Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaşlar.. nasılsınız .. benim moralim çok bozuk yaaa.. yetşemiyorum hiç bir şeye.. yemekti çocuklardı ev işiydi derken bunaldım.. hiçbiri de tam olmuyor.. evişinden kastım ortalığı toparlama ksüpürmek.. silme falan yok çamaşırlarım birikiyor ütü dersen hiç elimi süremiyoruö yığıldı bir ton.. bu hafta eşimde hep geç geldi 11 12 de.. koskoca haftasonu duş bile alamadım düşünün yani.. oğlan 1 e başladı ödevleri var .. offff bayılıcam yaaa.. iş saatlerim de değişti süt izim bitti.. bir de gece yemek yapıcam ertesi güne ..
plan falan yapayım bari ne yapayım..

deadline ve @sosyestetik yeşillerinizi yazsanız da bizde görsek :)
Yediklerinizi olacaktı.

günaydınnnnn gününüz ayıdn olsun güzel mutlu huzurlu geçsin inş
Amin senin içinde güzel bir fün olsun canım.

Kızlar cok pardon, gelemedim haftasonu sonra anlatırım. Nasılsınız nabersiniz?
İyiyiz, sen nasılsın? Hayırdır ne oldu?

Ben ev hanımıyken zor yetişiyorum, senin yetişememen gayet normal.Çocuklarda küçük. Sabah kalkıyorum yatana kadar koşuşturma halindeyim.Olduğu kadar yapacaksın, ev işleri için durumun varsa 15 günde bir yardımcı alacaksın ki her şey düzene girsin, sanada zaman kalsın canım.

Evet, bu saate kadar yediklerim 690 kalori tuttu kendimi kontrol edip aksama kadar 800 kalori asmamam lazim tekrar basladim duzenime cok salmisim kendimi (
Hoşgeldin tekrar.

Hos buldum :) Maalesef eve gelince sınırı aştım neyse aşama aşama azaltacağım artık 1096 kalori oldu bugün normalde 800 gitmem lazım. Yavaş yavaş düşüreyim kaloriyi.

Hos buldum :) Maalesef eve gelince sınırı aştım neyse aşama aşama azaltacağım artık 1096 kalori oldu bugün normalde 800 gitmem lazım. Yavaş yavaş düşüreyim kaloriyi.
dayanamadın dimi? Neyseki yinede iyisin zamanla düzelecektir Can'ım hep uğra ...

bugün çok yorgunum malum Ptesi sendromu!
Ctesi çalıştım, sonra kitap fuarına gittim sevdiğim bir yazar vardı onun için saatlerce imza kuyruğunda bekledik askımla ( saolsun zaten onun itmesiyle oradaydık) yoksa bana kalsa gitmezdim ama iyiki gitmişim o gün öyle bitti aksam pert bir şekilde evdeydik yazamadım.

Pazar kızkardeşimle evlenmek isteyen bir genc var ailesiyle geldiler tanıştık hazırlıklar ikramlar sonrası sohbetler derken eve gece yarısı geldik. İşte böyle yorucu bir hsonu sonrası uğrayamadım...

ay yok iz ezip gecemem seni benim gr gr gidiyor ya

deadline ve @sosyestetik yeşillerinizi yazsanız da bizde görsek :)
bence çok iyi ya bu aralar senin gibi yesem hızla kilo veririm ama regl öncesi sendromundayim kendimi zor durduruyorum yemek falan

gel cnm gel kendimden biliyorum grubu aksatınca süreç uzuyo

evet arkadaşım az kaldı senin ne güzel

tebrikler platesi sevemedim bi türlü
ben seviyorum ya pilatesi hoşuma gidiyor

ay kolay gelsin canım ya okul falan girince iyice karışır hersey plan yap Baro aksamlari yemek yap temizliği hafta sonları yap ayda bir birisini tut temizlik için alınırken zamanla duzene

Ya bende kalori sayıyorum bu aralar ben 1500 le başladım zamanla dusurucegim bende birden olmuyor ya birde benim is hayatım baya tempolu kalori düşünce dayanamıyorum oyle

ay ne güzel kitap fuarlarıni çok seviyorum keşke bende gidebilsem diye gezdim haftasonu Tüyap a ama olmasi Zir tabi ya çok özendim kimden imza aldın bakalım kim o yazar merak ettim april
Ay birde hayırlı olsun kardeşine inşallah hep mutlu olur çok heyecanlı darısı bana diyim mi birde kaptanimiza

Kızlar ben kalori sayıyorum bu aralar yedikleri engelleyemiyorum bari ne kadar yediğim bileyim dedim 1500 kalori başlangıç sinir belirledim yanında da focus t 25 yapıyorum spor olarak ekran fotoyu atayım yediklerimi yarından itibaren atarım ya usevdim şimdi
)

Boy ve kilona göre 800 düşük kalabilir benim boy kısa verilecek kilo az olunca öyle oldu. Çok bünyeyi zayıf bırakmayacak bir kalori belirle bence.

Boy ve kilona göre 800 düşük kalabilir benim boy kısa verilecek kilo az olunca öyle oldu. Çok bünyeyi zayıf bırakmayacak bir kalori belirle bence.
Ya fatsecret kullanıyorum orta aktif hayat günlük kalorimi 2000 dedi ben de 1500 le başladım dedim işte zamanla 1400 1300 1200 de kalırım muhtemel şimdilik bir alışayım takılıyorum oyle

Ya fatsecret kullanıyorum orta aktif hayat günlük kalorimi 2000 dedi ben de 1500 le başladım dedim işte zamanla 1400 1300 1200 de kalırım muhtemel şimdilik bir alışayım takılıyorum oyle

O sitelerdekiler cok uymayabiliyor ama sen daha iyi bilirsin hangi kalori miktarında vereceğini bakalım bende düşüreyim 800 e Ah ah niye ara verdim ki vermem lazım kalan kiloyu.

O sitelerdekiler cok uymayabiliyor ama sen daha iyi bilirsin hangi kalori miktarında vereceğini bakalım bende düşüreyim 800 e Ah ah niye ara verdim ki vermem lazım kalan kiloyu.
Ya zaten fazla gösteriyor benimde işime geliyor ben birde diyetkolikten falan da bakıyorum netten de bakıyorum aklıma yatmazsa bol keseden kalori ekliyorum ne olur ne olmaz sen nerden bakıyorsun peki

Bende çok seviyorum! Farklı bir dünya gibi. Seninlede kimbilir belki birgün birlikte gezeriz
Sarah Jio adında tatlımı tatlı bir yazar, çok pozitifti hep gülümsedi . Tekrar hayran kaldım! Çok sevildi biz tarafından

Cnm yardimci tutsan soyle yarim gunluk falan gunluk temizligiini 2 gunde bir yemegini falan yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…