a görmedim canım yadeadline yarışma sonuçları ne oldu?Önceki sayfalarda sordum ama görmedin sanırım.
yok ya bulaşık yıkıyordum daDeadline uyudun herhalde iyi geceler.
İyi pazarlar oti burda da elektrikler yokSelam kuslaaar
Ayy kahvaltıya davetliyim saati bekliyorum. Saatler de geri alınınca cok gec saate kaldı yaa. 1 hurma 7-8 fındık yedim. Çikicam yarım saat sonra,
Hepinize sahane pazarlar
Canımm nabersin görüşemiyoruz hiçç 6. Olmuşuzdeadline yarışma sonuçları ne oldu?Önceki sayfalarda sordum ama görmedin sanırım.
Değişiklik olmuş canım 6. Yıza görmedim canım yatakım yarışmasını soruyorsan 7. olduk bu hafta 4. takım 1. oldu birde 6. takımda bizden iyi
öyle mi bakmadım ama ceza geliyor kaptan ya 3. cezamızı almışız 4 hafta sonuç listeleri bize geliyor yandıkDeğişiklik olmuş canım 6. Yız
oti yakında listeye girecek kaptan bakma sen bence çok iyi gidiyorApriL_2007 süpersin yine tatlım hemencik ver kiloları da dön listeye
deadline kolay gelsin canımmm
ispanyol özledimmm karsılasamıyoruz hiççç
O Otimoti kızz veriyorr musunnn kilolarıııı
Her yönden malup olduk desene.a görmedim canım yatakım yarışmasını soruyorsan 7. olduk bu hafta 4. takım 1. oldu birde 6. takımda bizden iyi
Sanada güzel pazarlar canım.Selam kuslaaar
Ayy kahvaltıya davetliyim saati bekliyorum. Saatler de geri alınınca cok gec saate kaldı yaa. 1 hurma 7-8 fındık yedim. Çikicam yarım saat sonra,
Hepinize sahane pazarlar
Ohhh sefan olsun bende gelseydim.Ben bi masaja gidip geleyim çok yoğun ve gerginim
Canımm nabersin görüşemiyoruz hiçç 6. Olmuşuz
Ben bi masaja gidip geleyim çok yoğun ve gerginim
ApriL_2007 süpersin yine tatlım hemencik ver kiloları da dön listeye
deadline kolay gelsin canımmm
ispanyol özledimmm karsılasamıyoruz hiççç
O Otimoti kızz veriyorr musunnn kilolarıııı
ay dimi ya sosyetik bizimki masaj üstüne spa falan yaparsa tamamdırBak bak sosyetik diyorum da alınıyor sonra. Masajlara gitmelerrr
Hızla veriyorum beybi. Nazar etme piliiiz
Her yönden malup olduk desene.
Sanada güzel pazarlar canım.
Ohhh sefan olsun bende gelseydim.Ne kadar masaj ücreti?
Denk gelemedik bir türlü kaptanım.Makale işini bıraktım rahat rahat geliyorum artık.
bir siteyeydi galiba makale yazıyordu da yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsediyır sanırım canım gulfurene soralım ama birdeNeydi bu makale ısı? Ben kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?