Oh neguzel ne mutlu ugraslarbugün çok yorgunum malum Ptesi sendromu!
Ctesi çalıştım, sonra kitap fuarına gittim sevdiğim bir yazar vardı onun için saatlerce imza kuyruğunda bekledik askımla ( saolsun zaten onun itmesiyle oradaydık) yoksa bana kalsa gitmezdimama iyiki gitmişim o gün öyle bitti aksam pert bir şekilde evdeydik yazamadım.
Pazar kızkardeşimle evlenmek isteyen bir genc var ailesiyle geldiler tanıştıkhazırlıklar ikramlar sonrası sohbetler derken eve gece yarısı geldik. İşte böyle yorucu bir hsonu sonrası uğrayamadım...
Evet canım ben ondan daha heyecanlıyımOh neguzel ne mutlu ugraslar
Bayagi gec geliyomus istenİyiyim ben, senden naber Can'ım? Eşimi bekliyorum
Oyyy kuzum seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun. Sende rahat ol çok takma kafana , Süpermen miyiz biz yahuu ? Herşey olduğu kadarmerhaba arkadaşlar.. nasılsınız .. benim moralim çok bozuk yaaa.. yetşemiyorum hiç bir şeye.. yemekti çocuklardı ev işiydi derken bunaldım.. hiçbiri de tam olmuyor.. evişinden kastım ortalığı toparlama ksüpürmek.. silme falan yok çamaşırlarım birikiyor ütü dersen hiç elimi süremiyoruö yığıldı bir ton.. bu hafta eşimde hep geç geldi 11 12 de.. koskoca haftasonu duş bile alamadım düşünün yani.. oğlan 1 e başladı ödevleri var .. offff bayılıcam yaaa.. iş saatlerim de değişti süt izim bitti.. bir de gece yemek yapıcam ertesi güne ..
plan falan yapayım bari ne yapayım..
Bayagi gec geliyomus isten
Ben de bebegi salliyorum ayagimda onu uyutmakla ugrasiyEvet cnmm malesefuyusunda büyüsün minnak ...
Süpper!!!Bugünkü mnm
Kahvalti 1 brdk yarim yagli sut.tarcin.3 kasik tam tahilli gevrek
Ara 1 parmak kadar simit
Ogle yemegi yetistiremedim cok acikinca yine 3 ksk gvrk.yarim brdk yarim yagli sut tarcin
Ara 3 bebegimin cici bebesinden asirdim
Aksm 1 tabak kabuska cok az yagli az bulgurlu.ekmk yok bu yuzden.2 ksk yogurt
Su detox suyumla beraber 2 lt
Spor sabh 30 dk tempolu yuruyus
Ogle 30 dk orta tempo yuruyus
Ben de onu cok iyi anliyorum.onceden herseye yetismeye calisan biraz mukemmelliyetci kendini robot gibi hisseden ahsendim.2. Bebek de olunca hic biseye tam olarak yetisemedim ve bu beni cok huzursuz ediyodu.hem ben mutsuz oluyodum hem esimi mutsuz oluyodum sinirden ona catmaya baslamistim.bikac aydr biraz astim bu durumu.planli olmk cok ise yariyo.bi de arada temizlige gelen yardimcm isimi az da olsa kolaylastiriyo.ha bazen oyle oluyo ki bulasigimi 2 gun sonra yikadigim oluyo.hani kizlar veya ben rahatszsam falan ama napim.gecen gun esim yikanmis ama katlanmamis giysileri gorunce ins tavana degmez dedi gulustuk napim .Oyyy kuzum seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun. Sende rahat ol çok takma kafana , Süpermen miyiz biz yahuu ? Herşey olduğu kadar
Tesekkur ederim bugun diyetisyenimi gormk bana iyi geldiSüpper!!!
Tamam Can'ımAprilcim kizlari uyuttum esim de cok yorgunmus uzandi ben kacim 10 a kadar evi falan toplayayim.ogrencilerin yazililarini hazirlayayim gorusurz cnm
Ya Sarah jio mu gelmisBende çok seviyorum! Farklı bir dünya gibi. Seninlede kimbilir belki birgün birlikte gezeriz
Sarah Jio adında tatlımı tatlı bir yazar, çok pozitifti hep gülümsedi . Tekrar hayran kaldım! Çok sevildi biz tarafından
Eki Görüntüle 1683341
İyi düşünün valla bence de hayırlı olur inşallah kardeşin için bir ömür mutlu olur ne olursa olsundeadline cim , güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı diyelim, biraz düşüneceğiz kız evi naz evi :)))))))
Darısı başına kuzummm benim
Hadi bakalım inşallah senin diyetisyen baya motive edici birine benziyor iyiki gitmissinBen de bugun diyetisyenime gittim.bu hafta da detox yag yakici su verdi.haftaya pzt ye kadar 73 olcksin dedi.hadi ins
Ben çok yorgunum yapamam kiBende sporumu yaptım geldim
Ben çok yorgunum yapamam ki
Ayyydeadline demek tanıyorsun heeee Sarah'ı bende ilk böğürtlen kışıyla tanıdım cok sevdim. Mart menekşelerini aldım hemen sonrasında ama henüz okumadım.
Cteside Agapi ve Yeşil deniz kabuğu kitaplarını aldım en kısa zamanda onları bitirip eksik kalanlarını alacağım, sabırsızlanıyorum :)))))
Süte kakao koy veya tarçın koy iç cnmvalla ben programa uymaya çalışıyorum April hafta ici 5 gün spor cumartesi boş pazar Stretch gunu ama bugun bir cisim yedim ya yemeden daha çok işe yariycak canım çok tatlinistiyor ya napıcam regl olsam da kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?