Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah 9.30
1 bardak süt

Öğle 13.30
Yarım simit
Çeyrek haşhaşlı
Peynir
Domates
Salatalık
3 bardak çay

Ara 14.30
3 kaşık yoğurt
Yarım armut
2 ceviz
3 fındık
Tarçın
Zencefil

Akşam 19.30
Yarım porsiyon barbunya yemeği
3 kaşık pilav
3 kaşık süzme yoğurt

Ara 21.00
Türk kahvesi

Ara 22.00
1 tane kuru incir

2 litre su, Yeşil çay, rezene çayı
50 dakika spor salonunda çalışma

Ama kilo yine 57.3 çıktı.Çıldıracağım ya karbonhidratı azaltacağım bakalım fark olacak mı?

anne gibisi var mı ya, oh mis ev yemekleri dediğin gibi. afiyet olsun şimdiden cok yeme aslında tutsan süper olur hava erkenden kararıyor sahur gec vakte kadar devam ediyor.

iyiyim bende canım . hmm bakayım o zaman bende. eskiden maeve binchy bu kadının kitaplarını severdim. küçüktüm ondan sanırım yıldızlı ve yagmurlu geceler / askı yarın yasayacaksın/ italyanca ask baskadır bunlara bayılmıstım. ama ilk kitabı atesböceklerinin mevsimi biraz agır akıyor pek hoslanmamıstım. ama işte soft kitap bunlar. şimdi okusam ilk kez o kadar hoslanır mıyım bilmiyorum. genclik baska

revani yemişmiş. ayıp ! dead'im ya tarcınlı bişeyler ye daha güzel. ya da kendine az sekerli bol sütlü bol tarcınlı sütlaç yap illa iyeceksen

cok katı kurallı diyetlerde bırakınca kilo alma olasılıgı yükseliyor. o yüzden irade geliştirmek lazım. ayda 1-2 den fazla tatlı yememek. yediğin zamanlarda da minicik mini mini minicik porsiyonlar yemeye alıstırmak lazım. serbetli yerine sütlü tercih etmek. diyeti hayat sekline getirmedikce alıp veriyorsun geri alıyorsun kısır döngü.

Naberler kuslarr:) ben cok ygunum ya ders ustune ders spa masaja gece de az uyudum cok yogun tempoda calisiyorum oyyy plaket verecekler sankiii

ankarada güzel güvenilir bir yer bulsam söyle temiz ben de gitmek istiyorum.

gün içinde cok az yemişsin kaptan, aksam da keke dayanamaman da ondan bence

gayet güzel menü. bence 19da cok gec değil.

April kiz! Menü paylaşmıyor musun sen bakayım?

Yarın Eminönü'ne gidiyorum gorumcemle. Bebek alışverişi bahane. Cok severim oranın karmaşasını

ay bi ben sevemedim su eminönü kargasasını sakin olsa severdim belki

Kahvaltı oncesi kayısı ve ılık su bağırsaklar icin olsa gerek. Diyetisyene gidiyodun dımı? Sorun olduğu icin mı verdi yoksa metabolizma icin filan mı? Ve tabi neticede ise yarıyor mu?

sevilay80 otinin sorusunu ben de soruyorum

Günaydın Canlaaar

günaydın selam

ben pişmemiş zerdecalı yiyemiyorum. özellikle mi öyle karısım yapuyorsun ?

günaydın bebişler..
ne güzel sohbetler edilmiş ohh ohh..
ben giremiyorum bu aralar.. malum kış sezonu benim hastalar arttı.. evde zaten giremiyorum.. kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kuzucuklar..
sizi çok seviyorum

kolay gelsin ispanyol. özledik seniii

ara ögünde tarcın ve zencefili nasıl tükettin ki? aksam pilav ekmek vs yersen farkedebilir. bir de bence sabah hem hashaslı hem simit fazla olmus. kilo için de yeni basladıysan spora ilk zamanlar biraz verip sonra geri almıs gibi oluyorsun cünkü kas kütlesi artınca agır cıkıyorsun tartıda. yag / kas / su /kemik ölcümü olsaydı tartında farkederdin yagdan gitti mi gitmedi mi yagdan gitmediği müddetce vermenin pek anlamı yok cünkü yagdan verince vucut sekle girmeye baslıyor ve daha hoş görünüyor. o yüzden bence kilona cok takılma spora devam et. gecici bir dönem olabilir bu kas kütlen arttıktan sonra harcadıgın enerjide artacak böylece uzun vadede aynı beslensen bile kilo verme olasılıgın yükselecek

Canım toz halınde hepsi yogurtla yıyorum ben

olur kuzumm

günaydın bebişler..
ne güzel sohbetler edilmiş ohh ohh..
ben giremiyorum bu aralar.. malum kış sezonu benim hastalar arttı.. evde zaten giremiyorum.. kusuruma bakmıyorsunuz değil mi kuzucuklar..
sizi çok seviyorum
özlendiğini hep bil ama ! ne kusuru bilirim vakit olsa gelirsin . Bu aralarda diyeti bozma sakın ama

dagatesi sen zayıflama işini biliyorsun belli.Online diyetisyenimin yaptığı diyetlerle beslenirken kas oranım arttı ve yapdan kaybettim.Dediğin gibi kilo çok veremedim bu yüzden ama inceldim. Ama başkasına göre metabolizmam gerçekten yavaş diyetisyenimde bu yüzden zorlandı.Şimdi ara verdim en azından kaldığım kilo ile diyetisyenime dönmek istiyorum. Bugün kan verdim bakalım tirotler yine mi yavaşlamış.

Yoğurdun içine armut,ceviz,tarçın,zencefil koyup yiyorum.Ara öğün için fazla mı ?
Bu arada hamilesin canım oruç tutma sen.Hamileliğin tadını çıkar canım.

biraz fazla ama aksama kadar bısey ıstemezkı canın zaten :)

Canim ben 25 kilodan fazla verdim. Aslinda 36 beden fln giyuyorum ama gruba az daha zayiflamak icin ve kilo almamak icin girmistim o kadar kiloyu verene kadar ne var ne yok denedim desen yeridir. Artik az cok biliyorum cunku oturup yabanci makaleler fln okudum

oruc icin tut desen de tutamam zaten ara ogun fazla degil sadece basil tuketiyorsun merak etmistim nedense tarcini armutun ustune serpip yiyosun gibi canlandi gozumde :))

Bravo eskiden yazdıklarını okumam lazım.Yediklerini mesela örnek olsun diye. Ben light ürün yemek istemiyorum diyetisyenim light tercih etmemi istemişti.Ben bu şekşlde yemeye karşıyım.Bırakjnca çabuk yağlar geri geliyor.İşi öğrenmişsin listelerime yorum yapmana sevinirim. Günlük menümfe hep aynı beslenmek beni sıkıyor.İnstagranda güzel tarifler var diyet yapanlar için bu hafta kendime liste yapmayı düşünüyorum bakalım. Sen neler yaptın 25 kilo vermek için?

Şunu unutmadan söyleyeyim uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum farklı bilgiler yüzünden yemek yerken suçluluk hissetmeye başlamıştım. Diyetisyenle çalışmaya başladıktan sonra yemek yerken suçluluk hissinden kurtuldum.Bu da benim için büyük bir artı oldu.

Canim aksam vaktim olunca sana uzun uzun beler yaptim basil yaptim yazayim. Ama hic kati diyet yapmadim. Kilo verirken ne yiyorsam hala aynisini yiyorum hic aclik hissetmedim. Yazacagim insallah. Senin kac kilo fazlan var. Eskilerde kaldi benim yazilar. Hem ameliyat hem bebis derken epey giremedim buraya.

Sabah 06:30
1 elma

Kahvaltı 07:30
Yarım simit
1 karper
1 çay

Öğle 12
3 çatal tavuk
3 çatal makarna
2 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
1 cısss tatlı 150 cal

Ara 15
1 elma

Aksam 19
5 kasık nohut
1 dilim ekmek
Salata

3 lt su
Yatmadan 30 dk yürüyeceğim

Pek güzel bulmasam da eh iste menüm

Bence fena değil tatlı yi görmüyorum hiç mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…