Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlarımmm bu aralara çok yoğunum giremiyorum.. öpüyorum sizi.. kilo aldığıma çook şaşırdım çünkü 3 gündür neredeyse aç geziyorum..

merhaba kızlar
dıyetısyenımden geldım yaglarım erımıs hemde gobekten :))
orda da -2 kg çıktım
lıstem de degıstı detoks suyu yok bu hafta

Ayyy en sevinçli haberler!
Cok sevindim senin adına. Masallah diyorum!

canlarımmm bu aralara çok yoğunum giremiyorum.. öpüyorum sizi.. kilo aldığıma çook şaşırdım çünkü 3 gündür neredeyse aç geziyorum..

Diyetisyen arkadasinın tartısında tartilsaydin keske. Ödem mıdır nedir belli olurdu

Öplen yemeği 4 kaşık pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim 1 tanede köfte son 5 bardak suyum kaldı şimdi ara öğün yapıcam bitki çayımın demlenmesini bekliyorum yanındada 3 tane ceviz

Hosgeldin!

Ben de 31 yasında 4.5 yasinda kiz ve 2.5 yasında erkek cocuk annesiyim. İstanbulda yasıyorum. 82 kiloyu gördüğüm günler oldu. Su an 72 kiloyum.

***1. TAKIM 439.ETAP ***
sosyestetik (59.9/59.9/0/%0)kilosu sabit
deadline (62.3/62.2/0.1/%0.16)
ispanyol (68.8/69.2/+0.4/-%0.58)
Sevim_mrt (76.6/75.5/1.1%1.44)
sevilay 80 (74.4/73.3/1.1/%1.48)
mornar(58.7/////%)2 hafta bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
gulfuren( 56.7/56.4/0.3/%0.52)

1.takım ortalaması: %0.43

Tabiki canım sen şu andan itibaren takımdasin listeye gireceğin zaman başlangic kilonu yazarız 87 diye birde hedef kilonu kaç yazalım

Bence kahvaltı çok iyi
Ben gruba girmeyi ne zaman hakedeceğim deneme süreniz ne kadar
Bu hafta ilk geldiğin hafta sayılıyor haftaya değil bir sonraki hafta cuma listedesin canım aklında olsun bize de hatirlat unutursak
Öplen yemeği 4 kaşık pırasa yoğurt 1 dilim ekmek yedim 1 tanede köfte son 5 bardak suyum kaldı şimdi ara öğün yapıcam bitki çayımın demlenmesini bekliyorum yanındada 3 tane ceviz
buda guzel

merhaba kızlar
orda da -2 kg çıktım
Çok sevindim canım valla hadi bakalım böyle devam

Allah kolaylık versin canım.Ödem olabilir yarın tartıl bakalım kaç çıkacaksın?

Sen hızlı başladın maşallah azimlisin gştsin fazlalıklarrrr.

merhaba kızlar
orda da -2 kg çıktım
Harika ama listene uyuyorsun.Karşılığıda böylr güzel oluyor.

Etimek neden tercih ediyor acaba? Akşam çok az değil mi? Senin listeyle ben de kilo veririm.Bu hafta uygulamaya çalışayım.

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım şükür troidlerde sıkıntı yok ama iyi ve kötü kolestrol yğksek çıktı.Doktor light ürünlerin sebep olabileceğini söyledi ve sağlıksız dedi.Şaşırdım kaldım kime inanacağıma.

Benimde bugünkü menu
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı krem peynir
Öğle mercimek çorbası 1 kase 1 dilim ekmek patatesli etli Kabaklı türlü 5 yk kadar 1 küçük boy elma
Aksam 1 kase İşkembe corbasi 4 yk bamya yemeği ve salata
Aksam da ara olarak Türk Kahvesi planlıyorum babam istek yaptida
Spor yok şu 1 lt anca oldu bu aralar şu içmeyi de unutuyorum ya

A çok ilginç bilmiyordum ama olabilir tabi light ürünler uzun vadede kullanınca böyle yapabiliyor demek geçmiş olsun canım o zaman aslında akıl vermek için hiç bir engelimiz yok; (

Ohh afiyet olsun anneside gelmişş kuzumun yemekleri çeşitlenmiş.Babaylada kahve keyfi harika hayattayken güzel anıları biriktirmek gerek.Maşallah

daha az kalorisi varmis ekmek 1 dilim yersem ben etimeki daha cok sevdim formun kepeklisi var etimekten

aaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…