Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim eşimde istemiyor ama mecbursak yapacak bisey yok. Sırf eve almayayım diye kendisi büyük temizliklerimde yardım ediyor!

Tatlım aynen dediğin gibi, çok güzel planlamışsın uygula bakalım biraz rahat nefes alırsın umarım

Sen sadece çocuklarla ilgilen yine dediğim gibi bırak iş kalsın onlar daha önemli...

Herkese merhaba.

Sorma! Ama teslim olmadım. Modumdayim!

İzliyoruz izliyoruz. Ne is yapıyordun?
Muhasebe işinde çalışıyordum.

Günaydın kuşlar, gününüz çok mis geçsinn İnşaAllah
Hepimizin inşallah.

günaydın minnoşlarımmmm
Merhaba canım.

İnan çocuklar çok çabuk büyüyor.Zaten çalışıyorsun, kalan zamanını onlarla geçer.Ev işi hiç bitmiyor zaten.Bir kadın tut iki hafta da bir sana yeter.Eşinde kusura bakmadın ,kadın istemiyorsa işleri o yapsın o zaman.Büyük oğlumda o hatayı yaptım bak oğlum on dört yaşına geldi.İş sonra önce onlarla ilgileniyorum.

On dakika şle başla , ertesi gün on beş dakika böyle artırark devam et.Sonra kolay yapmaya başlarsın.İstersrn beş dakika ile başla bir kereden yüklenme kendine.

Hellooo hellooooo

Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah
Allah kabul etsin.Bizede dua et.Tüm sınava girecek çocuklar ve gençler için v er benim oğlum Furkan için de dua eder misin,?

ay dead'im benim böyle canım dönem dönem bazı seyleri cekti ama bir türlü fırsat bulup yapamadım. bu köfteyi de bilirim yaparım da ama ya dısarıdaydım misafirlikte ya misafirim vardı ya yemek vardı bir türlü su vakit oldu. yemekler bitsin de yapacagım

canım ya gruptakiler kacamak yapmadıkca pek cekmiyor ama dead'in konusu fotograflı fotograflı pek hostu valla

Gribi atlatmaya çalışıyorum.Onun haricinde iyiyim? Sen nasılsın? Maşallah iyi gidiyorsun. Sen tek mi kalıyorsun?

geçmiş olsun umarım atlatmıssındır simdiye ?

ay tehlike canları!! dead'im dayan diren, yeme cok iyi gidiyorsun masallah. börek cörek fln cok yeme /yemeklerden az az yersin sorun olmaz

Bikacgundur motivasyonum cok dusuktu.bu nedenle cok fazla giris yapamadim.size de negatif enerjimi vermk istemedim.

hoşgeldin tekrar hedef kilon nedir acep ? benim hedefim 57ydi de

su candır içmek lazım calısırken unutuyor bazen insan, bu arada pilatesi nettn mi yapıyorsun ? aslında kalori hesabı güzel ama neyden ne kadar kalori aldıgında önemli.

Kızlar cok pardon, gelemedim haftasonu sonra anlatırım. Nasılsınız nabersiniz?

april iyiyim sahsen ben sen naıslsın ? :)

ispanyool arkadaslar demişler denilecekleri, sen de kararını vermişsin gibi ama ben de bir kaç sey yazayım istedim. coluk cocuk yok bende ama calısınca insan arada bir senin gibi yetişemiyorum diye krize giriyor. eğer esin temizliğe birinin gelmesini istemiyorsa ütüleri kuru temizlemeye verebilirsin. parca bası cok uygun fiyata geliyor. en azından birikince vs. ya da haftada bir yardımcı alıp ona ütületirsin evi temizler oh mis valla. ayrıca herseye yetişmek diye bir sey yok. ben daha herseye yetişebilene denk gelmedim. mümkün değil.oglanın ödevleri için üniversite okuyan bir abla /abi tutabilirsiniz. işten gelince ödev için enerji harcamak mesele. ayrıca ilkokul1 de ne ödevi ya! ödevlere karsıyım. ve yemek için söyle önerilerim var. mercimek corbasını fln ben düdüklüye atıyorum ama soganı patatesi kabagı brokoliyi vs bütün atıyorum suyunu ekleyip kapatıyorum. cokca yapıyorum. cektiriyorum ve bir kısmını buzluga atıyorum. ıspanagı fln kavurup buzluga atmıslıgım var. cok işe yarıyor. yani 2-3 saat hç.sonu mutfaga ayırıp buzlugu doldurabilirsin ya da kolay yapılacak yemekler listesi yap. insanın aklına gelmiyor o anda cünkü. nohut vs de oldukca kolay sogan slaca nohut hop yemek :) salatadan vazgecemem diyorsan ben dograyıp buzdolabı posetine koyup atıyorum bir süre gidiyor. cıkarıp yag tuz eminim bunları biliyorsundur ama insanın o an aklına gelmiyor. herseye yetişmeye calısma ve esinden yardım iste

ay ay süper kitap fuarı istanbulda en cok özlediğim seylerin basında gel,yor! kızkardesin için de simdiden mutluluklar Allah pişman etmesin huzurlu mutlu etsin.

focus t 25 nedir ya. googlayamadım

hmm bu yazarı ilk kez duydum hangi kitaplarını tavsiye ediyorsun april?

ben internetten alıyorum daha hesaplı oluyor :)

mesajınla alakasız olarak ne üzerine yazıyorsun ? blogunun adresi özel değilse alabilir miyiz? ben blog okumaya bayılırım. hos sosyal medya blogları da sarstı pek düzenli yazan kalmadı.

Hellooo hellooooo

Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah

kocaman bir kase corba iç önden ekmeksiz. sonra kalkıp namaz kıl aclık hissin azalmıs olur ve sonrasında yemegini daha ölcülü yiyebilirsin. Allah kabul etsin. cok özendim

Merhaba güzellik, Allah kabul etsin. İftarda amann dikkat saldırma herşeye! İstersen gayet de sağlıklı beslenebilirsin yavruu .
Kaç gün tutacaksın?

Sagol canım. Valla benim dogum ve emzirme dönemlerimden kalan borçlarım var. Bugünden sonra 1 ay kalıyor. Ara ara tutup bitiricem inşallah

Ederim canım ne demek

Oyle yapmayı planliyorum canım. Bakalım sen tutabilecek mısın gelecek Ramazan'da :)

Valla calisan anneler icin ayrı bir dondurucu şart bence. Bizim kvnin ani ve cok misafiri olur. Kocaman bı dondurucumuz var tepesine kadar dolu olur her zaman.Boş günlerimizde hazırlar koyarız icine. Börekler, pişmiş yemekler, kofteler, kavrulmuş sebzeler filan. Birinin gelecegini duyunca hop çıkar tencereyle birlikte at ocağa. Çalışanlar da mesela buyuk tencere nohut yaptı. Bölersin 2 tencereye. Birini yer digerini saklarsın.

dagatesi blog daha açmadım.Arkadaşımın oğlu açacak.Sitelere yazıyordum ama bıraktım.Bir tane örnek olsun.
http://www.dilekevim.com/tas-desenli-mutfak-dekorasyonu/

cok güzel. acınca haberdar et mutlaka

benim de bu yaz ameliyattan kalma borclarım vardı. tutuyordum ama tabi malum sebepten kaldı yarım. mayısta dogum inşallah tutabilirsem tutmayı düşünüyorum. bizim arkadaslardan tutan oldu. doktorları 2-3 gün dene sütün azalmazsa tutabilirsin demiş. tabi o zamanki enerjim halim olur mu onu da bilmiyorum. cok borc tutması zor sonra ondan tuttugum kardır diyorum. hele su günler tam tutmalık

dagatesim hoşgeldin annemler sürprizyaptı erken geldi çok mutluyum az az yerim yemeklerden oh mis ev yemekleri ay bende oruç tutcam 1 ay borcum var düşün hiç tıtamadım ya hastalıktan bu sene bari kışın tutayım dedim haftada 3 gün falan tutsam arada 1 hafta sürekli bir sonraki ramazana biter

deadline sen benim yediğim gibi yesen kilo verirdin ama bende tık yokk.
inşallah olacak canım ya pes etmek yok

bence güzel olmuş canım
Sorma! Ama teslim olmadım. Modumdayim!

İzliyoruz izliyoruz. Ne is yapıyordun?
süpersin oti varya motivasyon kaynağımsın

Hellooo hellooooo

bende oruç tutcam ya 1 ay borcum var bu ramazan 1 ay hiç tutamadım hastaydım ya

Dün menü
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık bal

Öğle
1 kase tarhana çorba
1/2 porsiyon kuru fasulye
1 kase yoğurt

Ara
2 lokum

Akşam
1 çiğ börek
Çekirdek

2,5 litre su - spor yok.

Şu akşamki yemek fazladan maalesef Tutamadım kendimi yedim normalde yememem gerekiyordu. Neyseki evdeki mantıya hayır dedim. Toplamda 1100 kalori gibi bişey tuttu.

tatlım güzel menün, artık bugünün menüsünü yazıyoruz haberin olsun kuşum

bence iyi olmuş iyi durdurmuşsun
Slm kızlar napıyorsunuz bakim?
iyiyim canım oturuyorum ben sen nasılsın

dagatesi iyiyim ben çok Şükür , sen nasılsın kuzummm?

Güzel dileklerin için çok tŞk ederim, hayırlısı olur İnşaAllah...

Ahhh sevilmez mi o fuarlar ? Süperdi. Sarah aşk romanları yazıyor Can'ım , ben sadece böğürtlen kışını okudum amaaa bayıldım. Gayet sade anlatımıyla hiç sıkılmadan bitirdim kitabı, suanda elimde 3 tane daha kitabı var bitirdikçe yorumlarım sana kuzum

tatlım güzel menün, artık bugünün menüsünü yazıyoruz haberin olsun kuşum

Aaa süper olmuş bugünkü menüyü yazayım hemen :) Unutuyordum dünkü menü olunca hatırlamak için diyetarkadasim sitesine baktım.

bence iyi olmuş iyi durdurmuşsun
iyiyim canım oturuyorum ben sen nasılsın

Evet, ancak durdurdum kalori çok gitti ama maalesef

Bugün menü
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir

Öğle
1 parça tavuk pirzola ızgara
1 kase yayla çorba
2 dilim şöbiyet
1 kase yoğurt

Akşam
1/2 lahmacun
Biscolata bisküvi 8 9 adet minik
1 mandalina

2 litre su - spor yok
Regl olunca canım şekerli şeyler istiyor fazlasıyla ancak tutuyorum kendimi Toplamda 900 kalori oldu.

Görüntüde diyetlik bir menü değil ama kaloride cok iyi menü , evet birazcık bozmuşsun hadi haaa gayret mezun edeceğiz seni :)))))

Görüntüde diyetlik bir menü değil ama kaloride cok iyi menü , evet birazcık bozmuşsun hadi haaa gayret mezun edeceğiz seni :)))))

Maalesef hic iyi bir menü değil cozutmuştum iyice menülerimi düzeltmeye çalışıyorum düne göre gene 200 kalori düşük aşama aşama düşüreceğim bir de içeriğini düzeltmem lazım protein vitamin ağırlıklı :) Mezun olmak istiyorum cidden bir an önce

Olacaksın Can'ım sende o azmi çok gördüm ben evet Zaman'la düzelecektir menülerin....

Bende şimdi oturdum işgüç sonrası, tel elde takılıyorum. Gündüzleri giremiyorum ya akşamları merakla açıyorum hemen kk 'yı:))))))
bende aynıyım ya annemler geldi birde çok mutluyum

ya benim menü de aynı sen söbiyet yemişsin ben kahvaltıda revanı yedim iyi mi dün akşam çok canım çekmişti kahvaltıda yedim bende bende ayrıca reglim aynı durumdayız

Senden iyisi yok suanda annekuzusu

Hop kendine yandaş arama ! Durumları düzeltin bahane yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…