Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 13
2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 çay

Ara 16
1 muz

Akşam 19
3 köfte
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
1.5 saat yürüyüş

Bırakmazsak kilolar gitmez! Siskomu kalalım?
Kalmayalım April zaten bu aralar sinir oluyorum böyle zayıf Citi piti birilerini görünce özellikle çocuğu olan bayanları görünce yani kensime sinir oluyorum bekar olduğum halde ne haldeyim kadin çocuk doğurmus fıstık gibi ya bir görsen is arkadaşlarımın eşleri var onları gördükçe sinirleniyorum kendime bu aralar bizim neyimiz eksik dimi

hiç eksiğimiz yok tabiki! Fakat genetik faktörler de var canını sıkma kuzumm
Şanslılardan değiliz sadece:)))))

hiç eksiğimiz yok tabiki! Fakat genetik faktörler de var canını sıkma kuzumm
Şanslılardan değiliz sadece:)))))
Ama sonuçta elimizden geleni yapmamız lazım tabiki genetik faktörlerde var onlar kadar zayıf olamam ama çokta şişman olmamak sağlıklı olmak bizim elimizde sonucta o nedenle kendimi yormadan ama kararlı olarak ilerlemek istiyorum artık hep istiyorum olacak birgün inaniyorum

Biliyorsun istemek başarmanın yarısı inanıyorum ki sonuca sende ulaşacaksın...

Havalarda soğumaya başladı acaba şeker ihtiyacı bundan olablilir mi ?Bir ara bende de vardı,şükür bitti.

Çok iyi gidiyorsun ,bu hafta da güzel nir sonuç alacaksın eminim.

Devam devam durmak yok.

Allahım.şifa versin. Doktoruna sorsan ,acaba böyle etkileri var mı diye? Bir ara doktor ms hastalığından şüphelendi.Mr temiz çıktı.Meğer meniere hastalığıymış.

Maşallahh güzel yemişsin.Canın yarın yrmek istemez artık.Şaka bir yana insan dikkat etmeye başlayınca , bir ara patlama yaşıyor.Yarın dengelersin canım.

Bugünkü menüm

Sabah 13
2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 çay

Ara 16
1 muz

Akşam 19
3 köfte
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
1.5 saat yürüyüş
April ne yaptın sen.Çok iyi harikasın.

Sabah 10.00
Açık büfe kahvaltı
Ne yediğimi yazmaya üşendim.

Öğle 14.00
3 kaşık süzme yoğurt
Bir incir, çeyrek muz
2 tane ceviz
Tarçın
Zenfecil

Akşam 19.30
2 kepçe yoğurt
1 tane karnıyarık
2 kaşık süzme yoğurt

Ara 20.30
Yürk kahvesi
Kuru incir

45 dakika spor, evde durmadan hareket halindeydim.
2 litre su,rezene,zenfecil çayı

İyi geceler kizlar

Deadline baykuşu napiyosun? Yarışmalarda yüzünü kara cikarmiyciiim soz.

Ben de uyumadım kizim cok öksurdu. Sonradan dışarıda yogun sis olduğunu farkettim. Boyle havalardan etkileniyor hemen. Neyse kustu da rahatladı biraz

Yarın hastalıklarımız engel olmazsa kahvaltıyı bir çift arkadasimizla dışarıda yapıcaz. Kiz da bahsettigin şanslılardan. Doğumundan 2 ay sonra eski 36-38 bedenindeydi. Onlarla olası yaz tatillerinden hep kaçtım boguhhhuhu

İnşallah toparlarım yarın. Ama hasta olmama rağmen bantta yarım saat yürüdüm. O da diğer bir basarım!

Baykuş ne kiz sana güveniyorum canım ay o arkadaşlardan bende de var anlamıyorum ya nasıl bişey bu genetiknsanssizlik dedi April öf ya ben daha şimdiden uğraşıyorum en azından seninki öyle degil

Cocuk 2.5 yasında olunca dogum kilom Diyemiyosun. Aynı sayılırız
Dimi bak bu açıdan bakınca haklısın o zaman artık savaşma zamanı oti sen isteyince neler yapıyorsun ben biliyorum o nedenle artık şu kiloları verip milleti catlatabilirisn canim bende şu son kiloları verip takıldım buralarda elimizde kahve çay uzaktan izleriz kız oh mis

Oooh izleriz tabii!
Şey..
Cayın yanında bı şey yiyebiliyoz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…