Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugunku mnm
Kahvlti domates.1.5 k.k peynir.1.5 dilim cvdr.1 cy ks bal
.ara 1 kupa yesilcy
Ogle salata yagsz.1 brdk ayran.5 tane mini mini kucucuk kofteli sogan kebabi.1 dilim ekmk
Aksm 3 ksk gevrek.1 brdk yarim yagli sut tarcin
1.5 lt su azzzzzzzzzzz evet
Yatana kadr 2 yapmya calisirim
30 dk orta tempo yuruyus

Kizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayim Su sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?

Her 5 kiloda bana soldan soldan geliyolar galiba.neyseki cok uzun surmuyo
İyiymiş o vücut her beş kilo da bir alışmaya çalışıyor demek ki

Güzel olmuş canım harika bence

İyiyiz canım sayımiz azaldığından buralar biraz sakin başla bişey yok azıcık motivasyon dalgalanma var takımda ama toparlaniyoruz bu aralar

Toparlanalım eski günlere dönelim :) Şu ana kadar verdiklerim bile çok farkettiriyor uzun süredir görmeyen arkadaşlarım dün gördü kaybolmuşsun resmen dediler Zayıfladım incecik oldum ama şu son vuruşum kaldı sabır sabır hep beraber şu kilolarımızı halledelim sonuç cidden harika oluyor.

Evet az kaldı ya verelim artık dimi

kızlar bugün 45 dk pilates yaptım ayrıca bu aralar kalori takibini denemeye karar verdim günlük hedefim 1400 kalori
bugün 1300 kaloriye yaklaştım ve günü kapattım ama su içemedim çok of ya 1 lt anca oldu su içemiyorum bu aralar 1.5 yapsam bari

Hosgeldiiin

Kac kilosun bakalım?

Her 5 kiloda bana soldan soldan geliyolar galiba.neyseki cok uzun surmuyo

Hadi hosgeldin tekrardan

İyi iyi süper. Oncesi sonrasi fotosu yaptın mı hic kendine? Bize göstereceğini düşünmüyorum da kendin farkı görmen acısından sordum

Hosgeldiiin

Kac kilosun bakalım?

Hadi hosgeldin tekrardan

İyi iyi süper. Oncesi sonrasi fotosu yaptın mı hic kendine? Bize göstereceğini düşünmüyorum da kendin farkı görmen acısından sordum
a kız niye göstermeyim size isterseniz gösteririm tabi var öncesi fotom sonrasını da ara ara çekiyorum usturupluca

Bugünkü menüm

9da 1 hurma, 7-8 fındık

11de Kahvaltıya davetliydim. Cis olarak 1 simit yedim. Belki bı taneden biraz fazladır

Ara tek top profiterol

Öğlen 15:00
1 tabak etli patates yemeği

Aksam 18:30
1 tabak kara lahana yemeği
4 parmak mısir ekmegi

19:30 civarı kocam patates kızartması istedi dayanamadım ekmeğin arasına koydum yedim. Ekmeğin ucundan 4 parmak hesap edin artık

Su 2 Lt olmalı
Spor 50 dk orta tempo yürüyüş

azıcık tatlılı bir gün olmuş karbonhidratlı

Hadi ya
Ben turkan Şoray kuralların var sanıyorum
var belli kurallarım böyle ortaya atmam da profilime atarım istersen bir ara

gulfuren nasıl gidiyor haftaya iddialımısın gel kapışalım senle kilolarımız yakın sayılır en iyi yüzdeyi yapan kazansın ne dersin hem ikimizde gaza geliriz ya aynı yerde sayıyoruz
Yaa tabi beni ez geç değil mi? Sen şu sıra çok iyi gidiyorsun seninle yarışmam mümkün değil. En büyüğünüz benim, geriden yavaş yavaş geliyorum.

bir siteyeydi galiba makale yazıyordu da yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsediyır sanırım canım gulfurene soralım ama birde
Evet iki siteye makale yazıyordum bıraktım.Bloğunu açıp kendi istediğim makaleleri yazacağım inşallah.

Bikacgundur motivasyonum cok dusuktu.bu nedenle cok fazla giris yapamadim.size de negatif enerjimi vermk istemedim.
Gel gel arada bizde negatife bağlıyoruz.

Bugun ise cok iyiyim tartildim 73.8 ciktim mutlu oldum yarin da diyetisyenime gitcem tekrar.kim tutar beni ozamn
Bak ne güzel daha ne olsun.
Astroloji uzmanım, öğretmenim gel özledik seni.

Ohhh maşallah bugün güzel yemişsin.

Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Çay

Ara 15.00
3 mandalina

Ara 18.00
2 diyet bisküvi

Akşam 20.00
Avuç içi kadar tavuk
3 kaşık makarna
1 bardak ayran

Ara 22.30
1 mandalina

1.5 litre su , bitki çayı, spor yok,

az daha su olsaymış keşke

gel cnm gel kendimden biliyorum grubu aksatınca süreç uzuyo

evet arkadaşım az kaldı senin ne güzel
tebrikler platesi sevemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…