bencede ya nyapacak bişey yok artık ama takıma yeni birilerini çağırdsak diyorum sende tetikte ol yoksa 4 5 kişi kalcaz takımda ki zaten öyleyiz şu anUmarım gelirlerhaberimiz olsaydı en azından nasıl davranacağımızı bilirdik neyse bakalım görelim hayırlısı...
ben zaten takipteyim ama gündüz işyerinde malesef tel cekmiyor akşamları yakaladığım an tutup getireceğim. Zaten aralık başında başka operatöre geçeceğim hep olacağım kuzum dert etme toparlarız en kısa zamanda ...bencede ya nyapacak bişey yok artık ama takıma yeni birilerini çağırdsak diyorum sende tetikte ol yoksa 4 5 kişi kalcaz takımda ki zaten öyleyiz şu an
tamma april sana güveniyorum takımın sağlam direğisin sensiz sallantıdayız sankiben zaten takipteyim ama gündüz işyerinde malesef tel cekmiyor akşamları yakaladığım an tutup getireceğim. Zaten aralık başında başka operatöre geçeceğim hep olacağım kuzum dert etme toparlarız en kısa zamanda ...
tamma april sana güveniyorum takımın sağlam direğisin sensiz sallantıdayız sanki
Umarım sevinecegin rakamları görürsün , tadı nasıl çayın??yok cnm tartildimda belki az daha eksik cikarim yarin
iyi yesil caydan guzellUmarım sevinecegin rakamları görürsün , tadı nasıl çayın??
Doğru demişdr jillian yap mutlaka dedi
Merhaba Can'ımMerhaba kizlar. Bugun gec kahvalti yaptigim icin oglen 1 elma ve 1 muz yedim farkli saatlerde. Aksam da 1 kase corba ve 1 tabak pirasa ve 1 dilim bugday ekmegi yedim.
cok gaz siskinligim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
evet her hafta degisecekmis tatlim
sevindim canım diyetisyene gitmene menü de çok güzel duruyorbu arada kilo bildirimi yapmadı bugün kimse sende mi tartılmadın yada yarın sabah tartılda erkenden bildirim yap tamam mı canım
oti yarın bildirim bekliyorum senden birde geçen hafta kaç kiloydun bu hafta kaç kilo oldun onu da mesajına yaz tamam mı öpüyorum çok
aferin otimee ne güzel menü olmuş canısıBugünkü menüm
Kahvaltı 9
1 başlanmış yumurta, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir ve salata
2 civarı yarım armut, 3 parmak peynirli börek
15:30 öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara sekersiz cay
Aksam 19:30
Sınırsız salata
1 dilim ekmek
Hamsi tava ( miktar yok valla yedim doyuncaya kadar. Yarın tartı gunünü hatirlayaydim az yerdim be)
Su 2 Lt üstü
Yatana kadar da icerim
Gunde 2.5 3 litre su iciyorum aprilim. Ama bu aksam yemekten sonra 2 avuc kuruyemis ve yaklasik 4 yemek kasigi sutlac yedim.Merhaba Can'ımmenünle yine parlıyorsun. Tebrikler
Bu kadar az yemek yemene rağmen o gaz şişkinlik Bebek'ten sanırım. Bilgim yok ama günde en az 3 lt su içmeni tavsiye ederim
İyi yapmışsın kuzumm, vitamin olsun. Bebisin cinsiyet belli olacak heee az kaldıGunde 2.5 3 litre su iciyorum aprilim. Ama bu aksam yemekten sonra 2 avuc kuruyemis ve yaklasik 4 yemek kasigi sutlac yedim.
burdayım hayatım ama şu sıralar hiç diet modunda değilim motivasyonumu kazandığım zaman dönücem aranıza tekrar
tamam canım bekliyoruz yaparsın sen hem profiline baktımda şimdi off şu 10 kiloyu verde mankenler iyice kıskansınburdayım hayatım ama şu sıralar hiç diet modunda değilim motivasyonumu kazandığım zaman dönücem aranıza tekrar
bıraktığım kilodayım bi ara aldım ama yazın verdim tekrar bu kışta şöyle bi 10 kg vermeyi planlıyorum
bak böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?