valla herkes kaçmış sonrada niye kilo veremiyoruz diyorlar oti bu şekilde motive olamazlar değil mi amaAaaa nerdesiniz yaaa
Hangi filmmiş o seni ağlatmış bakim?valla herkes kaçmış sonrada niye kilo veremiyoruz diyorlar oti bu şekilde motive olamazlar değil mi ama
benimde moralim bozuk bugün ya çok mutsuzum az öncede bir film izledim ağla ağla öldüm zaten çok mutsuzum ya hayat hiç adil değil
şimdi önce senden bana kalan diye bir film var türk filmi onu izledim april sonrada hint filmi varya bitane her çocuk özeldir mi ne öylle bişey adı onu izledim çok ağladım ya çok etkileyici dokunaklı bir film sakin ama ya işte çok ağladımHangi filmmiş o seni ağlatmış bakim?
Oyyy kuzum duygusallıktandır oşimdi önce senden bana kalan diye bir film var türk filmi onu izledim april sonrada hint filmi varya bitane her çocuk özeldir mi ne öylle bişey adı onu izledim çok ağladım ya çok etkileyici dokunaklı bir film sakin ama ya işte çok ağladım
ay evet çok duygusalım birde zaten bakalımOyyy kuzum duygusallıktandır obende izlicemmm bak simdi merak ettim
valla herkes kaçmış sonrada niye kilo veremiyoruz diyorlar oti bu şekilde motive olamazlar değil mi ama
benimde moralim bozuk bugün ya çok mutsuzum az öncede bir film izledim ağla ağla öldüm zaten çok mutsuzum ya hayat hiç adil değil
Hintli çocuğu bende izledim ,sonu güzeldi ama. Evet hayat hiç de adlı değil. Sende kendini bunaltacak filmler izleme canım.valla herkes kaçmış sonrada niye kilo veremiyoruz diyorlar oti bu şekilde motive olamazlar değil mi ama
Bugün kaçıncı olduk. Birde di yer yarisma ne oldu? Hasta oldum grip, küçük oğlum iyileşti derken kulak enfeksiyon olmuş.Tekrar antibiyotiğe başladı doktor. Eşim gündüz ilgilendi ikimize. Ahh annem olsaydı keşke .Bak şimdi ben ağlayacağım.Neyse.şimdi önce senden bana kalan diye bir film var türk filmi onu izledim april sonrada hint filmi varya bitane her çocuk özeldir mi ne öylle bişey adı onu izledim çok ağladım ya çok etkileyici dokunaklı bir film sakin ama ya işte çok ağladım
Günaydın kızlar
Öğle 13.30
Tam tahıl ekmeği tost
Domates
Salatalık
Çay
Ara 16.00
1 çay bardağı masalına suyu
Akşam 19.30
2 kepçe tarhana
2 kaşık makarna
1.5 litre şu,bol bitki çayı
50 suat, 20 sn plank, 10 şınav, 25 çapraz mekik
Yarın da büyük oğlum kick boks için salona götüreceğim.Sporda yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?