merhaba kızlar
dıyetısyenımden geldım yaglarım erımıs hemde gobekten :))
orda da -2 kg çıktım
lıstem de degıstı detoks suyu yok bu hafta
canlarımmm bu aralara çok yoğunum giremiyorum.. öpüyorum sizi.. kilo aldığıma çook şaşırdım çünkü 3 gündür neredeyse aç geziyorum..
Öplen yemeği 4 kaşık pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim 1 tanede köfte son 5 bardak suyum kaldı şimdi ara öğün yapıcam bitki çayımın demlenmesini bekliyorum yanındada 3 tane ceviz
Telden alimti yaparak size cevaplat yazmaya calusiyom olmuyo kafayi yedi tlf
Tabiki canım sen şu andan itibaren takımdasin listeye gireceğin zaman başlangic kilonu yazarız 87 diye birde hedef kilonu kaç yazalımTamam siz beni 2 hafta deneyin ben ilk defa yarışmaya giriyorum sanırım hergün yediklerimi yazacağım ve cuma günü tartılıp kilomu bildireceğim valla deneyin beni pişman olmazsınız çünkü yoruldum şilmanlıktan ben çok kararlıyım sizlerle birlikte dahada hırslanmak istiyorum
Bence kahvaltı çok iyiÖncelikle kilo bildirimimi yapıyım pzt 87 kilo.ile başladım şimdi 84 kiloyum şişkinliğimi attım 1 saat önce tartıldım ve ardından kahvaltı
2 Etimek 1 bardak şekersiz çay ve peynir 2,5 bardakta su içtim şimdiye kadar sabah 20 dk yürüyüş yaptım ama spora gün boyu devam
Bu hafta ilk geldiğin hafta sayılıyor haftaya değil bir sonraki hafta cuma listedesin canım aklında olsun bize de hatirlat unutursakBen gruba girmeyi ne zaman hakedeceğim deneme süreniz ne kadar
buda guzelÖplen yemeği 4 kaşık pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim 1 tanede köfte son 5 bardak suyum kaldı şimdi ara öğün yapıcam bitki çayımın demlenmesini bekliyorum yanındada 3 tane ceviz
Çok sevindim canım valla hadi bakalım böyle devammerhaba kızlar
orda da -2 kg çıktım
Bu arada oti çok sevindim listeye donmene az kaldı pes etmek yokBenim tel de alıntı yapamıyor. Cevapla diyorum, taslağı kaydet diyorum, bırbaska mesaj icin tekrar cevapla diyorum. O zaman alıntı yapmış gibi oluyorsun. Zahmetli ama baska türlü olmuyor
Allah kolaylık versin canım.Ödem olabilir yarın tartıl bakalım kaç çıkacaksın?canlarımmm bu aralara çok yoğunum giremiyorum.. öpüyorum sizi.. kilo aldığıma çook şaşırdım çünkü 3 gündür neredeyse aç geziyorum..
Sen hızlı başladın maşallah azimlisin gştsin fazlalıklarrrr.Öplen yemeği 4 kaşık pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim 1 tanede köfte son 5 bardak suyum kaldı şimdi ara öğün yapıcam bitki çayımın demlenmesini bekliyorum yanındada 3 tane ceviz
Harika ama listene uyuyorsun.Karşılığıda böylr güzel oluyor.merhaba kızlar
orda da -2 kg çıktım
Etimek neden tercih ediyor acaba? Akşam çok az değil mi? Senin listeyle ben de kilo veririm.Bu hafta uygulamaya çalışayım.
A çok ilginç bilmiyordum ama olabilir tabi light ürünler uzun vadede kullanınca böyle yapabiliyor demekBugün tahlil sonuçlarımı aldım şükür troidlerde sıkıntı yok ama iyi ve kötü kolestrol yğksek çıktı.Doktor light ürünlerin sebep olabileceğini söyledi ve sağlıksız dedi.Şaşırdım kaldım kime inanacağıma.
Ohh afiyet olsun anneside gelmişş kuzumun yemekleri çeşitlenmiş.Babaylada kahve keyfi harika hayattayken güzel anıları biriktirmek gerek.MaşallahBenimde bugünkü menu
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı krem peynir
Öğle mercimek çorbası 1 kase 1 dilim ekmek patatesli etli Kabaklı türlü 5 yk kadar 1 küçük boy elma
Aksam 1 kase İşkembe corbasi4 yk bamya yemeği ve salata
Aksam da ara olarak Türk Kahvesi planlıyorum babam istek yaptida
Spor yok şu 1 lt anca oldu bu aralar şu içmeyi de unutuyorum ya
daha az kalorisi varmis ekmek 1 dilim yersem ben etimeki daha cok sevdim formun kepeklisi var etimektenAllah kolaylık versin canım.Ödem olabilir yarın tartıl bakalım kaç çıkacaksın?
Sen hızlı başladın maşallah azimlisin gştsin fazlalıklarrrr.
Harika ama listene uyuyorsun.Karşılığıda böylr güzel oluyor.
Etimek neden tercih ediyor acaba? Akşam çok az değil mi? Senin listeyle ben de kilo veririm.Bu hafta uygulamaya çalışayım.
aaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurtBugün tahlil sonuçlarımı aldım şükür troidlerde sıkıntı yok ama iyi ve kötü kolestrol yğksek çıktı.Doktor light ürünlerin sebep olabileceğini söyledi ve sağlıksız dedi.Şaşırdım kaldım kime inanacağıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?