tatlım sabretmen gereken bir dönemdesin , amann pişmanlıktan başka bisey getirmez o pasta!
Aslında güzel yapıyorlar değil mi, kilo almıyorlar.Çok imrenirim o tiplere benEn doğrusunu yapıyorlar
Yapma yapma bütün emeğin boşa gidecek. Vücudun bu kiloya alışmış demekki.PF bende takıntı yaptım niye veremiyorum ben yasınırından gidip bir kocaman pasta yiyelim var nasılsa veremiyorum diye ama yapmayacagim
Ay evet en mantıklı açıklama ya şu an aydinlanma yasadimAslında güzel yapıyorlar değil mi, kilo almıyorlar.
Yapma yapma bütün emeğin boşa gidecek. Vücudun bu kiloya alışmış demekki.
dimi ya ! O da sendinöf baktım kilo veremiyorum cok sinir oldum ama April kesin bişey var bende niçin neden nasıl gerçi ama 10 kiloyu nasıl verdim orası da var anlamiyore
yinede sen fazla alışma o kiloyaAy evet en mantıklı açıklama ya şu an aydinlanma yasadimSağol gulfuren ya takmistim kafaya ondandir demi ben hayatım boyunca hiç 60 kilo altı olmadım yani olduysamda ta 15 yaşında falan 60 kiloydumr dusun ondan gitmiyor
Canım geçmiş olsun kuzucuğa, peki Nasıl oldu düzeldi mi?
Koş koş belki yetişirsin
Haaaa hayyyyy konus bakalım! Bu ne özgüven? Zirveye oynamak mı işte ben buna
duydum duydumsenin dillerin neler diyor öyle ? Görücez bakalım kim
Ay oti deli yaVurur yüze ifadesi
Geçtim seni bı tanesi!
Hahhaytt
Yarimsar kilo vermiş olsak da benim yüzdem senin yüzdeni döver, ufaklik der yanağını sıkar, bayramda da harçlık verir
Ay oti deli yaama hala listede değilsin aprilcigimin hala süresi var hadi haftaya o girer listeye sen girrmezsen bak 5 kişi kaldık listede gelmeniz lazim
Evet listeye baksana 60 civarlarıO beni gecemeeeez
Haftaya listedeyim!
Ama listedekilerin geneli kalan kilolarını vermeye çalışanlar. O yuzden hep sonlardayiz. Yeni arkadaslar listeye girdiğinde bir umudumuz olabilir bence.
Alemsin ya, ışıl ışıl oldun demi ?Ay evet en mantıklı açıklama ya şu an aydinlanma yasadimSağol gulfuren ya takmistim kafaya ondandir demi ben hayatım boyunca hiç 60 kilo altı olmadım yani olduysamda ta 15 yaşında falan 60 kiloydumr dusun ondan gitmiyor
Merhaba canım.İki oğlumda hasta, ikisininde ateşi var.Günaydın fistiklarimmhani kimse yok çıkıp çıkıp gelin
Evet Parıl Parıl parladimAlemsin ya, ışıl ışıl oldun demi ?
Merhaba canım.İki oğlumda hasta, ikisininde ateşi var.
Ay otim gelmisHuu huu
Ay otim gelmiszaten bir ikimiz varız haftasonu dur ama aksama April de gelir kiz
Hain görümceler yedirirler önce sonra da ay CK kilo aldın derler kız yemeApril kimbilir hangi gezmelerde.
Ben de esimi bekliyorum. Belki gorumceme gideriz. Ama gorumce evleri cok tehlikeli. Dokturuyolar tatlıları borekleri
Hain görümceler yedirirler önce sonra da ay CK kilo aldın derler kız yeme
Ay aferin sana otiGittim geldim sekerim. İyidir benimkiler sagolsunlar. Kete ve Sutlu kadayıfli tatlı vardı. Tatlıdan yarım dilim aldım ama bı çatal yedim. Cok şekerli geldi inanamadım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?