Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)izne ayrılmak istiyor
deadline (62.2/62/0.2/0.32)
ispanyol (69.2/68.9/0.3/%0.43)
Sevim_mrt (75.5/75/0.5/%0.66)

sevilay 80 (73.3/72,8/0,5/%0,68)
gulfuren( 56.4/56.7/ -0.3/-0.55)

Takım ortalamasi: %0.26

Free liste 430. Etap
April_2007 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Otimoti(71.9/71,4/0,5/%0,71)

Pptya87 (87/84/ 82,3/1.7/%2.02)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73/72.6/0.4/0.55)

Free Takım Ortalaması:
%0.99

Selam arkadaşlar dün yazamadım. Yogunum bu aralar ve çok yiyorum nedense. Bu yarışmaya katılmak istiyorum ama hala düşemedim o kiloya. 47.8 olmam lazım ben hala 48.5 filan hatta 49 çıkıyor şişkinlik filan var ya da kilo mu aldım nedir.

Sabah
1 dilim ekmek
1/2 yemek kaşığı bal
2 dilim beyaz peynir

Öğle
1 porsiyon sade tavuk döner
1 porsiyon yoğurt
1 kase yoğurt

Ara
1 büyük bardak greyfurt portakal su

Akşam
1 esmer undan sade bazlama

2 litre su

Aynı anda mi tartildin canım olabiliyor benim tartı da da pili azalmış olabilir biz 72.6 yu baz alalım bügunlük ortası yine olursa bakarız
Bende öyle düşündüm bi tartıldım 73.5 çıktı bidaha çıktım baktım 73 e düştü dedim bidaha tartılayım baktım 72.6 çıktı sonra 72.2 sonra pili bi çıkartıp taktım sonra yine 72.6 çıktı bi dahakinide böyle olursa bi pili değiştiririm.

Buarada bugün ki menüm çok düzensizdi
İkinci günden hiç olmadı bu bütün gün okuldaydım çıkışta arkadaşlarla ve pizza ve biraz patates kızartması yedim saat 16.00 da

7.00 limonlu su
Mandalina

Saat 10.30 kepek ekmeğinin arasına sürme peynir ve salatalık

16.00 dada yazdığım gibi pizza ve patates kızartması

Bide yatmadan yoğurt kürü
Toplamı yaklaşık 1500 kalori

Ama bn kendime cezamı verdim
100 mekik
100 şınav
1 saat koşu
15 squat

Şimdiye kadar 1 litre su

Olsun bugunde böyle dikkat edersin haftay kdar en azından kalori olarak cok degil

Bana haber verdi de April bu aralar seminerler ders birde özel ders falan varmış coknyogunmus girmeye çalışıcam giremzsem izne ayirirmisin dedi baktım gelmemiş bende ayirdim
Hımmmm herkes yoğun ne olacak bizim halimiz maleseffki yine nota aldık listeler bizi bekler desene!

Hımmmm herkes yoğun ne olacak bizim halimiz maleseffki yine nota aldık listeler bizi bekler desene!
Evet ama baksana listede 5 kişi kaldık yok olmak üzereyiz listeler elimizden öper artık bi sonraki etaplarda inşallah April güzel şeyler yapacağız yeni listemizle aslında herkeste kilo vermiş ya bu hafta kötü değil

Yeni gelen bayanlar hoş geldiniz.Bunalıma girdim yazılanları yeni okudum.

Tekrar hoş geldin.Sen hiç bir şey yememişsin canım.

Yaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm

Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
Kıyamam oğluşuna geçmiş olsun.Benimde büyük hasta.Haftaya da sınav var.

Ödem olabilir.Kullandığın ilaçlar ödem yapıyor mu acaba?

Evet son zamanların en iyisi

Artık napalım katlanacağız...

Girme kız bunalıma ya valla aynıyüz senle benimde gitmiyor hiç kilolar ya napalım az gitsin yeterki gitsin modundayim ben spor yapınca ertesi gün arti çıkıyorum onu farkettim ben dün spor yapmadım bugun 200 gr eksi çıktım bu nasıl is anlamış değilim acaba insülin direnci falan milyar bende ya hiç kaçamak yapmadım bu hafta spr yaptım ama gitmiyor ya bakıyorum 1.2 kg falan vermiş arkadaşlar menülerine bakıyorum benimki gibi sporda öyle bende bir sıkıntı var bence

Yaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm

Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
Canım geçmiş olsun kuzucuğa, peki Nasıl oldu düzeldi mi?

Koş koş belki yetişirsin

Yavrum birak sen freeyi! April takıldın orda, biz zirveye oynayalım
Haaaa hayyyyy konus bakalım! Bu ne özgüven? Zirveye oynamak mı işte ben buna

ay april duymasın ama o biraz free de mi kalavk ne sen ondan önce geleceksin sanki
duydum duydum senin dillerin neler diyor öyle ? Görücez bakalım kim

Ay April görelim bakalım bekliyorum ama bildirim senden hala

Ay pardon bakar kör olmuşum ben

Evet bende spordan sonra fazla çıkıyorum.Dur bunu öğreneceğim.Haklısın bırakmak yok.Bugün oğlumun okuluna gittim haşhaşlı yaptım.Diyette olanlarda bozdu.Kadın incecik hala kilo vermeye çalışıyor.Kalori hesapladım bugün günü 1050 kalori ile kapattım.

Ay kız kalori güzel olmus bazıları takıntı yapıyor ya ondandir o

PF bende takıntı yaptım niye veremiyorum ben ya sınırından gidip bir kocaman pasta yiyelim var nasılsa veremiyorum diye ama yapmayacagim
tatlım sabretmen gereken bir dönemdesin , amann pişmanlıktan başka bisey getirmez o pasta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…