Ee akşam yemek yemicekmisİn ? Bu kadarmı yanıBugünkü günahlarımı yazayım
Sabah
1 dilim esmer ekmek
2 dilim peynirf
4 zeytin
Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon bulgur pilavı
4 kasık yoğurt
1 havuç rendesi
Ara
1 eti puf
Akşam
3 mandalina
1 bardak bitki çayı
Su : 2 litre spor yok
Gündüz kalorisi cok canım ya :) Aç değilim bi de kalori hakkımı doldurdum yemem.Ee akşam yemek yemicekmisİn ? Bu kadarmı yanı
Kaç klorilik bi diyet yapıyorsun merak ettim çok düşük geldi bana halsizlik yapıyomu yapıyosa ne gibi önlem alıyosun ben az yıyınce başımı kaldıamıyorum da ondan soruyorum maş.azmini alkışlıyorum arkadaşım tebriklerGündüz kalorisi cok canım ya :) Aç değilim bi de kalori hakkımı doldurdum yemem.
Kaç klorilik bi diyet yapıyorsun merak ettim çok düşük geldi bana halsizlik yapıyomu yapıyosa ne gibi önlem alıyosun ben az yıyınce başımı kaldıamıyorum da ondan soruyorum maş.azmini alkışlıyorum arkadaşım tebrikler
Bence güzel olmuş hadi akşam toplamısesin yani başlangıç için güzel kaçamakları olsun daİyi akşamlar kulubun melekleri :) bugun diyete başladım sizden aldığım pozitif enerjiyle bakalım neleeer yemişiz neler
Kahvaltı: çeyrekten daha ufak ekmek arası menemen şekersiz çay
Ara: yarım yeşil elma şekersiz kahve
Öğlen: 3 dal brokoli haşlaması bir dilİm borek bir dilim traliçe ( dayanamadım yani çok güzel duruyodu gezmedeydim bide ısrarda edince eh yiyim bakalım dedik)
Akşam : evveeet kendimi frenledim eşim için yağ mantısı yanı hamur kızartması üstü salçalı yoğutlu ama ben duuur bakalım sen börek yedin diyebildim heyooobende bir porsiyon bol limonlu paça çorbası az etli ekmeksiz inş yatmadanda hedefim bir porsiyon meyve sadece bir kase yoğurt içine pul biber limon 30 dk egzersiz
kız püf yemeyeydin de akşam yemek yiyeydinBugünkü günahlarımı yazayım
Sabah
1 dilim esmer ekmek
2 dilim peynirf
4 zeytin
Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon bulgur pilavı
4 kasık yoğurt
1 havuç rendesi
Ara
1 eti puf
Akşam
3 mandalina
1 bardak bitki çayı
Su : 2 litre spor yok
maalsef cok halsiz hissettim yemek yiyemiyorum canım istemiyor. keşke yemeseydim ama işte oldu bugün 920 kalori almışım eti pufa rağmenBence güzel olmuş hadi akşam toplamısesin yani başlangıç için güzel kaçamakları olsun da
kız püf yemeyeydin de akşam yemek yiyeydinneyse artık ama hep böyle yapma zaraylı sende biliyorsun boşa püf yiyip şeker yuklemissin çok tatlı istiyorsa canın sütlü tatlı yap kendine azıcık ondan ye bari paket gıda yeme bence cok
Geçmiş olsun canım hastasın galiba ama dikkat et böyle şeylere sağlığın için yani kilo vermeni geçtimmaalsef cok halsiz hissettim yemek yiyemiyorum canım istemiyor. keşke yemeseydim ama işte oldu bugün 920 kalori almışım eti pufa rağmenbi 800 e düşürseydim hayırlısıyla.
Geçmiş olsun canım hastasın galiba ama dikkat et böyle şeylere sağlığın için yani kilo vermeni geçtim
Evet c vitaminli şeyler ye hatta ıhlamur varsa nar çiçeği de varsa tarçın da at kaynat iç bana çok iyi geliyor hatta ben içine zencefil de atıyorumSağlık önemli kesinlikle grip gibi bişeyim onun halsizliği var. Boğazım fena filan. Mandalina cok iyi geldi ama.
Ben regl öncesinde kilo almış çıkıyorum 300 400 gr eger dikkat edersem yememë dayanamayıp tatlı falan yemezsem yani reglken sabit olup bittikten iki üç gün sonra direk kilom düşüyor baya ama hiç yapamadım ne zamandır tatlı yiyiorum sonra sabit çıkıyorum öyle yani reglken vücut daha cook kalori yaktığından daha çok kilo verirsin dikkat edrrsen ama sonrasında belli oluyor ödem gidince reglken ödemde oluyor cunkuBişey sorcum hanımlar regl öncesi ve sonrası ne kadar fark ediyosunuz kiloda
gel gel çabuk gel..Günaydın kizlar
Cok mutluyum görenler şaşırıyor ne kadar zayıflamasın diyorlar. Az kaldı az. Giriciim listeye
April kuşu sen nerdesin bakım?
menü süper kzuuzm. canım hamsi çekti yaaagünaydınnnnn
sabah 07,00 2 bardak su
kahvaltı 08,30 2 yumurta+1 üçgen lıgt+2 etımek+domates salatalık+1 ceviz
ara mandalına 1 +1 bardak tarcınlı turk kahvesi
öğlen 12,30 karabugday haslama +1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı
ara 2 mandalına 2 ceviz
aksam 18,00 12 tane hamsı fırında +1 bardak ev tıpı vısne suyu+1 etımek
ara mandalına +1 hurma
3 lt su spor yok
ayy iyiki hamiş değilsinngel gel çabuk gel..
menü süper kzuuzm. canım hamsi çekti yaaa
ben +2 kg bıle cıkıyorum bazen bende asrı fark yapıyor memeler kocaman göbek davul:)ıyyyy gııck kaptım kendımden şişkoooo sevimmmmBişey sorcum hanımlar regl öncesi ve sonrası ne kadar fark ediyosunuz kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?