ekledım cnm ben hesaplamaları yaparlar ben daha kavrayamaadım :)Kuzlar kilom 72.8 beni de eklermsnz listeyeye
ekledım cnm ben hesaplamaları yaparlar ben daha kavrayamaadım :)
bıde muhasebeci olacammm
Puuu utan kendinden! Ben en azından sosyalciyim
Yaa aslında ben 71.2 idim. Ama dünkü sacmalamamin acısı boyle cikti. Olsun! Haftaya daha cok vermiş olurum diiimiii sevimciiim
Kuzummm çok karamsarsın, bence öyle bir şeye gerek yok . Bak bizde gelicez yakında durumlar daha da düzelecekyarın tartıdaki kilo durumuma göre izine ayrılıp free listede takılmaya karar verdim benApriL_2007 valla takıma yarardan çok zarar veriyorum ya 100 gr vermekle olmaz bu işler dışarda takılayım en iyisi takımda olmak ama listede olmak istemiyorum ne dersin sence kendime ceza verdim kilo vermeden listeye girmiycem
Canim zaten geçti bu hafta izne ayrılsan yine bildirim yapacaksin o nedenle önemli değil bak bende ayrilcaktim oti izin vermedi olMadi haftaya bakarız tatlım pes etmeyelim olur mu olduğu kadar elimizden geleni yapıyoruz sonucta
Tamam kızlar haklısınız.Gitmiyorum yine.Kuzummm çok karamsarsın, bence öyle bir şeye gerek yok . Bak bizde gelicez yakında durumlar daha da düzelecek
Aynı anda mi tartildin canım olabiliyor benim tartı da da pili azalmış olabilir biz 72.6 yu baz alalım bügunlük ortası yine olursa bakarızMerheba tartida bir problem var galiba ilk 73.5 sonra 73 sonra 72.6 ve en son 72.2 çıktı
Sweet kaptanim sanırım sonuncu olduk ama free arkadaşlar kurtarıldı bilmem***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2/68.9/0.3/%0.43)
Sevim_mrt (75.5/75/0.5/%0.66)
sevilay 80 (73.3/72,8/0,5/%0,68)
gulfuren( 56.4///)
Takım ortalamasi:
Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti(71.9/71,4/0,5/%0,71)
Pptya87 (87/82,3/4,7/%5,4)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?