Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun canım ilaçları ihmal etme kahvaltı güzel yürüyüş yapabilirsin Leslie falanda olur

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...

Kızlar ne çokkk uyumuşum, 12 de kalktım. Şimdi kahvaltı ediyorum malesef, dün hiç gelemedim kusura bakmayın pek güzel bir gün yaşamadım ondandi...
Neyse birazdan temizlik yapacagım, Ctesi uzun zamandır evde değildim çok da keyifliymiş yahuu

Geçmiş olsun canım ilaçları ihmal etme kahvaltı güzel yürüyüş yapabilirsin Leslie falanda olur
Tesekkur ederim tam yuruyus havasi ama 2 yasinda bebek arabasina asla binmeyen bi cocukla olmuyor evde yurume bandim bisikletim ve trambolinim var yurume bandinada izin vermiyor bende trambolinde ip atlama yapiyorum esim erken gelirse hemen yurume bandina gecicem

çocuklarla zor tabi ! ev hanımısın sanırım:))))

Günaydın sultanlar
Merhaba Aprilciğim.

günaydın minnoşlar
Sana da merhaba.

Geçmiş oksun ama bu grip zor geçiyor canım.

Bugün misafirim var evde börekler kekler ay çok tirsiyorum yeme Deadline yeme
Büyük bir sınavdan geçeceksin desene.

Geçmiş olsun.Allah şifa versin.

İyi yapmışsın dinlenmişsin ne güzel.Dün bitti boş ver anına bak.Sana kolay gelsin.

Bu sabah erkenden doktora gittik.Büyük oğlumun karnında kızarıklık vardı.Ben stresten sandım.Meğer mantar olmuş.Evde kedimiz var ama onda bişey yok.İki hafta önce sokakta bir yavru kedi vardı onu apartmana aldı,sanırım ondan bulaştı.Hiçbirimizde yok.Eşim kedimizi veterinere götürdü.Hem aşısı olacak, hemde bakalım onda mantar var mı?

Neyse doktordan Özdilekte açık büfe kahvaltıya gittik.Çocuklar çok mutlu oldu.Ordan da spor salonuna gittik.Büyük oğlum kick boks öğreniyor,küçükte kendi çapında spor yaptı.Bende 15 dskika kolu bandı,15 dakika eliptik,15 dakika da yatay bisiklet ile sporumu tamamladım.Şu an uzanıyorum yoruldum.

Ne güzel bir güne başlayış olmuş:)))))
Neyse ki korkulacak bisey yok çokkk gecmis olsun canımmm

Patates salatası biber dolması ve Mantarlı börek yedim bir parça bugün başka yemek yok artık ay daha tatlılar vardı ya onlardan zor kaçıyorum yav

Kızlar kendime engel olamıyorum bu şekerli şeyler konusunda neden bilmiyorum Normalde öğünlerimi düzgün tutuyorum ama illa şekerli bir şey yeme isteği var kullandığım bazı ilaçlar var ondan mı nedir anlamadım ki ben tatlı düşkünü değilim hamur işlerine dayanamam halbuki. Hamur işi bile gayet aza indirmiş ve canım istemezken bu illa çikolata tatlı yeme ne iş pofss

Sabah
1 tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost

Ara
1 elma
1 avuçtan az çekirdek

Öğle
1 lahmacun
1 çay bardağı yarısı kadar fanta

Akşam
1 alpino kek
20 gr fıstıklı çikolata

tatlıda kalori yüksek olacak diye normal yemekten kıstım şükür şu an aç filan değilim

O bu aralar bende de vardı ya arada oluyor bence bilmiyorum ki bende bu aralar acaba insülin direnci falan mı var acaba diye düşünmeye başladım ya kilo veremiyorum çok tatlı istiyor canım ve benim şekerim çok düşer mesela daha önce ölçülmesi birsey çıkmamişti ama belli olmaz insülin direnci sanırım kolay teşhis konulan bişey değil şu aralar hep aklımda bu var vaktim yok tahlil yaptırmak için ama su aralr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…