- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bende öyle düşündüm bi tartıldım 73.5 çıktı bidaha çıktım baktım 73 e düştü dedim bidaha tartılayım baktım 72.6 çıktı sonra 72.2 sonra pili bi çıkartıp taktım sonra yine 72.6 çıktı bi dahakinide böyle olursa bi pili değiştiririm.Aynı anda mi tartildin canım olabiliyor benim tartı da da pili azalmış olabilir biz 72.6 yu baz alalım bügunlük ortası yine olursa bakarız
Bana haber verdi de April bu aralar seminerler ders birde özel ders falan varmış coknyogunmus girmeye çalışıcam giremzsem izne ayirirmisin dedi baktım gelmemiş bende ayirdimdeadline sosyestetik izne mi çıkmış?
Olsun bugunde böyle dikkat edersin haftay kdarBende öyle düşündüm bi tartıldım 73.5 çıktı bidaha çıktım baktım 73 e düştü dedim bidaha tartılayım baktım 72.6 çıktı sonra 72.2 sonra pili bi çıkartıp taktım sonra yine 72.6 çıktı bi dahakinide böyle olursa bi pili değiştiririm.
Buarada bugün ki menüm çok düzensizdi
İkinci günden hiç olmadı bu bütün gün okuldaydım çıkışta arkadaşlarla ve pizza ve biraz patates kızartması yedim saat 16.00 da
7.00 limonlu su
Mandalina
Saat 10.30 kepek ekmeğinin arasına sürme peynir ve salatalık
16.00 dada yazdığım gibi pizza ve patates kızartması
Bide yatmadan yoğurt kürü
Toplamı yaklaşık 1500 kalori
Ama bn kendime cezamı verdim
100 mekik
100 şınav
1 saat koşu
15 squat
Şimdiye kadar 1 litre su
Hımmmm herkes yoğun ne olacak bizim halimizBana haber verdi de April bu aralar seminerler ders birde özel ders falan varmış coknyogunmus girmeye çalışıcam giremzsem izne ayirirmisin dedi baktım gelmemiş bende ayirdim
Evet ama baksana listede 5 kişi kaldık yok olmak üzereyizHımmmm herkes yoğun ne olacak bizim halimizmaleseffki yine nota aldık listeler bizi bekler desene!
Tekrar hoş geldin.Bugünün menüsü sabah bir kupa çorba öğle sadece kek yedim bir dilim akşam da bilmiyorum ne yiyeceğim. Ne kadar kısa bir liste oldu böyle. Bir de iki türk kahvesi içtim. Kilom da hala aynı. Normal zaten metobolizma bu yediklerimle çalışmaz
Kıyamam oğluşuna geçmiş olsun.Benimde büyük hasta.Haftaya da sınav var.Yaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm
Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
Ödem olabilir.Kullandığın ilaçlar ödem yapıyor mu acaba?Selam arkadaşlar dün yazamadım. Yogunum bu aralar ve çok yiyorum nedense. Bu yarışmaya katılmak istiyorum ama hala düşemedim o kiloya. 47.8 olmam lazım ben hala 48.5 filan hatta 49 çıkıyor şişkinlik filan var ya da kilo mu aldım nedir.
Sabah
1 dilim ekmek
1/2 yemek kaşığı bal
2 dilim beyaz peynir
Öğle
1 porsiyon sade tavuk döner
1 porsiyon yoğurt
1 kase yoğurt
Ara
1 büyük bardak greyfurt portakal su
Akşam
1 esmer undan sade bazlama
2 litre su
Evet son zamanların en iyisiEvet ama baksana listede 5 kişi kaldık yok olmak üzereyizlisteler elimizden öper artık bi sonraki etaplarda inşallah April güzel şeyler yapacağız yeni listemizle aslında herkeste kilo vermiş ya bu hafta kötü değil
Girme kız bunalıma ya valla aynıyüz senle benimde gitmiyor hiç kilolar ya napalım az gitsin yeterki gitsin modundayim ben spor yapınca ertesi gün arti çıkıyorum onu farkettim ben dün spor yapmadım bugun 200 gr eksi çıktım bu nasıl is anlamış değilimYeni gelen bayanlar hoş geldiniz.Bunalıma girdim yazılanları yeni okudum.
Tekrar hoş geldin.Sen hiç bir şey yememişsin canım.
Kıyamam oğluşuna geçmiş olsun.Benimde büyük hasta.Haftaya da sınav var.
Ödem olabilir.Kullandığın ilaçlar ödem yapıyor mu acaba?
Canım geçmiş olsun kuzucuğa, peki Nasıl oldu düzeldi mi?Yaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm
Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
Haaaa hayyyyy konus bakalım! Bu ne özgüven? Zirveye oynamak mı işte ben bunaYavrum birak sen freeyi! April takıldın orda, biz zirveye oynayalım
duydum duydumay april duymasın ama o biraz free de mi kalavk ne sen ondan önce geleceksin sanki
Ay April görelim bakalım bekliyorum ama bildirim senden halaCanım geçmiş olsun kuzucuğa, peki Nasıl oldu düzeldi mi?
Koş koş belki yetişirsin
Haaaa hayyyyy konus bakalım! Bu ne özgüven? Zirveye oynamak mı işte ben buna
duydum duydumsenin dillerin neler diyor öyle ? Görücez bakalım kim
Bildirdim ya kuzumAy April görelim bakalım bekliyorum ama bildirim senden hala
Ay pardon bakar kör olmuşum ben***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)izne ayrılmak istiyor
deadline (62.2/62/0.2/0.32)
ispanyol (69.2/68.9/0.3/%0.43)
Sevim_mrt (75.5/75/0.5/%0.66)
sevilay 80 (73.3/72,8/0,5/%0,68)
gulfuren( 56.4/56.7/ -0.3/-0.55)
Takım ortalamasi: %0.26
Free liste 430. Etap
April_2007 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Otimoti(71.9/71,4/0,5/%0,71)
Pptya87 (87/84/ 82,3/1.7/%2.02)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73/72.6/0.4/0.55)
Free Takım Ortalaması:
%0.99
Evet bende spordan sonra fazla çıkıyorum.Dur bunu öğreneceğim.Haklısın bırakmak yok.Bugün oğlumun okuluna gittim haşhaşlı yaptım.Diyette olanlarda bozdu.Girme kız bunalıma ya valla aynıyüz senle benimde gitmiyor hiç kilolar ya napalım az gitsin yeterki gitsin modundayim ben spor yapınca ertesi gün arti çıkıyorum onu farkettim ben dün spor yapmadım bugun 200 gr eksi çıktım bu nasıl is anlamış değilimacaba insülin direnci falan milyar bende ya hiç kaçamak yapmadım bu hafta spr yaptım ama gitmiyor ya bakıyorum 1.2 kg falan vermiş arkadaşlar menülerine bakıyorum benimki gibi sporda öyle bende bir sıkıntı var bence
Ay kız kalori güzel olmusEvet bende spordan sonra fazla çıkıyorum.Dur bunu öğreneceğim.Haklısın bırakmak yok.Bugün oğlumun okuluna gittim haşhaşlı yaptım.Diyette olanlarda bozdu.Kadın incecik hala kilo vermeye çalışıyor.Kalori hesapladım bugün günü 1050 kalori ile kapattım.
Çok imrenirim o tiplere benAy kız kalori güzel olmusbazıları takıntı yapıyor ya ondandir o
PF bende takıntı yaptım niye veremiyorum ben yaÇok imrenirim o tiplere benEn doğrusunu yapıyorlar
tatlım sabretmen gereken bir dönemdesin , amann pişmanlıktan başka bisey getirmez o pasta!PF bende takıntı yaptım niye veremiyorum ben yasınırından gidip bir kocaman pasta yiyelim var nasılsa veremiyorum diye ama yapmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?