Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Umarım gelirler haberimiz olsaydı en azından nasıl davranacağımızı bilirdik neyse bakalım görelim hayırlısı...
bencede ya nyapacak bişey yok artık ama takıma yeni birilerini çağırdsak diyorum sende tetikte ol yoksa 4 5 kişi kalcaz takımda ki zaten öyleyiz şu an

bencede ya nyapacak bişey yok artık ama takıma yeni birilerini çağırdsak diyorum sende tetikte ol yoksa 4 5 kişi kalcaz takımda ki zaten öyleyiz şu an
ben zaten takipteyim ama gündüz işyerinde malesef tel cekmiyor akşamları yakaladığım an tutup getireceğim. Zaten aralık başında başka operatöre geçeceğim hep olacağım kuzum dert etme toparlarız en kısa zamanda ...

tamma april sana güveniyorum takımın sağlam direğisin sensiz sallantıdayız sanki

tamma april sana güveniyorum takımın sağlam direğisin sensiz sallantıdayız sanki

Yok kuzumm biz bir takımız, hepimiz varsak burası olur! Sadece bir kişiyle olsaydı eğer şuan bu durumda olmazdık benim içinde sizsiz bir anlamı yok buranın aile olduk biz burada:)))))

Merhaba kizlar. Bugun gec kahvalti yaptigim icin oglen 1 elma ve 1 muz yedim farkli saatlerde. Aksam da 1 kase corba ve 1 tabak pirasa ve 1 dilim bugday ekmegi yedim.

cok gaz siskinligim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba kizlar. Bugun gec kahvalti yaptigim icin oglen 1 elma ve 1 muz yedim farkli saatlerde. Aksam da 1 kase corba ve 1 tabak pirasa ve 1 dilim bugday ekmegi yedim.

cok gaz siskinligim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba Can'ım menünle yine parlıyorsun. Tebrikler

Bu kadar az yemek yemene rağmen o gaz şişkinlik Bebek'ten sanırım. Bilgim yok ama günde en az 3 lt su içmeni tavsiye ederim

evet her hafta degisecekmis tatlim

Menüne bakınca sarmadı beni light ürünler zerdecalllar zencefiller.. Hic kullanmadığım seyler ya o yüzden yabancılarım. Ama her hafta değişecek bir menü olması süper. Hem menü degisimi hem kilo takibinin haftada bir olması süper. Haydi bakalım kolay gelsin

Eyvah eyvah yatın Napicaz bakalım. Kilomu hatırlamıyorum ama yazisinde bir yere; bulur da eklerim kuşum.

Bugünkü menüm

Kahvaltı 9
1 başlanmış yumurta, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir ve salata

2 civarı yarım armut, 3 parmak peynirli börek

15:30 öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara sekersiz cay

Aksam 19:30

Sınırsız salata
1 dilim ekmek
Hamsi tava ( miktar yok valla yedim doyuncaya kadar. Yarın tartı gunünü hatirlayaydim az yerdim be)

Su 2 Lt üstü
Yatana kadar da icerim

aferin otimee ne güzel menü olmuş canısı

Merhaba Can'ım menünle yine parlıyorsun. Tebrikler

Bu kadar az yemek yemene rağmen o gaz şişkinlik Bebek'ten sanırım. Bilgim yok ama günde en az 3 lt su içmeni tavsiye ederim
Gunde 2.5 3 litre su iciyorum aprilim. Ama bu aksam yemekten sonra 2 avuc kuruyemis ve yaklasik 4 yemek kasigi sutlac yedim.

darned buralardasin takıma da uğra bakayım nasılsın ne durumdasin canimcim
burdayım hayatım ama şu sıralar hiç diet modunda değilim motivasyonumu kazandığım zaman dönücem aranıza tekrar
bıraktığım kilodayım bi ara aldım ama yazın verdim tekrar bu kışta şöyle bi 10 kg vermeyi planlıyorum

tamam canım bekliyoruz yaparsın sen hem profiline baktımda şimdi off şu 10 kiloyu verde mankenler iyice kıskansın bekliyoruz canımm

bak böyle devam

bugün çok uğrayamadım gözüm kızardı ya çok bakamıyorum bilgisayara haberiniz olsun da kuşlar yarın bir ara dr a görüneyim en iysi 2 gündür böyle zaten çarşambadan beri gözüm acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…