evet kız aslında salı 500 gr dı spor yaptım 100 gr aldım halbuki bu hafat dikkat etmiştim400 gr vermissin tebrik ederim canum. Ama durum vahim gercekten. Nerde o 1kg 1.5 kg verenler?
Sözde bu hafta listeye girecektim ama bütün hafta yedim ya. Bugün dikkatliydim ama. En azından almamışim. Haftaya vericem inşallah. En az 71 i gormem lazım.
evet kız aslında salı 500 gr dı spor yaptım 100 gr aldım halbuki bu hafat dikkat etmiştimneyse ben böyle al ver takılıyorum valla haftaya sabit çıkarım falan belli olmaz ama ben pes etmeyecğim
ya bende oruç tutcam acaba çalışırken tutabilirmiyim diye düşünüyorum emin olamıyorum ya haftaya denesem mi ki haftada 2 günEfferim sanaaa
Ben de güya spora yazılacak ama. Bı yandan da oruc borçlarımı tutmak istiyorum. Oruçluyken spora nasil devam ederim diyorum. Neticede kos kos oturuyorum
başlamazsan da hiç bitmezya bende oruç tutcam acaba çalışırken tutabilirmiyim diye düşünüyorum emin olamıyorum ya haftaya denesem mi ki haftada 2 günben bu ramazan hastanedeydşm ya 1 ay borcum var hiç tutamadım bu ramazan istiğfar falan edyrodum sürekli karaciğer enzimlerim yükselmişti falan off ya önceden de var 15 gün falan borcum tut tut bitmeyecek
evet dimi amabaşlamazsan da hiç bitmez
başlamazsan da hiç bitmez
Oticim ben bildirimde bulunmamışım yaw! Gerçek listede olmayınca böyle rahat mı davrandım ne
Sıkı dur söylüyorum! +200ama haftaya bomba gibi gelcem İnşaAllah...
Oticim ben bildirimde bulunmamışım yaw! Gerçek listede olmayınca böyle rahat mı davrandım ne
Sıkı dur söylüyorum! +200ama haftaya bomba gibi gelcem İnşaAllah...
Bugün regl oldum.İki gündür eşim ile gerginiz. Ben negatif ortamı sevmiyorum ve hemen etkileniyorum.Çünkü genellikle pozitif bir insanım.Neyse bugün bitti şükür.tatlım ne oldu sana?
o artı o yüzden o zaman regl şişkinliği yani o da normal neyse geçer o gerginlikBugün regl oldum.İki gündür eşim ile gerginiz. Ben negatif ortamı sevmiyorum ve hemen etkileniyorum.Çünkü genellikle pozitif bir insanım.Neyse bugün bitti şükür.
Senide kutlarım canım.Güzel kilo vermişsin.Arkadaşlar bahsetmiştim 10 gün önce doğum yaptı arkadaşım ona geldim iftarda 1 kepçe tarhana çorbası 3 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata az öncede türk kahvesi içtim abur cubur dolu agzıma sürmedim 7 bardakta su içtim suya devam
Sende iyi vermişsin artık 59 kiloyu görürsün merak etme.Sporu bırakmıyorsun.Regl şişliği ama kiloda vermedim.Sabittir heralde.Vicdan çorbasının tarifi nasıldı?o artı o yüzden o zaman regl şişkinliği yani o da normal neyse geçer o gerginlik
Gerginliği aramızda halettik.Aman erkekler çocuk gibi..o artı o yüzden o zaman regl şişkinliği yani o da normal neyse geçer o gerginlik
yukarda yazdım canım birkaç sayfa arkada tadı kabak yemeği gibi oluyor blenderdan geçirmezsen geçirirsen bir garip geliyor tadı yoğurtla yiyince çok güzel oluyor amaSende iyi vermişsin artık 59 kiloyu görürsün merak etme.Sporu bırakmıyorsun.Regl şişliği ama kiloda vermedim.Sabittir heralde.Vicdan çorbasının tarifi nasıldı?
Habersiz göndereceğin bu hediyelere çok sevinirler.Banada süpriz yapabilirsinsaatte geç olmuş ama uykum yok yabu arada april arkadaşıma doğum günü hediyesi yollamak istiyorum bir porselen silkon kapaklı bardak aldım netten yanına da böyle sahlep nescafe çiolata çeşitleri alıp hediye yapayım diyorum not olarkta işte doğum gününü kutlayıp için ısınsın ki kalbinde hep sıcak kalsın beni hatırla kullandıkça yazıcam nasıl fikir ApriL_2007
birde ünideki ev arkadaşımın morali bozukmuş onada 2 li kahve fincan seti aldım 1 paket kahve ve yanında küçük şeker yada çikolata yollayacağım kargoyla ne düşünürsün sana böyle bir hediye gelse iş yerlerine yolluycam habersiz
Bulurum gerileri gideyim.Bütğn gün bu mu içilecekmiş?yukarda yazdım canım birkaç sayfa arkada tadı kabak yemeği gibi oluyor blenderdan geçirmezsen geçirirsen bir garip geliyor tadı yoğurtla yiyince çok güzel oluyor amakabaklı domatesli bulgurlu maydonozlu birkaç sayfa arkada kaldı herhalde
evet canım oda en yakın arkadaşlarımdan birisiHabersiz göndereceğin bu hediyelere çok sevinirler.Banada süpriz yapabilirsin
kalbin de sıvak kalsın diyeceğin de bayan mı?
yok sabah 2 dilim tb ekmek yumurta peynir zeytin yeşillik kahvaltıBulurum gerileri gideyim.Bütğn gün bu mu içilecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?