tamam simdi sakin ol o kadar da kötü değil kız71 ile ayrılmıştım canım. İkindide pilav yedim 2 tatlı kasığı reçel yedim. Sonra 2-3 cigkofte yedim kuru kuru. Şimdi de bı kase mercimek ictim. Kahve içmeden yapamam gibi geliyo. Ne yapayım kaptaan?
bence güzel olmuş canım çok iyi ama şu sosisler varya onları pek önermiyoruz çok yeme hani yağlı ve katkı maddesi olması açısından paket gıda sayılıyor ya salam sosis çok yeme arada yiyebilirsin ama aklında olsunilk menümü hemen sizinle paylaşayım :)
7.30 bir bardak limonlu su
10.30 vanilyalı yoğurt
12.00 iki kepekli ekmekten tost
17.30 4-5 tane küçük sosislerden, 2 yk etli patlican türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşınin ucu kadar da meze
Simdi bir kücük mandalina yiyecegim tatli ihtiyacimi gidersin diye bide yatmadan yarim saat önce yoğurt kürü
Şimdiye kadar 1 litre su ama ben onu daha iki litre yaparım
Spor olarakda evde olamadığım için bugün sadece 50 mekik, 50 şınav 15 squat
Ama yarın yarım saat koşacağım
bilemiyorum oti ya şu andan farklı olmayacak kilo da bildircem cuma ama listede olmasam mı diye düşündüm de ondan aslında neyse 1 hafta daha bakayım o zamanO izinden kilo vererek donen olmadı sekerim. 100grsa 100gr sabitse sabit. Bence yanlis düşünüyorsun. Once kendini duşun
tamam simdi sakin ol o kadar da kötü değil kızşimdi kahve içebilirsin nasıl seviyorsun şekersizse olur canım yanında bişey yemezsen sıkıntı yok suyunu iç kaldığın yerden devam kahvenide içebilirsin eğer imaknın varsa yarım saat yürüyüş yap tamam yapmasanda olur ama yaparsan süper olur
bence güzel olmuş canım çok iyi ama şu sosisler varya onları pek önermiyoruz çok yeme hani yağlı ve katkı maddesi olması açısından paket gıda sayılıyor ya salam sosis çok yeme arada yiyebilirsin ama aklında olsunama onun dışında harika
bilemiyorum oti ya şu andan farklı olmayacak kilo da bildircem cuma ama listede olmasam mı diye düşündüm de ondan aslında neyse 1 hafta daha bakayım o zaman
tamam hareketli bir günse bieşy olmaz hurmanında daha küçük olanını ye o zaman canısıAyy canım kaptanım benim! Sekersiz iciyorum zaten. Ama bı hurma yerim yanında mutlaka.
Yürüyüş yapamam sanırım. Bugün bahçede mandalina ve kivi topladım kasa kasa. Bı de eve taşıdım kesildim zaten. Oğlum atesli olduğu icin daha yoramiycam kendimi. Gece nöbet var
Yavrum birak sen freeyi! April takıldın orda, biz zirveye oynayalım
ay april duymasın ama o biraz free de mi kalavk ne sen ondan önce geleceksin sanki
Normalde sosisi pek seven biri değilim zaten de bugün bi yiyesim geldi :) sucuk da mı onların arasındabence güzel olmuş canım çok iyi ama şu sosisler varya onları pek önermiyoruz çok yeme hani yağlı ve katkı maddesi olması açısından paket gıda sayılıyor ya salam sosis çok yeme arada yiyebilirsin ama aklında olsunama onun dışında harika
bilemiyorum oti ya şu andan farklı olmayacak kilo da bildircem cuma ama listede olmasam mı diye düşündüm de ondan aslında neyse 1 hafta daha bakayım o zaman
Sucukta şu aralar sallantıda galiba tartışmalar varNormalde sosisi pek seven biri değilim zaten de bugün bi yiyesim geldi :) sucuk da mı onların arasında
Canim zaten geçti bu hafta izne ayrılsan yine bildirim yapacaksin o nedenle önemli değil bak bende ayrilcaktim oti izin vermedi olMadi haftaya bakarız tatlım pes etmeyelim olur mu olduğu kadar elimizden geleni yapıyoruz sonuctadeadline merhaba canım.Beni izne çıkarır mısın? 300 gram al,300 gram ver başka yaptığım bir şey yok. Grrçekten izne ayrılmak istiyorum.55.8 kg gördüğüm zaman listeye gelirim.İyi kşlo veren kızlar var, onların da emeği boşa gitmesin.Ceza olayıda varmış.Yine gelirim yazarım ama izinde olayım lütfen.
bugun 4 te gidecem valla beni, tarti eksi 500 ama orda ne cikar bilemiyecem gayet tok olucam cunkuGünaydın kizlar!
Sevim! Diyetisyenden haber vermedin. Ne kadar yag gitmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?