 saat yürüyüş yapacağım
Şuanda benden bu günlük bu kadar, ama geç yatarsam bir elma yiyebilirim...
Kaçaklar ! Niye yoklar bu hafta hiç uğramadılar garip...sevilay80 kilo bildirimi nerde unutmadın umarım sende unuttuysan yarın erkenden yap canım mümkünse hatta saat 14.00 e kadar vakit veriyorum o zaman kadar yap tamam mı unutma
mornar iki haftadır yoksun iymisin canım bu hafta gelmezsen izne ayırayım istersen bir ses ver bari bildirim yapmayı unutma yarın inşallah mesajımı görürsün ;(
gulfuren son durum ne izne ayrılcak mısın yoksa devam mı geçen hafta konuşmuştuk ya bu hafta haber verecektin izne ayrılmayacaksan bildirim yapmayı unutma en geç yarın 14.00
gulfuren buralarda spor falan yapıyor geçen hafta yoktu ama izne mi ayrılsam diyordu karar vercektik bu hafta ama bugün geldi mi bilmiyorumKaçaklar ! Niye yoklar bu hafta hiç uğramadılar garip...
Umarım gelirlergulfuren buralarda spor falan yapıyor geçen hafta yoktu ama izne mi ayrılsam diyordu karar vercektik bu hafta ama bugün geldi mi bilmiyorum
mornar siteye en son 27 ekimde girmiş birdaha gelmemiş onu merak ettim
sevilay80 nerde ki görmedim kilo bildirmedi o da herhade april yarına gelirumarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?