adın aynımıydı peki nickini değişmediysen buluruz bir şekildeMenumu simdi paylastim evliyim 2 yasinda bi oglum var valla takimi hatirlayamicam cook onceydi
birde canım baktım ama sanırım liteye girmemişsin 1. takımda takılmışsın 2010 yılında ama listede ismin yok hiç 2010 dan sonra brdaha gelmediysen yani neyse sorarız seabahar a listeye girdiğin zaman takım kuraları var canım 2 hafta deneme süreci var 2 hafta sonra listedesin canım eğer düzenli paylaşım yaparsan takılırsan bizimleMenumu simdi paylastim evliyim 2 yasinda bi oglum var valla takimi hatirlayamicam cook onceydi
Yüzden çok iyi.Bu hafta sevim mi sen mi çok kilo vereceksiniz bakalım.yüzdeyi hesaplamamışım 1.48 yuzdem
Ne ilacı içmeye başladın?Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
10 zeytin
1 kaşık bal
Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon tavuk sote
3 küçük dilim kadayıf sarma
1 havuç
Ara
1 dondurma algida
Akşam
1 bardak bitki çayı
Su
2 litre
Şu tatlıları kessem ya ben bu kadar düşkün değildim şekerli şeylere öyle hiç aramazdım acaba içtiğim ilaç mı sebep ki anlamadım yeni bir ilaca başladım ondan sanırım.
Daha iyi olacağız inşallah.Canımsınnnböyle düşünmen ne güzel, evet belki bazen başarılıda olamıyoruz fakat çok güzel dostluklar edindik burada. Senden bu sözleri duymak çok hoşuma gitti
Saygı esas Can'ım bizim takımızda, hep kontrollü ilerledik biz bugünlere kadar ondandır bu hoş uyumhepinizi bende çok seviyorum arkadaşlarım
Sende bugün iyisin.Su bol ,yürüyüş de güzel.4 litrr nasıl içtin, ben birdak su içtiğim gibi, beş dakika içinde tuvaletteyim.Bugünkü menüm
Sabah 07:30
Yarım simit
1 domates
1 salatalık
1 karper
Öğle 12
6 kaşık ıspanak
Salata
2 kaşık erişte
Ara 15
1 galeta
Akşam 19
1 kase yoğurt
İki beyaz lahana sarması
4 lt su şiştim bugün
Yatmadan 30 dk yürüyüş
Eve gelirkende 20 dk var
Allah yardımcın olsun.Leblebi biraz rahatlatıyor.Zencefilde ama doktoruna sor önce.Küçük oğlanda 58 kg ile hamile kaldım dört ay kusmaktan 46 kiloya düştüm.Üç kere hastaneye yattım serum bağlandı.Seni çok iyi anlıyorum.Yavaş yavaş geçecek.Daha çok küçük.Selam kizlar. Yazdiklarinizi okudum.ama bugun cok kotuyum gecen oo bulantilarim kusmalarim bitti dediydim ama kendjme nazar etmisim :d dunden beri kendime gelemedim.
Sevilay masallah cok guzel vermissin
Allah gönlüne göre versin.İnşallah hayalin gerçek olur.Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum
Büyük oğlumu öğle arasında yemeğe götüreyim dedim vakit kısıtlı diye paket yaptırdım.Mecbur kaldım, çok da acıkmıştım.Keske tavuk donerini lavassiz bol salata ile tuketseymisin
bu da detoks cayim
bu da detoks cayim
Tamam siz beni 2 hafta deneyin ben ilk defa yarışmaya giriyorum sanırım hergün yediklerimi yazacağım ve cuma günü tartılıp kilomu bildireceğim valla deneyin beni pişman olmazsınız çünkü yoruldum şilmanlıktan ben çok kararlıyım sizlerle birlikte dahada hırslanmak istiyorumbirde canım baktım ama sanırım liteye girmemişsin 1. takımda takılmışsın 2010 yılında ama listede ismin yok hiç 2010 dan sonra brdaha gelmediysen yani neyse sorarız seabahar a listeye girdiğin zaman takım kuraları var canım 2 hafta deneme süreci var 2 hafta sonra listedesin canım eğer düzenli paylaşım yaparsan takılırsan bizimle
merhaba hosgeldın emınım bizimle istikrarlı bı sekılde kılo vereceksınÖncelikle kilo bildirimimi yapıyım pzt 87 kilo.ile başladım şimdi 84 kiloyum şişkinliğimi attım 1 saat önce tartıldım ve ardından kahvaltı
2 Etimek 1 bardak şekersiz çay ve peynir 2,5 bardakta su içtim şimdiye kadar sabah 20 dk yürüyüş yaptım ama spora gün boyu devam
Merhaba ben geldim :)
2 yıl önxe doğum yaptım kilo almış başını gidiyor kararlı ve azimli bi şekilde pzt tamam dedim ve startı verdim bugün yediğimi yazıyım bugünden itibaren hergün yazarım hee bu arada 87 kilo ile başladım hedefim 62 olmak 160 boyundayım şöyle bakıldığında bacak bölgemde birikmiş yağlar...
Kahvaltı acı biberle yapılmış menemen 1 dilim ekmek şekersiz çay
Ara öğün şekersiz türk kahvesi
Öğlen 4 kaşık barbunya salata ve yoğurt
Ara öğün yarım cennet hurması
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 adet etimek ve bitki çayı
10 Bardak su içiyorum hergün yürüyüş ve 200 ile 500 arası ip atlıyorum birde yoğurt pulbiber limon kürünü yapıyorum.
Evet cnmmm gec geliyorbenim işler yine yoğun bakalım aralık başında belki azalır..
Çok güzel bilgiler vermişsin Canımmm benim , valla bana da ilham oldun ! Aslında bu is iste bu kadar kısa ve basit , uygulamak kalıyor tek...
Bende psikolojiye bağlı yerim canım sıkkınken saldırılarım çok olmustur.
Bugün 72.1 çıktım cok mutluyum. Listeye girmeme 1100gr kaldı. Gerçi bu rakamı birkaç gun once de gormuştum ama bı daha yukarı çıkmaz umarım
Dün çok yoruldum, yediklerimi yazamadım. Ev temizliği, yemeğe de misafirim vardı.Çok yoruldum.
Sabah 11.30
Kaşarlı,salamlı tost
Domates
Salatalk
Çay
Ara 14.00
Bir bardak süt
1 bitter gofret
Ara 16.30
3 kaşık süzme yoğurt
1 kuru incir
5 fındık
Akşam 19.30
2 kepçe terbiyeli kereviz
1 kepçe pırasa yemeği
2 kaşık süzme yoğurt
Ara 21.00
3 kaşık irmik helvası
2 litre su, spor yok
Benim hayalim bekarken aldigim 40 beden deri pardesumun icine girmk.bu kis bitmeden deri pardesumu kullanmk istiyorum
hiç iyi gitmiyor kaptanreglim şimdi birde çok şişman hissediyorum kendimi
Yüzden çok iyi.Bu hafta sevim mi sen mi çok kilo vereceksiniz bakalım.
Ne ilacı içmeye başladın?
Daha iyi olacağız inşallah.
Sende bugün iyisin.Su bol ,yürüyüş de güzel.4 litrr nasıl içtin, ben birdak su içtiğim gibi, beş dakika içinde tuvaletteyim.
Allah yardımcın olsun.Leblebi biraz rahatlatıyor.Zencefilde ama doktoruna sor önce.Küçük oğlanda 58 kg ile hamile kaldım dört ay kusmaktan 46 kiloya düştüm.Üç kere hastaneye yattım serum bağlandı.Seni çok iyi anlıyorum.Yavaş yavaş geçecek.Daha çok küçük.
Allah gönlüne göre versin.İnşallah hayalin gerçek olur.
Büyük oğlumu öğle arasında yemeğe götüreyim dedim vakit kısıtlı diye paket yaptırdım.Mecbur kaldım, çok da acıkmıştım.[/QUOTE
leblebi beni de rahatlatıyordu ama 2 gündür pek işe yaramadı. cok sükür bulantı ve kusmalara ragmen kilo vermedim ben. aslında azalmıstı güzel de olmustu ama ara ara devam edecek bir sürü daha sanırım.
Hoşbuldum sevim benim adımda birsel 28 taşındayım istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bi ara bende 78 olmuştum ama o dönem oğlumun diş ve uyku problemi vardı diyeti oturtamadım şimdi herşeyimiz düzene girdi zayıflama vaktimerhaba hosgeldın emınım bizimle istikrarlı bı sekılde kılo vereceksın
ben 26 yasında evlı bı erkek annesi sevim adanada yasıyorum bende dogumdan sonra veremedım sımdı 75 im bı ara 72 oldum burda ama sonra bayram arası geldı kılolar:)
Ben gruba girmeyi ne zaman hakedeceğim deneme süreniz ne kadar***1. TAKIM 439.ETAP ***
sosyestetik (59.9/59.9/0/%0)kilosu sabit
deadline (62.3////%)
ispanyol (68.8/////%)
Sevim_mrt (76.6/////%) 75,5
sevilay 80 (74.4/73.3/1.1///%)
mornar(58.7/////%)geçen hafta bildirimde bulunmadı
gulfuren( 56.7/56.4/0.3/%0.52)
1.takım ortalaması: %
2 hafta deneme suren var deneme olarak dusunme aslında uyum saglamak için gereklıBen gruba girmeyi ne zaman hakedeceğim deneme süreniz ne kadar
bende öğlenı yaptım 2 havuc ve bı kase yogurt yedım tabıkı zencefıl ve zerdecallıAra öğünümü çoktaaan yaptım çeyrek ayva
Sabah 20 dk yürümüştüm 200 tane ip atladım 300 kaldı
Şimdi pırasam pişiyor öğlen yemeğim olacak 4 bardak suyumuda içtim
Bir haftada güzel kilo vermişsin.Kutlarım.Yaşında küçük metabolizman hızlıdır.Spor da var kolay kilo verirsin.Öncelikle kilo bildirimimi yapıyım pzt 87 kilo.ile başladım şimdi 84 kiloyum şişkinliğimi attım 1 saat önce tartıldım ve ardından kahvaltı
2 Etimek 1 bardak şekersiz çay ve peynir 2,5 bardakta su içtim şimdiye kadar sabah 20 dk yürüyüş yaptım ama spora gün boyu devam
Bende 39 yaşında, evli 14 ve 4.5 yaşlarında iki erkek çocuğu annesi, yarışmaya İzmirden katılıyorum.merhaba hosgeldın emınım bizimle istikrarlı bı sekılde kılo vereceksın
ben 26 yasında evlı bı erkek annesi sevim adanada yasıyorum bende dogumdan sonra veremedım sımdı 75 im bı ara 72 oldum burda ama sonra bayram arası geldı kılolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?