- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Selamiro!
Oo sosyetik hanımlar da gelmişler ne haberler?
Mersiiii canim yogunum coookk senden naberrrSelamiro!
Oo sosyetik hanımlar da gelmişler ne haberler?
Mersiiii canim yogunum coookk senden naberrr
evet bugünkü menüyü yazmaya karar verdik akşamları unutuyoruz falan diyeSupersin tatlim bi de bugunku menuyu mu yaziyoruz hemen yazayim bende, difer gruplar hemen kapabilir paylasim alanindan yardim isteyelim istersen canim bize yonlendirsinler yeni uyeyi yoksa ordan yakalamak cok zorrr
hem kek hem mısır azıcık tatlı olmuş kaptancım güzel menü amaBugunku menum
Sabah
08:00
1 dilim ekmek uzerine surulebilir lor
Ara
1 sade nescafe
1 mandalina
Ogle
2 kasik haslanmis et yemegi
Yogurt
Ara
1 armut
Aksam
2 dilim ev yapimi kek
1 kase misirli salata
1 tabak kuru fasulye
Su 2lt
Spor parca parca yuuruyusler ki bence sayilmazz
oti gelmiş hoşgelmişNe olsun sekerim okuduğun gibi iste.
Oruçluydum bugün. İftardan sonra bi salak oldum biraz kestirdim. Şimdi toparlandım cocukları uyutuyorum.
Normalmiymis masaj sonrasi oyle olması?
evet bugünkü menüyü yazmaya karar verdik akşamları unutuyoruz falan diyebirde evet sen yazabilirrsen çok iyi olur ya ben bakıyorum birini çağırcam çağırıyorlar 2 dkda birde gruplarında 12 kişi olsada çağırıyorlar o kadar insanı napıyorlar acaba
hem kek hem mısır azıcık tatlı olmuş kaptancım güzel menü amatatlı derken karbonhidrat ya ondan dedim
oti gelmiş hoşgelmişallah kabul etsin
sen dur durduğun yerde kız boşverŞimdi diycem gidip bakayım napiyolar; aman aman ben almayayım, basıma is acıyorum sonra
Âmin canım. Hosbuldum Sagol.
Ohhhhh ne guzel iyi eglencelerApril kiz! Menü paylaşmıyor musun sen bakayım?
Yarın Eminönü'ne gidiyorum gorumcemle. Bebek alışverişi bahane. Cok severim oranın karmaşasını
Bugunku mnm
Ac karnina 1 brdk limonlu ilik su.2 gunkurusu
Kahvlti 1 dilim ekmk.1 domates.1.5 k.k peynir
Ara 2 ceviz ici.1 kupa yesilcy
Ogle 2 kask yogurt.yagsz salata.1 tabk kabuska
Ara 1 aktivia kayisili.1 kupa mate
Aksm normlde yine sebze yemegi olmalıydı.ama esim yemk yemicegini soyledi.ben de kendime yemk yapmaya usendm.1 brdk sut.tarcin 4 ksk gevrek
Detox cyiyla beraber su 2 lt yi gevti
Spor yok
tabiki zevkle tatlımapril bana yarın hatırlat akşam sor 1 iki dilim ekmek sınırını aştın mı 2 tatlı yedin mi
ayyy evet seyyyy zamansızliktan oldu yarından sonra yazarım kuşumApril kiz! Menü paylaşmıyor musun sen bakayım?
Yarın Eminönü'ne gidiyorum gorumcemle. Bebek alışverişi bahane. Cok severim oranın karmaşasını
tabiki zevkle tatlım
ayyy evet seyyyy zamansızliktan oldu yarından sonra yazarım kuşum
Otiiii cok güzel gitmişsin bugün menü süper, Sevilaycim seninkinde süper
Hiiii seni seniiiibeni boyle övgülerle kandiramazsin o menüler yazılacak! Hem belki kopya cekicez ne var?
Bende dün kalori programını indirdim.1450 kalori almışım. Bugün daha dikkatli olacağım.Dün menü
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık bal
Öğle
1 kase tarhana çorba
1/2 porsiyon kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
2 lokum
Akşam
1 çiğ börek
Çekirdek
2,5 litre su - spor yok.
Şu akşamki yemek fazladan maalesefTutamadım kendimi yedim normalde yememem gerekiyordu. Neyseki evdeki mantıya hayır dedim. Toplamda 1100 kalori gibi bişey tuttu.
Yaa kıyamam fazla mı yığurdular seni. Bende istiyorum.Ama güvenip gidemedim.gulfuren masaj fiyati sormussun canim 80 e gittim, thailandli hatunlar yapti ama dovulmus et gibi oldum her yerim tutuldu ertesi gun
Senşn listeler güzel.Detoks suyunu paylaşır mısın?Bugunku mnm
Ac karnina 1 brdk limonlu ilik su.2 gunkurusu
Kahvlti 1 dilim ekmk.1 domates.1.5 k.k peynir
Ara 2 ceviz ici.1 kupa yesilcy
Ogle 2 kask yogurt.yagsz salata.1 tabk kabuska
Ara 1 aktivia kayisili.1 kupa mate
Aksm normlde yine sebze yemegi olmalıydı.ama esim yemk yemicegini soyledi.ben de kendime yemk yapmaya usendm.1 brdk sut.tarcin 4 ksk gevrek
Detox cyiyla beraber su 2 lt yi gevti
Spor yok
Merhaba canım.Bizde seni özlüyoruz.Yoğunsun zaten haklısın.günaydın bebişler..
ne güzel sohbetler edilmiş ohh ohh..
ben giremiyorum bu aralar.. malum kış sezonu benim hastalar arttı.. evde zaten giremiyorum.. kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kuzucuklar..
sizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?