Vallahi bilmiyorum artık.Yemem bundan sonra, özellikle bisküvit v.b türü light yeme dedi ve sütü yoğurtu yarım yağlı tüketebilirsin dedi.Ben yemeklerime az yağ kullanırım.Katı yağ yemem.Kızartma nadir yerim.Zaten yediklerimi paylaşıyorum.aaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurt
Ohh afiyet olsun anneside gelmişş kuzumun yemekleri çeşitlenmiş.Babaylada kahve keyfi harika hayattayken güzel anıları biriktirmek gerek.Maşallah
peynir yoğurt değilde bisküviler falan daha çok yapar bence birde çok uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum hani hep light yenirseaaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurt
evet bisküvi yeme bence de onun yerine kuruyemiş ye daha iyiVallahi bilmiyorum artık.Yemem bundan sonra, özellikle bisküvit v.b türü light yeme dedi ve sütü yoğurtu yarım yağlı tüketebilirsin dedi.Ben yemeklerime az yağ kullanırım.Katı yağ yemem.Kızartma nadir yerim.Zaten yediklerimi paylaşıyorum.
Vallahi bilmiyorum artık.Yemem bundan sonra, özellikle bisküvit v.b türü light yeme dedi ve sütü yoğurtu yarım yağlı tüketebilirsin dedi.Ben yemeklerime az yağ kullanırım.Katı yağ yemem.Kızartma nadir yerim.Zaten yediklerimi paylaşıyorum.
Ara öğünde bisküvit yiyordum ama artık yemiyorum. Yok yok normal tüketeceğim artık, zaten normale dönünce yine kilo artışı oluyor. Spor yapıp dengelemek gerekiyor.ay evet gidecekler ama ya salı günü
peynir yoğurt değilde bisküviler falan daha çok yapar bence birde çok uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum hani hep light yenirse
evet bisküvi yeme bence de onun yerine kuruyemiş ye daha iyi
Kutlarım listeye girdin mi, haftaya mı giriyorsun.Aman da sporumu da yapmışim da gelmisiiiim
Bugün menü bildiremiycem kizlar. Biraz saçma oldu, toparlamasi zor o yüzden. Kaçamak yok sayılır. Biraz fındık fazlası o kadar. Su da 2 Lt civarı
En son kararı herkes kendisi verecek tabi.Ama önceden bende kolestrol böyle yüksek değildi.İlaç kullanılacak kadar değil ama normal sınırların üzerinde.Bunu söyleyen de doktor sonuçta.Valla şimdi doktorlar hep karşılar yarım yaglilara. Ben hic kullanmadım mesela. Diyetisyenim de vermemişti. Peynirin yağını degil de çeşidini sınırlamıştı mesela. Çecil, beyaz peynir ve dil peyniri tercih et demişti ornegin.
Kimsenin sevkini de kırmayalım tabii. Sonuçta doktor kontrolünde tüketiyorsunuz kizlar
bisküvilerden daha çok oluyor canım yarım yağlılardan ziyade ama şöyle bir durum var sürekli yarım yağlı yemekte zararlı mesela 3 4 yıl sürekli yarım yağlı light ürünler yenirse falan sistemi bozuyor mesela ben sürekli değiştiryorum yoğurdu kendim yapıyorum arada burda köylü pazarı var süt alıp bazen tam yağlı süt alıyorum içyorum bazen yarım yağlı sürekli değiştiriyorum vucut alışmasın diye hemdeAra öğünde bisküvit yiyordum ama artık yemiyorum. Yok yok normal tüketeceğim artık, zaten normale dönünce yine kilo artışı oluyor. Spor yapıp dengelemek gerekiyor.
Kutlarım listeye girdin mi, haftaya mı giriyorsun.
En son kararı herkes kendisi verecek tabi.Ama önceden bende kolestrol böyle yüksek değildi.İlaç kullanılacak kadar değil ama normal sınırların üzerinde.Bunu söyleyen de doktor sonuçta.
evet ya bende baktım aslında mornarda bildirim yapmadığı için yüzde iyice düşmüş oldu yoksa kilo verenler çok güzel vermişYedinci olmuşuz.Uzun zaman oldu üst sıralara çıkamadık.
Bıraktım gitti.bisküvilerden daha çok oluyor canım yarım yağlılardan ziyade ama şöyle bir durum var sürekli yarım yağlı yemekte zararlı mesela 3 4 yıl sürekli yarım yağlı light ürünler yenirse falan sistemi bozuyor mesela ben sürekli değiştiryorum yoğurdu kendim yapıyorum arada burda köylü pazarı var süt alıp bazen tam yağlı süt alıyorum içyorum bazen yarım yağlı sürekli değiştiriyorum vucut alışmasın diye hemdeama en azından baktıdığın iyi oldu şimdi o kraker bisküviden direkt uzak dur birde yoğurt süt artık tamyağlı tüket bakalım
Mornardan hiç haber yik değil mi? Başına bşr şey mi geldi.Her gün gelirdi. Merak ettim.evet ya bende baktım aslında mornarda bildirim yapmadığı için yüzde iyice düşmüş oldu yoksa kilo verenler çok güzel vermişben 100 gr versemde haftaya daha çok vereceğim söz
bir biz ilerleyemiyoruz çok minik adımlarBıraktım gitti.Bende sütümü alıp mayalıyordum yşne başlayayım.Kaymağını da ayırıp difrize atıyordum.Drn hangi şehirdeydin ?
Mornardan hiç haber yik değil mi? Başına bşr şey mi geldi.Her gün gelirdi. Merak ettim.
Ottimati ve April birde yeni gelen arkadaşla ve diyetisyene giden iki kızımız ile birlikte zirveye çıkacağız inşallah.
Bende yatıyorum iyi geceleriyi gecler takımcım biraz el bileğim ağrıyor zorlamışım galiba yazamıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
Günaydın aprilimGünaydın sultanlar
Güzel gidiyormuş ama akşam karışmış birazgünaydın kızlar
ben sadece peynır ve yogurtta lıght kullanıyorum bıde etımek
sabah 08,30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
1 üçgen
1 k.biber
1 kivi
2 etımek
ara sade sutlu nescafe +1 mandalına
öğlen 12,30
2 havuç limonlu
1 kase yogurt zerdecellı zencefıllı
ara 1 avuç fıstık
aksam 19,00
2 tane küçük boy karnıyarık
1 kase yogurt zencefıllı zerdeçallı
birazda salata
ara turk kahvesi (çok şekerli olmus iki yudum içtim )basparmak kadar maras sucuggu
1 bardak çay
oğlan dannette yıyordu yemedı ee ben yedım oda 3 tatlı kasıgı gelmez
kocacıgımda nar temızledı emek emek yemesem olmaz 1 kasede nar
3 lt su 30 dk yuruyus var jet hızında
Günaydın canım; )günaydın minnoşlar
Ay geçmiş olsun canım ya öğün atlamamaya çalış öf hastalıktan nefret ediyorum benGünaydın pıtırcıklar!
Sagolsun kocacimin cabaları sonuçlandı ve gribini bana geçirmeyi başardı. Açim ama kahvaltı da hazirlayamadim. Ogun altayınca gun icinde hic doymuyorum. Kalkıp hazırlayayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?