Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Supersin tatlim bi de bugunku menuyu mu yaziyoruz hemen yazayim bende, difer gruplar hemen kapabilir paylasim alanindan yardim isteyelim istersen canim bize yonlendirsinler yeni uyeyi yoksa ordan yakalamak cok zorrr
evet bugünkü menüyü yazmaya karar verdik akşamları unutuyoruz falan diye birde evet sen yazabilirrsen çok iyi olur ya ben bakıyorum birini çağırcam çağırıyorlar 2 dkda birde gruplarında 12 kişi olsada çağırıyorlar o kadar insanı napıyorlar acaba
hem kek hem mısır azıcık tatlı olmuş kaptancım güzel menü ama tatlı derken karbonhidrat ya ondan dedim

Bugünkü menüm

Sahur 03:00

1 kase nesfit
1 bardak tarcinli sut
3 zeytin

İftar 17:00
1 kase corba
1 kase yogurt
1 kase etli nohut
2 mandalina

19:00
1 minik Acıbadem
Fındık bir avuç olmuştur valla
Sekersiz cay

Ben yaz ramazanı gibi düşündüm hata ettim. İftardan sonraki oğunu ara ogun gibi yaptım, doysmadim. 3-4 lokma da ekmek yedim galiba

Suyu bilmiyorum yeni icmeye başladım

Şimdi diycem gidip bakayım napiyolar; aman aman ben almayayım, basıma is acıyorum sonra

oti gelmiş hoşgelmiş allah kabul etsin

Âmin canım. Hosbuldum Sagol.

April kiz! Menü paylaşmıyor musun sen bakayım?

Yarın Eminönü'ne gidiyorum gorumcemle. Bebek alışverişi bahane. Cok severim oranın karmaşasını

Bugunku mnm
Ac karnina 1 brdk limonlu ilik su.2 gunkurusu
Kahvlti 1 dilim ekmk.1 domates.1.5 k.k peynir
Ara 2 ceviz ici.1 kupa yesilcy
Ogle 2 kask yogurt.yagsz salata.1 tabk kabuska
Ara 1 aktivia kayisili.1 kupa mate
Aksm normlde yine sebze yemegi olmalıydı.ama esim yemk yemicegini soyledi.ben de kendime yemk yapmaya usendm.1 brdk sut.tarcin 4 ksk gevrek
Detox cyiyla beraber su 2 lt yi gevti
Spor yok

Kahvaltı oncesi kayısı ve ılık su bağırsaklar icin olsa gerek. Diyetisyene gidiyodun dımı? Sorun olduğu icin mı verdi yoksa metabolizma icin filan mı? Ve tabi neticede ise yarıyor mu?

april bana yarın hatırlat akşam sor 1 iki dilim ekmek sınırını aştın mı 2 tatlı yedin mi
tabiki zevkle tatlım

April kiz! Menü paylaşmıyor musun sen bakayım?

Yarın Eminönü'ne gidiyorum gorumcemle. Bebek alışverişi bahane. Cok severim oranın karmaşasını
ayyy evet seyyyy zamansızliktan oldu yarından sonra yazarım kuşum

Otiiii cok güzel gitmişsin bugün menü süper, Sevilaycim seninkinde süper

selam kızlar
dunku menu devam
öğlen karnıbahar haşlama +1 kase lıgh yogurt zencefil zerdecal tarcın karısımı
ara 10 fıstık 1 elma
aksam
brokolı haslama +kase lıgh yogurt zencefil zerdecal tarcın karısımı
ara yarım nar +2 mandalına
3 lt su yarısı detoks suyu

kızlar ben dunu yazım aksamları gıremıyorum sabah erkenden yazrım ben unutmuyorum ki ben

günaydın bebişler..
ne güzel sohbetler edilmiş ohh ohh..
ben giremiyorum bu aralar.. malum kış sezonu benim hastalar arttı.. evde zaten giremiyorum.. kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kuzucuklar..
sizi çok seviyorum

Bende dün kalori programını indirdim.1450 kalori almışım. Bugün daha dikkatli olacağım.

gulfuren masaj fiyati sormussun canim 80 e gittim, thailandli hatunlar yapti ama dovulmus et gibi oldum her yerim tutuldu ertesi gun
Yaa kıyamam fazla mı yığurdular seni. Bende istiyorum.Ama güvenip gidemedim.

Senşn listeler güzel.Detoks suyunu paylaşır mısın?

günaydın bebişler..
ne güzel sohbetler edilmiş ohh ohh..
ben giremiyorum bu aralar.. malum kış sezonu benim hastalar arttı.. evde zaten giremiyorum.. kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kuzucuklar..
sizi çok seviyorum
Merhaba canım.Bizde seni özlüyoruz.Yoğunsun zaten haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…