Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Senden iyisi yok suanda annekuzusu

Hop kendine yandaş arama ! Durumları düzeltin bahane yok
ay yok yandaş aramıyorum april regl oldum kurtuldum ya valla yoksa halim haraptı tatlı diye dolaşıyordum neyse yeni kurallar günlük 2 dilim ekmek sınırım koyuyorum tatlı yasak tamamen düşünüyorum yeni kurallar katı diyet yapcam başarabilirsem

Yaparsın kuzumm yapanlar nasıl yapıyor? Dene bak çok güzel fikir

Yaparsın kuzumm yapanlar nasıl yapıyor? Dene bak çok güzel fikir
evet ya bende merak ediyorum birgün yemesem ikinci gün bişey yiyorum kçük yada büyük galiba off daral geldi bundan bakalım hiç tatlı olmadan deneyeceğim ekmekte 2 dilim olacak şekilde bu arada 1 kilo verince bir tatlı hakkı veriyorum kendime tamam bunu yapabilirim bende

Aynen ya yemekhanede normalde tatlı çıktığında hiç almıyordum bugün yiyesim geldi tutamadım kendimi :) Bitsinde hastalık bi düzene koyarız :) Ekmeği azalttım sadece sabah yiyorum iyi oluyor.
Senden iyisi yok suanda annekuzusu

Hop kendine yandaş arama ! Durumları düzeltin bahane yok

Yok tövbe ben yer miyim kolay kolay tutacağım kendimi :)

yemeyelim dimi ya of biri bizi durdursun ya

Naberler kuslarr:) ben cok ygunum ya ders ustune ders spa masaja gece de az uyudum cok yogun tempoda calisiyorum oyyy plaket verecekler sankiii

yok yeme değilde kaptan yeni diyet kuralları getirdim kendime 2 dilim ekmek en fazla günlük sınır ve hiçbir tatlı yok 1kg verene kadar
Supersin tatlim bi de bugunku menuyu mu yaziyoruz hemen yazayim bende, difer gruplar hemen kapabilir paylasim alanindan yardim isteyelim istersen canim bize yonlendirsinler yeni uyeyi yoksa ordan yakalamak cok zorrr

Bugunku menum
Sabah
08:00
1 dilim ekmek uzerine surulebilir lor

Ara
1 sade nescafe
1 mandalina

Ogle
2 kasik haslanmis et yemegi
Yogurt

Ara
1 armut

Aksam
2 dilim ev yapimi kek
1 kase misirli salata
1 tabak kuru fasulye

Su 2lt
Spor parca parca yuuruyusler ki bence sayilmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…