Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menumu simdi paylastim evliyim 2 yasinda bi oglum var valla takimi hatirlayamicam cook onceydi
adın aynımıydı peki nickini değişmediysen buluruz bir şekilde allah bağışlasın canım oğlunu tam sevmelik ama ortalığı dağıtacak yaş sana kolay gelsin valla

Menumu simdi paylastim evliyim 2 yasinda bi oglum var valla takimi hatirlayamicam cook onceydi
birde canım baktım ama sanırım liteye girmemişsin 1. takımda takılmışsın 2010 yılında ama listede ismin yok hiç 2010 dan sonra brdaha gelmediysen yani neyse sorarız seabahar a listeye girdiğin zaman takım kuraları var canım 2 hafta deneme süreci var 2 hafta sonra listedesin canım eğer düzenli paylaşım yaparsan takılırsan bizimle

yüzdeyi hesaplamamışım 1.48 yuzdem
Yüzden çok iyi.Bu hafta sevim mi sen mi çok kilo vereceksiniz bakalım.

Ne ilacı içmeye başladın?
Daha iyi olacağız inşallah.

Sende bugün iyisin.Su bol ,yürüyüş de güzel.4 litrr nasıl içtin, ben birdak su içtiğim gibi, beş dakika içinde tuvaletteyim.

Selam kizlar. Yazdiklarinizi okudum.ama bugun cok kotuyum gecen oo bulantilarim kusmalarim bitti dediydim ama kendjme nazar etmisim :d dunden beri kendime gelemedim.

Sevilay masallah cok guzel vermissin
Allah yardımcın olsun.Leblebi biraz rahatlatıyor.Zencefilde ama doktoruna sor önce.Küçük oğlanda 58 kg ile hamile kaldım dört ay kusmaktan 46 kiloya düştüm.Üç kere hastaneye yattım serum bağlandı.Seni çok iyi anlıyorum.Yavaş yavaş geçecek.Daha çok küçük.

Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum
Allah gönlüne göre versin.İnşallah hayalin gerçek olur.

Keske tavuk donerini lavassiz bol salata ile tuketseymisin
Büyük oğlumu öğle arasında yemeğe götüreyim dedim vakit kısıtlı diye paket yaptırdım.Mecbur kaldım, çok da acıkmıştım.

***1. TAKIM 439.ETAP ***

sosyestetik (59.9/59.9/0/%0)kilosu sabit
deadline (62.3////%)
ispanyol (68.8/////%)
Sevim_mrt (76.6/////%) 75,5
sevilay 80 (74.4/73.3/1.1///%)
mornar(58.7/////%)geçen hafta bildirimde bulunmadı
gulfuren( 56.7/////%)

1.takım ortalaması: %

dünkü menu
sabah
1 kırmızı bıber
1 salatalık
1 domates
2 yumurta
2 etımek
1 ucgen lıght
ara 1 mandalına
öğlen
1 tabak yesıl fasulye salatası yagsız
1 kase yogurrt zencefıl+zerdecallı
ara yarım kase asure
aksam
1 havuc 1 turp rendeledım +1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı
3 lt su spor yıne yok

Tamam siz beni 2 hafta deneyin ben ilk defa yarışmaya giriyorum sanırım hergün yediklerimi yazacağım ve cuma günü tartılıp kilomu bildireceğim valla deneyin beni pişman olmazsınız çünkü yoruldum şilmanlıktan ben çok kararlıyım sizlerle birlikte dahada hırslanmak istiyorum

Öncelikle kilo bildirimimi yapıyım pzt 87 kilo.ile başladım şimdi 84 kiloyum şişkinliğimi attım 1 saat önce tartıldım ve ardından kahvaltı
2 Etimek 1 bardak şekersiz çay ve peynir 2,5 bardakta su içtim şimdiye kadar sabah 20 dk yürüyüş yaptım ama spora gün boyu devam

merhaba hosgeldın emınım bizimle istikrarlı bı sekılde kılo vereceksın
ben 26 yasında evlı bı erkek annesi sevim adanada yasıyorum bende dogumdan sonra veremedım sımdı 75 im bı ara 72 oldum burda ama sonra bayram arası geldı kılolar:)

hoş geldin

psikolojik yemek bütün emekleri bir anda sıfırlayabiliyor april

Bugün 72.1 çıktım cok mutluyum. Listeye girmeme 1100gr kaldı. Gerçi bu rakamı birkaç gun once de gormuştum ama bı daha yukarı çıkmaz umarım

haftaya listede olursun inşallah

salam, gofret ve helva olmayaymıs iyiymiş :)

Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum

hiç iyi gitmiyor kaptan reglim şimdi birde çok şişman hissediyorum kendimi

Hoşbuldum sevim benim adımda birsel 28 taşındayım istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bi ara bende 78 olmuştum ama o dönem oğlumun diş ve uyku problemi vardı diyeti oturtamadım şimdi herşeyimiz düzene girdi zayıflama vakti

***1. TAKIM 439.ETAP ***

deadline (62.3////%)
ispanyol (68.8/////%)
gulfuren( 56.7/56.4/0.3/%0.52)

Ben gruba girmeyi ne zaman hakedeceğim deneme süreniz ne kadar

Ara öğünümü çoktaaan yaptım çeyrek ayva
Sabah 20 dk yürümüştüm 200 tane ip atladım 300 kaldı
Şimdi pırasam pişiyor öğlen yemeğim olacak 4 bardak suyumuda içtim
bende öğlenı yaptım 2 havuc ve bı kase yogurt yedım tabıkı zencefıl ve zerdecallı
saat 3 dıyetısyene gıdecem orda kac cıkacam acaba

Bir haftada güzel kilo vermişsin.Kutlarım.Yaşında küçük metabolizman hızlıdır.Spor da var kolay kilo verirsin.

Bende 39 yaşında, evli 14 ve 4.5 yaşlarında iki erkek çocuğu annesi, yarışmaya İzmirden katılıyorum.

***1. TAKIM 439.ETAP ***
deadline (62.3////%)
ispanyol (68.8/69.2/+0.4/-%0.58)
gulfuren( 56.7/56.4/0.3/%0.52)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…