Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kuslaaar

Ayy kahvaltıya davetliyim saati bekliyorum. Saatler de geri alınınca cok gec saate kaldı yaa. 1 hurma 7-8 fındık yedim. Çikicam yarım saat sonra,

Hepinize sahane pazarlar

Selam kuslaaar

Ayy kahvaltıya davetliyim saati bekliyorum. Saatler de geri alınınca cok gec saate kaldı yaa. 1 hurma 7-8 fındık yedim. Çikicam yarım saat sonra,

Hepinize sahane pazarlar
İyi pazarlar oti burda da elektrikler yok kahvaltı yapcam ama cok sıkıcı ya böyle

Selam kızlar 6. Olmuşuz sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedimmmm

Değişiklik olmuş canım 6. Yız
öyle mi bakmadım ama ceza geliyor kaptan ya 3. cezamızı almışız 4 hafta sonuç listeleri bize geliyor yandık yeni üye almamız lazım çok azaldık takımda sessiz ama yetişemiyorum ya diğer takımlar birsürü kşi ama hala yeni üye çağırıyorlar ya yetişemiyorum

oti yakında listeye girecek kaptan bakma sen bence çok iyi gidiyor bizimde elektrikler yoktu yeni geldi birzadan bir temiizlik yapacağım sonra ütü falan gelirim yine senin nasıl gidiyor uğramıyorsun hiç

a görmedim canım ya takım yarışmasını soruyorsan 7. olduk bu hafta 4. takım 1. oldu birde 6. takımda bizden iyi
Her yönden malup olduk desene.

Selam kuslaaar

Hepinize sahane pazarlar
Sanada güzel pazarlar canım.

Ben bi masaja gidip geleyim çok yoğun ve gerginim
Ohhh sefan olsun bende gelseydim. Ne kadar masaj ücreti?

Canımm nabersin görüşemiyoruz hiçç 6. Olmuşuz

Denk gelemedik bir türlü kaptanım.Makale işini bıraktım rahat rahat geliyorum artık.

gulfuren nasıl gidiyor haftaya iddialımısın gel kapışalım senle kilolarımız yakın sayılır en iyi yüzdeyi yapan kazansın ne dersin hem ikimizde gaza geliriz ya aynı yerde sayıyoruz

Bikacgundur motivasyonum cok dusuktu.bu nedenle cok fazla giris yapamadim.size de negatif enerjimi vermk istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…