Bende az önce en geç kaçta bildirim yapmam gerektiğini sormuştumliste yukarda yarın 14.00 e kadar bildirim yapmayı unutmayalım lütfen kimse uğaramamış bugün ne işler karıştırıyorsunuz son gün acaba :d neyse yatıyorum ben iyi geceler
aslında 14.00 ama ben 4 ten sonra geliyorum istersen 16.00 ya kadarda yükleyebilirsinBirazdan sahur yapacağım yumurta ayran yeşillik 2 dilşm ekmekle şimdi kızlar benim sorum şu yarın en geç saat kaçta kilo bildirimi yapmam gerekiyordu
Malum gece yiyince sabah tam net kilom çıkmıyor öğlen daha bi süzülmüş oluyorum
Ooo süper tamam ben 2 3 gibi o civar tartılıp bildirim yaparımaslında 14.00 ama ben 4 ten sonra geliyorum istersen 16.00 ya kadarda yükleyebilirsin
tamma canım at bakalım neler olacak ben yatoyorum şimdi iyi gecelerOoo süper tamam ben 2 3 gibi o civar tartılıp bildirim yaparım
kuzum ya o kadar çok yorgundum ki kafamı kaldıramadim akşam
gelmezlerse olmaz tabiHolaaaa!
Kimse de yokmuş ya huu
Kaptanim kilom 72.5 beni de eklermsnGünaydın kızlarhadi bildirimler bekleniyor hazirmisiniz?
kuzum yadum ki kafamı kaldıramadim akşamgelemedim erken uyuyakalmışım
gelmezlerse olmaz tabiben herkesten bir açıklama bekliyorum bu durum neden böylee!!??
Rabbim kabul etsi n arkadasimSlm kizlar dun gece sahurda 4 adet etimek peynir 3 adet zeytin salatalik kivircik 2 bardak cay ictim 1 tanede mandalina yedi 3 bardakta su
Iftarda da 1 kase mercimek corbasi ve kurufasulye salata yogurt yapacagim dunden kaldi yemeklerim :)
3 km yurudum yarinda orucluyum cmt pzr tutmayacagim
çok sevindım adına ben bu hafta bu kadar ugrasa sonuş 0Yupppii çok mutluyum 81,10 olmuşum 1200 daha gitmiş 81 kiloya sevinilmez ama hedefime 25 vardı başladığımda şimdi 19 kaldı :)
Duraklama dönemine girmişsinizdir ben şimdi o döneme girmek istemiyorum en azından 70 olana kadar :)çok sevindım adına ben bu hafta bu kadar ugrasa sonuş 0
ufffff yılbasına 69 hedefim dıyetisyen gunum bugun ne dıyecek bu durumaDuraklama dönemine girmişsinizdir ben şimdi o döneme girmek istemiyorum en azından 70 olana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?