- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Adresin bellibana kitap de ya ben girsem fuara çıkamam ordan sabah erkenden gitsem aksama anca çıkabilirim o da orası kapaninca beni AVM de kaybeden arkadaşlarım kitapçıklar bulur genelde hatta hep dalga geçerler çok uzağa gidemeyecegini biliyorduk diye
Evet ya offSüte kakao koy veya tarçın koy iç cnmbilirim bu zamanları tehlikeli günler!!
merhaba arkadaşlar.. nasılsınız .. benim moralim çok bozuk yaaa.. yetşemiyorum hiç bir şeye.. yemekti çocuklardı ev işiydi derken bunaldım.. hiçbiri de tam olmuyor.. evişinden kastım ortalığı toparlama ksüpürmek.. silme falan yok çamaşırlarım birikiyor ütü dersen hiç elimi süremiyoruö yığıldı bir ton.. bu hafta eşimde hep geç geldi 11 12 de.. koskoca haftasonu duş bile alamadım düşünün yani.. oğlan 1 e başladı ödevleri var .. offff bayılıcam yaaa.. iş saatlerim de değişti süt izim bitti.. bir de gece yemek yapıcam ertesi güne ..
plan falan yapayım bari ne yapayım..
Otiiii ne yapmışsın yavriiiii ! Afiyet olsunBugünkü menümü düşüneyim
Kahvaltı 9
1 yaslanmış yumurta
2 parmak beyaz peynir
Salata
3 zeytin
Ara 11:30
Yarı sutlu turk kahvesi
2 hurma+ 10 fındık
Öğle 14
1 tbk sebzeli kıymalı bulgur pilavı
1 kase yogurt
5 kasik kuru fasulye
Ara
1 hazır tart(browni kadar olanlardan)
7-8 badem
Aksam (eşimle disaridaydim)
1 orta boy mocha
1 cikolatali muffin
Suyu bilmiyorum
Spor yapıcam yatmadan once
Bol su iç kuzum wc sorunun olmasınOo kimseler de yok. Ben kendi borumu ottureyim. Yarın oruc tutabilirim belki. Yani tutarım. Sahurumu sut ve nesfitle yaparım.
2 gun once 72.1 gördüm tartıda fakat 2 gundur 72.3-4 filanim. Düzenli tuvalet yok tabi ondan sanırım.
Bu muhabbet tuvalete geldiyse devam etmeyeyim artık
Oh ne güzel yopun ama keyifli bşr hafta sonu olmul.Eskiden bende çok kitap okurdum.Şimdi Doğan Cüceloğlunun Başarıya Götüren Aile kitabını aldım 50 sayfa okuyabildim.Allahım zamanımızı artır.Kardeşine mutluluklar diliyorum.April bir ara bebek düşünüyordun?bugün çok yorgunum malum Ptesi sendromu!
Ctesi çalıştım, sonra kitap fuarına gittim sevdiğim bir yazar vardı onun için saatlerce imza kuyruğunda bekledik askımla ( saolsun zaten onun itmesiyle oradaydık) yoksa bana kalsa gitmezdimama iyiki gitmişim o gün öyle bitti aksam pert bir şekilde evdeydik yazamadım.
Pazar kızkardeşimle evlenmek isteyen bir genc var ailesiyle geldiler tanıştıkhazırlıklar ikramlar sonrası sohbetler derken eve gece yarısı geldik. İşte böyle yorucu bir hsonu sonrası uğrayamadım...
Sen coştun maşallah.Ölçülerini alda kilo vermesen bile bu sporlarla kas yaparsın.Sonra benim bir ara üzüldüğüm gibi üzülme.Kas yapmışım kilo veremedim dşye üzülüyorum.Kızlar ben kalori sayıyorum bu aralar yedikleri engelleyemiyorum bari ne kadar yediğim bileyim dedim1500 kalori başlangıç sinir belirledim yanında da focus t 25 yapıyorum spor olarak ekran fotoyu atayım yediklerimi yarından itibaren atarım ya usevdim şimdi
)Eki Görüntüle 1683262
Bizimle paylaşır mısın? Bizim kızlar coltu haydi maşallah.Ben de bugun diyetisyenime gittim.bu hafta da detox yag yakici su verdi.haftaya pzt ye kadar 73 olcksin dedi.hadi ins
Böyle sporla birlikte devam edersen rahat 73 kg görürsün.Bugünkü mnm
Kahvalti 1 brdk yarim yagli sut.tarcin.3 kasik tam tahilli gevrek
Ara 1 parmak kadar simit
Ogle yemegi yetistiremedim cok acikinca yine 3 ksk gvrk.yarim brdk yarim yagli sut tarcin
Ara 3 bebegimin cici bebesinden asirdim
Aksm 1 tabak kabuska cok az yagli az bulgurlu.ekmk yok bu yuzden.2 ksk yogurt
Su detox suyumla beraber 2 lt
Spor sabh 30 dk tempolu yuruyus
Ogle 30 dk orta tempo yuruyus
Bak sen ilgini çektim demek.Beni izlemeye devam edin. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalılıyorum.Eskiden çalışıyordum uzun seneler oldu evdeyim.Bir şeyler yapmak beni mutlu ediyor.Bu sarada ben yokken kaynatmissiniz bayağı.
April merak ettik haftasonu ama iyi yolunda girmiş her sey
Deadline azmini tekrar alkışlıyorum
Maviask sen ve 'yok kalori' diyetin beni bunalıma sokuyor
Gulfuren ilgimi çekiyorsun beybi. Blog yazarlığı, annelik.. Bakalım bakalım taniycaz zamanla
İki gündür coştun sen. Ohhh ohhh liste coşmuş.Bugünkü menümü düşüneyim
Kahvaltı 9
1 yaslanmış yumurta
2 parmak beyaz peynir
Salata
3 zeytin
Ara 11:30
Yarı sutlu turk kahvesi
2 hurma+ 10 fındık
Öğle 14
1 tbk sebzeli kıymalı bulgur pilavı
1 kase yogurt
5 kasik kuru fasulye
Ara
1 hazır tart(browni kadar olanlardan)
7-8 badem
Aksam (eşimle disaridaydim)
1 orta boy mocha
1 cikolatali muffin
Suyu bilmiyorum
Spor yapıcam yatmadan once
İki gün bende oldum ama incşr,kayısı sağ olsun.Şu sıra suyu az içiyorum.3 litre içiyordum 1.5 litreye düştü.Oo kimseler de yok. Ben kendi borumu ottureyim. Yarın oruc tutabilirim belki. Yani tutarım. Sahurumu sut ve nesfitle yaparım.
2 gun once 72.1 gördüm tartıda fakat 2 gundur 72.3-4 filanim. Düzenli tuvalet yok tabi ondan sanırım.
Bu muhabbet tuvalete geldiyse devam etmeyeyim artık
Otiiii ne yapmışsın yavriiiii ! Afiyet olsun
Oh ne güzel yopun ama keyifli bşr hafta sonu olmul.Eskiden bende çok kitap okurdum.Şimdi Doğan Cüceloğlunun Başarıya Götüren Aile kitabını aldım 50 sayfa okuyabildim.Allahım zamanımızı artır.Kardeşine mutluluklar diliyorum.April bir ara bebek düşünüyordun?
Sen coştun maşallah.Ölçülerini alda kilo vermesen bile bu sporlarla kas yaparsın.Sonra benim bir ara üzüldüğüm gibi üzülme.Kas yapmışım kilo veremedim dşye üzülüyorum.
Bizimle paylaşır mısın? Bizim kızlar coltu haydi maşallah.
Böyle sporla birlikte devam edersen rahat 73 kg görürsün.
Bak sen ilgini çektim demek.Beni izlemeye devam edin. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalılıyorum.Eskiden çalışıyordum uzun seneler oldu evdeyim.Bir şeyler yapmak beni mutlu ediyor.
İki gündür coştun sen. Ohhh ohhh liste coşmuş.
İki gün bende oldum ama incşr,kayısı sağ olsun.Şu sıra suyu az içiyorum.3 litre içiyordum 1.5 litreye düştü.
Merhaba güzellik, Allah kabul etsin. İftarda amann dikkat saldırma herşeye! İstersen gayet de sağlıklı beslenebilirsin yavruu .Hellooo hellooooo
Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?