Aynen ya annelerin hasta olma lüksü yok.Gercekten sağolsun eşimin bu yönlerden hakkını yemem. Senin adına sevindim.Menü süper.
Ama sen hata etmissin, annelerin hasta olma lüksü yok kiii. Ama esinden Allah razı olsun ne güzel ilgilenmiş sizinle.
Sabah sabah çenem düştü ama anne demişken haber vereyim. Gruba katıldığım ilk haftalarda annem meme kanseri olmuştu. Ameliyat, kemoterapi derken isin tedavisi de aldı ve cok sukur yeni bitti. Bundan sonraki duruma bakacaklar ama atlattı yani. Memlekete son gidişimde icin acayip burkulmustu; teninin rengi, kassiz kirpikmiz oluşu, saclarının olmayışı.. İnsanın basına ne gelecegi belli degil gercekten. Allah tüm hastalara şifa, onlarla ilgilenenlere de güç versin inşallah
Opuldunuz beybiler, kahvaltı hazırliycam
günaydın çiçekler
Gunaydiiiin.
ispanyol gunaydiiiin. Tatil ne guzel degil mi
deadline kuzum ya o filmin sonu cok guzel bitiyor. Evet hayat adil degil, hic bir zaman adil olmadi belki ama degistirmek icin elimizde firsatlar oluyor. Yalniz takilmak sana yaramadi. Ayrica 3 gundur yarismada yaptigini sayiklayip geziyorum
ApriL_2007 apriiil nerdesiiin gunaydiii n :)
O Otimoti nasil gidiyor yuruyus bandi
selam kızlar sabahtan beri temizlik yapıyrum ya gelemedimşimdide yemek yapıyorum selam vereyimde geleceğim
dimi kız bir uğramışlar sonra kimse gelmemiş amaOh sonunda bir ses duyduk
Ev mis gibi olmuştur. Ben de temizlik yaptım, yemek yaptım. Oğlum sınava girecek öğretmeni geldi.Özel yemek yaptım.Sofrayı kaldır, mutfağı topla şimdi oturdum.Daha çamaşırlar asılacak.selam kızlar sabahtan beri temizlik yapıyrum ya gelemedimşimdide yemek yapıyorum selam vereyimde geleceğim
Sen baya diyet, spor düzenini oturttun. Kutlarım canım.tam 50 dk spor yaptım bu arada spor programıma ithafenneyse yarın strec videosu yapacağım ben bir duş alıp gelcem birileri gelmiş olursa ses versin buralardayım ben
Ayyy şimdi canın her şeyi çeker dagatesi. Bakma sen buralara, kıyamam.dagatesi köftemi canın çekmiş ya çok üzüldüm ama ya girme birdaha o bölüme sen zaten hamileler görecek canıçekecek diye üzülüyorum azıcık yapta ye bari malzemeleri azaltda zor değil zaten yakın olsak koşa koşa gelip yapardım ya
Gribi atlatmaya çalışıyorum.Onun haricinde iyiyim? Sen nasılsın? Maşallah iyi gidiyorsun. Sen tek mi kalıyorsun?
Gribi atlatmaya çalışıyorum.Onun haricinde iyiyim? Sen nasılsın? Maşallah iyi gidiyorsun. Sen tek mi kalıyorsun?
evet canım tek kalıyorum ama haftaya annemler gelecek bana onlar gelince evde yemekler uçuşuyor ya annem açlıktan ölüyormuşum gibi davranıyorEv mis gibi olmuştur. Ben de temizlik yaptım, yemek yaptım. Oğlum sınava girecek öğretmeni geldi.Özel yemek yaptım.Sofrayı kaldır, mutfağı topla şimdi oturdum.Daha çamaşırlar asılacak.
Sen baya diyet, spor düzenini oturttun. Kutlarım canım.
Ayyy şimdi canın her şeyi çeker dagatesi. Bakma sen buralara, kıyamam.
bence güzel olmuş isveç surubu çayıne ama onu bilmiyorum merak ettimSabah 11.00
Yarım krep
peynir
3 bardak çay
salatalık
Ara 14.00
Sütlü neskahve
Akşam 20.00
1.5 kepçe tarhana
Elimden biraz küçük lazanya
1 bardak ayran
roka,tere
2 litre su, yeşilçay,isveç şurubu çayı
115 squat, 22 push up, 50 sn plank, 65 çapraz mekik
Soğuk algınlığı için ,içinde karanfil, zencefil, bir sürü bitki var.Bana iyi geldi.bence güzel olmuş isveç surubu çayıne ama onu bilmiyorum merak ettim
anladım canım öyle bişey yani iç bence de hastasın zaten değil mi bende arada akşam zencefiil ıhlamur narçiçeği falan bir çay ypıp içiyorumSoğuk algınlığı için ,içinde karanfil, zencefil, bir sürü bitki var.Bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?