Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok imrenirim o tiplere ben En doğrusunu yapıyorlar
Aslında güzel yapıyorlar değil mi, kilo almıyorlar.

PF bende takıntı yaptım niye veremiyorum ben ya sınırından gidip bir kocaman pasta yiyelim var nasılsa veremiyorum diye ama yapmayacagim
Yapma yapma bütün emeğin boşa gidecek. Vücudun bu kiloya alışmış demekki.

Aslında güzel yapıyorlar değil mi, kilo almıyorlar.

Yapma yapma bütün emeğin boşa gidecek. Vücudun bu kiloya alışmış demekki.
Ay evet en mantıklı açıklama ya şu an aydinlanma yasadim Sağol gulfuren ya takmistim kafaya ondandir demi ben hayatım boyunca hiç 60 kilo altı olmadım yani olduysamda ta 15 yaşında falan 60 kiloydumr dusun ondan gitmiyor

öf baktım kilo veremiyorum cok sinir oldum ama April kesin bişey var bende niçin neden nasıl gerçi ama 10 kiloyu nasıl verdim orası da var anlamiyore
dimi ya ! O da sendin yapacaksın kuzum ben sana güveniyorum ...

yinede sen fazla alışma o kiloya

Vurur yüze ifadesi
Geçtim seni bı tanesi!

Hahhaytt

Yarimsar kilo vermiş olsak da benim yüzdem senin yüzdeni döver, ufaklik der yanağını sıkar, bayramda da harçlık verir

Vurur yüze ifadesi
Geçtim seni bı tanesi!

Hahhaytt

Yarimsar kilo vermiş olsak da benim yüzdem senin yüzdeni döver, ufaklik der yanağını sıkar, bayramda da harçlık verir
Ay oti deli ya ama hala listede değilsin aprilcigimin hala süresi var hadi haftaya o girer listeye sen girrmezsen bak 5 kişi kaldık listede gelmeniz lazim

Ay oti deli ya ama hala listede değilsin aprilcigimin hala süresi var hadi haftaya o girer listeye sen girrmezsen bak 5 kişi kaldık listede gelmeniz lazim

O beni gecemeeeez
Haftaya listedeyim!

Ama listedekilerin geneli kalan kilolarını vermeye çalışanlar. O yuzden hep sonlardayiz. Yeni arkadaslar listeye girdiğinde bir umudumuz olabilir bence.

O beni gecemeeeez
Haftaya listedeyim!

Ama listedekilerin geneli kalan kilolarını vermeye çalışanlar. O yuzden hep sonlardayiz. Yeni arkadaslar listeye girdiğinde bir umudumuz olabilir bence.
Evet listeye baksana 60 civarları sayımız da az ya 5 kişi kaldik

Alemsin ya, ışıl ışıl oldun demi ?

Günaydın fistiklarimm hani kimse yok çıkıp çıkıp gelin
Merhaba canım.İki oğlumda hasta, ikisininde ateşi var.

İyi akşamlar kızlar.Bugünde 1150 kalori ile günü bitirdim.Yediklerimi uzun uzun yazamıuorum iki oğlumda hasta ,küçük yine ateşi 40.6 gördü zor düşürdüm.

Bugünkü menüm

8:30 kahvaltı
1 yumurta
2 zeytin
Çeyrek yufka ile peynirli gözleme
1 tatlı kas. Bal
Salata

Ara 12
10 fındık + 2 incir

Öğlen 13:30
1 tabak hamdini pilav :/ (sevmem aslında mecburiyet)
Kucuk parça Mısır ekmegi

Ara 17:00
Sutlu kahve
12 fındık + 1 hurma

18:30 aksam
1 tabak kıymalı karnabahar
1 kase yogurt

Gorumcede 1 çatal tatlı, 1 mandalina

Su 2 Lt üstü
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…