Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet kız aslında salı 500 gr dı spor yaptım 100 gr aldım halbuki bu hafat dikkat etmiştim neyse ben böyle al ver takılıyorum valla haftaya sabit çıkarım falan belli olmaz ama ben pes etmeyecğim

evet kız aslında salı 500 gr dı spor yaptım 100 gr aldım halbuki bu hafat dikkat etmiştim neyse ben böyle al ver takılıyorum valla haftaya sabit çıkarım falan belli olmaz ama ben pes etmeyecğim

Efferim sanaaa

Ben de güya spora yazılacak ama. Bı yandan da oruc borçlarımı tutmak istiyorum. Oruçluyken spora nasil devam ederim diyorum. Neticede kos kos oturuyorum

Efferim sanaaa

Ben de güya spora yazılacak ama. Bı yandan da oruc borçlarımı tutmak istiyorum. Oruçluyken spora nasil devam ederim diyorum. Neticede kos kos oturuyorum
ya bende oruç tutcam acaba çalışırken tutabilirmiyim diye düşünüyorum emin olamıyorum ya haftaya denesem mi ki haftada 2 gün ben bu ramazan hastanedeydşm ya 1 ay borcum var hiç tutamadım bu ramazan istiğfar falan edyrodum sürekli karaciğer enzimlerim yükselmişti falan off ya önceden de var 15 gün falan borcum tut tut bitmeyecek

başlamazsan da hiç bitmez

Oticim ben bildirimde bulunmamışım yaw! Gerçek listede olmayınca böyle rahat mı davrandım ne

Sıkı dur söylüyorum! +200 ama haftaya bomba gibi gelcem İnşaAllah...

Senide kutlarım canım.Güzel kilo vermişsin.

o artı o yüzden o zaman regl şişkinliği yani o da normal neyse geçer o gerginlik
Sende iyi vermişsin artık 59 kiloyu görürsün merak etme.Sporu bırakmıyorsun.Regl şişliği ama kiloda vermedim.Sabittir heralde.Vicdan çorbasının tarifi nasıldı?

saatte geç olmuş ama uykum yok ya bu arada april arkadaşıma doğum günü hediyesi yollamak istiyorum bir porselen silkon kapaklı bardak aldım netten yanına da böyle sahlep nescafe çiolata çeşitleri alıp hediye yapayım diyorum not olarkta işte doğum gününü kutlayıp için ısınsın ki kalbinde hep sıcak kalsın beni hatırla kullandıkça yazıcam nasıl fikir ApriL_2007
birde ünideki ev arkadaşımın morali bozukmuş onada 2 li kahve fincan seti aldım 1 paket kahve ve yanında küçük şeker yada çikolata yollayacağım kargoyla ne düşünürsün sana böyle bir hediye gelse iş yerlerine yolluycam habersiz

Sende iyi vermişsin artık 59 kiloyu görürsün merak etme.Sporu bırakmıyorsun.Regl şişliği ama kiloda vermedim.Sabittir heralde.Vicdan çorbasının tarifi nasıldı?
yukarda yazdım canım birkaç sayfa arkada tadı kabak yemeği gibi oluyor blenderdan geçirmezsen geçirirsen bir garip geliyor tadı yoğurtla yiyince çok güzel oluyor ama kabaklı domatesli bulgurlu maydonozlu birkaç sayfa arkada kaldı herhalde

Habersiz göndereceğin bu hediyelere çok sevinirler.Banada süpriz yapabilirsin
kalbin de sıvak kalsın diyeceğin de bayan mı?

Bulurum gerileri gideyim.Bütğn gün bu mu içilecekmiş?

Habersiz göndereceğin bu hediyelere çok sevinirler.Banada süpriz yapabilirsin
kalbin de sıvak kalsın diyeceğin de bayan mı?
evet canım oda en yakın arkadaşlarımdan birisi ya sürprizin habersizi makbuldur doğum gününden birkaç gün önce göndereceğim hemde hiç beklemez aklına gelmez bence öbür arkadaşım daha da beklemez zaten bu ne hediyesi der ay ben hediye yollamaya bayılırım ya sanada yollayım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…