Burdayım merak etmeyin sizi bırakamadım. Telefonu sattım , oğlumun telefonundan internete giremiyorum.Laptopta sıkıntı vardı. İki gündür gelemedim maşallah sayfalar coşmuş.gulfuren buralarda spor falan yapıyor geçen hafta yoktu ama izne mi ayrılsam diyordu karar vercektik bu hafta ama bugün geldi mi bilmiyorum
mornar siteye en son 27 ekimde girmiş birdaha gelmemiş onu merak ettim
sevilay80 nerde ki görmedim kilo bildirmedi o da herhade april yarına gelirumarım
Geçmiş olsun Can'ım tabiiii bir göster bakalım...bugün çok uğrayamadım gözüm kızardı ya çok bakamıyorum bilgisayara haberiniz olsun da kuşlar yarın bir ara dr a görüneyim en iysi 2 gündür böyle zaten çarşambadan beri gözüm acıyor
süper süperSabah 11.00
Tam buğday tost ekmeği ile peynirli tost
Domates
Salatalık
3 bardak çay
Ara 12.00
Bir bardak süt
1 kuru incir
Öğle 15.30
2 küçük haşlanmış yumurta
roka
salatalık
peynir
Akşam 19.30
Bir tabak ıspanak yemeği
3 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
2 litre su,bitki çayı spor yok
günaydın dr umgünaydın fıstıklar
tebrik ederim tartı bana gülmedi ama regl yimGünaydın kızlartartı yüzünüzü güldürür İnşaAllah.
Ben tartıldım Ptesi 73.8 bugün 72.7 kg vermişim Süper
tebrikler gidek kilocuklar içinGünaydın kuslaaaar
Tartildim evet. Ama tartının pili zayıflamış sanırım 71.1 ile 71.9 arası her rakamı gösterdi. Ama ben 71.6yi kabul ettim. Birkaç kez onu gösterdi de o yüzden. Bugün pil aliciiiiim
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 72.6
Giden 800gr
çok geçmiş olsunbugün çok uğrayamadım gözüm kızardı ya çok bakamıyorum bilgisayara haberiniz olsun da kuşlar yarın bir ara dr a görüneyim en iysi 2 gündür böyle zaten çarşambadan beri gözüm acıyor
evet ya ben zamana yetişemiyorum.önceden sabah 6.45 te okula giderken 30 dk yürüyodum.şimdi hava o saatte hafif karanlık çok ıssız.mecburen arkadaşın arabasıyla gidiyorumDoğru demişama işte biz çalışan kadınlar icin bazen spor cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?