ay yok yandaş aramıyorum april regl oldum kurtuldum ya valla yoksa halim haraptı tatlı diye dolaşıyordumSenden iyisi yok suanda annekuzusu
Hop kendine yandaş arama ! Durumları düzeltin bahane yok
Yaparsın kuzumm yapanlar nasıl yapıyor? Dene bak çok güzel fikiray yok yandaş aramıyorum april regl oldum kurtuldum ya valla yoksa halim haraptı tatlı diye dolaşıyordumneyse yeni kurallar günlük 2 dilim ekmek sınırım koyuyorum tatlı yasak tamamen düşünüyorum yeni kurallar katı diyet yapcam başarabilirsem
evet ya bende merak ediyorum birgün yemesem ikinci gün bişey yiyorum kçük yada büyük galiba off daral geldi bundan bakalım hiç tatlı olmadan deneyeceğim ekmekte 2 dilim olacak şekilde bu arada 1 kilo verince bir tatlı hakkı veriyorum kendime tamam bunu yapabilirim bendeYaparsın kuzumm yapanlar nasıl yapıyor? Dene bak çok güzel fikir
bende aynıyım ya annemler geldi birde çok mutluyum
ya benim menü de aynı sen söbiyet yemişsin ben kahvaltıda revanı yedim iyi mi dün akşam çok canım çekmişti kahvaltıda yedim bende bende ayrıca reglim aynı durumdayız
Senden iyisi yok suanda annekuzusu
Hop kendine yandaş arama ! Durumları düzeltin bahane yok
yemeyelim dimi ya of biri bizi durdursun yaAynen ya yemekhanede normalde tatlı çıktığında hiç almıyordum bugün yiyesim geldi tutamadım kendimi :) Bitsinde hastalık bi düzene koyarız :) Ekmeği azalttım sadece sabah yiyorum iyi oluyor.
Yok tövbe ben yer miyim kolay kolay tutacağım kendimi :)
yemeyelim dimi ya of biri bizi durdursun ya
Bak işte onu doğru dedin :)))))Yazalım buraya her yediğimizde azar işitirsek belki keseriz diye düşünüyorum
Yazalım buraya her yediğimizde azar işitirsek belki keseriz diye düşünüyorum
ama yedikten sonra yazmış oluyoruz ya bir anlamı kalmıyor en iyisi yememek ya neyse bildirim yapmak şart zaten yoksa ne yediğimi bile unutuyorum günlük menü verdiğimiz iyi oluyor artık yaniBak işte onu doğru dedin :)))))
He heeeee :))))) bencede !ama yedikten sonra yazmış oluyoruz ya bir anlamı kalmıyor en iyisi yememek ya neyse bildirim yapmak şart zaten yoksa ne yediğimi bile unutuyorum günlük menü verdiğimiz iyi oluyor artık yani
april bana yarın hatırlat akşam sor 1 iki dilim ekmek sınırını aştın mı 2 tatlı yedin miHe heeeee :))))) bencede !
Yeme yemee yemeeeapril bana yarın hatırlat akşam sor 1 iki dilim ekmek sınırını aştın mı 2 tatlı yedin mi
spa masaj falan iyi uyuman gerekmez miNaberler kuslarr:) ben cok ygunum ya ders ustune ders spa masaja gece de az uyudum cok yogun tempoda calisiyorum oyyy plaket verecekler sankiii
yok yeme değilde kaptan yeni diyet kuralları getirdim kendime 2 dilim ekmek en fazla günlük sınır ve hiçbir tatlı yok 1kg verene kadarYeme yemee yemeee
Supersin tatlim bi de bugunku menuyu mu yaziyoruz hemen yazayim bende, difer gruplar hemen kapabilir paylasim alanindan yardim isteyelim istersen canim bize yonlendirsinler yeni uyeyi yoksa ordan yakalamak cok zorrryok yeme değilde kaptan yeni diyet kuralları getirdim kendime 2 dilim ekmek en fazla günlük sınır ve hiçbir tatlı yok 1kg verene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?