taşıdım ama düzenlerim canım yaz hemen son yarım saatdeadline listeyi tasıdın mı?
Kusura bakma bugün çok hastayım telefonu elime alamadım.taşıdım ama düzenlerim canım yaz hemen son yarım saat
e ekilon kaç yazsana kız önemli değil valla bende yeni geldim eve bugün hastahane kalabalıktı denetleme vardı falan oy zor yetiştimKusura bakma bugün çok hastayım telefonu elime alamadım.
e ekilon kaç yazsana kız önemli değil valla bende yeni geldim eve bugün hastahane kalabalıktı denetleme vardı falan oy zor yetiştim
merakla bekliyoruz ama yazmadı geç kaldım sandı gitti galiba
evet canım düzeltiyorum şimdi teşekkür ederiz amaSlm şekerler tam kontrole geldimki arkadaşımız bildirimini yapmış sanırım tekrar düzenliyorusnuzgulfuren( 56.7/57/-0.3% -0.52) bildirimde bulunmadı
evet canım düzeltiyorum şimdi teşekkür ederiz ama
Liste üzerinde düzenledime ekilon kaç yazsana kız önemli değil valla bende yeni geldim eve bugün hastahane kalabalıktı denetleme vardı falan oy zor yetiştim
Bugün gerginliğim her yere yansıdı.Sağol yardımcı oldupun için.
Rica ederim bitanemm
Kusura bakma bugün çok hastayım telefonu elime alamadım.
tatlım ne oldu sana?Bugün gerginliğim her yere yansıdı.Sağol yardımcı oldupun için.
ay 5 kişiyle bu kadar oluyor yaBu da mı gol degiiiil
Yine olmadı kizlar. Ben de sabitim bugün.
Ama free listede kimse bildirim yapmamis. Papatya gururumuz olmuş o ayrı. April ne haberlerrrr??
ay 5 kişiyle bu kadar oluyor yalisteye girin diye bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?