İyiymiş o vücut her beş kilo da bir alışmaya çalışıyor demek kiHer 5 kiloda bana soldan soldan geliyolar galiba.neyseki cok uzun surmuyo
Güzel olmuş canım harika benceBugunku mnm
Kahvlti domates.1.5 k.k peynir.1.5 dilim cvdr.1 cy ks bal
.ara 1 kupa yesilcy
Ogle salata yagsz.1 brdk ayran.5 tane mini mini kucucuk kofteli sogan kebabi.1 dilim ekmk
Aksm 3 ksk gevrek.1 brdk yarim yagli sut tarcin
1.5 lt su azzzzzzzzzzz evet
Yatana kadr 2 yapmya calisirim
30 dk orta tempo yuruyus
İyiyiz canım sayımiz azaldığından buralar biraz sakin başla bişey yok azıcık motivasyon dalgalanma var takımda ama toparlaniyoruz bu aralarKizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayimSu sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?
İyiymiş o vücut her beş kilo da bir alışmaya çalışıyor demek ki
Güzel olmuş canım harika bence
İyiyiz canım sayımiz azaldığından buralar biraz sakin başla bişey yok azıcık motivasyon dalgalanma var takımda ama toparlaniyoruz bu aralar
Evet az kaldı ya verelim artık dimiToparlanalım eski günlere dönelim :) Şu ana kadar verdiklerim bile çok farkettiriyor uzun süredir görmeyen arkadaşlarım dün gördü kaybolmuşsun resmen dedilerZayıfladım incecik oldum ama şu son vuruşum kaldı sabır sabır hep beraber şu kilolarımızı halledelim sonuç cidden harika oluyor.
Kizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayimSu sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?
Her 5 kiloda bana soldan soldan geliyolar galiba.neyseki cok uzun surmuyo
kızlar bugün 45 dk pilates yaptım ayrıca bu aralar kalori takibini denemeye karar verdim günlük hedefim 1400 kalori
bugün 1300 kaloriye yaklaştım ve günü kapattımama su içemedim çok of ya 1 lt anca oldu su içemiyorum bu aralar 1.5 yapsam bari
a kız niye göstermeyim size isterseniz gösteririm tabiHosgeldiiin
Kac kilosun bakalım?
Hadi hosgeldin tekrardan
İyi iyi süper. Oncesi sonrasi fotosu yaptın mı hic kendine? Bize göstereceğini düşünmüyorum da kendin farkı görmen acısından sordum
a kız niye göstermeyim size isterseniz gösteririm tabivar öncesi fotom sonrasını da ara ara çekiyorum usturupluca
azıcık tatlılı bir gün olmuş karbonhidratlıBugünkü menüm
9da 1 hurma, 7-8 fındık
11de Kahvaltıya davetliydim. Cis olarak 1 simit yedim. Belki bı taneden biraz fazladır
Ara tek top profiterol
Öğlen 15:00
1 tabak etli patates yemeği
Aksam 18:30
1 tabak kara lahana yemeği
4 parmak mısir ekmegi
19:30 civarı kocam patates kızartması istedi dayanamadım ekmeğin arasına koydum yedim. Ekmeğin ucundan 4 parmak hesap edin artık
Su 2 Lt olmalı
Spor 50 dk orta tempo yürüyüş
var belli kurallarım böyle ortaya atmam da profilime atarım istersen bir araHadi ya
Ben turkan Şoray kuralların var sanıyorum
azıcık tatlılı bir gün olmuş karbonhidratlı
var belli kurallarım böyle ortaya atmam da profilime atarım istersen bir ara
tamam beklemede kal biraz daha şu hedefime ulaşsaydım kimse sormadan resim atcam da olmadı bir türlüİsterim tabi
İnsan merak edeeyooo
Yaa tabi beni ez geç değil mi? Sen şu sıra çok iyi gidiyorsun seninle yarışmam mümkün değil.gulfuren nasıl gidiyor haftaya iddialımısın gel kapışalım senle kilolarımız yakın sayılır en iyi yüzdeyi yapan kazansın ne dersin hem ikimizde gaza geliriz ya aynı yerde sayıyoruz
Evet iki siteye makale yazıyordum bıraktım.Bloğunu açıp kendi istediğim makaleleri yazacağım inşallah.bir siteyeydi galiba makale yazıyordu da yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsediyır sanırım canım gulfurene soralım ama birde
Gel gel arada bizde negatife bağlıyoruz.Bikacgundur motivasyonum cok dusuktu.bu nedenle cok fazla giris yapamadim.size de negatif enerjimi vermk istemedim.
Bak ne güzel daha ne olsun.Bugun ise cok iyiyim tartildim 73.8 ciktim mutlu oldum yarin da diyetisyenime gitcem tekrar.kim tutar beni ozamn
Astroloji uzmanım, öğretmenim gel özledik seni.Kizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayimSu sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?
Ohhh maşallah bugün güzel yemişsin.Bugünkü menüm
9da 1 hurma, 7-8 fındık
11de Kahvaltıya davetliydim. Cis olarak 1 simit yedim. Belki bı taneden biraz fazladır
Ara tek top profiterol
4 parmak mısir ekmegi
19:30 civarı kocam patates kızartması istedi dayanamadım ekmeğin arasına koydum yedim. Ekmeğin ucundan 4 parmak hesap edin artık
Su 2 Lt olmalı
cidden ben de merak ettima kız niye göstermeyim size isterseniz gösteririm tabivar öncesi fotom sonrasını da ara ara çekiyorum usturupluca
Bugünkü menüm
9da 1 hurma, 7-8 fındık
Ara tek top profiterol
4 parmak mısir ekmegi
Su 2 Lt olmalı
az daha su olsaymış keşkeSabah 11.00
1 yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara 15.00
3 mandalina
Ara 18.00
2 diyet bisküvi
Akşam 20.00
Avuç içi kadar tavuk
3 kaşık makarna
1 bardak ayran
Ara 22.30
1 mandalina
1.5 litre su , bitki çayı, spor yok,
gel cnm gel kendimden biliyorum grubu aksatınca süreç uzuyoKizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayimSu sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?
evet arkadaşım az kaldı senin ne güzelToparlanalım eski günlere dönelim :) Şu ana kadar verdiklerim bile çok farkettiriyor uzun süredir görmeyen arkadaşlarım dün gördü kaybolmuşsun resmen dedilerZayıfladım incecik oldum ama şu son vuruşum kaldı sabır sabır hep beraber şu kilolarımızı halledelim sonuç cidden harika oluyor.
tebrikler platesi sevemedim bi türlükızlar bugün 45 dk pilates yaptım ayrıca bu aralar kalori takibini denemeye karar verdim günlük hedefim 1400 kalori
bugün 1300 kaloriye yaklaştım ve günü kapattımama su içemedim çok of ya 1 lt anca oldu su içemiyorum bu aralar 1.5 yapsam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?