Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tesekkurler canim tahlillerimde gayet iyi cikmis hic bi problem yokmus ilk hafta bunu yapmamda saakinca olmazmis
sevindim canım diyetisyene gitmene menü de çok güzel duruyor bu arada kilo bildirimi yapmadı bugün kimse sende mi tartılmadın yada yarın sabah tartılda erkenden bildirim yap tamam mı canım
İyi akşamlar kizlar. Bu saate kadar giremedim. Şimdi aksam yemeği hazırliycam. Sonra görüşürüz. Muck
oti yarın bildirim bekliyorum senden birde geçen hafta kaç kiloydun bu hafta kaç kilo oldun onu da mesajına yaz tamam mı öpüyorum çok

***1. TAKIM 437&438.ETAP ***

sosyestetik (60.4/59.9/0.5/%0.41)etaplar birleştirildiği için yüde 2ye bölündü
deadline (62.8////%)
ispanyol (69.1////%)
Sevim_mrt (77.3////%)
sevilay 80 (74////%)
mornar(58.7/////%)
gulfuren(56.4/////%)

1.takım ortalaması:

sevilay80 kilo bildirimi nerde unutmadın umarım sende unuttuysan yarın erkenden yap canım mümkünse hatta saat 14.00 e kadar vakit veriyorum o zaman kadar yap tamam mı unutma
mornar iki haftadır yoksun iymisin canım bu hafta gelmezsen izne ayırayım istersen bir ses ver bari bildirim yapmayı unutma yarın inşallah mesajımı görürsün ;(
gulfuren son durum ne izne ayrılcak mısın yoksa devam mı geçen hafta konuşmuştuk ya bu hafta haber verecektin izne ayrılmayacaksan bildirim yapmayı unutma en geç yarın 14.00

Saat 15
İki mandalina
Saat 18:30
Beş kaşık nohut
Salata
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek

Birazdan da 1 saat yürüyüş yapacağım

Şuanda benden bu günlük bu kadar, ama geç yatarsam bir elma yiyebilirim...

Hiç unuturmuyum Sabah yazarım kuzum...
hatırlatayım dedim canısı sayımızda çok azalmış ye yeni üye lazım ama yakalamak ne mümkün mornarda ortalarda yok merak ediyorum iyidir umarım şöyle bakıp geldim de bende yarın yapıcam aslında bugun tartıldım ama yarında bakayım belki 100 gr cık kaybederim

Kaçaklar ! Niye yoklar bu hafta hiç uğramadılar garip...

Kaçaklar ! Niye yoklar bu hafta hiç uğramadılar garip...
gulfuren buralarda spor falan yapıyor geçen hafta yoktu ama izne mi ayrılsam diyordu karar vercektik bu hafta ama bugün geldi mi bilmiyorum
mornar siteye en son 27 ekimde girmiş birdaha gelmemiş onu merak ettim
sevilay80 nerde ki görmedim kilo bildirmedi o da herhade april yarına gelirumarım

Umarım gelirler haberimiz olsaydı en azından nasıl davranacağımızı bilirdik neyse bakalım görelim hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…