Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydiiiin.

ispanyol gunaydiiiin. Tatil ne guzel degil mi

deadline kuzum ya o filmin sonu cok guzel bitiyor. Evet hayat adil degil, hic bir zaman adil olmadi belki ama degistirmek icin elimizde firsatlar oluyor. Yalniz takilmak sana yaramadi. Ayrica 3 gundur yarismada yaptigini sayiklayip geziyorum

ApriL_2007 apriiil nerdesiiin gunaydiii n :)

O Otimoti nasil gidiyor yuruyus bandi

Aynen ya annelerin hasta olma lüksü yok.Gercekten sağolsun eşimin bu yönlerden hakkını yemem. Senin adına sevindim.

günaydın çiçekler

Dün aksam yapamadım oğlum yalnız uyumadı bı türlü. Önceki gun de tatil diye yapmamıştım. Bugün gun icinde yürümeyi planliyorum 1 saat

tam 50 dk spor yaptım bu arada spor programıma ithafen neyse yarın strec videosu yapacağım ben bir duş alıp gelcem birileri gelmiş olursa ses versin buralardayım ben

dagatesi köftemi canın çekmiş ya çok üzüldüm ama ya girme birdaha o bölüme sen zaten hamileler görecek canıçekecek diye üzülüyorum azıcık yapta ye bari malzemeleri azaltda zor değil zaten yakın olsak koşa koşa gelip yapardım ya

selam kızlar sabahtan beri temizlik yapıyrum ya gelemedimşimdide yemek yapıyorum selam vereyimde geleceğim
Ev mis gibi olmuştur. Ben de temizlik yaptım, yemek yaptım. Oğlum sınava girecek öğretmeni geldi.Özel yemek yaptım.Sofrayı kaldır, mutfağı topla şimdi oturdum.Daha çamaşırlar asılacak.

tam 50 dk spor yaptım bu arada spor programıma ithafen neyse yarın strec videosu yapacağım ben bir duş alıp gelcem birileri gelmiş olursa ses versin buralardayım ben
Sen baya diyet, spor düzenini oturttun. Kutlarım canım.

Ayyy şimdi canın her şeyi çeker dagatesi. Bakma sen buralara, kıyamam.

Gribi atlatmaya çalışıyorum.Onun haricinde iyiyim? Sen nasılsın? Maşallah iyi gidiyorsun. Sen tek mi kalıyorsun?
evet canım tek kalıyorum ama haftaya annemler gelecek bana onlar gelince evde yemekler uçuşuyor ya annem açlıktan ölüyormuşum gibi davranıyor 1 hafta falan kalacaklar onu atlatırsam bir sıkıntı yok spor programına başladım ya ona uymaya çalışıyorum ama arada kayıyor işte yorulursam falan ama mümkün olduğunca yapıyorum

Sabah 11.00
Yarım krep
peynir
3 bardak çay
salatalık

Ara 14.00
Sütlü neskahve

Akşam 20.00
1.5 kepçe tarhana
Elimden biraz küçük lazanya
1 bardak ayran
roka,tere

2 litre su, yeşilçay,isveç şurubu çayı
115 squat, 22 push up, 50 sn plank, 65 çapraz mekik

bence güzel olmuş isveç surubu çayıne ama onu bilmiyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…