Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oh neguzel ne mutlu ugraslar

deadline cim , güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı diyelim, biraz düşüneceğiz kız evi naz evi :)))))))

Darısı başına kuzummm benim

Oyyy kuzum seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun. Sende rahat ol çok takma kafana , Süpermen miyiz biz yahuu ? Herşey olduğu kadar

Bugünkü mnm
Kahvalti 1 brdk yarim yagli sut.tarcin.3 kasik tam tahilli gevrek
Ara 1 parmak kadar simit
Ogle yemegi yetistiremedim cok acikinca yine 3 ksk gvrk.yarim brdk yarim yagli sut tarcin
Ara 3 bebegimin cici bebesinden asirdim
Aksm 1 tabak kabuska cok az yagli az bulgurlu.ekmk yok bu yuzden.2 ksk yogurt
Su detox suyumla beraber 2 lt
Spor sabh 30 dk tempolu yuruyus
Ogle 30 dk orta tempo yuruyus

Süpper!!!

Oyyy kuzum seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun. Sende rahat ol çok takma kafana , Süpermen miyiz biz yahuu ? Herşey olduğu kadar
Ben de onu cok iyi anliyorum.onceden herseye yetismeye calisan biraz mukemmelliyetci kendini robot gibi hisseden ahsendim.2. Bebek de olunca hic biseye tam olarak yetisemedim ve bu beni cok huzursuz ediyodu.hem ben mutsuz oluyodum hem esimi mutsuz oluyodum sinirden ona catmaya baslamistim.bikac aydr biraz astim bu durumu.planli olmk cok ise yariyo.bi de arada temizlige gelen yardimcm isimi az da olsa kolaylastiriyo.ha bazen oyle oluyo ki bulasigimi 2 gun sonra yikadigim oluyo.hani kizlar veya ben rahatszsam falan ama napim.gecen gun esim yikanmis ama katlanmamis giysileri gorunce ins tavana degmez dedi gulustuk napim .

Aprilcim kizlari uyuttum esim de cok yorgunmus uzandi ben kacim 10 a kadar evi falan toplayayim.ogrencilerin yazililarini hazirlayayim gorusurz cnm

Ya Sarah jio mu gelmis bende yeni keşfettim onu geçen Mart menekselerini okumuştum şimdi de böğürtlen kişiyi okuyan yeni aldım çok güzel yazıyormuş yeni kesfettim ya hepsini okuyan kitaplarının keşke bende olsaydım
deadline cim , güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı diyelim, biraz düşüneceğiz kız evi naz evi :)))))))

Darısı başına kuzummm benim
İyi düşünün valla bence de hayırlı olur inşallah kardeşin için bir ömür mutlu olur ne olursa olsun amin diyim kendime de hayirlisi

Ben de bugun diyetisyenime gittim.bu hafta da detox yag yakici su verdi.haftaya pzt ye kadar 73 olcksin dedi.hadi ins
Hadi bakalım inşallah senin diyetisyen baya motive edici birine benziyor iyiki gitmissin

Ayyy deadline demek tanıyorsun heeee Sarah'ı bende ilk böğürtlen kışıyla tanıdım cok sevdim. Mart menekşelerini aldım hemen sonrasında ama henüz okumadım.
Cteside Agapi ve Yeşil deniz kabuğu kitaplarını aldım en kısa zamanda onları bitirip eksik kalanlarını alacağım, sabırsızlanıyorum :)))))

bana kitap de ya ben girsem fuara çıkamam ordan sabah erkenden gitsem aksama anca çıkabilirim o da orası kapaninca beni AVM de kaybeden arkadaşlarım kitapçıklar bulur genelde hatta hep dalga geçerler çok uzağa gidemeyecegini biliyorduk diye

valla ben programa uymaya çalışıyorum April hafta ici 5 gün spor cumartesi boş pazar Stretch gunu ama bugun bir cisim yedim ya yemeden daha çok işe yariycak canım çok tatlinistiyor ya napıcam regl olsam da kurtulsam
Süte kakao koy veya tarçın koy iç cnm bilirim bu zamanları tehlikeli günler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…