Geçmiş olsun canım ilaçları ihmal etmeGünaydın kızlar sabah ilaca başladım levitron içiyorum artık dün dr um verdii nodüllerim var 9.30 da kahvaltımı yağtım klasik 2 adet etimek peynir şekersiz çay birtanede kuru incir yedim şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum spor da yapacagımda ne yapsam karar veremedim :)
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...Günaydın kızlar sabah ilaca başladım levitron içiyorum artık dün dr um verdii nodüllerim var 9.30 da kahvaltımı yağtım klasik 2 adet etimek peynir şekersiz çay birtanede kuru incir yedim şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum spor da yapacagımda ne yapsam karar veremedim :)
Can'ım çok yeme dayanmalısınBugün misafirim var evde börekler kekler ay çok tirsiyorum yeme Deadline yeme
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
Tesekkur ederim tam yuruyus havasi ama 2 yasinda bebek arabasina asla binmeyen bi cocukla olmuyor evde yurume bandim bisikletim ve trambolinim var yurume bandinada izin vermiyor bende trambolinde ip atlama yapiyorum esim erken gelirse hemen yurume bandina gecicemGeçmiş olsun canım ilaçları ihmal etmekahvaltı güzel yürüyüş yapabilirsin Leslie falanda olur
çocuklarla zor tabi ! ev hanımısın sanırım:))))Tesekkur ederim tam yuruyus havasi ama 2 yasinda bebek arabasina asla binmeyen bi cocukla olmuyor evde yurume bandim bisikletim ve trambolinim var yurume bandinada izin vermiyor bende trambolinde ip atlama yapiyorum esim erken gelirse hemen yurume bandina gecicem
Evet ev hanimiyim :)çocuklarla zor tabi ! ev hanımısın sanırım:))))
Ne güzellEvet ev hanimiyim :)
Merhaba Aprilciğim.Günaydın sultanlar
Sana da merhaba.günaydın minnoşlar
Geçmiş oksun ama bu grip zor geçiyor canım.Günaydın pıtırcıklar!
Sagolsun kocacimin cabaları sonuçlandı ve gribini bana geçirmeyi başardı. Açim ama kahvaltı da hazirlayamadim. Ogun altayınca gun icinde hic doymuyorum. Kalkıp hazırlayayım artık
Büyük bir sınavdan geçeceksin desene.Bugün misafirim var evde börekler kekler ay çok tirsiyorum yeme Deadline yeme
Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Günaydın kızlar sabah ilaca başladım levitron içiyorum artık dün dr um verdii nodüllerim var 9.30 da kahvaltımı yağtım klasik 2 adet etimek peynir şekersiz çay birtanede kuru incir yedim şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum spor da yapacagımda ne yapsam karar veremedim :)
İyi yapmışsın dinlenmişsin ne güzel.Dün bitti boş ver anına bak.Sana kolay gelsin.Kızlar ne çokkk uyumuşum, 12 de kalktım. Şimdi kahvaltı ediyorum malesef, dün hiç gelemedim kusura bakmayın pek güzel bir gün yaşamadım ondandi...
Neyse birazdan temizlik yapacagım, Ctesi uzun zamandır evde değildim çok da keyifliymiş yahuu
Istanbulda yasiyorum dogma buyume istanbulluyum ama aslen nigdeliyimNe güzellnerde yasıyorsun? nerelisin Can'ım?
Aynen bende öyleyimIstanbulda yasiyorum dogma buyume istanbulluyum ama aslen nigdeliyim
Ne güzel bir güne başlayış olmuş:)))))Bu sabah erkenden doktora gittik.Büyük oğlumun karnında kızarıklık vardı.Ben stresten sandım.Meğer mantar olmuş.Evde kedimiz var ama onda bişey yok.İki hafta önce sokakta bir yavru kedi vardı onu apartmana aldı,sanırım ondan bulaştı.Hiçbirimizde yok.Eşim kedimizi veterinere götürdü.Hem aşısı olacak, hemde bakalım onda mantar var mı?
Neyse doktordan Özdilekte açık büfe kahvaltıya gittik.Çocuklar çok mutlu oldu.Ordan da spor salonuna gittik.Büyük oğlum kick boks öğreniyor,küçükte kendi çapında spor yaptı.Bende 15 dskika kolu bandı,15 dakika eliptik,15 dakika da yatay bisiklet ile sporumu tamamladım.Şu an uzanıyorum yoruldum.
Teşekkürler.Kedimiz aşılarını olmuş,şükür onda mantar yokmuş.Dışardaki kediden bulaşmış.Bir daha dışardaki kedileri ellemez, anne sözü dinler.Ne güzel bir güne başlayış olmuş:)))))
Neyse ki korkulacak bisey yok çokkk gecmis olsun canımmm
süppersin!Patates salatası biber dolması ve Mantarlı börek yedim bir parça bugün başka yemek yok artıkay daha tatlılar vardı ya onlardan zor kaçıyorum yav
O bu aralar bende de vardı ya arada oluyor bence bilmiyorum kiKızlar kendime engel olamıyorum bu şekerli şeyler konusunda neden bilmiyorumNormalde öğünlerimi düzgün tutuyorum ama illa şekerli bir şey yeme isteği var kullandığım bazı ilaçlar var ondan mı nedir anlamadım ki ben tatlı düşkünü değilim hamur işlerine dayanamam halbuki. Hamur işi bile gayet aza indirmiş ve canım istemezken bu illa çikolata tatlı yeme ne iş pofss
Sabah
1 tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost
Ara
1 elma
1 avuçtan az çekirdek
Öğle
1 lahmacun
1 çay bardağı yarısı kadar fanta
Akşam
1 alpino kek
20 gr fıstıklı çikolata
tatlıda kalori yüksek olacak diye normal yemekten kıstım şükür şu an aç filan değilim
Bende eşten dolayı elazığlı oldumAynen bende öyleyimaslen Giresunluyum. Ama eşten ötürüde Arnavut göçmeni de olduk:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?