Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Adresin belli
Bende çıkmak hiç istemedim çok güzellerdi

Allah kolaylık versin canım ya. Biz zor yetiştiriyoruz evet. Bir de çalışınca her sey daha zor tabi. Ben de istiyorum mesela her sey yerli yerinde ve zamanında olsun ama hic olamıyor.

Senin son derece planlı olman lazım yetişebilmek icin. Yazılı bir planın olsun. Haftasonu yemeğini hazirlayabilirsin. Aralara anlık yapilabilen pratik seyler eklersin. Akşamları herkes uyuyunca baxi islerini yaparsan cok karışmazsin. En bereketli is gece oluyor valla. Utu ise ennn can sıkıcı olanı. Haftada bir sadece utu icin bile yardım alsan rahatlatır seni. Camasir Yikama gunün belli olur ona göre.

Bı de bazı islerini birleştirmeye çalış. Mesela cocuklar yıkanacaksa aynı gun herkes banyosunu yapsın en son sen yıkanır banyonun temizliğini halledersin.

Nacizane önerilerim bunlar canım. Zor ama cok da kasma yahuuu

Bu sarada ben yokken kaynatmissiniz bayağı.

April merak ettik haftasonu ama iyi yolunda girmiş her sey

Deadline azmini tekrar alkışlıyorum

Maviask sen ve 'yok kalori' diyetin beni bunalıma sokuyor

Gulfuren ilgimi çekiyorsun beybi. Blog yazarlığı, annelik.. Bakalım bakalım taniycaz zamanla

Bugünkü menümü düşüneyim

Kahvaltı 9
1 yaslanmış yumurta
2 parmak beyaz peynir
Salata
3 zeytin

Ara 11:30
Yarı sutlu turk kahvesi
2 hurma+ 10 fındık

Öğle 14
1 tbk sebzeli kıymalı bulgur pilavı
1 kase yogurt
5 kasik kuru fasulye

Ara
1 hazır tart(browni kadar olanlardan)
7-8 badem

Aksam (eşimle disaridaydim)
1 orta boy mocha
1 cikolatali muffin

Suyu bilmiyorum
Spor yapıcam yatmadan once

Oo kimseler de yok. Ben kendi borumu ottureyim. Yarın oruc tutabilirim belki. Yani tutarım. Sahurumu sut ve nesfitle yaparım.

2 gun once 72.1 gördüm tartıda fakat 2 gundur 72.3-4 filanim. Düzenli tuvalet yok tabi ondan sanırım.

Bu muhabbet tuvalete geldiyse devam etmeyeyim artık

Otiiii ne yapmışsın yavriiiii ! Afiyet olsun

Bol su iç kuzum wc sorunun olmasın

Oh ne güzel yopun ama keyifli bşr hafta sonu olmul.Eskiden bende çok kitap okurdum.Şimdi Doğan Cüceloğlunun Başarıya Götüren Aile kitabını aldım 50 sayfa okuyabildim.Allahım zamanımızı artır.Kardeşine mutluluklar diliyorum.April bir ara bebek düşünüyordun?

Sen coştun maşallah.Ölçülerini alda kilo vermesen bile bu sporlarla kas yaparsın.Sonra benim bir ara üzüldüğüm gibi üzülme.Kas yapmışım kilo veremedim dşye üzülüyorum.

Ben de bugun diyetisyenime gittim.bu hafta da detox yag yakici su verdi.haftaya pzt ye kadar 73 olcksin dedi.hadi ins
Bizimle paylaşır mısın? Bizim kızlar coltu haydi maşallah.

Böyle sporla birlikte devam edersen rahat 73 kg görürsün.

Bak sen ilgini çektim demek.Beni izlemeye devam edin. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalılıyorum.Eskiden çalışıyordum uzun seneler oldu evdeyim.Bir şeyler yapmak beni mutlu ediyor.

İki gündür coştun sen. Ohhh ohhh liste coşmuş.

İki gün bende oldum ama incşr,kayısı sağ olsun.Şu sıra suyu az içiyorum.3 litre içiyordum 1.5 litreye düştü.

Sabah 9.30
1 fşncan sütlü neskahve

Öğle 11.30
1 haşhaşlı çörek
Elimin yarısı kadar peynir
Domates
Salatalık
Çay

Ara 15.00
1 türk kahvesi
1 incir

Ara 16.30
1 Haşhaşlı çörek
Az peynir
1 bardak çay

Akşam 19.30
1.5 kepçe çorba
4 kaşık karnıbahar salatası
3 kaşık yoğurt

1.5 litre su,bitki çayı
Misafirim vardı bütün gün koştum durdum.

Otiiii ne yapmışsın yavriiiii ! Afiyet olsun

Sorma! Ama teslim olmadım. Modumdayim!

İzliyoruz izliyoruz. Ne is yapıyordun?

arkadaşlar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederimm.. tek tek alıntılamıştım ama kabul etmiyor sistem.. sanırım iş bilgisayarımdan kaynaklı..
dediklerinizi düşündüm kendim de ayrıca düşündüm.. aprilin dediği gibi süpermen değilim olduğu kadar olacak ..
aslında düzenli bir yardımcım olsa süper olur.. eşim hiiiç istemiyor temizliğie birinin gelmesini ama ona sormayacağım bile bu sefer.. 2 haftada 1 gelse bana yeter..
bir de günlük plan yapıcam hergün hangi işe ne kadar ayırayım diye..
işler falan hiç önemli değil aslında benim için.. oğlum 1 e başladı ona büyük vakit ayırmam lazım , ee kız da akşama kadar özlüyor yavrum eve geldikten sonra hep koynumda eli mememde ..

inşallah zamanla alışırız bu düzene de ..

selam kızlar
bende gıremedım hıc yogunluktan
dıyet menume son gaz devam ama spor yapamıyom ben
jıllıan yap mutlaka dedı bı gun 15 dk yaptım ben pert heryerım agrıdı
benım menu hergun aynı aslında sadece meyveler degısıyor
kahvaltı 8,30
1 kıvı
1 domates
2 lıght ucgen
1 kırmızı bıber
2 yumurta (1 sarı 2 beyaz)
3 zeytin
2 tuzsuz etımek
ara 10,00
1 kahve turk

Hellooo hellooooo

Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah
Merhaba güzellik, Allah kabul etsin. İftarda amann dikkat saldırma herşeye! İstersen gayet de sağlıklı beslenebilirsin yavruu .
Kaç gün tutacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…