- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Benim eşimde istemiyor ama mecbursak yapacak bisey yok. Sırf eve almayayım diye kendisi büyük temizliklerimde yardım ediyor!arkadaşlar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederimm.. tek tek alıntılamıştım ama kabul etmiyor sistem.. sanırım iş bilgisayarımdan kaynaklı..
dediklerinizi düşündüm kendim de ayrıca düşündüm.. aprilin dediği gibi süpermen değilim olduğu kadar olacak ..
aslında düzenli bir yardımcım olsa süper olur.. eşim hiiiç istemiyor temizliğie birinin gelmesini ama ona sormayacağım bile bu sefer.. 2 haftada 1 gelse bana yeter..
bir de günlük plan yapıcam hergün hangi işe ne kadar ayırayım diye..
işler falan hiç önemli değil aslında benim için.. oğlum 1 e başladı ona büyük vakit ayırmam lazım , ee kız da akşama kadar özlüyor yavrum eve geldikten sonra hep koynumda eli mememde ..
inşallah zamanla alışırız bu düzene de ..
Muhasebe işinde çalışıyordum.Sorma! Ama teslim olmadım. Modumdayim!
İzliyoruz izliyoruz. Ne is yapıyordun?
Hepimizin inşallah.Günaydın kuşlar, gününüz çok mis geçsinn İnşaAllah
Merhaba canım.günaydın minnoşlarımmmm
İnan çocuklar çok çabuk büyüyor.Zaten çalışıyorsun, kalan zamanını onlarla geçer.Ev işi hiç bitmiyor zaten.Bir kadın tut iki hafta da bir sana yeter.Eşinde kusura bakmadın ,kadın istemiyorsa işleri o yapsın o zaman.Büyük oğlumda o hatayı yaptım bak oğlum on dört yaşına geldi.İş sonra önce onlarla ilgileniyorum.arkadaşlar destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederimm.. tek tek alıntılamıştım ama kabul etmiyor sistem.. sanırım iş bilgisayarımdan kaynaklı..
dediklerinizi düşündüm kendim de ayrıca düşündüm.. aprilin dediği gibi süpermen değilim olduğu kadar olacak ..
aslında düzenli bir yardımcım olsa süper olur.. eşim hiiiç istemiyor temizliğie birinin gelmesini ama ona sormayacağım bile bu sefer.. 2 haftada 1 gelse bana yeter..
bir de günlük plan yapıcam hergün hangi işe ne kadar ayırayım diye..
işler falan hiç önemli değil aslında benim için.. oğlum 1 e başladı ona büyük vakit ayırmam lazım , ee kız da akşama kadar özlüyor yavrum eve geldikten sonra hep koynumda eli mememde ..
inşallah zamanla alışırız bu düzene de ..
On dakika şle başla , ertesi gün on beş dakika böyle artırark devam et.Sonra kolay yapmaya başlarsın.İstersrn beş dakika ile başla bir kereden yüklenme kendine.selam kızlar
bende gıremedım hıc yogunluktan
dıyet menume son gaz devam ama spor yapamıyom ben
jıllıan yap mutlaka dedı bı gun 15 dk yaptım ben pert heryerım agrıdı
benım menu hergun aynı aslında sadece meyveler degısıyor
kahvaltı 8,30
1 kıvı
1 domates
2 lıght ucgen
1 kırmızı bıber
2 yumurta (1 sarı 2 beyaz)
3 zeytin
2 tuzsuz etımek
ara 10,00
1 kahve turk
Allah kabul etsin.Bizede dua et.Tüm sınava girecek çocuklar ve gençler için v er benim oğlum Furkan için de dua eder misin,?Hellooo hellooooo
Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah
dagatesi köftemi canın çekmiş ya çok üzüldüm ama ya girme birdaha o bölüme sen zaten hamileler görecek canıçekecek diye üzülüyorum azıcık yapta ye bari malzemeleri azaltda zor değil zaten yakın olsak koşa koşa gelip yapardım ya
Ev mis gibi olmuştur. Ben de temizlik yaptım, yemek yaptım. Oğlum sınava girecek öğretmeni geldi.Özel yemek yaptım.Sofrayı kaldır, mutfağı topla şimdi oturdum.Daha çamaşırlar asılacak.
Sen baya diyet, spor düzenini oturttun. Kutlarım canım.
Ayyy şimdi canın her şeyi çeker dagatesi. Bakma sen buralara, kıyamam.
Gribi atlatmaya çalışıyorum.Onun haricinde iyiyim? Sen nasılsın? Maşallah iyi gidiyorsun. Sen tek mi kalıyorsun?
evet canım tek kalıyorum ama haftaya annemler gelecek bana onlar gelince evde yemekler uçuşuyor ya annem açlıktan ölüyormuşum gibi davranıyor1 hafta falan kalacaklar onu atlatırsam bir sıkıntı yok spor programına başladım ya ona uymaya çalışıyorum ama arada kayıyor işte yorulursam falan ama mümkün olduğunca yapıyorum
Bikacgundur motivasyonum cok dusuktu.bu nedenle cok fazla giris yapamadim.size de negatif enerjimi vermk istemedim.
Kizlar selamm :) Ya is guc firsat bulup diyete odaklanamayinca buraya giremedim yarindan itibaren diyetime devam artik su son noktayi koyayimSu sn reglim bitmek uzere baslayip kalanlari da vereyim. Gruba girmekicin once bir 57.8 sınırına donmem lazim Sizler napiyorsunuz nasil gidiyor?
kızlar bugün 45 dk pilates yaptım ayrıca bu aralar kalori takibini denemeye karar verdim günlük hedefim 1400 kalori
bugün 1300 kaloriye yaklaştım ve günü kapattımama su içemedim çok of ya 1 lt anca oldu su içemiyorum bu aralar 1.5 yapsam bari
Kızlar cok pardon, gelemedim haftasonu sonra anlatırım. Nasılsınız nabersiniz?
merhaba arkadaşlar.. nasılsınız .. benim moralim çok bozuk yaaa.. yetşemiyorum hiç bir şeye.. yemekti çocuklardı ev işiydi derken bunaldım.. hiçbiri de tam olmuyor.. evişinden kastım ortalığı toparlama ksüpürmek.. silme falan yok çamaşırlarım birikiyor ütü dersen hiç elimi süremiyoruö yığıldı bir ton.. bu hafta eşimde hep geç geldi 11 12 de.. koskoca haftasonu duş bile alamadım düşünün yani.. oğlan 1 e başladı ödevleri var .. offff bayılıcam yaaa.. iş saatlerim de değişti süt izim bitti.. bir de gece yemek yapıcam ertesi güne ..
plan falan yapayım bari ne yapayım..
bugün çok yorgunum malum Ptesi sendromu!
Ctesi çalıştım, sonra kitap fuarına gittim sevdiğim bir yazar vardı onun için saatlerce imza kuyruğunda bekledik askımla ( saolsun zaten onun itmesiyle oradaydık) yoksa bana kalsa gitmezdimama iyiki gitmişim o gün öyle bitti aksam pert bir şekilde evdeydik yazamadım.
Pazar kızkardeşimle evlenmek isteyen bir genc var ailesiyle geldiler tanıştıkhazırlıklar ikramlar sonrası sohbetler derken eve gece yarısı geldik. İşte böyle yorucu bir hsonu sonrası uğrayamadım...
Kızlar ben kalori sayıyorum bu aralar yedikleri engelleyemiyorum bari ne kadar yediğim bileyim dedim1500 kalori başlangıç sinir belirledim yanında da focus t 25 yapıyorum spor olarak ekran fotoyu atayım yediklerimi yarından itibaren atarım ya usevdim şimdi
)Eki Görüntüle 1683262
Ayyydeadline demek tanıyorsun heeee Sarah'ı bende ilk böğürtlen kışıyla tanıdım cok sevdim. Mart menekşelerini aldım hemen sonrasında ama henüz okumadım.
Cteside Agapi ve Yeşil deniz kabuğu kitaplarını aldım en kısa zamanda onları bitirip eksik kalanlarını alacağım, sabırsızlanıyorum :)))))
bana kitap de ya ben girsem fuara çıkamam ordan sabah erkenden gitsem aksama anca çıkabilirim o da orası kapaninca beni AVM de kaybeden arkadaşlarım kitapçıklar bulur genelde hatta hep dalga geçerler çok uzağa gidemeyecegini biliyorduk diye
Sabah 9.30
1 fşncan sütlü neskahve
Öğle 11.30
1 haşhaşlı çörek
Elimin yarısı kadar peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara 15.00
1 türk kahvesi
1 incir
Ara 16.30
1 Haşhaşlı çörek
Az peynir
1 bardak çay
Akşam 19.30
1.5 kepçe çorba
4 kaşık karnıbahar salatası
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su,bitki çayı
Misafirim vardı bütün gün koştum durdum.
Hellooo hellooooo
Dün aksam spor yapamadım kizlar. Bugün oruçluyum. Sahur iyiydi de İftarda sacmalamam inşallah
Merhaba güzellik, Allah kabul etsin. İftarda amann dikkat saldırma herşeye! İstersen gayet de sağlıklı beslenebilirsin yavruu .
Kaç gün tutacaksın?
Herkese merhaba.
Muhasebe işinde çalışıyordum.
Hepimizin inşallah.
Merhaba canım.
İnan çocuklar çok çabuk büyüyor.Zaten çalışıyorsun, kalan zamanını onlarla geçer.Ev işi hiç bitmiyor zaten.Bir kadın tut iki hafta da bir sana yeter.Eşinde kusura bakmadın ,kadın istemiyorsa işleri o yapsın o zaman.Büyük oğlumda o hatayı yaptım bak oğlum on dört yaşına geldi.İş sonra önce onlarla ilgileniyorum.
On dakika şle başla , ertesi gün on beş dakika böyle artırark devam et.Sonra kolay yapmaya başlarsın.İstersrn beş dakika ile başla bir kereden yüklenme kendine.
Allah kabul etsin.Bizede dua et.Tüm sınava girecek çocuklar ve gençler için v er benim oğlum Furkan için de dua eder misin,?
Oyle yapmayı planliyorum canım. Bakalım sen tutabilecek mısın gelecek Ramazan'da :)ay dead'im benim böyle canım dönem dönem bazı seyleri cekti ama bir türlü fırsat bulup yapamadım. bu köfteyi de bilirim yaparım da ama ya dısarıdaydım misafirlikte ya misafirim vardı ya yemek vardı bir türlü su vakit oldu. yemekler bitsin de yapacagım
canım ya gruptakiler kacamak yapmadıkca pek cekmiyor ama dead'in konusu fotograflı fotograflı pek hostu valla
geçmiş olsun umarım atlatmıssındır simdiye ?
ay tehlike canları!! dead'im dayan diren, yemecok iyi gidiyorsun masallah. börek cörek fln cok yeme /yemeklerden az az yersin sorun olmaz
hoşgeldin tekrarhedef kilon nedir acep ? benim hedefim 57ydi de
su candır içmek lazımcalısırken unutuyor bazen insan, bu arada pilatesi nettn mi yapıyorsun ? aslında kalori hesabı güzel ama neyden ne kadar kalori aldıgında önemli.
april iyiyim sahsen ben sen naıslsın ? :)
ispanyool arkadaslar demişler denilecekleri, sen de kararını vermişsin gibi ama ben de bir kaç sey yazayım istedim. coluk cocuk yok bende ama calısınca insan arada bir senin gibi yetişemiyorum diye krize giriyor. eğer esin temizliğe birinin gelmesini istemiyorsa ütüleri kuru temizlemeye verebilirsin. parca bası cok uygun fiyata geliyor. en azından birikince vs. ya da haftada bir yardımcı alıp ona ütületirsin evi temizler oh mis valla. ayrıca herseye yetişmek diye bir sey yok. ben daha herseye yetişebilene denk gelmedim. mümkün değil.oglanın ödevleri için üniversite okuyan bir abla /abi tutabilirsiniz. işten gelince ödev için enerji harcamak mesele. ayrıca ilkokul1 de ne ödevi ya! ödevlere karsıyım. ve yemek için söyle önerilerim var. mercimek corbasını fln ben düdüklüye atıyorum ama soganı patatesi kabagı brokoliyi vs bütün atıyorum suyunu ekleyip kapatıyorum. cokca yapıyorum. cektiriyorum ve bir kısmını buzluga atıyorum. ıspanagı fln kavurup buzluga atmıslıgım var. cok işe yarıyor. yani 2-3 saat hç.sonu mutfaga ayırıp buzlugu doldurabilirsin ya da kolay yapılacak yemekler listesi yap. insanın aklına gelmiyor o anda cünkü. nohut vs de oldukca kolay sogan slaca nohut hop yemek :) salatadan vazgecemem diyorsan ben dograyıp buzdolabı posetine koyup atıyorum bir süre gidiyor. cıkarıp yag tuzeminim bunları biliyorsundur ama insanın o an aklına gelmiyor. herseye yetişmeye calısma ve esinden yardım iste
ay ay süper kitap fuarı istanbulda en cok özlediğim seylerin basında gel,yor! kızkardesin için de simdiden mutluluklar Allah pişman etmesin huzurlu mutlu etsin.
focus t 25 nedir ya. googlayamadım
hmm bu yazarı ilk kez duydum hangi kitaplarını tavsiye ediyorsun april?
ben internetten alıyorum daha hesaplı oluyor :)
mesajınla alakasız olarak ne üzerine yazıyorsun ? blogunun adresi özel değilse alabilir miyiz? ben blog okumaya bayılırım. hos sosyal medya blogları da sarstı pek düzenli yazan kalmadı.
kocaman bir kase corba iç önden ekmeksiz. sonra kalkıp namaz kılaclık hissin azalmıs olur ve sonrasında yemegini daha ölcülü yiyebilirsin. Allah kabul etsin. cok özendim
dagatesi blog daha açmadım.Arkadaşımın oğlu açacak.Sitelere yazıyordum ama bıraktım.Bir tane örnek olsun.
http://www.dilekevim.com/tas-desenli-mutfak-dekorasyonu/
Sagol canım. Valla benim dogum ve emzirme dönemlerimden kalan borçlarım var. Bugünden sonra 1 ay kalıyor. Ara ara tutup bitiricem inşallah
Ederim canım ne demek
Oyle yapmayı planliyorum canım. Bakalım sen tutabilecek mısın gelecek Ramazan'da :)
Valla calisan anneler icin ayrı bir dondurucu şart bence. Bizim kvnin ani ve cok misafiri olur. Kocaman bı dondurucumuz var tepesine kadar dolu olur her zaman.Boş günlerimizde hazırlar koyarız icine. Börekler, pişmiş yemekler, kofteler, kavrulmuş sebzeler filan. Birinin gelecegini duyunca hop çıkar tencereyle birlikte at ocağa. Çalışanlar da mesela buyuk tencere nohut yaptı. Bölersin 2 tencereye. Birini yer digerini saklarsın.
dagatesim hoşgeldin annemler sürprizyaptı erken geldi çok mutluyumcok güzel. acınca haberdar et mutlaka
benim de bu yaz ameliyattan kalma borclarım vardı. tutuyordum ama tabi malum sebepten kaldı yarım. mayısta dogum inşallah tutabilirsem tutmayı düşünüyorum. bizim arkadaslardan tutan oldu. doktorları 2-3 gün dene sütün azalmazsa tutabilirsin demiş. tabi o zamanki enerjim halim olur mu onu da bilmiyorum. cok borc tutması zor sonra ondan tuttugum kardır diyorum. hele su günler tam tutmalık
inşallah olacak canım ya pes etmek yok
bence güzel olmuş canımSabah 9.30
1 fşncan sütlü neskahve
Öğle 11.30
1 haşhaşlı çörek
Elimin yarısı kadar peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara 15.00
1 türk kahvesi
1 incir
Ara 16.30
1 Haşhaşlı çörek
Az peynir
1 bardak çay
Akşam 19.30
1.5 kepçe çorba
4 kaşık karnıbahar salatası
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su,bitki çayı
Misafirim vardı bütün gün koştum durdum.
süpersin oti varya motivasyon kaynağımsınSorma! Ama teslim olmadım. Modumdayim!
İzliyoruz izliyoruz. Ne is yapıyordun?
bende oruç tutcam ya 1 ay borcum var bu ramazan 1 ay hiç tutamadım hastaydım yaHellooo hellooooo
tatlım güzel menün, artık bugünün menüsünü yazıyoruz haberin olsun kuşumDün menü
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık bal
Öğle
1 kase tarhana çorba
1/2 porsiyon kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
2 lokum
Akşam
1 çiğ börek
Çekirdek
2,5 litre su - spor yok.
Şu akşamki yemek fazladan maalesefTutamadım kendimi yedim normalde yememem gerekiyordu. Neyseki evdeki mantıya hayır dedim. Toplamda 1100 kalori gibi bişey tuttu.
bence iyi olmuş iyi durdurmuşsunDün menü
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık bal
Öğle
1 kase tarhana çorba
1/2 porsiyon kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
2 lokum
Akşam
1 çiğ börek
Çekirdek
2,5 litre su - spor yok.
Şu akşamki yemek fazladan maalesefTutamadım kendimi yedim normalde yememem gerekiyordu. Neyseki evdeki mantıya hayır dedim. Toplamda 1100 kalori gibi bişey tuttu.
iyiyim canım oturuyorum benSlm kızlarnapıyorsunuz bakim?
Bende şimdi oturdum işgüç sonrası, tel elde takılıyorum. Gündüzleri giremiyorum ya akşamları merakla açıyorum hemen kk 'yı:))))))bence iyi olmuş iyi durdurmuşsun
iyiyim canım oturuyorum bensen nasılsın
tatlım güzel menün, artık bugünün menüsünü yazıyoruz haberin olsun kuşum
bence iyi olmuş iyi durdurmuşsun
iyiyim canım oturuyorum bensen nasılsın
Görüntüde diyetlik bir menü değil ama kaloride cok iyi menü , evet birazcık bozmuşsun hadi haaa gayret mezun edeceğiz seni :)))))Aaa süper olmuş bugünkü menüyü yazayım hemen :) Unutuyordum dünkü menü olunca hatırlamak için diyetarkadasim sitesine baktım.
Evet, ancak durdurdum kalori çok gitti ama maalesef
Bugün menü
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
Öğle
1 parça tavuk pirzola ızgara
1 kase yayla çorba
2 dilim şöbiyet
1 kase yoğurt
Akşam
1/2 lahmacun
Biscolata bisküvi 8 9 adet minik
1 mandalina
2 litre su - spor yok
Regl olunca canım şekerli şeyler istiyor fazlasıyla ancak tutuyorum kendimiToplamda 900 kalori oldu.
Görüntüde diyetlik bir menü değil ama kaloride cok iyi menü , evet birazcık bozmuşsun hadi haaa gayret mezun edeceğiz seni :)))))
Olacaksın Can'ım sende o azmi çok gördüm benMaalesef hic iyi bir menü değil cozutmuştum iyice menülerimi düzeltmeye çalışıyorum düne göre gene 200 kalori düşük aşama aşama düşüreceğim bir de içeriğini düzeltmem lazım protein vitamin ağırlıklı :) Mezun olmak istiyorum cidden bir an önce
bende aynıyım ya annemler geldi birde çok mutluyumBende şimdi oturdum işgüç sonrası, tel elde takılıyorum. Gündüzleri giremiyorum ya akşamları merakla açıyorum hemen kk 'yı:))))))
ya benim menü de aynı sen söbiyet yemişsin ben kahvaltıda revanı yedim iyi mi dün akşam çok canım çekmişti kahvaltıda yedim bende bende ayrıca reglim aynı durumdayızMaalesef hic iyi bir menü değil cozutmuştum iyice menülerimi düzeltmeye çalışıyorum düne göre gene 200 kalori düşük aşama aşama düşüreceğim bir de içeriğini düzeltmem lazım protein vitamin ağırlıklı :) Mezun olmak istiyorum cidden bir an önce
Senden iyisi yok suanda annekuzusubende aynıyım ya annemler geldi birde çok mutluyum
ya benim menü de aynı sen söbiyet yemişsin ben kahvaltıda revanı yedim iyi mi dün akşam çok canım çekmişti kahvaltıda yedim bende bende ayrıca reglim aynı durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?